|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
6.6.2010 21:09:29   
Janci F
Tudi mi uspešno pod streho spravili dvodnevno pranovanje in Tom je prav užival, saj je imel dva dni okoli sebe ogromno otrok, novih igrač in polno balonov.  user posted image

Hvala vsem za čestitke in seveda tudi midva s Tomom čestitava vsem slavljencem.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.6.2010 12:23:58   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image      

05.06  majana79-JURE
05.06  hanuši-BINE
05.06  mony25-ALEX

Čeprav z zamudo vsem iz srca vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu, da bodo sončki čim bolj zdravi, nasmejani in navihani!

Se podpišem!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.6.2010 12:24:34   
manna
Živjo
Vidim da ste vse naokrog?!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.6.2010 12:36:30   
manna
NO mi smo tudi že praznovali včeraj Mančin roj dan, kar vnaprej, ker je sestra ravno v Sloveniji. Bilo je ful pestro, itak ful folka pa peka na žaru, pa dve torti (ena čokoladna - Hanuši še 1x hvala za recept za biskvit in ena sadna-kupljena),...
Moram sicer potožit da nam Murphy ni bil naklonjen ker nam je šlo dost stvari narobe. Prvič: Manca ima skoz poln nosek tako da brez babyvaca ni šlo. Drugič: rastejo ji dvojke in je bla strašno sitna. Tretjič: mene je zagrabla migrena sredi piknika, četrtič: tista kupljena torta sploh ni bila v obliki medveda kot bi morala bit ampak je bila samo kvadratna in gor narisan medved. No, sej to je tudi OK ampak jaz sem hotla drugače...Mlinotest je kriv.. Smo pa potem spekli domačo čokoladno v obliki medveda in je ful uspela. Petič: naša trava pred hišo je bila na sveže pognojena z nekakšnim posipom - gnojilom v obliki modrih kroglic ker se je mama narobe zmenila za tole gnojenje. Tako da Manca ni mogla lazit po travi kar je dodatno zakompliciralo zadeve, saj je ves čas silila tja. Šestič: sosedje na obeh straneh (!) so tudi imeli piknik (eni sv.obhajilo, eni pa nekakšno predporočno zabavo) tako da je bila ulica totalno nabasana z avtomobili in se niti mimo ni dalo peljat več.

No še bi se našlo kaj. No pa saj je bilo kljub temu fajn..

Tira, vaša torta je bila pa res super! Marcel pa zgleda že cel fant!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Srečka!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
7.6.2010 13:07:16   
tecka
Ojla!
Klepetave pa res niste...A ne veste, da morate biti v vročini domauser posted image
Srečko je imel včeraj kar pestro. Kljub calpolu je imel popoldne in zvečer vročine 39.5. Danes sva bila pri P in pravi, da je tako pač v vrtcu. Pljuča, grlo in ušesa so zaenkrat ok. Vročino ima pa še kar 38. Ampak je šel danes že 2x spat in upam, da bo šlo na bolje.
Smo pa šele včeraj ponovno odkrili, da ima naša zakonska postelja une letvice, da lahko dvigneš vzglavje, tako da je bilo malo udobneje, ko je spal na meni oz. sem ga lahko ene parkrat dala celo k sebi na jogi in je bil prav smešen, ko je ležal "v hrib" in imel dvignjeno rit.

Manna - razumem, da ste konec koncev zadovoljni. Ful fino vreme ste imeli tisti, ki ste praznovali ta vikend. No, pri nas še kar planiramo za naslednjega in 10-dnevna napoved nam je zaenkrat naklonjena.
Mi se že pripravljamo. Pri vseh živih seznamih, ki jih imam, opažam, da mi manjka seznam - razpoložljive posodeuser posted image
Saj jedli bomo že s plastiko, ampak posodje za solate, pa spečt sladice pa le mora biti.
Mi je pa prav smešno, kako z našim planirava količine. Sva kao potrebnih 7,5 kg mesamalo podelila po čevapih, ražnjičih in podobno, pa ugotoviva, da je to "ful premalo" in kar nekaj večava. Se mi zdi, da bo ob koncu naša skrinja kar pokala po šivih od ostankov user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
7.6.2010 16:00:12   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: manna

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

user posted image      

05.06  majana79-JURE
05.06  hanuši-BINE
05.06  mony25-ALEX

Čeprav z zamudo vsem iz srca vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu, da bodo sončki čim bolj zdravi, nasmejani in navihani!

