Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 14:47:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
Šivilja, pa sej bo mala že tok stara, da lahko je kolikor toliko normalno hrano. Kdaj pa greste? Naš že več al manj normalno je, sam da mu na majhno zrežemo al pa pretlačimo. V soboto si je zelenjavno pito kar z rokami v usta tlačil, pa ni bila niti na majhne koščke razrezana kakšne juhice pa to pa itak lahko je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 15:23:11
|
|
|
|
eelyy
|
Ojla majčice!!! Evo se vam uspem kaj javiti sem še vedno 2v1 nastopila v 33ted. aznekrat se počutim čist ok. nobenih težav in kakšnih zatekanj v nogah tko da kar gre..pačeprav se mi datum pdp kar približuje me malo stiska kako bo Tian sprejel novega člana. Aha sem se danes nasmejala smo bli na igrišču in je bil en fantek ful živahen kričoč,jezen ta napadalen star pa 15 mes.(sem drugače mislila da je T. tak živec od otroka pa vidim da obstajajo še hujši)in seveda se ga je mali ful bal,tisti fantek,ko je zaupil je T. kar padel na tla . Punce dejte mi kakšne link če mi katera mal pomaga,me že kar učke bolijo od gledanja na rr . šli bi na morje preden rodim in to konec tega meseca,ker potem nebo šans in seveda na slovensko obalo?Katera pozna kakšen dober apartmaj ali hotel z dobro hrano,placa za majhne otroke....... tko da če bo kaj hujšega samo skočimo v Izolsko porodnišnico. vsem bolančkom pošiljava s T. veliko Nč zdele pa grem pomit po tleh pa pridem še mal na rač. pošnofat kej za morje. papa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 15:31:43
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go smo telepatsko povezane, mene je tudi včeraj v križu zagrabil. Za nameček sem sama z tamalima še 10 dni. Jutri sem se na masažo naročila. Ketonal krema ali je na recept? bom pogledala. Danes bo mama pri meni. dudi, flaska ellyy včeraj sem vidla od Pošte-potovanja katalog in je tudi nekaj slovenske obale notri. poglej na netu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 15:50:18
|
|
|
|
Leela
|
aja, še pralni stroj je crknu. Še eno leto ni star, sem jezna ko pajk na vse skupaj zdaj se grem pa po vročini vozit, še promet prečekiram...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 17:27:05
|
|
|
|
ledenka
|
jupi, M. ma vročino 38,4. ampak živahen je še kar, sam teka nima. bomo videli, kaj bo jutri... še moj gre na službeno pot. bleh.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 18:20:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Leela, Majana, naj vama čimprej mine bolečina! Sploh si ne predstavljam da bi morala z usekanim križem otroke čuvat Kako je toplo zunaj Mi je všeč da so otroci lahko tako free, brez kap, blaznih oblek... Samo kratke hlače in smo šli. K P seveda, kam pa drugam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 18:21:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jupi, M. ma vročino 38,4. ampak živahen je še kar, sam teka nima. bomo videli, kaj bo jutri... še moj gre na službeno pot. bleh. jao jao...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 19:09:28
|
|
|
|
KatMat
|
ledenka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 19:26:14
|
|
|
|
Dudica1
|
za vse nas bolančke Pa še vprašanje tiste ki imate večje v vrtcu,a jim date zdej že kratke hlače?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 19:52:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, naš ima že dva dni samo kratke hlače. Pa še to je preveč se mi zdi. Tamala ima še dolge zjutraj, pol jo pa preoblečejo v kratke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:01:25
|
|
|
|
Leela
|
LEDENKA za M. jaz mu take 3/4, zjutraj pa še babylegs spodaj, ker je samo 9 stopinj. Še sandale mu moram kupit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:02:13
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - naš je imel kratke hlače že prvega maja. no potem je pa tisti mraz usekal. sicer pa, če je napovedano čez 25 stopinj potem jih ima vedno. pa kratko majico seveda. in tevice. mali enako. zjutraj že v kratkih hlačah in rokavih. on pa najraje kar bos mašira.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:03:08
|
|
|
|
koala.cek
|
pa za vse bolančke. mi bomo torej drugi teden nekako bolani. posledice ''varnega cepljenja''.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:03:50
|
|
|
|
majana79
|
mam še jaz eno vprašanje kdaj jim pa lahko oblečemo kratko majčko? ker jaz sem obsedena s tem, da morajo bit ledvice pokrite , pa se bojim da bi bil notr v kratki majčki preveč razgaljen? tko da zdej je skoz v bodiju s kratkimi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:04:10
|
|
|
|
koala.cek
|
no jutri pa obiščem mati G bom že navsezgodaj noge narazen držala .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:05:05
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mam še jaz eno vprašanje kdaj jim pa lahko oblečemo kratko majčko? ker jaz sem obsedena s tem, da morajo bit ledvice pokrite , pa se bojim da bi bil notr v kratki majčki preveč razgaljen? tko da zdej je skoz v bodiju s kratkimi mi smo že te dni pa zunaj tudi brez majčk. seveda v varni senčki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:07:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
Koalcek Madonca, da se ti da že navsezgodaj noge dat narazen Majana, naša ima tudi bodi s kratkimi. Če je preveč vroče bi lahko bila tudi brez majčke, če pa precenim da je za kratke rokave, ji dam kar bodi. Čist zaradi filinga al kajtijazvemčesa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:13:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čist zaradi filinga al kajtijazvemčesa. ja sej jst tut nekak tako
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:18:32
|
|
|
|
ledenka
|
če je več kot 25, ima M. kar majčko, sicer pa bodi. ampak majčke ima fajn dolge, tako da ni velike nevarnosti za odkrite ledvice pred večerjo je imel 38,7 je dobil 2 sveččki. jutri bomo videli, kako naprej, ker živahen je bil normalno. ampak mislim, da ga bo varuška ppopazila za kako uro, da grem po hrano (ker je hladilnik prazen), potem bom pa kar z njim. razen, če bo slab... potem bom z njim skos. HB za zmrzovalnik za ostale bolančke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:20:28
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, če boš kej rabila povej, sej nisi tolk daleč pa bova kej prnesla tisto ti pa še sporočim, skoz pozabim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:21:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
A se kateri čipsa?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:23:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, če boš kej rabila povej, sej nisi tolk daleč pa bova kej prnesla tisto ti pa še sporočim, skoz pozabim hvala in ok daj mi čim prej, ta teden bom račune plačevala hrano konc končev lahk pri mečkatorju naročim... grem kar pogledat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:28:48
|
|
|
|
koala.cek
|
kuham čorbo za jutri. bom še kakšne palačinke zraven naredila in voula...kočerja bo ready.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:29:30
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A se kateri čipsa? k tejli pivički pred menoj bi čist pasal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:33:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A se kateri čipsa? zmerej pa lih mam še pir v hladilniku ledenka, maš na FB kolegica k., ti si preveč pridna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......