Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:34:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek kuham čorbo za jutri. bom še kakšne palačinke zraven naredila in voula...kočerja bo ready. Pridna. Jaz sem dala vse okončine od sebe. No, z eno roko čipsam. Ostalo je pa brezposelno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ven me je vrglo pa seveda sem imela cel roman napisan! eelyy, super, da imaš tako lepo nosečnost! za letovanje pa poglej tudi za kakšno Kanegro... peščena plaža. moj tamali in taveliki sta od jutra do večera v kratkih majicah in kratkih hlačah. edino tamali ima še nogavičke, da ga elastika copatkov ne ožuli preveč. pa prav uživata! meni pa je tudi tole poletje všeč. ko se po službi vsedem v avto, doživljam ekstaze kot pri najboljšem seksu, švic je skoraj identičen ... klimo vklopim šele, ko peljem tudi U. paše mojim starim kostem tale vročina! majana, šivilja ti je dala pameten predlog z raztegovanjem! pa poskusi še s kakšnimi telovadbami za ojačitev hrbtnih in trebušnih mišic... tako manj obremeniš hrbtenico. ledenka, če bi jaz kupila modrc za 120 €, bi ga verjetno nosila do smrti. ampak bom tudi potrebovala kakšnega malo bolj lepšega... zaradi poletnih majčk (jih kar ne morem nositi, ker imam vse raztegnjene modrce) sem zadnjič probavala pa so mi bili vsi nekam premajhni 80c... šele ko sem obupala in plačevala le pas, mi je prodajalka omenila, da imajo zgoraj še večjo izbiro... tudi tistih, ki so malo večji. ne, ni se mi dalo več probavati!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a, zdaj mi je pa potrdilo... pa sem pozabila še prilepiti ,... te so najbolj pomembne! za vaše malčke in za vas... in... pokica_ mislim na tvojega sončka! pravi borec je!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:41:53
|
|
|
|
koala.cek
|
no, zraven delam še bezgov sirup, čaka pa me še zalivanje rožic okoli bajte meni se poletni večeri tako spokojni. otroc spijo, tišina, vonj po vodi, ki samodejno zaliva travco, svež vetrič....ah ja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:55:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja mu bom jutri dala kratke hlače...Maj pa je bil zadnjič enkrat v bodiju s kratkimi potem pa ne več ker je skoz neki pihalo no pol je pa itak zbolel. Ko se pozdravi pa kratko oblečemo,sej je savna zuni,je blo dons čez 30 stopinj Grem nazaj ležat...nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 20:59:12
|
|
|
|
petrazg
|
Koalček , ma si pridna... Jaz komaj folgam vsak dan sproti... Dudi... od ponedeljka je že v kratkih hlačah in majčki, pa v čevljih brez prstkov No, v omarici ima še dolgo majčko in hlače za vsak slučaj... Kratke majice... jaz mu dajem še bodi brez rokavčkov spodaj, če je pa res vroče (danes) pa še tega ne... Ledenka in vsi bolančki K.atja... fino je bilo, še kdaj... No, jaz grem jutri k frizerju... na preobrazbo... no, to bomo še videli, če si ne premislim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 21:43:17
|
|
|
|
lake
|
Koalcek ne zbujej nam krive vesti, jst sm že mela posodo zuni da bom začela muffine delat, pa sm jo nazaj pospravla. T. mam od jutra naprej v bodiju z kratkimi rokavi in tankih hlačkah, popoldan je pa samo v bodiju. Sm šla zjutri en znamenje odstrant, zdej me pa šivi bolijo. Ne vem kako si predstavljajo da nej tega dela ne tuširam, kaj naj bom cel teden brez tuša. Japajade.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 22:26:43
|
|
|
|
ivanamdb
|