Se podpišem!

Tudi jaz želim vsem NAJNAJBOJŠE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
7.6.2010 18:36:07   
Tira
Jz sem pa zbolela na polni črti user posted image  Sem šla k zdravniku in mi je dala Sumamed, da se ziher pozdravim do službe. Upam, da res. Sem pa čist brez energije, vse me boli, brez glasu sem... ni da ni.

Manna super za praznovanje, tudi mi smo imeli nekaj težav... ampak saj se bomo navadili, za 10. bomo že zverzirani user posted image  Smo pa v nedeljo otvorili poletno sezono z bazenčkom in je bilo super.

A se vse potepate zunaj, a ste že tako zaposlene, da ni več časa za RR user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
7.6.2010 19:36:35   
Hanuši
Dan,

no tudi jaz želim VSE NAJBOLJŠE ŠE ALEXU IN JURETU.

tecka user posted image user posted image user posted image , da čim prej odženejo bolezen.

manna, vam se pa je nabralo.

Mi smo imeli pa super žur. Otroci so se zabavali, smo tko fino zadeli. Imeli smo 3 eno letnike, 1 eno in pol letnika, 4 triletnike in 3 štiriletnike in so se super zabavali. Nobenemu ni bilo dolgčas. Edino v šotoru se je gužva naredila. Punce super zadeva. Nismo vedeli, da jih imamo. Evo tole
user posted image
1x sem gledala in Bineta 20 min ga ni bilo ven. Ves čas je po tunelu hodil. Je pa dobil za darilo in se je res obrestovalo.
No tovornjakov in traktorjev smo dobili ne za kmetijo, ampak za farmouser posted image . Skratka žur je uspel na celi črti. Torte so bile božanske. Naredila sem 4 vrste solat, dragi je spekel hrenovke, čevape in pleskavice, vse skupaj smo dali na eno mizo, pa vso pijačo, tko, da je bilo self service in tudi jaz nisem imela tok dela.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.6.2010 19:55:44   
Hanuši
Aja pa Tevice smo kupili za brez veze. Nogica mu švica kot nora. Tko, da se mu kar vozi. Evo Hani pa popolnoma nič. Tko, da bomo morali ene usnjene nabavit. Katere kaj imate, usnjene opanke mislim?

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
7.6.2010 22:53:45   
mk8
Joj punce, nimam sploh cajta pisat... rojstni dan je uspel... HVALA VSEM ZA ŽELJE!!

Se kaj dobimo ta teden?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
7.6.2010 23:06:19   
bjondi
Tira še tebi en user posted image ...

tecka-srečkotu pa še enkrat želim čimprejšnje okrevanje...

hanuši-škoda za tevice,mi tko nismo cifre dobil...drgač pa jaz švicam v vseh možnih varjantah od plastike,do usnja...ma pomoje ni pravil...

Pišuka je vroče...pa sej smo navijal za sonce a ne...tale komp mam tako vroč da sem čist prešvicana spet,boh ne daj da si ga dam v naročje...

Kje pa je naša Mini?

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.6.2010 6:23:16   
bačko
Jutro!
No vsem čestitam da so praznovanja rojstnih dnevov uspela.Jaz sem kar utrujena.Me tole vsajanje zjutraj kar malo matra.Tako da vedno komaj čakam da je vikend da se malo naspim.
Lora je včeraj sama naredila že malo več kot samo dva koraka.Mislim da bo vsak čas začela hoditi.Je prava navihanka.Žana je včeraj bila z očijem in Loro doma in so šli k možu v službo pa malo po trgovinah.
V četrtek imamo cepljenje.
Tira upam da se boš čim prej pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tecka upam da sa bo Srečko čim prej pozdravil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.6.2010 8:42:14   
mini86
05.06 majana79-JURE
05.06 hanuši-BINE
05.06 mony25-ALEX

čeprav nekaterim z zamudo vseeno iz srca vse najbolše ...

