Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:17:10
|
|
|
|
sjmm
|
čebel@....ja, valeta v petek...smo mal živčni, no, jz sm mal, ker se bo Maj prvič pazil...pride moja mami, sicer bo Mihec tudi doma in moje mami je navajen, sam bomo vidli, kako bo??? ...sem pa naročila, naj ga zvečer pusti, da bo nekako zaspan...pol pa poskusi tko k greva mi2 spat...sej po moje...k mene ne bo videl...bo čist kul...sej je zelo prilagodljiv in živahen...no, upam, da bo tko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:19:26
|
|
|
|
sjmm
|
aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:21:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@....ja, valeta v petek...smo mal živčni, no, jz sm mal, ker se bo Maj prvič pazil...pride moja mami, sicer bo Mihec tudi doma in moje mami je navajen, sam bomo vidli, kako bo??? ...sem pa naročila, naj ga zvečer pusti, da bo nekako zaspan...pol pa poskusi tko k greva mi2 spat...sej po moje...k mene ne bo videl...bo čist kul...sej je zelo prilagodljiv in živahen...no, upam, da bo tko valda bo mali užival .........vi pa tudi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:21:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!! kdo je to zavrnil?tašča?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:44:33
|
|
|
|
Čebel@
|
no grem -jutri moram biti spet zgodaj v službi čaooooooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:52:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!! a je to možno no sej če nista pol kul sam vseeno vama pa tud verjetno ni..... mi je pa blazno všeč zadnji stavek punce mi2 sma bla dons ful pridna tak, da sem zdej ornk zmatrana si grem mal nohte zrihtat k mam take k da sme zidar... (moj mi jih bo mal porezal in popilil pa mal bleščečega lakeca in bo) lepo se imejte in lahko noč..... še vedno iščem kandidatko za na morje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:52:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!! kdo je to zavrnil?tašča? ja, tast in tašča...no, sej sva pričakovala...morava biti srečna, da imava pač stanvanje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:54:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, še novica...glede prepisov in možnosti rihtanja podstrehe....sva bla zavrnjena na celi črti...sam nisva preveč ...bova pač nekaj dozidala spredaj in zadaj pokrila teraso...pa bo mal prostorčka več...tko k je blo u planu...bo pa kak evrček ostal za kako razvajanje!!! a je to možno no sej če nista pol kul sam vseeno vama pa tud verjetno ni..... mi je pa blazno všeč zadnji stavek punce mi2 sma bla dons ful pridna tak, da sem zdej ornk zmatrana si grem mal nohte zrihtat k mam take k da sme zidar... (moj mi jih bo mal porezal in popilil pa mal bleščečega lakeca in bo) lepo se imejte in lahko noč..... še vedno iščem kandidatko za na morje hvala , katjuša ej tvoj je pa vsesransko uporaben morje???...kdaj, kam, kako...mal več povej
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 21:55:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no grem -jutri moram biti spet zgodaj v službi čaooooooooo pa-pa..lepo nočko!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 6:56:47
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro predno šibam ena kava za vas sjmm morje jst, moji otročki, kamp (prikolica), in še ena in njeni otročki sej bi šla sama sam je fino če so dve odrasli osebi, da lahko greš al wc al pa pod tuš in ti druga tačas na otročke pogleda in obratno.... in da imaš nekoga za menit ja ja moj je vsestranski zato pa je moj lepo dopoldne dokler se ne vrnem......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 7:03:52
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Najprej kava, ker tamala vstaja absolutno prekmal (ob 6.00 ) tko da še takrat ko bi lahko spala ne morem VPRAŠANJE VSE TISTE KI IMATE MULČKE V VREČAH: KOLK JIH MATE OBLEČENE NOTER, KAKŠNO VREČO IMATE - TANKO, SREDNJO, KRATEK ROKAV... Zdej pa šibam kavico do konca spit!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 7:47:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Najprej kava, ker tamala vstaja absolutno prekmal (ob 6.00 ) tko da še takrat ko bi lahko spala ne morem VPRAŠANJE VSE TISTE KI IMATE MULČKE V VREČAH: KOLK JIH MATE OBLEČENE NOTER, KAKŠNO VREČO IMATE - TANKO, SREDNJO, KRATEK ROKAV... Zdej pa šibam kavico do konca spit! jutro punce!!! sjmm grozaaaa...no tle mamo pa mi srečo k nam pustijo vse nardit katjuša super da sta pridna....bravo pa da boste čimprej notr....kaj pa morje....kam pa šibate? mate postavljeno prikolico? kej oddajate...za kakšen vikendek?? glede vreče pa tud mene zanima simona jst mam od ikee vrečo---še tisto kao tazimsko...sam ni tko fejst debela....spodi jo mam v eni lahki pižamci...pa brez štumfkov
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 8:21:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 8:22:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 9:00:23
|
|
|
|
sjmm
|
