|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
8.6.2010 14:47:01   
PapuaNG
Šivilja, pa sej bo mala že tok stara, da lahko je kolikor toliko normalno hrano. Kdaj pa greste? Naš že več al manj normalno je, sam da mu na majhno zrežemo al pa pretlačimo. V soboto si je zelenjavno pito kar z rokami v usta tlačil, pa ni bila niti na majhne koščke razrezana user posted image kakšne juhice pa to pa itak lahko je. 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.6.2010 15:23:11   
eelyy
Ojla majčice!!!

Evo se vam uspem kaj javiti sem še vedno 2v1 nastopila v 33ted. aznekrat se počutim čist ok. nobenih težav in kakšnih zatekanj v nogah tko da kar gre..pačeprav se mi datum pdp kar približuje me malo stiska kako bo Tian sprejel novega člana.

Aha sem se danes nasmejala smo bli na igrišču in je bil en fantek ful živahen kričoč,jezen ta napadalen star pa 15 mes.(sem drugače mislila da je T. tak živec od otroka pa vidim da obstajajo še hujši)in seveda se ga je mali ful bal,tisti fantek,ko je zaupil je T. kar padel na tlauser posted image .   

Punce dejte mi kakšne link če mi katera mal pomaga,me že kar učke bolijo od gledanja na rr . šli bi na morje preden rodim in to konec tega meseca,ker potem nebo šans in seveda na slovensko obalo?Katera pozna kakšen dober apartmaj ali hotel z dobro hrano,placa za majhne otroke....... tko da če bo kaj hujšega samo skočimo v Izolsko porodnišnico.

vsem bolančkom pošiljava s T. veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč zdele pa grem pomit po tleh pa pridem še mal na rač. pošnofat kej za morje.
papa

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.6.2010 15:31:43   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu user posted image

komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible

a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go

smo telepatsko povezane, mene je tudi včeraj v križu zagrabil. Za nameček sem sama z tamalima še 10 dni.
Jutri sem se na masažo naročila. Ketonal krema ali je na recept? bom pogledala. Danes bo mama pri meni.

dudi, flaska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ellyy včeraj sem vidla od Pošte-potovanja katalog in je tudi nekaj slovenske obale notri. poglej na netu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.6.2010 15:50:18   
Leela
aja, še  pralni stroj je crknu. Še eno leto ni star, sem jezna ko pajk na vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj se grem pa po vročini vozit, še promet prečekiram...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.6.2010 17:27:05   
ledenka
jupi, M. ma vročino user posted image  38,4. ampak živahen je še kar, sam teka nima. bomo videli, kaj bo jutri... še moj gre na službeno pot. bleh.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.6.2010 18:20:43   
FLASK_A
Leela, Majana, naj vama čimprej mine bolečina!user posted image user posted image user posted image Sploh si ne predstavljam da bi morala z usekanim križem otroke čuvatuser posted image user posted image

Kako je toplo zunajuser posted image Mi je všeč da so otroci lahko tako free, brez kap, blaznih oblek... Samo kratke hlače in smo šli. K P seveda, kam pa drugamuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.6.2010 18:21:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
jupi, M. ma vročino user posted image  38,4. ampak živahen je še kar, sam teka nima. bomo videli, kaj bo jutri... še moj gre na službeno pot. bleh.

user posted image jao jao...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.6.2010 19:09:28   
KatMat
ledenka user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.6.2010 19:26:14   
Dudica1
za vse nas bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še vprašanje tiste ki imate večje v vrtcu,a jim date zdej že kratke hlače?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.6.2010 19:52:29   
FLASK_A
Dudi, naš ima že dva dni samo kratke hlače. Pa še to je preveč se mi zdi. Tamala ima še dolge zjutraj, pol jo pa preoblečejo v kratke.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.6.2010 20:01:25   
Leela
LEDENKA user posted image user posted image user posted image  za M.