< Sporočilo je popravil mini86 -- 8.6.2010 8:44:56 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.6.2010 8:45:31   
mini86
danes pa vse najbolše mali manci

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.6.2010 8:59:36   
Mala_princeska
Vse najboljše soimenjakinji Manciuser posted image

in vsem ostalim slavljencem in njenim mamicam, ki sem jih zamudila.

V službi imam pestro, pa doma in mi kar ne zlaufa pridet do RR. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.6.2010 9:02:23   
Mala_princeska
Manna je bilo pa res pestro, uf.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne mamice in otročke.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.6.2010 9:04:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Aja pa Tevice smo kupili za brez veze. Nogica mu švica kot nora. Tko, da se mu kar vozi. Evo Hani pa popolnoma nič. Tko, da bomo morali ene usnjene nabavit. Katere kaj imate, usnjene opanke mislim?

Jaz sem kupla Cicibanove odprte sandalčke in copatke, ker ji je nogica tud v iber švicala.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.6.2010 9:07:54   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne RD in praznovanja, mi bomo zaradi datuma 24.6. praznovali kar 2 x. In sicer 26.6. bolj v najožjem krogu in 11.7. v malo širšem, tko da najprej bom kar Tuševo navadno torto kupila, potem pa imam naročeno s tičino maso povrhu in ledeno :-) 

Bačko user posted image user posted image user posted image  Lori za prve korake. In user posted image user posted image user posted image  za zadovoljstvo v službi.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
8.6.2010 9:46:01   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

user posted image

Se podpišem pod to!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
8.6.2010 12:08:52   
mini86
no evo pa mi je ratal do računalnika pridt..

v soboto sva praznovale še js pa mami in smo imeli piknik..blo je super..eni so mel mejhnga kužita sabo in marcel je biu čist zalublen vanga-no morm rečt da je bila ljzbezen kr obojestranska..skos sta se lovila pa se gledala..na koncu je pršlo že tko daleč da ga je začeu kuža čuvat in je mene že prou čudn gledu če sm ga uzela k seb..pa k sva šla na sprehod da zaspi je kr za nama hotu pa take..

no v nedeljo smo šli po ribe in jih spekl..marcela je blo povsod povhn po dvorišču..se je tok zmatru da je sam dol padu..no pa js tud zravn..pol smo šli pa še v živalski vrt..

učeri smo šli pa v fruktal..majo ful akcijo kašic-smo si spet zalogo naredl pol smo šli do none od mojga in pa simonov zaliv kopat..marcel tapru sploh ni vedu kaj bi k sva ga dala ob vodo pa da mu je morje čez nogice valoviu..no pol pa itak kamenčki, pesek in noro veselje..v vodi je tud zlo uživov..edin ta šlauf mi je čudn ratu..se mi zdi kt da bi se hotu naprej prevrnt..tko da za na morje bova za vsak slučaj kupla še unga k se sedi notr pa bomo pol vidl..na plaži je meu pa tud žurko..sam da so kamenčki pa je super..umes se kr neki spomne in kr gre po plaži briga ga za vse.mislm da bom mela clo mau mira na plaži za kšno revijo prebrat..
potem pa še v portorož na večerjo in domov..tako se je končal dan
sm pa presenečena nad toplino morja..ker če sm se js kopala pol je mogla bit res topla

ŠE 10 DNI DO MORJA

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
8.6.2010 12:19:28   
mini86
afnanje med malico
user posted image

v zoo-ju
user posted image

malica na morju..oči pivo, sinko pa kašo
user posted image

kr grem
user posted image

grem zdej
user posted image

čakam da grem km
user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 8.6.2010 12:26:53 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
8.6.2010 13:00:33   
manna
živjo
Hvala za čestitke oz. Manči se zahvaljuje, ravno zdej globoko razmišlja o roj.dnevu v vozičku na terasi user posted image user posted image
Pa upam da bo še kako urco razmišljalauser posted image

