Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 10:58:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bačko No evo s ponedeljkom grem že drugam delat. Bravo! Zakaj tak zaskrbljen vprašaj na koncu? A greš na slabše? Ne vem ker še nisem delala tam samo pomoje bo veliko bolje kot tu! Bomo videli.Sem pa lepo na kadrovski povedala da noče nikoli več v moste.In me je vprašala če mi ne sede in sem ji povedala svoje mišljenje. Itak ,da bo boljše,sam še mal več pozitivne energije imej...pa bo vse steklo...maš pa vrjeten vseeno tremo,ker greš pač na drug konec...sej bo... ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 11:06:45
|
|
|
|
Tira
|
Tudi Marcel se zahvaljuje za čestitke in seveda vse naj naj tudi vsem ostalim slavljencem VERONIKI, TOMU IN BLAŽU Res ne morem verjet, da je minilo že leto dni... tale čas lani sem se še pošteno matrala Manna naš Marcel tudi še ne hodi in se sploh ne sekiram. Sedaj je začel komaj puzat, po ritki Tako, da pričakujem, da vsaj še dva meseca sigurno ne bo hodil. Se niti na noge ne postavlja, še niti ne ve zakaj jih ima Bo že shodil, ko bo prišel njegov čas. Hanuši dobr da si me spomnila... moram še balone kupit jaaa Drugače pa, kaj je s tem vremenom Mi imamo tko mraz v stanovanju, da bom kmal zakurila... podn! Upam, da bo jutri lepo in toplo, tko kot napovedujejo, da ne bomo v bundah zunaj praznovali
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 12:47:29
|
|
|
|
mini86
|
hanuši-mmmm tvoj recept je že v moji zbirki bačko-sj bo samo mal se pomir tecka-držim pesti da bote dobr zrihtal uvajanje... mene pa zanima a še zmeri vse kar skuhate skp zmešate preden date palčkom za jest al posebi..u kratkem bi mu dala ribji file za jest pa ne vem mogoče korenčkov pire zravn pa bom probala kr posebi na žlico dat.. manna-tud mi smo daleč od hoje..se plazi, zunaj tudi malo kobaca..se dviguje, mogoče naredi par korakov-nevede od kavču pa če mu igračo malo bolj stran naštimam al pa zunaj kamenček..se pa ponavadi samo stegne kokr kača nobenga koraka..še ne prestopa..ampak se prou nč ne sekiram, še fajn se mi zdi in vsakemu z največjim veseljem povem da HB še ne hodi da ga ne rabmo še lovit..in k z veselim tonom odgovoriš dobiš tud pozitiven odziv nazaj-probaj boš videla
< Sporočilo je popravil mini86 -- 4.6.2010 12:59:10 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 13:08:35
|
|
|
|
tadejluka
|
Evo tortica: Pa še Blaž:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 13:10:35
|
|
|
|
manna
|
Živjo VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO! Pa bodite še naprej taki cukri! In čestitke tudi mamicam in vsem družinicam! Lepo praznujte, pa slikice s pihanja svečke so dobrodošle! Oh ja res ni za verjet da je eno leto mimo. Zanimivo kako se spomini na tisti dan spremenijo čez leto, kajne? Vse ta hudo nekam zbledi, spomniš se samo lepega. No mi bomo čez nekaj dni obujali spomine.. v takem času lani smo bili pa še z bušijem..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 13:17:15
|
|
|
|
manna
|
Hanuši, stokrat hvala za recept!! Imam namen jutri pečt torto ker bomo meli v nedeljo piknik. Smo splanirali kar za ta vikend, ker je sestrica doma. Eno torto smo pa že naročili - medvedek Pu. Sem pa hotla da vseeno še jaz naredim eno majhno torto in seveda obvezno čokoladno... Ja, prav imate glede vprašanj in pametovanja o hoji. Morm najdet kaj smešnega in duhovitega oz. pozitivnega za odgovor... Sem pa danes slučajno bila priča enemu smešnemu dogodku oz. že kar bedastemu; družinica je bila na sprehodu z vozičkom - notri pa mali 5 ali 6-mesečnik. Pa so srečali neko babico oz. znanko in ta je dala otročku "papa" in mu govorila "Daj papa!" Tamali seveda še ni znal, ker je premali za take reči. Ona pa izjavi: "Vidite, ker hodite premalo ven z njim, zato pa še ne zna!" Sem kmalu v smeh bruhnila. Ampak ženska je bla čist resna pri tem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 16:38:27
|
|
|
|
Goldy
|
Še z naše strani - VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 4.6.2010 17:52:36
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Še z naše strani - VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!! Se podpišem + vse najboljše še vseeeem, ki sem jih zamudila - se opravičujem, zaposlena 100/h (služba, dom, služba, dom).... Res lepo praznujte....... Nimam vas časa brat se opravičujeeeeem.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 10:25:19
|
|
|
|
bjondi
|
...danes želim vse naj naj za prvo svečko Alexu,Binetu in Juretu ...prav tako vse lepo želim tudi mamicam...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 10:36:09
