Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 9:41:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a si pojedla kremo?? za M. moja mati vse opere najprej v pomivalcu, potem pa da na 100 stopinj v pečico če sok vroč zlivaš v steklenice (ker pač ne vem kako se dela ) jih jemlješ direktno ven, če ne pa pustiš da se ohladijo in jih potem vzameš Vau! Pa ti vse veš! Bom tko naredila. Koliko časa pa jih moram pečt? Kreme še nisem pojedla. Sem upala da bodo špice same odpadle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 9:42:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čez 3 tedne bi morala na službeno pot... za en teden. ne bo šlo... pa je ful zanimiva zadeva. škoda a predolgo traja al zakaj ne greš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 9:48:33
|
|
|
|
majana79
|
zmenjeno a maš kej mumil?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 9:48:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čez 3 tedne bi morala na službeno pot... za en teden. ne bo šlo... pa je ful zanimiva zadeva. škoda a predolgo traja al zakaj ne greš? predolgo traja, sploh glede na dojenje. par mescov bi ga še rada dojila... toliko, da damo začetek vrtca skos.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 10:19:02
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a si pojedla kremo?? za M. moja mati vse opere najprej v pomivalcu, potem pa da na 100 stopinj v pečico če sok vroč zlivaš v steklenice (ker pač ne vem kako se dela ) jih jemlješ direktno ven, če ne pa pustiš da se ohladijo in jih potem vzameš Vau! Pa ti vse veš! Bom tko naredila. Koliko časa pa jih moram pečt? Kreme še nisem pojedla. Sem upala da bodo špice same odpadle Vsaj 10min. Če prav vem je bezgov sirup hladen, ko se ga naliva v steklenice, tako da je vseeno ali so steklenivce vroče ali hladne. Hranim pa jaz te sirupe potem v hladilniku, da mi ne zavrejo. Kremca - men je pomagala (se mi zdi), samo sem se samo mazala in nič jedla - hvala Petra Aja - včeri sem bila cel dan sama, tako da ni bilo niti sekunde za rač., sem pa zvečer kar vse tri zaprla v tuš kabino - H. v banjici drugadva pa zraven in so se skopali - pa še kopalnico so "pomili", pa obleke "oprali". Zdaj nam že kar gre kadar smo enostarševska družina - ta teden bomo še v sredo in četrtek, v petek sem mu pa prepovedala (grozna žena). Me že mal panika daje - gremo čez teden in pol na morje, jaz pa sploh ne vem če imajo otroci kaj poletnih oblek (moram vse pregledat), zase pa itak vem, da nimam. Grem hitro H. v posteljo dat, preden mi v primapacka zaspi. (saj tam bo pa itak vsa živahna)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 10:19:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a si pojedla kremo?? za M. moja mati vse opere najprej v pomivalcu, potem pa da na 100 stopinj v pečico če sok vroč zlivaš v steklenice (ker pač ne vem kako se dela ) jih jemlješ direktno ven, če ne pa pustiš da se ohladijo in jih potem vzameš Vau! Pa ti vse veš! Bom tko naredila. Koliko časa pa jih moram pečt? Kreme še nisem pojedla. Sem upala da bodo špice same odpadle mah po moje ene 20 minut, ne več, tolk da se segrejejo, itak se tut v pomivalcu mal prekuhajo no dej pojej no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 10:42:12
|
|
|
|
šivilja
|
Kot napovedano - raztur po postelji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 10:44:46
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:02:38
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go Težko rečt - če ti paše se grej, ali pa poskusi malo raztegnit (nekam se za roke obesi, da se hrbtenica raztegne in razbremeni) Drugače pa - en teden toplic brez otroka Pa namazat s Ketonal kremo(sicer ne vem kako je pri dojenju)
< Sporočilo je popravil šivilja -- 8.6.2010 11:03:29 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:21:00
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go za take primere imam ledeno damio http://www.rodamia.si/# desno klikni na ''ledena damia''
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:23:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
dan, smo v službi nenavadno delavni za ta čas, ponavadi si poleti samo v luft gledal No ja, bolje to, kot da je dolgčas. Pri nas nič novega, razen da tamal tut sekunde noče bit pri miru, skos bi hodil...sva ga včeraj popoldne popokala v park in pustila, da se je nahodil. Smo šli pol še do mojih in je že pred osmo zaspal v naročju. Se mu počasi ura premika, ker zjutraj zdaj skos ob pol sedmih vstaja. Aja, pa nov računalnik imam doma, imac-a super zgleda, ampak sem bila včeraj zvečer že tko crknjena, da nisem mogla več gledat vanj. Itak sem že v službi cel dan za kompom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:30:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, pa imam. Bruhavčka sta doma (sem jih mogla it iskat), direktor pa na poti. Kaj je men nerodno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:34:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, pa imam. Bruhavčka sta doma (sem jih mogla it iskat), direktor