Eno leto nazaj je bo pa fino..no, jaz sem bila še zakomirana, lubi je pa že cartal Manco. A veste da mi je vse posnel na kamero - prvi jok (izza vrat operacijske-sem mela CR) in potem ko so jo umivali in zmerili in stehtali. Res se je potrudil da imam vse dokumentirano. Ah...lepo je blo kljub vsemu matranju.

mini, kok so dobre fotke! A tamalega niso nič pekli in žulili kamenčki? A niso bili nič vroči od sonca? Super da ste uživali! Moj dragi pa ful ni navdušen nad enodnevnimi izleti. Pravi da je preveč matranja za malo užitka...tko da nas ne pelje za en dan na morje.. Še dobro da gremo 19.6. za 8 dni...komaj čakam!
hanuši, ste pa imeli pestro druščino!! Toliko otrok!! Super!
tira, upam da čimprej ozdraviš!

Kje ste vse punce..dajte kaj povedat no

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
8.6.2010 13:08:18   
mini86
ni so bli fuul vroči..ni se dau mott..
mah kašno matranje..k bi ti vidla kok je uživu..noro..

na poti tja je mal spal drgač pa tud pisnu ni..kt da ga ni blo..slišal se ga je razn ko se je pogovarju sam s sabo al pa z medijem..
no nazaj je biu čist fertik je takoj zaspal pa se je tud dokaj hitr zbudu..pol je pa kr neki jokcu..smo se mal ustavl ga vn uzel pa je blo dobr..
k je pršu domov je pojedu večerjo in šu še mal šibat po dvorišču da se je mal pretegnu in to je blo to..

kr prepriči svojga-sj nimate daleč..zdj je še fino k ni gužve

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
8.6.2010 13:35:36   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

user posted image

VSE NAJBOLJŠE TUDI OD MENE!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
8.6.2010 13:46:48   
lino
Mi smo pa kupili opankice od Mckinley in so o.k., mu je full všeč, ko ima bose nogice....

Časa, da bi kaj napisala običajno nimam tako da samo na hitro...
teža:9570, velikost 78cm pri 12 mesecih...cepljeni nismo bili, ker je Maksi prehlajen...

Morje: dragi nas je povabil, da bi šli na Pelješac, ker gredo naši prijatelji tja...men se sicer dopade Dalmaciija (ljudje...) ampak se mi mal daleč zdi, pa verjetno bom vseeno reskirala in šla, ker drugač bomo pa doma čepeli in sploh ne videli morje...bomo že nekak zdržali pot...upam...pa sej sploh še ni 100%...

Težave-hja, un pregovor, večji ko so, večje so težave drži...meni dela starejši Mare nooore težave, sedaj na koncu si je zopet pokvaril uspeh ( bi bil lahko prav dober, pa je v tem tednu dobil eno 1 in eno 2, kar mu je zelooo znižalo uspehuser posted image user posted image user posted image ) glede njegovega vedenja pa sploh nebi, ker je grozno...zadnjič sva se nekaj prepirala in je šrajal name, pa sem mu rekla, da naj se še skoz okno dere in to je nardil, odpru okno in se ven zadru: "moja mama Urška Metelko je naaajvečja lažnivka"-me je skor kap....in skoz se zgovarja, nič ne naredi, kar se mu reče, v šoli pa itak vsem po glavi skače (šraja na učitelje, se zgocvarja, noče pisat, zadnjič je enega učenca vprašal, če ve kaj je mastno in ga potem pljuniluser posted image )...res ne vem več kaj naj s tem otrokom, boji se samo atana in trenerja...pa prav bat se mora, da pol uboga in ker ga jaz ne znam v strah vzet, ker sem skoz skušala vzgajat z vzgledom in besedami, me sploh ne šlivi...user posted image user posted image user posted image

Slikice iz Maksijevega rojstnega dne vam pokažem naknadno, ko jih dobim na mail...

nič, grem sedaj še mal po stanovanju pospravit, ko malček ravno spi...

Bodite lepo in uživajte v sončku!!!!!!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?