|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
4.6.2010 10:58:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No evo s ponedeljkom grem že drugam delat.user posted image

Bravo! Zakaj tak zaskrbljen vprašaj na koncu? A greš na slabše?

Ne vem ker še nisem delala tam samo pomoje bo veliko bolje kot tu!user posted image Bomo videli.Sem pa lepo na kadrovski povedala da noče nikoli več v moste.In me je vprašala če mi ne sede in sem ji povedala svoje mišljenje.

Itak ,da bo boljše,sam še mal več pozitivne energije imej...pa bo vse steklo...maš pa vrjeten vseeno tremo,ker greš pač na drug konec...sej bo...user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.6.2010 11:06:45   
Tira
Tudi Marcel se zahvaljuje za čestitke in seveda vse naj naj tudi vsem ostalim slavljencem VERONIKI, TOMU IN BLAŽU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res ne morem verjet, da je minilo že leto dni... tale čas lani sem se še pošteno matrala user posted image

Manna naš Marcel tudi še ne hodi in se sploh ne sekiram. Sedaj je začel komaj puzat, po ritki user posted image  Tako, da pričakujem, da vsaj še dva meseca sigurno ne bo hodil. Se niti na noge ne postavlja, še niti ne ve zakaj jih ima user posted image  Bo že shodil, ko bo prišel njegov čas.

Hanuši dobr da si me spomnila... moram še balone kupit jaaa user posted image

Drugače pa, kaj je s tem vremenom user posted image  Mi imamo tko mraz v stanovanju, da bom kmal zakurila... podn! Upam, da bo jutri lepo in toplo, tko kot napovedujejo, da ne bomo v bundah zunaj praznovali user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.6.2010 12:47:29   
mini86
hanuši-mmmm tvoj recept je že v moji zbirkiuser posted image

bačko-sj bo samo mal se pomiruser posted image user posted image

tecka-držim pesti da bote dobr zrihtal uvajanje...

mene pa zanima a še zmeri vse kar skuhate skp zmešate preden date palčkom za jest al posebi..u kratkem bi mu dala ribji file za jest pa ne vem mogoče korenčkov pire zravn pa bom probala kr posebi na žlico dat..

manna-tud mi smo daleč od hoje..se plazi, zunaj tudi malo kobaca..se dviguje, mogoče naredi par korakov-nevede od kavču pa če mu igračo malo bolj stran naštimam al pa zunaj kamenček..se pa ponavadi samo stegne kokr kača nobenga koraka..še ne prestopa..ampak se prou nč ne sekiram, še fajn se mi zdi in vsakemu z največjim veseljem povem da HB še ne hodi da ga ne rabmo še lovit..in k z veselim tonom odgovoriš dobiš tud pozitiven odziv nazaj-probaj boš videla

< Sporočilo je popravil mini86 -- 4.6.2010 12:59:10 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.6.2010 13:08:35   
tadejluka
Evo tortica:

user posted image

Pa še Blaž:

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.6.2010 13:10:35   
manna
Živjo
VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO! Pa bodite še naprej taki cukri! In čestitke tudi mamicam in vsem družinicam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Lepo praznujte, pa slikice s pihanja svečke so dobrodošle!

Oh ja res ni za verjet da je eno leto mimo. Zanimivo kako se spomini na tisti dan spremenijo čez leto, kajne? Vse ta hudo nekam zbledi, spomniš se samo lepega. No mi bomo čez nekaj dni obujali spomine.. v takem času lani smo bili pa še z bušijem..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.6.2010 13:17:15   
manna
Hanuši, stokrat hvala za recept!! Imam namen jutri pečt torto ker bomo meli v nedeljo piknik. Smo splanirali kar za ta vikend, ker je sestrica doma. Eno torto smo pa že naročili - medvedek Pu. Sem pa hotla da vseeno še jaz naredim eno majhno torto in seveda obvezno čokoladno...

Ja, prav imate glede vprašanj in pametovanja o hoji. Morm najdet kaj smešnega in duhovitega oz. pozitivnega za odgovor...
Sem pa danes slučajno bila priča enemu smešnemu dogodku oz. že kar bedastemu; družinica je bila na sprehodu z vozičkom - notri pa mali 5 ali 6-mesečnik. Pa so srečali neko babico oz. znanko in ta je dala otročku "papa" in mu govorila "Daj papa!" Tamali seveda še ni znal, ker je premali za take reči. Ona pa izjavi: "Vidite, ker hodite premalo ven z njim, zato pa še ne zna!"  Sem kmalu v smeh bruhnila. Ampak ženska je bla čist resna pri tem.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.6.2010 16:38:27   
Goldy
Še z naše strani - VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.6.2010 17:52:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Še z naše strani - VERONIKA, TOM, MARCEL IN BLAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem + vse najboljše še vseeeem, ki sem jih zamudila - se opravičujem, zaposlena 100/h (služba, dom, služba, dom)....

