|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
8.6.2010 9:57:57   
mate0ja
mam en trak doma. Pa pravi mami tasa to ne bo mela. po drugem poskusu se začne dret ko sraka,po tretjem se že ob tla meče.
In iste težave imamo s čevlji (sandali). Tasa ne bo mela. Obula bo superge nove (pa so stare tri mesece). Napako pa je naredu moj, k ji je hotu ene ala kraoksice k jih je njegova mama kupla namonitrat na noge in njej niso ble všeč (po pravici povedano tudi meni ne) in od takrat naprej bo ona mela samo nove superge.

Tko da bomo mel tud za to še borbe. Pa komej sm jo na klobuček navadla.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.6.2010 10:22:20   
polma
helouuu!

No, tkole, njamka: dans ponoč si z možem in sajo prišla k men na obisk. Saja je mela s sabo svetlo zelene japanke, ki majo tisto gumico zadaj in jih je Liba veselo natikal na noge... tako da zdej ne vem-sem sanjala tebe, al mate0jo user posted image user posted image user posted image ???

mate0ja-jaz sem pa fenica crocsic, jih mam tut zase...ampak je res, da jih mam za v atrij, pa na sprehod, pa v našo štacuno.... samo ožji domači okolišuser posted image ... Ampak so res zakon!!!

lunca-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

as-živijo!!!!! Se veseliš konca šole, konec dejavnosti...user posted image ...mir....a??? Lunca, pa ti??? ti si tut dejavna za znoret!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
8.6.2010 10:26:01   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V S E    N A J B O L J Š E,   L U N   !!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.6.2010 10:52:17   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: polma

mate0ja-jaz sem pa fenica crocsic, jih mam tut zase...ampak je res, da jih mam za v atrij, pa na sprehod, pa v našo štacuno.... samo ožji domači okolišuser posted image ... Ampak so res zakon!!!

Ma tud jest nimam popolnima nič proti njim, če so croksice, ne pa nek poceni ponaredek iz Lidla. Sm jela jest lansko leto ponaredek za copate doma pa točno vem kaka je razlika, tko da tamali ponaredkov ne privoščim. Sej po moje jo je najbolj zmotlo to, da smo jih zadnjič gledali v Hervisu pa so ble tko luštne pa še račko so mele zraven,ki jih obožuje, samo takrat niso meli številke in čakamo na novo zalogo. In tašča je slišala to (ker ma moj kar blebeta in blebeta nekej) in je šla koj v akcijo. V svojo najljubšo trgovino Lidl. In imajo na zadnjem delu kar prišit en trak z elastiko, res zgledajo kot da bi jih nekdo doma predelal. Pa še ful debela guma je in me je itak strah, da bi se spotikala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
8.6.2010 12:51:22   
TaMaSa
LUNCEK,VSEEEE NAJJJBOOOLLJJJSEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravicujem,ker sem mal pozna.ne vem kako mi je uspelo poste zgresiti.

Sem cist avt.Vrocina,Marisa u nulo "pridna".Zdaj spi,jaz moram hitro za S.skuhat pa......ce si doma je kup dela.Pa otroci 24h na dan.Sem vcasih ze cist blentava.
Mejte se.se tele farbe pa povdarjanje me j...user posted image
polma a o meni se ti nic ne sanjauser posted image smrkuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.6.2010 12:55:06   
TaMaSa
Croksi se tudi meni dopadejo.Original seveda,ker so proti jeftinim kot noc in dan.Moram se Majcki kaksne kupit.sama jih imam za vsepovsod.Kaj pa koga briga,vazno,da je meni udobno.Zdaj naj pri dveh majhnih otrocis se v ne vem kakih fensi cevljih sarmiram.Ni sans.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.6.2010 15:28:53   
Anonimen
Naša ima croskice iz Elefanten in Daichmana.user posted image Jih ful rada nosi, pa ful so mehke.user posted image

Jest kuham, naša se z mano krega, da ne bo kikle imela, se mi po tleh meče user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je že en gumb od ihte potrgala, pol je šla pa še na balkon kričat, da je mami lumpa.user posted image user posted image user posted image user posted image Jao, tole uveljavljenje je res hudo v primerjavi z dojenčkastimi fazami, ko nočejo spat in podobne fore. Ne bom, ne maram, beži stran...za **** je.user posted image

Ob 5 mamo v vrtcu skupno druženje, mala delavnica. Sploh ne vem če bomo šle, tolk je vroče.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.6.2010 15:33:26   
Anonimen
Polma, to moreš ti vedet kdo je pršu v tvoje sanje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.6.2010 16:04:29   
aleksandra silvija
LUN vse  najlepše, najboljše, vse naj naj za tvoj 2. rojstni dan.

