|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
10.6.2010 0:17:29   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska-08.04
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
mony25     -14.4.1983
Snoopyka     -17.4.1991 

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984 
vitae      -13.11
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.6.2010 0:28:54   
bjondi
user posted image    

10.06  tecka-SREČKO
10.06  july08-JULIJA
10.06  lenika-DAŠA
10.06  blu-HANA

user posted image

user posted image

...vse naj naj za prvi rojstni dan želim junijskim sončkom in njihovim mamicam...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.6.2010 6:54:17   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image    

10.06  tecka-SREČKO
10.06  july08-JULIJA
10.06  lenika-DAŠA
10.06  blu-HANA

user posted image

user posted image

...vse naj naj za prvi rojstni dan želim junijskim sončkom in njihovim mamicam...

tudi od naju z BlaŽOM...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.6.2010 8:10:13   
mini86
  tecka-SREČKO
  july08-JULIJA
  lenika-DAŠA

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.6.2010 8:14:40   
mini86
evo ustala pred marcelomuser posted image bravo zame...

vidm da nobena več nč skor ne piše-samo še čestitke padajo..škoda no..k med tem k je tamau spau vas je blo prou lepo brat..

ŠE 9 DNI DO MORJA

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.6.2010 8:15:42   
mini86
ej učei je pa smrketa mankala na srečanju..sm doma fuuuul študerala kaj je blo neki drgač..in evo..smrketa

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.6.2010 8:54:46   
tecka
Živjo.
Najprej moram razposlati zaostale čestitke:

Manci, Juliji, Danaji Tei, Lori in Alji želim predvsem zdravja user posted image user posted image

Enako tudi današnjim slavljencem: Srečku, Juliji in Daši user posted image user posted image

Ma, moram dodati tudi Srečka, čeprav je moj, ker res rabi zdravja. Vročina se še kar vleče in je bila ponoči celo 40 stopinj. Včeraj je dal kri in naj bi bilo samo virusno obolenje in imamo nalogo čakati da mine in zbijati vročino. Jaz bom pa itak dobila deformacijo hrbtenice, v zapestjih mi pa kar škrta, ker ga toliko nosim. Najhuje je ponoči, tako da žiivmo iz ure v uro in čakamo...Je samo mleko, včeraj tudi nekaj jogurta, pa ga je potem tako črvičilo po črevesju, da mu ga danes sploh ne bom ponujala. Prav rada bi mu uturila malo juhe, pa vztrajno kuham in mečem stran.

Za v nedeljo smo načrtovali praznovati njegov rojstni dan. Pa še se sedaj nismo odločili kaj bi. Nečeloma se moramo odločit danes popoldne, ker je potem treba naročevati stvari (hrano). Mogoče se pa vendarle mali čudež in bo šlo na boljše. Meni se itak ne da nič pripravljat, ampak če odpovemo, se mi zdi, da ne bom še enkrat zbrala energijo za pripravljat karkoli.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.6.2010 9:59:29   
Tira
tecka-SREČKO
july08-JULIJA
lenika-DAŠA

Vse najboljše vsem današnjim in tudi včerajšnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz sem še vedno bolna in ne morem verjet.... prvi dan šihta na bolniški user posted image  Ja, danes bi morala začet delat, pa sem še vedno bolna... podn! Kolk je to grozn, ko moraš po 15 mesecih rečt, da te ne bo ker si bolan user posted image  Sicer gre na bolje, glas se mi vrača user posted image

Mali je šel danes prvič že zjutraj v varstvo, tako da sem sama in je ful čudno user posted image  Res nisem več navajena, da imam tooooliko časa zase. Sicer grem kmalu po njega, da bo šel doma spat, sem se pa vsaj malo spočila. Sem spala do 9.30!!! Tolk nisem že ufff...

