|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
7.6.2010 21:17:10   
sjmm
čebel@....ja, valeta v petek...smo mal živčni, no, jz sm mal, ker se bo Maj prvič pazil...pride moja mami, sicer bo Mihec tudi doma in moje mami je navajen, sam bomo vidli, kako bo???user posted image user posted image user posted image ...sem pa naročila, naj ga zvečer pusti, da bo nekako zaspan...pol pa poskusi tko k greva mi2 spat...sej po moje...k mene ne bo videl...bo čist kul...sej je zelo prilagodljiv in živahen...no, upam, da bo tkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
7.6.2010 21:19:26   
sjmm
aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč user posted image user posted image ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
7.6.2010 21:21:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebel@....ja, valeta v petek...smo mal živčni, no, jz sm mal, ker se bo Maj prvič pazil...pride moja mami, sicer bo Mihec tudi doma in moje mami je navajen, sam bomo vidli, kako bo???user posted image user posted image user posted image ...sem pa naročila, naj ga zvečer pusti, da bo nekako zaspan...pol pa poskusi tko k greva mi2 spat...sej po moje...k mene ne bo videl...bo čist kul...sej je zelo prilagodljiv in živahen...no, upam, da bo tkouser posted image
valda bo mali uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........vi pa tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
7.6.2010 21:21:27   
Čebel@

aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč user posted image user posted image ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!!
kdo je to zavrnil?tašča?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
7.6.2010 21:44:33   
Čebel@
no grem user posted image -jutri moram biti spet zgodaj v službiuser posted image

čaooooooooouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
7.6.2010 21:52:10   
Katjusa

a je to možnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej če nista user posted image pol kul sam vseeno vama pa tud verjetno ni..... mi je pa blazno všeč zadnji stavekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce mi2 sma bla dons ful pridna tak, da sem zdej ornk zmatrana si grem mal nohte zrihtat k mam take k da sme zidar... (moj mi jih bo mal porezal in popilil pa mal bleščečega lakeca in bo)user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in lahko noč.....

še vedno iščem kandidatko za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
7.6.2010 21:52:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kdo je to zavrnil?tašča?

ja, tast in tašča...no, sej sva pričakovala...morava biti srečna, da imava pač stanvanjeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
7.6.2010 21:54:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a je to možnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no sej če nista user posted image pol kul sam vseeno vama pa tud verjetno ni..... mi je pa blazno všeč zadnji stavekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce mi2 sma bla dons ful pridna tak, da sem zdej ornk zmatrana si grem mal nohte zrihtat k mam take k da sme zidar... (moj mi jih bo mal porezal in popilil pa mal bleščečega lakeca in bo)user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in lahko noč.....

še vedno iščem kandidatko za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala , katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image

ej tvoj je pa vsesransko uporabenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morje???...kdaj, kam, kako...mal več povejuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
7.6.2010 21:55:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no grem user posted image -jutri moram biti spet zgodaj v službiuser posted image

čaooooooooouser posted image

pa-pa..lepo nočko!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.6.2010 6:56:47   
Katjusa
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

predno šibam ena kava za vas
user posted image

sjmm morje jst, moji otročki, kamp (prikolica), in še ena in njeni otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bi šla sama sam je fino če so dve odrasli osebi, da lahko greš al wc al pa pod tuš in ti druga tačas na otročke pogleda in obratno.... in da imaš nekoga za menituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ja moj je vsestranskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato pa je mojuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo dopoldne dokler se ne vrnem......

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.6.2010 7:03:52   
simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro! Najprej kava, ker tamala vstaja absolutno prekmal (ob 6.00 user posted image ) tko da še takrat ko bi lahko spala ne morem user posted image

user posted image user posted image VPRAŠANJE user posted image user posted image
VSE TISTE KI IMATE MULČKE V VREČAH:

KOLK JIH MATE OBLEČENE NOTER, KAKŠNO VREČO IMATE - TANKO, SREDNJO, KRATEK ROKAV...

Zdej pa šibam kavico do konca spit!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.6.2010 7:47:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro! Najprej kava, ker tamala vstaja absolutno prekmal (ob 6.00 user posted image ) tko da še takrat ko bi lahko spala ne morem user posted image

user posted image user posted image VPRAŠANJE user posted image user posted image
VSE TISTE KI IMATE MULČKE V VREČAH:

KOLK JIH MATE OBLEČENE NOTER, KAKŠNO VREČO IMATE - TANKO, SREDNJO, KRATEK ROKAV...

Zdej pa šibam kavico do konca spit!

jutro punce!!!

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozaaaa...no tle mamo pa mi srečouser posted image user posted image user posted image user posted image k nam pustijo vse nardit

katjuša super da sta pridna....bravo pa da boste čimprej notr....kaj pa morje....kam pa šibate? mate postavljeno prikolico? kej oddajate...za kakšen vikendek??

glede vreče pa tud mene zanima simona  jst mam od ikee vrečo---še tisto kao tazimsko...sam ni tko fejst debela....spodi jo mam v eni lahki pižamci...pa brez štumfkov

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 8:21:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 8:22:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.6.2010 9:00:23   
sjmm
dan!