Bodi še naprej navihan fantek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes Lovlotu zmerila krvni sladkor, ker stalno nekaj joka, precej pije-pa saj je vroče.
No, imel je 7,5 in sedaj sem čist paf. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Najraje nič.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.6.2010 16:28:44   
aleksandra silvija
Aja, saj vem, da 7,5 še ne pomeni diabetesa, sam veliko raje bi videla, da bi bilo pod 6....glih tolk, da me je mal strah.

Laski---naš zunaj nosi rutko, tako za fante in še za lase je fajn. Je pa res, da ima fru-fru in ob straneh krajše kot zadaj, zato mu ne zavirajo tako hudo. Upam.user posted image

Polma, ja bo pasalo malo manj interesnih, ampak Patricia bo imela gimnastiko tudi poleti. Nič, jo grem zapeljat na trening.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.6.2010 17:13:18   
TaMaSa
O madona AS,ne to delatuser posted image .a ves kaj naredi,daj se sebi ga izmeri,mogoce ga imamo vsi mal visjega zarad vrocine.Saj ne da se kaj spoznam,to mi je na misel padlo.pol mu pa le nic vec ne meri,ce hoces mirno spati.pa nestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image etouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........................................................

Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.6.2010 17:23:10   
aleksandra silvija
Ma ja, TaMaSa. Jutri zjutraj mu ga bom na tešče zmerila, nato pa ne več!
Pa saj če pijemo sladke pijače se tudi lahko malo dvigne. Ampak se mi je vseeno malo user posted image , ko sem videla. Najprej sem pomislila, da to pa ne vem, če bi sploh lahko preživela. Res.
Sedaj pa dost tega. Jutri ima naš Lovlo 2 rd.user posted image

Vroče je pa za znort, če danes čez 30 in prej je izgledalo, kot da bo nevihta, pa so šli črni oblaki mimo.

A CROCSE imate na temi?user posted image

Meni so bili najprej zelo grdi, sedaj pa vse bolj  všečni. Prave imata ta velika 2, za Lovlota pa mislim še ni št.
20 menda ne obstajao, ne?
Sem mu kupila nazadnje Superfit sandale št. 19, 20 mu je bila prevelika.user posted image
A gre on nazaj z velikostjo ali kaj?

V vrticu izdelujejo vzgojiteljice PORTFLIJE. to je tak fascikel, not pa mapce z otroškimi izdelki, komentarji, vse datirano. Celo napišejo, kako otrok kakšne besede izgovarja, kaj točno je kdaj povedal---tako kakšno zanimivost.
En tak fascikel se potem nabira čez celo vrtčevsko obdobje in je ful dobro. Ali pa 2. user posted image Imaš otrokov razvoj "na dlani".

Zaradi tega tudi domačih risbic ne shranjujem več tako skrbno, ker je glavno itak tam, pa še če je kaj psebnega, se od doma prinese in vstavojo v otrokov portfolijo.

Lunca, kako kaj Lun danes praznuje? Je bolje?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.6.2010 17:25:51   
aleksandra silvija
Sem si izmerila sladkor. 5,8 ga imam,pa sva  v avtu s Patricio pojedli vrečko bonbonov. Toliko o zdravih prehrambenih navadah naših otrok. in staršev.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.6.2010 17:28:33   
TaMaSa
Super za pridne vzgojiteljice v vrtcu,me zanima kako bo pri nas.
Nevihto je tu ravnokar,pol gremo pa po luzah skakat.Upam,da bo kje kaksna.
Meni so bli croksi,se prav spomnim kdaj sem jih prvic vidlamza kozlatuser posted image

Naredi tko ja,pol pa mir s tem.a LovLo bo jutri 2letnik postal,jeeee.Pridem na tortouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.6.2010 17:30:29   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sem si izmerila sladkor. 5,8 ga imam,pa sva  v avtu s Patricio pojedli vrečko bonbonov. Toliko o zdravih prehrambenih navadah naših otrok. in staršev.user posted image user posted image

in kolk je drugac pri odraslih,ker men zdej te st.nic ne povedo.Ja itak,pa kaj ce sta bombone zmazali.Jest bi une cokoladne s cesno not,pa z rumom al kaj je ze,NJAMIIIIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.6.2010 17:33:05   
TaMaSa
me gremo zdaj raus,cauciuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.6.2010 20:38:39   
RMRM
Lunca, vidim da je tvoj Lunček tud bolan. Pri nas so bili popolnoma enaki znaki, samo da sva mi2 dobila še antibiotik, ker je bil poln sluzi, kašljal je, pa visoka vročina, ko je pa to vse popustilo pa driskanje, bruhanje. Noro. En teden skor nič jedel, je božc čist shiran. Mislim da niti deset kg nima. V petek je imel namreč 10170. Danes je spet vse ok, lepo jedel, tko da ju3 odrineva, sem bla pa skor ziher da ne bova šla.

