|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
9.6.2010 13:56:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

HELLLLLPPPPPP KATJUŠAAAAAA ŠIME NAS NOČE JUTR UZET S SABO NA LOŠINJJJJJJJJ...........zdej k sm se jst NA BRZINO odločila d bi šli ZRAVEN, k sm končno nehala komplicirat, k sm že prej vse nagruntala, da vzamemo samo Zappa in en kuferček za vse 4ri, gremo u naš najljubši hotel, Lošinj je k naš drugi dom, poznamo vsak kotiček, jst sm 2 dni u borovi šumi, tamaledva mal u morju mal na bazenu in čez 2 dni gremo dam......moj pa NE MORE ŠE NA TO MISLTuser posted image user posted image user posted image , ker je on u bistu z mislimi že v soboto v Zagrebu in sploh ne ve kako bojo na Lošinju vse skupi sfuraluser posted image user posted image user posted image user posted image .......zdej leži u spalnici......kaj že morm nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč napakiraj in postavi vse v avtu.... itak da morte ituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ne bo hotu pa z drugim avtom za njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res to je noro dobra priložnost, to se ne sme zamudituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa nej on doma ostane pa grem jst z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd zdej pejt pa pakirat pol se pa prilizujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.6.2010 13:57:46   
Katjusa
kolumbo kako dobro sladico mu pripravi in mu jo v spalnico nesi pa mal uživajta.... sej veš mal romantikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.6.2010 14:03:56   
Urša08
Katjuša in kolumbo helovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.6.2010 14:05:01   
Urša08
Kolumbo ma ti kr spakirajuser posted image mamo pa mi letos tud samo zappa sabo in je čist kul, ta velicga vozka sploh ne pogrešamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.6.2010 14:08:02   
Urša08
Katjuša ja res smo dobro narajmali vremeuser posted image Zahodi so pa tuki na agu res fenomenalni tko da ko pridemo domov pokažem slikice.

Še novička - včeraj so me klicali iz vrtca in mam oba v istem vrtcu, samo Žigec bo 14 dni do enega meseca kasneje štartal - tko da sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj morm pa mal kosilčka it pokukat, ker je Nejc že turbo lačen itak k so pa njegovi makarončki donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
9.6.2010 14:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.6.2010 14:22:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tamika kdaj šibate na morje? jst se morem nekam na obisk napovedat za 2 al pa 3.7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pobiram kandidateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.7 user posted image user posted image
ŽAL TOREJ MI ODPADEMO user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.6.2010 14:23:17   
TAMIKA3
DOBILI VRTEC ZA TRISTANA !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.6.2010 14:24:00   
TAMIKA3
JU3 OB 7-IH SO DELAVCI NA GRUNTU user posted image user posted image user posted image user posted image ... ZDAJ GRE PA ZARES user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.6.2010 14:24:07   
sjmm
uršaaaaaaaaaa....ful lepo slišat od vas...uživačkajte še naprej...TE pogrešamo...je neki prazn tlele na RR-ju!!!!!!!user posted image

kolumbo...ja KDO PA MA ZADNO BESEDO PR BAJTI?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuferček spoki..pa ajde Šimček gremo!!!!pa mal ga polubčki in stisn...bo prec za stvar!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.6.2010 14:25:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DOBILI VRTEC ZA TRISTANA !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.6.2010 16:24:03   
Katjusa
kolumbo kaka odločitev je padla? jst stiskam pesti za lošinjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.6.2010 16:50:09   
Čebel@
dan

me kaj pogrešate?user posted image

o šit mi je vročeuser posted image

ponoči smo ga žurali-se je Hana ob 2.00 odločila da je naspana,ob 4.00 je zaspala nazaj,ob 5.00 pa alarm za službouser posted image .....nimam se sploh volje učit,sobota bo pa tik tak tukajuser posted image

lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.6.2010 20:02:21   
Katjusa
hej kje ste vse????

claud čakam slikice mi smo čist razgreti in že gledamo po netu muce.......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.6.2010 20:15:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej kje ste vse????

jaz sem tukajuser posted image .......delam polpetke,ker jih včeraj nisem-mjamiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.6.2010 21:04:19   
Čebel@
nočuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.6.2010 21:15:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

nočuser posted image

spočij se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.6.2010 21:18:27   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image že lep čas user posted image user posted image user posted image user posted image .. glava družine še na terenu... jaz grem pa kuhinjo pošlihtat - še vedno perem na roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in cunje dat prat user posted image user posted image user posted image user posted image
ju3 imam zobarja user posted image user posted image user posted image user posted image
imejte se skrajno lepo in mirno ter dolgooooooooo nooooooooooooč user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.6.2010 21:51:58   
sjmm
čer, babnce moje!!

mi prežvel večino popoldneva v senčki na igrišču...Maj je šarmiral janove sošolke k so ga kr dve pršle mal pogledat...sm jim lizike prneslauser posted image user posted image user posted image ...k čist zalubleni zgledajo...tko, da pri nas je ...love all arounduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol je ata pršu...smo še njega nafutral, pa šli na en điro z vozičkom k se je že fajn ohaldlo

pol pa je sledila večerja, pa seveda umivanje, pol pa debata s Saško....moj je čist not padu in je nakladu in nakladu, d se je skor zapletu u lastno domišljijo....no povzetek...naj pač saša več komunicira z dejanskim folkom in naj vsaj meni zaupa kva vse se plete u njeni glavi, da ji bova lahk svetovala, če bo reba ali pa se z njo veselila kake simpatije....drgač je pa povdaru, da če kteri bliz pride ....da nau cel ostal...no a je bla mal pretirana...in sem jo jz mal omilila...ker je Saška že tok oči zavijala, da sem se bala, če bo še kej dobr vidlauser posted image user posted image

zdej me pa spet čaka en fajn kupček za zlikat...tko, da se kr polslavlam..PA--PA---PA---PA!!!!!user posted image

kolumbo....upam, da si dosegla svoj Lošinjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...uspešen obisk pri stricu zobarčku.user posted image user posted image ..bom mislila nate!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!pa nujn se mormo kej zment k zdej tiste cotke prelagam sem in tja!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 0:01:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
10.6.2010 8:33:34   
petrušk_
jutro!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se vid da urše ni in nas noben ne razvaja s kofetkom....

pridne bodite...pokomentiram pa mal kasnejeuser posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3521
10.6.2010 8:52:51   
birdy
punce, če kera hoče pogledat mojga bušija ga mam v mojem albumu. Sam opozorilo, je ogromenuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
10.6.2010 8:58:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

punce, če kera hoče pogledat mojga bušija ga mam v mojem albumu. Sam opozorilo, je ogromenuser posted image

ooo kjut....ful lušnga bušija maš....velik...kakor vzameš...se mi zdiš ti ful suha in pol se ti valjda takoj pozna user posted image user posted image user posted image
srečno naprej!!!

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
10.6.2010 9:05:29   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ooo kjut....ful lušnga bušija maš....velik...kakor vzameš...se mi zdiš ti ful suha in pol se ti valjda takoj pozna user posted image user posted image user posted image
srečno naprej!!!

Petrušk, jst suhauser posted image Sem kr ogromna, mam kr preveč kil. Ampak je bil pa dober kompliment vešuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
10.6.2010 9:15:18   
sjmm
dan!

mal pozn...pa vseen:

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!