zivjo punce! sam na hitr...delala do 19....mislim...ne vem kako bi to slo ce bi D tukaj zmano, mislim midve same....no way! prisla domov, pojedla brez veze, zdaj pa moram zrihtat evropski cv (bljak)...vceraj sem vidla eno sluzbo za EU, jutr je deadline....ja kao....zihr bo....hahahah pa se eno lektoriranje moram koncat do cetrtka.... ah pa na tv je "world's strictest parents" kao angleski teenageri ki nc ne delajo in se slabo vedejo, in so ih poslali eni druzini v indiji, ki so ful strogi...uh jaz pa moram ta cv delat.... uh nekaj sm vas na hitr prebrala...ujuj ful je bolanckov -velike pa tud lake za sive a ja kaj ste se rekle - bodiji in kratki rokavi - D ponavad ima zelo tanki body (brezrokav) spodaj, pa kratke hlacke in kratko majico, pa se tanke nogavicke. (tko je blo ko sm bla majhna, in ne vem, tud se jaz strinjam s tem, mislim posebaj za ledvicke....moram rect da sem tud jaz spet zacela spodnje majce nosit...kot stara baba....) lupcek, zdaj grem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 22:55:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
čer, polikala ene 6 strojev, obesla novo žehto in zdej ne morem absolutno nič več. Vidim, da se pogovarjate o oblačilih. Jst ga za vrtec še vedno oblečem v dolge hlače, bodi s kratkimi rokavi pa majico čez, ker imajo notri prijetno hladno. Ne vem pa, če ga kaj preoblečejo, ko grejo ven, moram jutri vprašat. Imam vedno v previjalki še kratko varianto. grem se vržt pred tv. Moj je že ogrel kavč...dve uri nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 8.6.2010 23:56:24
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaaaaaaaaaarrrrrghhh tale evropski cv mi gre tolk na NERVEEEEEEEEEEEEEEEEE tolk je brezveze, kot da ga je delal najbolj butasti evropski birokrat. tolk mi se ze spi, od 9 zjutraj gledam v komp. sh@t!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 0:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ivana, uživaj v računalniških zadevah,... jaz, kot prej Papua, topim svoje gospodinjske užitke v sortiranju enega velikega (kaj velikega - enormnega!) kupa opranih cunj!!! ni videti konca. na srečo je danes House kar zanimiv... evo: konec reklam. lahko noč in lepo spite. pa vprašanje za jutri: otroci v jaslih - pleničke starši prinesemo ali jih tam dobijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 1:50:43
|
|
|
|
ivanamdb
|
ha ha k.tja uzivam uzivam res.... hm...zdaj sem koncala ta cv pa se motivation letter zdaj se mal lotim lektoriranja, ene pol urce, in potem grem zu schlafen ker bo zjutraj ful sh@t dan. nocko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 7:41:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, noč je bila prekratka, sicer pa kar mirna. Je spet začel papcat ponoči. Aja, pa že drugo jutro kaka v kahlo Mu poturim piškot pa flašo v roke in je pri miru in naredi kupček Danes bo moj peljal malega v vrtec, tako da smo se lahko še malo podružili zjutraj... katja-mi plenice v vrtec sami prinesemo. So rekli, da imajo raje tako, ker ima vsak otrok svojo vrsto plenic, kakšnim kakšna vrsta ne ugaja itd....vse ostalo imajo pa oni tam (mazila, robčki...). Ne vem pa, kako je v navadnem vrtcu...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:03:18
|
|
|
|
šivilja
|
K.tja - v navadni (javni vrtec) ni treba nosit plenic. Imajo vse tam, nas so edino včasih prosili za mokre robčke Papua - hrano za H. sem pa hotela na morje zato vzet, da mi opoldan vsaj za enega ne bi bilo potrebno razmišljat kaj bo jedel, zvečer bom pa itak v hotelu nekaj nabrala zanjo. Zdaj bo pa očitno tudi ona čez dan na piškotih in kruhu . SPloh se ne sekiram, samo malo sem si hotela olajšat, bo pa vsaj kufer lažji. K.tja, Ivana - dobri sta, da sredi noči še kaj lahko počneta. Sem jaz tudi včeraj ponočevala in sem bila pokonci do 23.15. Sem imala tak hecen filing, kot da se bo nekdo pojavil izza vogla in me kregal zakaj še ne spim. Samo se nujno hotela eno ogrlico končat in moram rečt, da sem zadovoljna z rezultatom. V desetih mesecih odkar imam H. sem končala 5 kosov - zelo omejena serija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:05:15
|
|
|
|
šivilja
|
Papua - s septembrom greste pa v navadni vrtec, a ne? Al sem si narobe zapomnila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:26:06