AS - verjamem da bo vse ok in se zadeva ne bo ponovila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lun, Lovro in ostali junijčki - VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGI ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

TMS - žurke, ja, to bouser posted image . Sem jima prejle  dva A4 formata navodil napisala, bogve kaj sta si mislila, da je njuna mati mal ubrisanauser posted image . Pol pa prašam na kero št. poklicat za reševalce, pa moja vrla hči nima pojmauser posted image user posted image . V glavnem, me kr mal skrbi kako bo, kajti prvič v življenju bosta čez noč sama, moj sicer pride v četrtek zvečer, pa vendar. Je treba kr poskrbet za nekaj stvari, psa zrihtat, rože zalit, grmovje zalit, ker je na novo posajeno, zaklent vsa vrata, pazit ko kuhata, ne bajte v luft vržt, pospravit za sabo in pusti v normalnem stanju, da ne bo mojga kap ko pride.... ma mal se mi že meša, ampak se bo počas treba sprijaznit, da bodo čez par let ptički odleteli iz gnezda, kar je seveda prav. No, mal držte pestke da bo vse ok, sej vem da sta že velika, sam vseen, vedno sem bila nekje v ozadju, pa mi je mal čudn.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.6.2010 20:40:33   
RMRM
aja, pozabla, je moj predlagal da bi tašča tuki spala, pa mu je blo pol koj žal, ker se mi je skor utrgal. Ni šanse. Sem se koj na Mate0jo spomnila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.6.2010 21:33:08   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image
Pa nared otrokom veselje in pripelji tasco nouser posted image
Ampak kaj nista bila ze lani sama in je tvoj isto pol v cetrtek prisel?

A ves kaj bi moja sama pocela?Saj enkrat je bila,ko sem sla jaz z Meri v slo.Pol je pa se dec naju peljal in kasneje po naju prisel,tako da je bila sama se 2noci.Ves cas je visela na netu,celo noc gledala grozljivke,vse kar je morala narest je bilo na brzino.Ker smo mi prej prisli,kot je mislila,so bile cunje oprane v stroju,v susilcu,smeti en kup,skatle od pic in se doma je ni bilo...za zjokat.Samo sem ze navajenba,da kadar pridem iz slo.najprej do ene polnoci pucam,da zjutraj sploh lahko vstanemuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.6.2010 21:49:49   
TaMaSa
Sem se mal v sokuuser posted image

Ko smo sle prej s tamalima ven,mi je skoraj avto Meri zbil.Imamo vozicek v garazi,ki je ob cesti.Ni glavna,a vseeno kar prometna.
Tamala je hotla na poganjalca,pa ne to novo kolo.In ta cas,ko sem jaz cez vozicek nastimvala dezno prevleko,zaslisim avto.Se obrnem in tamala gre ravn proti njemu.Je mal klancka.Sem se tolk zadrla neeee,pa se zadnji moment ujela uno drzalo,da ni prislo do katastrofe.Da vam povem,manjkalo je za las.Tamala se je vsa histericna jokala,sama se pa nisem mogla prenehati tresti.
Za piko na i,sva se pa se z descem pol pocla.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.6.2010 22:44:12   
RMRM
Joj, TMS, noro. Dobr da ni blo hujšega. Jaz vedno pravim v takih primerih, da imamo res angela varuha, ki nas pazi. Kolkrat bi lahko kaj blo, pa se k sreči vse dobro izteče. Glede descov pa, hm, a je bil problem da si bla ti kriva?

So po moje vsi isti. Mi2 z L. sva zadnjič divjala s poganjalčkom po dnevni, je tok fino ko mamo velik placa za noret in ker sva bla mal prehitra, sem ga prevrnila. Ni blo nič hudga, ker zna past, sam tist k je moj koj zapaničaril, se je pa potem še tamauček ustrašil. Je bil tud ogenj v strehi, češ kaj norim z otrokomuser posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.6.2010 22:46:03   
RMRM
Vidim da je že pozna ura, uživajte na sončku in pazte svoje male user posted image .