Maj še spiuser posted image ...nočka je bla mirna in če moj nebi bil čist naspidiran bi se naspala za nazaj in naprejuser posted image

katjuša....jz bi šla, sam mam neki velik otrok...no, pa 1.7....odrinemo v prikolco do konc julija

kolumbo...joj, punca...kok si ti delovna....PAZI na bušija!!!! naš je včer tud po štengah mel akcijo...pol na konc pa oba z mojim zravn stojiva pa je mali stopu dol z une ta zadne k je mal na okrogel...pa sva ga kr gledala...ma šljivo na čelu...mami bol user posted image ...k user posted image ....sm mojmu zabičala, da more ograjo nardit in na konc dol tud vratca za zapret!!!

glede nočnih oblačil...naš ima dolg body in ene bombažne hlačke, brez nogavičk..ker je totalka bil moker ene 2 noči nazaj ...je imel body in pižamco...sam naš se res poti...nogice ima nagice ponoči...pa mu kr žarijouser posted image

je moj kod kuče in šibava v fasnga šoping...pa še jz si morm kupt neki za na valeto..pa..pa...se tipkamo later!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.6.2010 10:34:22   
MIHAILO
Pozdravljene...jaz sem bolje,nimam vec takih mucnin vceraj me je samo glavo bolela...Mihailo ma vrocino od sobote...v ned smo bli v dezurni dobili svecke paracetamol...najbolj me je blo strah ker enga pozirka ni hotel nardit -NIC PIL...vceraj smo bli pri nasi ,je preverila kri in je nek virus,more pit,pit...ampak to nam gre zelo tesko sto razlicnih flask ponujam,slamca,iz kozarca ko mu je tok zanimivo pa komi da en sljuk naredi...jutri mamo spet kontrolo...zdaj spi in vrocina je padla ...sob,ned pon jo je mel pa skoz svecke niso pomagale...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.6.2010 10:54:06   
Katjusa

katjuša....jz bi šla, sam mam neki velik otrok...no, pa 1.7....odrinemo v prikolco do konc julija

sej zaradi otrok se najbolj greuser posted image user posted image user posted image mene to sploh ne moti sam naša prikolica je bolj majhna sam za 3 tak da bi mogl nekatari spat v baldahinu.... (jst sem kr zato ti odstopim prikolicouser posted image user posted image user posted image user posted image ) lahko pa postavimo zraven še šotor in grem jst z mojima 2 v šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image .....
men se najbolj gre, da ja zraven še ena odrasla osebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej do 1.7 bomo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko bi šli 19. za en teden.... lahko pa že prej..... se lahko prilagodimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.6.2010 10:55:15   
Katjusa
naš spi v body (kratek rokav) in vreča zdej k je spat vroče pa kr v hlačkah s stopalci.... nič pokrit k se itak odkrije če ga pokriješ, tak da se ne trudim večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.6.2010 12:13:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...jaz sem bolje,nimam vec takih mucnin vceraj me je samo glavo bolela...Mihailo ma vrocino od sobote...v ned smo bli v dezurni dobili svecke paracetamol...najbolj me je blo strah ker enga pozirka ni hotel nardit -NIC PIL...vceraj smo bli pri nasi ,je preverila kri in je nek virus,more pit,pit...ampak to nam gre zelo tesko sto razlicnih flask ponujam,slamca,iz kozarca ko mu je tok zanimivo pa komi da en sljuk naredi...jutri mamo spet kontrolo...zdaj spi in vrocina je padla ...sob,ned pon jo je mel pa skoz svecke niso pomagale...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj slabo ti ni več toliko.....

kako pa napredujete s stanovanjem?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.6.2010 12:16:26   
Katjusa
kolumbo joj kaka nosečka polna energije in zagnana za delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok je pa faca in vidim da tudi racionalen z energijouser posted image user posted image user posted image user posted image ..... pa naj slabosti že minejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.6.2010 12:19:36   
Katjusa
petrušk prikolice nimamo nikjer postavljene ampk jo bomo s sabo vozl ker je mal predrag pavšal in premal časa za dol bit..... čeprav jst bi kr imela čas:)

za zdej iščem eno k bi se mi pridružla za kak teden na morju, da bi mal otroke dol peljal.... drugače pa če bomo uspel kot familija it gremo pa zadni teden v avgustu mal..... prej smo hodli vedno s šotorom... lani jeseni smo pa kupli malo prikolco in jo bo treba sprobatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lani sme šle s čebelo dol in sme se imele superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta bla beni in hana še dojenčka ampak ni blo panike in bli smo v šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.6.2010 12:20:47 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.6.2010 13:01:28   
Katjusa
kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... a ste vse na sladoled ob bazenu skočle?
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 13:17:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.6.2010 14:22:15   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

o, mihailo...bubanček..bogi..pa taka vročina..evo pošiljava z majčijem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo pa je slišat od ebe in še posebej, da ti je manj slabo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.6.2010 14:26:45   
sjmm
mi smo iz Supernove prlezl okol pol1h...pa brez fasnge...smo sam v c&a zapravlal pa v milerju, za k sosedu pa je moj kuponček pozabu...pol sva pa še vidla da je zelenjavno sadni oddelek bol švoh...sva se odločla, da greva prot večeru kr v Hiper soseda...

moj dela

jz kuham....dons bo...grahova juhca z rižem, pire krompirček, kolerabice v omaki, zelena solata z moccarelcami, pa sladoled

mulčki že naveličani šole

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!