Joj, Mini kolk sem vam fouš, k že odštevate do morja... jz bi tud user posted image

Tečka upam, da se Srečko čim prej pozdravi, da boste lahko lepo praznovali prvo svečko user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.6.2010 10:58:45   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej učei je pa smrketa mankala na srečanju..sm doma fuuuul študerala kaj je blo neki drgač..in evo..smrketa

no, lepo da ste me pogrešale user posted image z Matejem sva imela ravno ob tisti uri vpis v vrtec, tako da nisva mogla priti. naslednji teden pa lahko user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.6.2010 12:39:56   
Hanuši

tecka-SREČKO
  july08-JULIJA
  lenika-DAŠA

user posted image

ČESTITKE TUDI Z NAŠE STRANI.

Mi se pa pokamo, danes gremo v Savudrijo in se vračamo v ponedeljek. Tko, da čestitam še vsem sončkom, ki bodo vmes praznovali.

Lepo se imejte. UUU komaj čakam, da danes rit namočim v morje user posted image user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.6.2010 13:15:28   
mini86
NEEEEEEE...zmotla sm se do morja je samo še 8 DNI   user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.6.2010 13:38:52   
mini86
tecka-pismu js bi šla kr mau tvegat in bi vseeno računala na praznovanje v nedeljo..sj veš da ko bo vročina popustila bo spet takoj šibu naokoli..ne more pa tud do nedelje vročina trajat..
evo pikepoke da bo bolš

user posted image

hanuši-namoč rito v morje še zame-js jo bom pa drug tedn in pol naslednih 14 dni še zateuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.6.2010 13:40:59   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

tecka-SREČKO
  july08-JULIJA
  lenika-DAŠA

user posted image

TUDI JAZ ŽELIM VSEM SLAVLJENCEM IN MAMICAM VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sicer sem pa danes jezna...sem vse pripravila za rižoto, vse popražila in želela z vodo zaliti in se mi je na plati počila skleda (steklena) in sedaj sem brez kosila :-(

Ma ja, sej bo...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.6.2010 21:32:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

tecka-SREČKO
july08-JULIJA
lenika-DAŠA

Vse najboljše vsem današnjim in tudi včerajšnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz sem še vedno bolna in ne morem verjet.... prvi dan šihta na bolniški user posted image  Ja, danes bi morala začet delat, pa sem še vedno bolna... podn! Kolk je to grozn, ko moraš po 15 mesecih rečt, da te ne bo ker si bolan user posted image  Sicer gre na bolje, glas se mi vrača user posted image

Mali je šel danes prvič že zjutraj v varstvo, tako da sem sama in je ful čudno user posted image  Res nisem več navajena, da imam tooooliko časa zase. Sicer grem kmalu po njega, da bo šel doma spat, sem se pa vsaj malo spočila. Sem spala do 9.30!!! Tolk nisem že ufff...

Joj, Mini kolk sem vam fouš, k že odštevate do morja... jz bi tud user posted image

Tečka upam, da se Srečko čim prej pozdravi, da boste lahko lepo praznovali prvo svečko user posted image

Čestitke vsem slavljencem

joj tira ne-zdravja v vročini ti pa res ne zavidam, ti pa pošiljam kup pikepok .....

joj mini in ostale pomorščakinje - hanuši,.... sem vam fouš, ker sama "prodajam" morje, jst ga pa sam na slikcah zaenkrat občudujem.....bejbe....uživjte in izkoristite.....

tecka - tudi srečku predvsem zdravja....

aja sem mogla pazit, da nisem junijk 2010 odprla in tam pisala, še kar ne dojemam, da je leto pri nas skoraj naokoli

pa ne zdej pozabit pisat, ko so službe

upam da se ne porazgubimo, ker je res lušno v vaši družbi - družbi vseh junijk 2009 user posted image user posted image user posted image

pa ne zamerit, ker ne tipkam vsak dan....

zdejle se pa moram pohvalit - že drug večer mi je uspelo, da sem jst manco uspavala - jupiiiii