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Papua - s septembrom greste pa v navadni vrtec, a ne? Al sem si narobe zapomnila? Ja, najverjetneje, se še nisva dokončno odločila. Morava povedat do ponedeljka, ko imamo podpis pogodbe. Ampak če se mene vpraša, bo kar v navadnem vrtcu. Bi prišparala na času in denarju. Zdej sicer nekako še gre, ko ni študentov pa toliko avtov na cesti, jeseni bi pa pomoje še enkrat več časa rabila, da ga dostavim v vrtec in grem potem ponj. Pa itak še enega planiramo v letu oz. dveh, tako da dvakratno plačilo privat vrtca nama pa sploh ne bi zneslo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:26:08
|
|
|
|
ledenka
|
jutro M. še kar kuha... prvič bolniška. sicer je varuška presenečena, zakaj bom doma, če lahko ona poskrbi zanj... če le lahko, bom raje doma. bogi M, se tako stiska k meni... zdaj pa spi.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:32:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ojla babnce... po dooolgem času mal na raport prit se pa spodobi a ne? Sem sam zadnjo stran prebrala, tako da: -danes je šla v vrtec po dolgem času, pa ne vem za koliko časa... -oblečena je samo v bodi in kratke hlačke ali krilce -v javni vrtec pri nas nosimo plenice, kremo za rit, robčke za nos že od zmeraj... - v ponedeljek grem delat, me že kar stiska, fuj... -evo zdaj grem pa h frizerju, pa nimam jajc da bi se na kratko postrigla, mogoče mi pa celo rata...
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 9.6.2010 8:33:09 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:34:07
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ojoj ledenka, bošček...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 8:53:55
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Otrok spi, končno lahko neki pojem (itak da rogljičke, pujsa nemarna ) ledenka za M. (upam da ne bodo tut ušesa ) a hrano si pol naročila? olivca, juhu! lepo te je spet brat služba , se strinjam ah, ker mir... k bi vsaj 3 ure spal... sanja prase kukuruz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 9:24:08
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za pikepoke svečka je prijela, tako da sedaj nima vročine... majana, gre moj komaj jutri, tako da ni panike, hvala za skrb
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 9:30:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
ledenka, za M. To jih tole vreme zdela, malo vroče, malo mraz...pa še kak zobek zraven, pa je rezultat tu. Aja, smo dobili datum za PEK - 14.7. imamo najprej merjenje reaktivnosti na laktozo (če se prav spomnim), pol pa še UZ abdomna. Pa prej moramo še blato nest na test za parazite Sej to verjetno kar pri njegovi P naredim al kako? Oz. tam dobim tiste posodice za blato...do takrat bomo pa pobruhani okol hodil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 9:54:36
|
|
|
|
lake
|
Javljam se iz službe, pst. Papua Pomoje morte blato odnesti v ZD, pa od tam pošljejo na parazite. Posodice pa lahko dobiš tudi v lekarni. Vroče je za pop... Pa kao nej bi mel neko klimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 10:48:39
|
|
|
|
KatMat
|
eely...pozabila povedat....v tem vrtcu kjer je tija je eno prosto mesto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 9.6.2010 11:12:21
|
|
|
|
cebelica82
|
dobro jutro .... oz. je že dan, a ne? pri nas je cela zmešnjava : Neža ma že tri dni čez 40 vročine in ji NIKAKOR ne moremo zbit ..... obupno! kopava jo, dajeva svečke, calpol,....in to že od nedelje zvečer. ponoči me je tako skrbelo, da smo šli kar k dežurnemu, pa je SAMO malo hujša viroza a je mela že kera kaj podobnega? popoldne greva k naši zdravnici, moram še po bolniško Ah, pa tako lepi dnevi zunaj, midve pa noter in se kuhave,
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......