pa na poti. Kaj je men nerodno Joj revčki - otroci in mami Nerodno ti pa nima bit za kaj, ker nisi ti kriva, če sta zbolela. Saj vem, da je neprijetno, samo naj bo vesel, da delaš. Če ima otroke bo pa itak razumel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:43:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, ti se spoznaš na to... mene je ponoč k sem spala na trebuhu usekalo v križu komi se sklonim... če ležim je boljše, ampak sej veš da je to mission impossible a mogoče veš kaj bi mi pomagalo? najbrž kaka masaža? sam to je tut no go Težko rečt - če ti paše se grej, ali pa poskusi malo raztegnit (nekam se za roke obesi, da se hrbtenica raztegne in razbremeni) Drugače pa - en teden toplic brez otroka Pa namazat s Ketonal kremo(sicer ne vem kako je pri dojenju) za maZAT je fajn tud brinova krema od Justa fejst ogreje! pa bolj natur in ni blema zarad dojenja (čeprav po moje tud Ketonal nima kaj škodit)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:44:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Evo, pa imam. Bruhavčka sta doma (sem jih mogla it iskat), direktor pa na poti. Kaj je men nerodno da zdaj zaspita in boš imela mir za sestanek!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:47:35
|
|
|
|
petrazg
|
Evo mene... premalo časa Smo praznovali rd, oči in dedi sta se super potrudila in super organizirala celotno zadevo, zdaj smo malo prehlajeni - Luka, nič hujšega. Kopalna sezona v bazenčku odprta, A. uživa 100 na uro... Flaska... kaj moreš, sej nisi ti kriva. Boščka mala Šivilja... ti kar kopalke vrzi v potovalko, pa par majčk in čao... sej druga ne rabite... Tubby... užiiiiiivajte na morju... No, sej se bomo še kaj videle....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 11:52:51
|
|
|
|
koala.cek
|
no, pa sem se najedla sem bila včeraj pri dohtarju, zaradi glavobolov in vrtoglavice, pa mi je predpisala lekadol. sej ne morem verjet. no, glavoboli pa so izginili. pa v vrtcu smo imeli popoldansko žurko. smo jedli, pili in se igrali. malčki so dobili medalje, pa mapo, kamor so vzgojiteljice celo leto pospravljale njihove umetnine, ... je bilo luštno. danes moram malo v šoping. spet je prazen hladilnik. pa svega boga in svašta bomo ven privlekli, od bazenčkov, trampolinov, gradov,...da bosta mala dva cele popoldneve lahko za hišo uživala. je glih taprava klima, ker sonce zaide za hribom. prav obožujem tole vreme.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 12:07:45
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, tnx, toplice sounds nice. Gre katera z mano? flaska, zakaj pa nerodno?! a od drugih nikol ne bruhajo al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 12:15:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, tnx, toplice sounds nice. Gre katera z mano? takoj IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, zakaj pa nerodno?! a od drugih nikol ne bruhajo al kaj? a misliš, da moški vejo, kak to zgleda? moj ziher ne
< Sporočilo je popravil ledenka -- 8.6.2010 12:16:30 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 12:28:33
|
|
|
|
KatMat
|
se ena kandidatka za toplice!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 12:31:21
|
|
|
|
KatMat
|
flaska in vse drugi bolancki...tudi ti dudi... vsem kako se pocutis enako je bilo z nami tremi....vsi smo naenkrat zboleli potem pa 3 tedne podajali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 13:07:58
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, tnx, toplice sounds nice. Gre katera z mano? takoj IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, zakaj pa nerodno?! a od drugih nikol ne bruhajo al kaj? a misliš, da moški vejo, kak to zgleda? moj ziher ne O, moj pa kar mora poznat tudi to stran starševstva. Pogosto mu otroci še kaj šenkajo in še on demonstrira
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 13:10:59
|
|
|
|
šivilja
|
Zdaj sem pa dokončno kapitulirala - tudi moj tretji otrok absolutno ne mara pripravljene hrane. Sandi lonček še milostno poje, zelenjavni pa ni šans - je raje lačna. Sem jih hotla ene par v Grčijo vzet pa očitno noče, ma bomo že nekaj pogruntal za jest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 13:43:40
|
|
|
|
ledenka
|
sem si namesto kosila šla modrc kupit... košarca E edin problem je, ker majo v tej velikosti modele sam za stare mame... moram it še v Maxija pogledat, pa v kako Triumphovo trgovino, majo običajno več zaloge kot Nama. rabim še ene 2 komada. ali pa Agent Provocateur... sam tam je en modrc 120 €
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 13:44:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Zdaj sem pa dokončno kapitulirala - tudi moj tretji otrok absolutno ne mara pripravljene hrane. Sandi lonček še milostno poje, zelenjavni pa ni šans - je raje lačna. Sem jih hotla ene par v Grčijo vzet pa očitno noče, ma bomo že nekaj pogruntal za jest. po moje ne bo blema, kako juho dobit, pa zelenjavo, krompir, ribo, meso... pač prosiš, da ne solijo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......