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.6.2010 21:48:10   
manna
Srečko, Julija, Daša VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res samo še čestitke padajo. Škoda res.
tecka, joj kako se mi smilite s to boleznijo. In to samo od nekaj dni vrtca?? So drugi sovrstniki iz skupine tudi bolni? Revež mali. Je tudi nosek zabasan ali samo vročina? Upam da je hitro minljiva virozica in da bo prva in zadnja za doooolgo časa, da bo potem zdrav!!!
tira, ma res kdo bi si mislil, da greš na bolniško še preden sploh v službo.. mah te bolezni. Saj razumem da zbolimo kdaj pozimi, ampak v tem letnem času je pa obup.
hanuši, uživajte na morju.
mini, a vi greste tudi 19.6. na morje? Mi tudi. Se stirnjam glede branja RR - najbolj paše brat ko princeska po kosilu spančka..
Pri nas se že vse vrti okrog kopanja in morja..smo kupili bazenček- tak še kar velik, jutri ga bomo menda sprobali. Seznam vsega za na morje se že piše, da slučajno ne pozabimo kaj. A ve bi vzele tudi stolček za hranjenje na morje??? Smešno mi je ko mi pravi kolegica, da ko so oni šli na dopust z enoletnico so vzeli s seboj stolček user posted image
Drugače pa Manca obožuje češnje - z domače češnje seveda. Zadnje dni sploh noče pit mleka, ampak je navdušena nad vsem ostalim - tako da ji dajem kar vse obroke GH, od zajtrka do večerje. Za večerjo je danes recimo jedla riž s teletino! Pa skoraj vsak dan dobi meso in jajce. Pa po kosilu dobiva tudi sladice - npr. obožuje monte. Ni šment da jo ob vsem tem še malo poredimo...

Oglaste se še kaj punce no.. al bo treba na zimo počakat ko bomo več za računalniki..

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.6.2010 23:12:51   
bjondi
tecka in tira-evo pikepoke še ta tretjič iz moje strani in seveda tokrat zadnjič...ker boste boljše a ne...

stolček in morje-sem bila pri karin 2meseca na morju tko da smo vse dol selili user posted image ... tud zdej bi ga vzela pa če bi šla samo za en teden...je pa vseeno rešitev voziček...

hanuši-mejte se ,vrjetno si se že namakala danes...

tecka-če ti ni noben povabljen skenslal...bi jaz imela fešto,ker če je pa kej težko je pa folk skupej spravt...čeprav če je viroza je nalezljivo tko da tukaj je pa spet user posted image ...

Ja res postov imamo pa čedalje manj...dejmo 200-ko naklofat,da gremo pol na forum OTROČKOV in ne več dojenčkov...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.6.2010 23:32:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

stolček in morje-sem bila pri karin 2meseca na morju tko da smo vse dol selili user posted image ... tud zdej bi ga vzela pa če bi šla samo za en teden...je pa vseeno rešitev voziček...

Ja res postov imamo pa čedalje manj...dejmo 200-ko naklofat,da gremo pol na forum OTROČKOV in ne več dojenčkov...

moja izkušnja - morje in stolček
smo bli v hotelu in v restavraciji noben stolček ni mel špagice varnostne med nogami, tko da smo u iber zapacali voziček

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.6.2010 8:53:10   
tecka
Ojla.
Srečko je za odtenek boljši. Je bilo treba dat včeraj samo 1 svečko, pa jesti je spet malo začel. Danes zjutraj je celo "prosil", da naredim kašico. Ma, prav neverjetno kako zna pokazat, jaz pa celo razumemuser posted image . Tudi za vodo ponoči kar kaže k nočni omarici, da mu jo dam.
IZVIRNO SPOROČILO: manna
tecka, joj kako se mi smilite s to boleznijo. In to samo od nekaj dni vrtca?? So drugi sovrstniki iz skupine tudi bolni? Revež mali. Je tudi nosek zabasan ali samo vročina? Upam da je hitro minljiva virozica in da bo prva in zadnja za doooolgo časa, da bo potem zdrav!!!

