RMRM
|
Lunca, vidim da je tvoj Lunček tud bolan. Pri nas so bili popolnoma enaki znaki, samo da sva mi2 dobila še antibiotik, ker je bil poln sluzi, kašljal je, pa visoka vročina, ko je pa to vse popustilo pa driskanje, bruhanje. Noro. En teden skor nič jedel, je božc čist shiran. Mislim da niti deset kg nima. V petek je imel namreč 10170. Danes je spet vse ok, lepo jedel, tko da ju3 odrineva, sem bla pa skor ziher da ne bova šla. AS - verjamem da bo vse ok in se zadeva ne bo ponovila. Lun, Lovro in ostali junijčki - VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGI ROJSTNI DAN . TMS - žurke, ja, to bo . Sem jima prejle dva A4 formata navodil napisala, bogve kaj sta si mislila, da je njuna mati mal ubrisana . Pol pa prašam na kero št. poklicat za reševalce, pa moja vrla hči nima pojma . V glavnem, me kr mal skrbi kako bo, kajti prvič v življenju bosta čez noč sama, moj sicer pride v četrtek zvečer, pa vendar. Je treba kr poskrbet za nekaj stvari, psa zrihtat, rože zalit, grmovje zalit, ker je na novo posajeno, zaklent vsa vrata, pazit ko kuhata, ne bajte v luft vržt, pospravit za sabo in pusti v normalnem stanju, da ne bo mojga kap ko pride.... ma mal se mi že meša, ampak se bo počas treba sprijaznit, da bodo čez par let ptički odleteli iz gnezda, kar je seveda prav. No, mal držte pestke da bo vse ok, sej vem da sta že velika, sam vseen, vedno sem bila nekje v ozadju, pa mi je mal čudn.