Res lepo praznujte.......

Nimam vas časa brat user posted image  se opravičujeeeeem.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
5.6.2010 10:25:19   
bjondi
user posted image    

user posted image

user posted image

...danes želim vse naj naj za prvo svečko Alexu,Binetu in Juretu ...prav tako vse lepo želim tudi mamicam...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
5.6.2010 10:36:09   
tadejluka
Vse najboljše fantičom in mamicam tudi iz moje strani!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.6.2010 21:04:53   
Tira
Vse najboljše vsem user posted image user posted image

Evo, pa še ena slikca na hitro

user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.6.2010 21:07:20   
Tira
Pa še samo tortica...

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.6.2010 22:06:41   
bjondi
A ste vsi po piknikih ,da je tako zatišje...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.6.2010 22:07:23   
bjondi
Tira a si sama delala torto?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
6.6.2010 9:30:26   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Ušesa so zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
6.6.2010 9:31:37   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image    

user posted image

user posted image

...danes želim vse naj naj za prvo svečko Alexu,Binetu in Juretu ...prav tako vse lepo želim tudi mamicam...

Se podpišem pod to!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
6.6.2010 9:35:44   
bačko
Joj kar eno leto so že stari.user posted image user posted image user posted image
No včeraj smo bili na izletu v Mursko Soboti.Smo šli avto gledat.
Bjondi ti imaš Citroena C4 Picassoja a ne?A si zadovoljna z njim?
No popoldne pa smo imeli obisk.Prišel je brat od moža in Zoja in ona tudi.Zoja je prava frajla.No danes pa oči čisti okna jaz pa se igram z mojima puncama.Možeku sem napisala na katere pošte bi rada šla in bo šel v torek k direktorju in se bo zmenil z njim da dobim čim prej stalno pošto.user posted image Upam da mu bo uspelo.
Drugače pa se ne sekiram več kje delam.Važno da imam službo.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
6.6.2010 9:49:25   
Mala_princeska
Čestitke vsem včerajšnjim in današnjim slavljencem. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
6.6.2010 11:15:19   
tecka
Evo, z zamudo vse najboljše korenjakom Juretu, Binetu, Alexuuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
6.6.2010 11:17:57   
tecka
Pri nas doma imamo pa karanteno. Oba z našim sva prehlajena, Srečko ima tudi vročino. Med 37 in 38. Ne vem, kdaj ga bomo uspeli uvesti v vrtecuser posted image Ker naš kašlja, sem ga preselila v Srečkovo sobo. Srečko pa zadnji dve noči spi pretežno na meni v polsedečem položaju. Ko ga odložim, je jok, spet zamašen nos in jovo na novo v naročje...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
6.6.2010 11:25:05   
bačko

Pri nas doma imamo pa karanteno. Oba z našim sva prehlajena, Srečko ima tudi vročino. Med 37 in 38. Ne vem, kdaj ga bomo uspeli uvesti v vrtecuser posted image Ker naš kašlja, sem ga preselila v Srečkovo sobo. Srečko pa zadnji dve noči spi pretežno na meni v polsedečem položaju. Ko ga odložim, je jok, spet zamašen nos in jovo na novo v naročje...

Upam da se boste čim prej pozdravili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
6.6.2010 12:41:38   
bjondi

Bjondi ti imaš Citroena C4 Picassoja a ne?A si zadovoljna z njim?
Kdo pa ni zadovoln z novim avtom user posted image  ...dobr je ja user posted image ...čeprav mojmu buhtlčku c3 tud ni nič manjkalo...

Drugače pa se ne sekiram več kje delam.Važno da imam službo.user posted image

Uauuu bravo to so besede user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
6.6.2010 12:43:25   
bjondi

user posted image user posted image user posted image  za vse tri...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
6.6.2010 14:40:03   
mojsonček

user posted image      

03.06  lino-MAKS 

04.06  mk8-VERONIKA
04.06  tira-MARCEL
04.06  janci f-TOM
04.06  tadejluka-BLAŽ

05.06  majana79-JURE
05.06  hanuši-BINE
05.06  mony25-ALEX

Čeprav z zamudo vsem iz srca vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu, da bodo sončki čim bolj zdravi, nasmejani in navihani!

Zadnje čase sem čist okupirana, utrujena in še marsikaj... bo že bolje, ko se navadim na nov tempo...

pozdravčke vsem pa uživajte v tej prelepi sončni nedelji... jst čakam prinčipeso, da se zbudi pol pa šibava ven

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
6.6.2010 20:01:13   
Tira
Torte nisem delala sama user posted image  moja torta bi bla polom user posted image

Praznovanja smo dali skozi, čeprav sem zbolela user posted image  Mali že ene tri dni mal smrka, jz sem pa čist zdelana. Grlo mi bo razneslo, vse me boli... tako da grem na kavč s čajem v roki user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?