Žal ni samo vročina, je tudi zabasan nos in gnojne učke. Zaenkrat mi je P svetovala samo spiranje s fiziološko, ker baje ni tak zelen gnoj za AB kapljice.
Kako je z ostalimi otročki iz skupine ne vem, ker nimam stikov s starši, je pa P rekla, da je v tem vrtcu zdaj čas viroz in da mu lahko udari tudi na pljuča, ušesa naj bi bila pa "na varnem".

Se pa prav bojim, kako se bo nadaljevalo po bolezni. Je totalno priliman name, razen ko je pod učinkom zdravil in mu je bolje, gre (čez dan) tudi k očiju oz. tašči. Še ninice ne mara več, ampak ko se ponoči zbudi, kar rine k meni v naročje.

Praznovanja pa ne bo - se preslabo počutim tudi jaz. Pa majhni otroci so povabljeni in res nočem, da se kdo naleze. Sicer bi imela za pripravit samo nekaj peciva in par vrst solat, ampak si ne predstavljam kako bi to šlo z jokajočim Srečkom v naročju. Pa spi tudi kar nemirno in ni šans, da bi jaz vmes zaspala za več kot 15 min, da bi pa še kaj naredila, je pa itak nemogoče. Smo prestavili za en mesec, za nedeljo bo pa samo tortica za najbližje (taščo &co). Mini mini tortica - 8 kosov, toliko da se poslikamo, če čez en mesec spet vse skupaj pade v vodo. Se mi pa tudi te ne da peči in jo bomo lepo kupili v slaščičarni.
Manna - bravo za Mančin apetituser posted image Upam, da dolgo traja!

Stolček na morju - mi smo ga naprosili tam, sicer bi uporabljali voziček. Smo pa maja uporabljali še stolček antilop iz ikeje, ki se kar fino zloži. Tudi naš stolček je bil brez varnostnega pasu, je imel samo leseni lok. Pa je naš zavezal kar en pas iz hlač (iz blaga, ne usnjen) tam okoli in je bilo ok. Toliko, če katera rabi idejo. Žal pa bi to v restavraciji hecno izgledalouser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.6.2010 9:18:21   
mini86
manna-lej mi imamo ta stolček in ga nameravam vzet sabo..uzamemo ga sabo tud rečmo k gremo km vn jest al pa na kšne piknike in je suuuuper!!!!!zdj sm ti enga z bolhe prlepla k ne najdem une strani..če bi ga želela se pa mogoče tud potrudm da jo najdm..smo pa dal ne vem točno al 23 al pa 26€

http://www.bolha.com/oglas383547013/stolcek-za-hranjenje-chicco-nov-se-pritrdi-k-mizi

usm bolančkom in tud našmu-mu mal še zmeri iz noska teče kup pujsov za srečo
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.6.2010 9:19:54   
mini86
ŠE 7 DNI DO MORJAAAAAA!!!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.6.2010 12:14:50   
MONY25
evo, da se mal javm... pišem iz službe, k je glih mal pavze, drgač je pa itaq skos dela na polno! tko da dolgčas mi ni! alex je ful priden dol pri tašči in res uživajo...vsak dan se kopa v bazenčku!

pregled pri 1 letu: 78cm, 10.920kg...

v ponedeljek 7.6. pa se je končno opogumil in naredil prve samostojne korakeuser posted image user posted image  sm ful vesela...user posted image

v glavnem, res nimam časa za na računalniku viset, mi je prov žal-še tist k sm doma, ga hočm čimbolj izkoristit z alexom... nimam vas časa brat za nazaj, zato upam da ste vsi zdravi! vse najboljše vsem, ki ste že praznovali in boste praznovali 1 leto! mi smo mel ogromn piknik, ki je super uspel!

no to je to...