jaz mu take 3/4, zjutraj pa še babylegs spodaj, ker je samo 9 stopinj. Še sandale mu moram kupit.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.6.2010 20:02:13   
koala.cek
dudica - naš je imel kratke hlače že prvega maja. no potem je pa tisti mraz usekal. sicer pa, če je napovedano čez 25 stopinj potem jih ima vedno. pa kratko majico seveda. in tevice.

mali enako. zjutraj že v kratkih hlačah in rokavih. on pa najraje kar bos mašira.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.6.2010 20:03:08   
koala.cek
pa za vse bolančke. mi bomo torej drugi teden nekako bolani. posledice ''varnega cepljenja''.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.6.2010 20:03:50   
majana79
mam še jaz eno vprašanje user posted image

kdaj jim pa lahko oblečemo kratko majčko? ker jaz sem obsedena s tem, da morajo bit ledvice pokrite user posted image , pa se bojim da bi bil notr v kratki majčki preveč razgaljen? user posted image tko da zdej je skoz v bodiju s kratkimi

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.6.2010 20:04:10   
koala.cek
no jutri pa obiščem mati Guser posted image  bom že navsezgodaj noge narazen držalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.6.2010 20:05:05   
koala.cek

mam še jaz eno vprašanje user posted image

kdaj jim pa lahko oblečemo kratko majčko? ker jaz sem obsedena s tem, da morajo bit ledvice pokrite user posted image , pa se bojim da bi bil notr v kratki majčki preveč razgaljen? user posted image tko da zdej je skoz v bodiju s kratkimi

mi smo žeuser posted image  te dni pa zunaj tudi brez majčk. seveda v varni senčki.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.6.2010 20:07:22   
FLASK_A
Koalcek user posted image Madonca, da se ti da že navsezgodaj noge dat narazenuser posted image

Majana, naša ima tudi bodi s kratkimi. Če je preveč vroče bi lahko bila tudi brez majčke, če pa precenim da je za kratke rokave, ji dam kar bodi. Čist zaradi filinga al kajtijazvemčesa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.6.2010 20:13:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čist zaradi filinga al kajtijazvemčesa.user posted image

ja sej jst tut nekak tako user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.6.2010 20:18:32   
ledenka
če je več kot 25, ima M. kar majčko, sicer pa bodi. ampak majčke ima fajn dolge, tako da ni velike nevarnosti za odkrite ledvice

pred večerjo je imel 38,7 user posted image  je dobil 2 sveččki. jutri bomo videli, kako naprej, ker živahen je bil normalno. ampak mislim, da ga bo varuška ppopazila za kako uro, da grem po hrano (ker je hladilnik prazen), potem bom pa kar z njim. razen, če bo slab... potem bom z njim skos. HB za zmrzovalnik user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za ostale bolančke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.6.2010 20:20:28   
majana79
ledenka, če boš kej rabila povej, sej nisi tolk daleč pa bova kej prnesla

tisto ti pa še sporočim, skoz pozabim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.6.2010 20:21:44   
FLASK_A
A se kateri čipsa? user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.6.2010 20:23:13   
ledenka

ledenka, če boš kej rabila povej, sej nisi tolk daleč pa bova kej prnesla

tisto ti pa še sporočim, skoz pozabim user posted image

hvala in ok user posted image  daj mi čim prej, ta teden bom račune plačevala

hrano konc končev lahk pri mečkatorju naročim... grem kar pogledat user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.6.2010 20:28:48   
koala.cek
kuham čorbo za jutri. bom še kakšne palačinke zraven naredila in voula...kočerja bo ready. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.6.2010 20:29:30   
koala.cek

A se kateri čipsa? user posted image
user posted image

k tejli pivički pred menoj bi čist pasaluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.6.2010 20:33:01   
majana79

A se kateri čipsa? 
user posted image

zmerej user posted image pa lih mam še pir v hladilniku user posted image

ledenka, maš na FB

kolegica k.
, ti si preveč pridna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......