lino
|
Mi smo pa kupili opankice od Mckinley in so o.k., mu je full všeč, ko ima bose nogice.... Časa, da bi kaj napisala običajno nimam tako da samo na hitro... teža:9570, velikost 78cm pri 12 mesecih...cepljeni nismo bili, ker je Maksi prehlajen... Morje: dragi nas je povabil, da bi šli na Pelješac, ker gredo naši prijatelji tja...men se sicer dopade Dalmaciija (ljudje...) ampak se mi mal daleč zdi, pa verjetno bom vseeno reskirala in šla, ker drugač bomo pa doma čepeli in sploh ne videli morje...bomo že nekak zdržali pot...upam...pa sej sploh še ni 100%... Težave-hja, un pregovor, večji ko so, večje so težave drži...meni dela starejši Mare nooore težave, sedaj na koncu si je zopet pokvaril uspeh ( bi bil lahko prav dober, pa je v tem tednu dobil eno 1 in eno 2, kar mu je zelooo znižalo uspeh ) glede njegovega vedenja pa sploh nebi, ker je grozno...zadnjič sva se nekaj prepirala in je šrajal name, pa sem mu rekla, da naj se še skoz okno dere in to je nardil, odpru okno in se ven zadru: "moja mama Urška Metelko je naaajvečja lažnivka"-me je skor kap....in skoz se zgovarja, nič ne naredi, kar se mu reče, v šoli pa itak vsem po glavi skače (šraja na učitelje, se zgocvarja, noče pisat, zadnjič je enega učenca vprašal, če ve kaj je mastno in ga potem pljunil )...res ne vem več kaj naj s tem otrokom, boji se samo atana in trenerja...pa prav bat se mora, da pol uboga in ker ga jaz ne znam v strah vzet, ker sem skoz skušala vzgajat z vzgledom in besedami, me sploh ne šlivi... Slikice iz Maksijevega rojstnega dne vam pokažem naknadno, ko jih dobim na mail... nič, grem sedaj še mal po stanovanju pospravit, ko malček ravno spi... Bodite lepo in uživajte v sončku!!!!!!!!
|