dan! Maj še spi ...nočka je bla mirna in če moj nebi bil čist naspidiran bi se naspala za nazaj in naprej katjuša....jz bi šla, sam mam neki velik otrok...no, pa 1.7....odrinemo v prikolco do konc julija kolumbo...joj, punca...kok si ti delovna....PAZI na bušija!!!! naš je včer tud po štengah mel akcijo...pol na konc pa oba z mojim zravn stojiva pa je mali stopu dol z une ta zadne k je mal na okrogel...pa sva ga kr gledala...ma šljivo na čelu...mami bol ...k ....sm mojmu zabičala, da more ograjo nardit in na konc dol tud vratca za zapret!!! glede nočnih oblačil...naš ima dolg body in ene bombažne hlačke, brez nogavičk..ker je totalka bil moker ene 2 noči nazaj ...je imel body in pižamco...sam naš se res poti...nogice ima nagice ponoči...pa mu kr žarijo je moj kod kuče in šibava v fasnga šoping...pa še jz si morm kupt neki za na valeto..pa..pa...se tipkamo later!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 10:34:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...jaz sem bolje,nimam vec takih mucnin vceraj me je samo glavo bolela...Mihailo ma vrocino od sobote...v ned smo bli v dezurni dobili svecke paracetamol...najbolj me je blo strah ker enga pozirka ni hotel nardit -NIC PIL...vceraj smo bli pri nasi ,je preverila kri in je nek virus,more pit,pit...ampak to nam gre zelo tesko sto razlicnih flask ponujam,slamca,iz kozarca ko mu je tok zanimivo pa komi da en sljuk naredi...jutri mamo spet kontrolo...zdaj spi in vrocina je padla ...sob,ned pon jo je mel pa skoz svecke niso pomagale...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 10:54:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša....jz bi šla, sam mam neki velik otrok...no, pa 1.7....odrinemo v prikolco do konc julija sej zaradi otrok se najbolj gre mene to sploh ne moti sam naša prikolica je bolj majhna sam za 3 tak da bi mogl nekatari spat v baldahinu.... (jst sem kr zato ti odstopim prikolico ) lahko pa postavimo zraven še šotor in grem jst z mojima 2 v šotor ..... men se najbolj gre, da ja zraven še ena odrasla oseba sej do 1.7 bomo nazaj lahko bi šli 19. za en teden.... lahko pa že prej..... se lahko prilagodimo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 10:55:15
|
|
|
|
Katjusa
|
naš spi v body (kratek rokav) in vreča zdej k je spat vroče pa kr v hlačkah s stopalci.... nič pokrit k se itak odkrije če ga pokriješ, tak da se ne trudim več
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 12:13:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...jaz sem bolje,nimam vec takih mucnin vceraj me je samo glavo bolela...Mihailo ma vrocino od sobote...v ned smo bli v dezurni dobili svecke paracetamol...najbolj me je blo strah ker enga pozirka ni hotel nardit -NIC PIL...vceraj smo bli pri nasi ,je preverila kri in je nek virus,more pit,pit...ampak to nam gre zelo tesko sto razlicnih flask ponujam,slamca,iz kozarca ko mu je tok zanimivo pa komi da en sljuk naredi...jutri mamo spet kontrolo...zdaj spi in vrocina je padla ...sob,ned pon jo je mel pa skoz svecke niso pomagale... vsaj slabo ti ni več toliko..... kako pa napredujete s stanovanjem?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 12:16:26
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo joj kaka nosečka polna energije in zagnana za delo Rok je pa faca in vidim da tudi racionalen z energijo ..... pa naj slabosti že minejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 12:19:36
|
|
|
|
Katjusa
|
petrušk prikolice nimamo nikjer postavljene ampk jo bomo s sabo vozl ker je mal predrag pavšal in premal časa za dol bit..... čeprav jst bi kr imela čas:) za zdej iščem eno k bi se mi pridružla za kak teden na morju, da bi mal otroke dol peljal.... drugače pa če bomo uspel kot familija it gremo pa zadni teden v avgustu mal..... prej smo hodli vedno s šotorom... lani jeseni smo pa kupli malo prikolco in jo bo treba sprobat lani sme šle s čebelo dol in sme se imele super pa sta bla beni in hana še dojenčka ampak ni blo panike in bli smo v šotoru
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.6.2010 12:20:47 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 13:01:28
|
|
|
|
Katjusa
|
kje pa ste vse ..... a ste vse na sladoled ob bazenu skočle?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2010 13:17:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 14:22:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene...jaz sem bolje,nimam vec takih mucnin vceraj me je samo glavo bolela...Mihailo ma vrocino od sobote...v ned smo bli v dezurni dobili svecke paracetamol...najbolj me je blo strah ker enga pozirka ni hotel nardit -NIC PIL...vceraj smo bli pri nasi ,je preverila kri in je nek virus,more pit,pit...ampak to nam gre zelo tesko sto razlicnih flask ponujam,slamca,iz kozarca ko mu je tok zanimivo pa komi da en sljuk naredi...jutri mamo spet kontrolo...zdaj spi in vrocina je padla ...sob,ned pon jo je mel pa skoz svecke niso pomagale... o, mihailo...bubanček..bogi..pa taka vročina..evo pošiljava z majčijem... ...lepo pa je slišat od ebe in še posebej, da ti je manj slabo!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 8.6.2010 14:26:45
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo iz Supernove prlezl okol pol1h...pa brez fasnge...smo sam v c&a zapravlal pa v milerju, za k sosedu pa je moj kuponček pozabu...pol sva pa še vidla da je zelenjavno sadni oddelek bol švoh...sva se odločla, da greva prot večeru kr v Hiper soseda... moj dela jz kuham....dons bo...grahova juhca z rižem, pire krompirček, kolerabice v omaki, zelena solata z moccarelcami, pa sladoled mulčki že naveličani šole
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!