Se tipkamo čez 10 dni.

lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.6.2010 22:52:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

user posted image user posted image user posted image
Pa nared otrokom veselje in pripelji tasco nouser posted image
Ampak kaj nista bila ze lani sama in je tvoj isto pol v cetrtek prisel?

A ves kaj bi moja sama pocela?Saj enkrat je bila,ko sem sla jaz z Meri v slo.Pol je pa se dec naju peljal in kasneje po naju prisel,tako da je bila sama se 2noci.Ves cas je visela na netu,celo noc gledala grozljivke,vse kar je morala narest je bilo na brzino.Ker smo mi prej prisli,kot je mislila,so bile cunje oprane v stroju,v susilcu,smeti en kup,skatle od pic in se doma je ni bilo...za zjokat.Samo sem ze navajenba,da kadar pridem iz slo.najprej do ene polnoci pucam,da zjutraj sploh lahko vstanemuser posted image

Lani je blo v A ful enih praznikov, tko da je bil moj velik doma, sta pa pri moji svakinji spala, čez dan sta bla v bistvu sama, enkrat al dvakrat sta pa pri sosedih spalauser posted image .

Joj, če bi men tako bombo pustil, bi znorela. No, bom poročala kaj me bo pričakalouser posted image , ker jaz sem tok en zatežen tip glede tegauser posted image . Je zadnjič tašča nekaj za L. packala po moji kuhni in je dala umazano posodo v stroj, men gre pa to tok na živce, ker sami vedno splaknemo preden damo posodo not. Pa z vlažnimi robci mi je napo in šipe pucala, da je blo vse mazasto. Kao, za sabo počisti, jaz sam pa mela petkrat tok dela za njo. Ko pa gre je pa nujno treba posesat in vsaj kuhno pomit po tleh. Ne praš, nimam pojma kaj dela. Komaj čakam da gre mali v vrtec, da ne bom več od nikogar odvisna, ker to me ubijauser posted image .

Evo, zdej sem se spet razpisala, pojamrala čez taščo, ki sicer ni slaba, ma pa ful čudne fore, zdej pa res grem.

pa,pa

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.6.2010 22:52:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Joj, TMS, noro. Dobr da ni blo hujšega. Jaz vedno pravim v takih primerih, da imamo res angela varuha, ki nas pazi. Kolkrat bi lahko kaj blo, pa se k sreči vse dobro izteče. Glede descov pa, hm, a je bil problem da si bla ti kriva?

So po moje vsi isti. Mi2 z L. sva zadnjič divjala s poganjalčkom po dnevni, je tok fino ko mamo velik placa za noret in ker sva bla mal prehitra, sem ga prevrnila. Ni blo nič hudga, ker zna past, sam tist k je moj koj zapaničaril, se je pa potem še tamauček ustrašil. Je bil tud ogenj v strehi, češ kaj norim z otrokomuser posted image user posted image

Joj samo res imajo tamali nekega angela se mi zdi.Sama sreca.
Ne z descem se nisva zato skregala,ker sploh ne ve.Niti ni bilo casa povedat.

Sem potem premisljevala kaj bi lahko bilo.ceprav je sel avto pocasi,skoraj se je ustavil,ampak,damala bi lahko letela z glavo vanj,ali v loku na asfalt.Pa brez celade.Rajs ne mislim.

Vidva pa fejst uzivajta in soncno,vroce vreme vama zelim.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.6.2010 23:05:29   
TaMaSa
Da povem se kaj je bilo v soboto.Smo ble na igralih,se ena mamica in sem seveda klepetala in bila malo manj pozorna kot ponavadi.Tamalo najprej gujsnica zbije.Me je skoraj kap,ker sem ze vidla zbite zobe ali nos.Na sreco ni bilo nic,ker je dobila v obraz punckine noge,ne les.Edino pri padcu si je roko popraskala.Pa ni blo 5 min,slisim.Skoci jok in vidim,da stoiji na vrhu tobogana.Je sla pametnjakovicka kar sama po lestvi-do zdaj ni sla se nikoli,niti sama je nisem tam vodila,sva sli vedno kar po toboganu gor.No,in da to se ni bilo najhuje,je imela v eni roki se bananouser posted image
Pa sem spet razmisljala,kaj ce bi padla vznak,ker je tobogan res visok.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?