khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 Saj ne vem, ali smo se tukaj že kaj dosti pogovarjali o pleničkah ali ne, ampak me zanima, v katero smer vas bolj ''nese''? neki je bilo govora. jaz sem imela pralne, racmanke. zdej bom imela tut. za ponoči in redko, če gremo ven, dobi za 1xno uporabo - kupujem alana iz dm ali moltex eko iz mullerja. razlogi za te plenice sam to, da so malo bolj eko plenice, niso beljene s klorom itd. za pralne sem se odločila, ker dejansko precej prišparaš, ni tok več dela, je veliko bolj ekološko. no, edino zdaj, ko je toplo, ji dam samo spodnje hlače, ene hlače čez, pa greva. toj to. mogoče jih bom še kaj dokupila, bom videla. sem pa na začetku ji dajala za 1xno uporabo, ker je bila mala rita in so mi velike izgledale. oz. se je zdelo, kot da leži na hribu sicer naj to ne bi bil problem, ampak meni se je zdelo čudno pa še k sem jo prijela, jo je bila sama plenica glede mazanja rite... jaz delam to po potrebi. če je rdeče, namažem z bepantenom, hladilno mazilo sem imela samo prvi mesec, dva, potem pa ne več, pa še to samo bolj za zvečer. se mi zdi, da če ni problematično, ni treba pretiravat s tem. pa še jaz sem jo imela skoraj vedno čez dan brez plenic, od nekje 5. meseca naprej, pa ni bilo potrebe mazat. ker mažeš bolj zaradi vlage v plenici, če se rita zrači, ni panike.
< Sporočilo je popravil khurde -- 8.6.2010 12:13:22 >