|
|
|
|
tadejluka
|
Vse najboljše fantičom in mamicam tudi iz moje strani!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 21:04:53
|
|
|
|
Tira
|
Vse najboljše vsem Evo, pa še ena slikca na hitro
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 21:07:20
|
|
|
|
Tira
|
Pa še samo tortica...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 22:06:41
|
|
|
|
bjondi
|
A ste vsi po piknikih ,da je tako zatišje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 5.6.2010 22:07:23
|
|
|
|
bjondi
|
Tira a si sama delala torto?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 9:30:26
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Ušesa so zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 9:31:37
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...danes želim vse naj naj za prvo svečko Alexu,Binetu in Juretu ...prav tako vse lepo želim tudi mamicam... Se podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 9:35:44
|
|
|
|
bačko
|
Joj kar eno leto so že stari. No včeraj smo bili na izletu v Mursko Soboti.Smo šli avto gledat. Bjondi ti imaš Citroena C4 Picassoja a ne?A si zadovoljna z njim? No popoldne pa smo imeli obisk.Prišel je brat od moža in Zoja in ona tudi.Zoja je prava frajla.No danes pa oči čisti okna jaz pa se igram z mojima puncama.Možeku sem napisala na katere pošte bi rada šla in bo šel v torek k direktorju in se bo zmenil z njim da dobim čim prej stalno pošto. Upam da mu bo uspelo. Drugače pa se ne sekiram več kje delam.Važno da imam službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 9:49:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Čestitke vsem včerajšnjim in današnjim slavljencem.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 11:15:19
|
|
|
|
tecka
|
Evo, z zamudo vse najboljše korenjakom Juretu, Binetu, Alexu
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 11:17:57
|
|
|
|
tecka
|
Pri nas doma imamo pa karanteno. Oba z našim sva prehlajena, Srečko ima tudi vročino. Med 37 in 38. Ne vem, kdaj ga bomo uspeli uvesti v vrtec Ker naš kašlja, sem ga preselila v Srečkovo sobo. Srečko pa zadnji dve noči spi pretežno na meni v polsedečem položaju. Ko ga odložim, je jok, spet zamašen nos in jovo na novo v naročje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 11:25:05
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pri nas doma imamo pa karanteno. Oba z našim sva prehlajena, Srečko ima tudi vročino. Med 37 in 38. Ne vem, kdaj ga bomo uspeli uvesti v vrtec Ker naš kašlja, sem ga preselila v Srečkovo sobo. Srečko pa zadnji dve noči spi pretežno na meni v polsedečem položaju. Ko ga odložim, je jok, spet zamašen nos in jovo na novo v naročje... Upam da se boste čim prej pozdravili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 12:41:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi ti imaš Citroena C4 Picassoja a ne?A si zadovoljna z njim? Kdo pa ni zadovoln z novim avtom ...dobr je ja ...čeprav mojmu buhtlčku c3 tud ni nič manjkalo... Drugače pa se ne sekiram več kje delam.Važno da imam službo. Uauuu bravo to so besede ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 12:43:25
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pri nas doma imamo pa karanteno. Oba z našim sva prehlajena, Srečko ima tudi vročino. Med 37 in 38. Ne vem, kdaj ga bomo uspeli uvesti v vrtec Ker naš kašlja, sem ga preselila v Srečkovo sobo. Srečko pa zadnji dve noči spi pretežno na meni v polsedečem položaju. Ko ga odložim, je jok, spet zamašen nos in jovo na novo v naročje... za vse tri...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 14:40:03
|
|
|
|
mojsonček
|
03.06 lino-MAKS 04.06 mk8-VERONIKA 04.06 tira-MARCEL 04.06 janci f-TOM 04.06 tadejluka-BLAŽ 05.06 majana79-JURE 05.06 hanuši-BINE 05.06 mony25-ALEX Čeprav z zamudo vsem iz srca vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu, da bodo sončki čim bolj zdravi, nasmejani in navihani! Zadnje čase sem čist okupirana, utrujena in še marsikaj... bo že bolje, ko se navadim na nov tempo... pozdravčke vsem pa uživajte v tej prelepi sončni nedelji... jst čakam prinčipeso, da se zbudi pol pa šibava ven
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.6.2010 20:01:13
|
|
|
|
Tira
|
Torte nisem delala sama moja torta bi bla polom Praznovanja smo dali skozi, čeprav sem zbolela Mali že ene tri dni mal smrka, jz sem pa čist zdelana. Grlo mi bo razneslo, vse me boli... tako da grem na kavč s čajem v roki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?