aja...v nedeljo je gor na Jančah jagodna nedelja...vljudno vabljene...le pridte, vreme bo super! js bom pomagala na enmu štantu prodajat, tko da bom zihr tud js tm! tm me pa najdeteuser posted image

lepo se mejte...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.6.2010 12:18:07   
MONY25
aja, še to!

dobil smo prvo odločbo, da alex ni sprejet v vrtecuser posted image  js sm bla čist adijo pamet, k smo bli zihr da bo dubu-res nam ni blo nč jasn! no, v ponedeljek smo dubl pa še eno odločbo, da je mestna občina odobrila, da se nrdi še en oddelk na jančah, tko da smo dubl!

me very happy...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.6.2010 12:22:10   
mini86
joj morm dt to vn iz sebe k čene bom še 2 žolčna kamna fasala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem...bratranc je meu lansko leto roj.dan-oktober in moj fotr je dau kao marcelu kolo k je za starost tm nekje 10-12 let..in ker sm js ful dobra in oh in sploh sm dala za darilo kolo bratrancu k je biu star..pismu ne spomnm se..tm nekje 8 al 9 let..no in mu je biu mal prevelk..ok bo pač počaku..bol pr njih eno leto k pr men 12...
no nakar se je skos neki potiho govoril-predvsem tamau je ene parkrat omenu da ga bojo prodal..js našuntam babi da upraša teto kaj je s tistim kolesom in ona prau da so ga prodal...pa piz*** kako loh prodaš darilo..nj bi mi ga vrnl pa bi ga js prodala za 100€ bi mi denar še kako prou pršou..tok sm besna da mi gre kr na jok...vidt jih ne morm več..joj sploh ne znam opisat besnosti, jeze usega kar čutm..
drugo leto dobi pobarvanko..ja in če je prevelk za barvanje-naj jo pa prodajo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.6.2010 13:00:55   
mojsonček

tecka-SREČKO
  july08-JULIJA
  lenika-DAŠA
manna- MANCA

user posted image

Helou!

Najprej čestitke in vse najlepše malim junijčkom, ki so te dni pihali svojo prvo svečko... zdravja in brezskrbnih otroških dni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MINI a tolk so te spet raspištoljil... ma dej... a je vredn... steraj jih nekam v svoji glavi, nej zaslužjo z darilom, če so tko bogi... brez veze, da se psihiraš... boš res žolčne fasala...

MANNA superca za Manco, da je postala tak jedec... upam, da bo vztrajala user posted image user posted image

LINO tvoj Mare je istih let k moj Patrik... vem, da so naporni ti naši mini najstniki ampak če zdaj ne boš imela avtoritete bo pol sam še slabše... upam, da ga vseeno uspeš mal prizemljit, predvsem pa vcepit v glavo, da spoštuje starše...

koš user posted image user posted image  za vse boučkane.. pri nas je tut tavelik fasau eno virozo in je imel 4 dni vročino pa ful kašljal... tamala se na srečo ni nalezla...

jst sem tut s cajtom na tesnem, kaj čmo, je treba delat... dons je prou praznik, na šiht mi ni blo treba pa kosilo mam že kuhano, tamala pa še spi user posted image

soparno je za popiiiiiii... klime itak nimamo v stanovanju... če bi s švicanjem izgubljala kilograme, bi bla že k anoreksiki...

pupike, pridne bodte... pa ne prevečuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.6.2010 13:51:06   
manna
Živjo
no bom pa samo še jaz samevala tule. Manči spančka...
mini, jaz bi bila tud jezna. Ampak nimaš kaj. Ker je bilo kolo tako na lahko pridobljeno, jim pač ni nič pomenilo in so ga mirno prodali...Verjamem pa da te peče zakaj si ga sploh dala..Ma sej bo šlo mimo, zdej nimaš kaj narest.
tecka, saj mogoče res boljš da prestavite praznovanje. user posted image user posted image user posted image user posted image za Srečka!!
mony, čestitke za prve korake!!! Pa seveda tudi za vrtec!

Punce, a vaši sončki že kaj sami jejo z žlico?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?