Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 20:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ne morem verjeti! danes vse na off? upam, da to pomeni, da ste uživale to nedeljo! danes sem bolj lenarila, še celo nekaj časa sem si vzela samo zase (in računalnik). paše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 20:44:19
|
|
|
|
koala.cek
|
ja k.tja - z možgani na off in čivavo na plaži danes smo otvorili sezono kopanja. na šobcu kaj je pasalo. in seveda posledica, mulčka ob sedmih že zaspala. sicer pa gledamo talente kajne ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 20:53:11
|
|
|
|
lake
|
Mi smo preživeli lep, vroč vikend na morju, otrok je žural do 11h zvečer. Ampak ok nej ji bo, ker je bil vikend in vroče. Majana Čestitke J. za r.d. Katarina Čestitke za Emo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 21:00:10
|
|
|
|
lake
|
Talenti Ne vem a vse trema daje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 21:04:11
|
|
|
|
ledenka
|
čer sam da vas pozdravim... treba bajto pospravit.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 21:25:51
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Hvala za čestitke. Upam da bo naslednje leto res lažje Crknjena sem totalno... Komi sem čakala da pridemo domov, in kaj nas pričaka? Mravlje, povsod. Nisem vedela al naj se jokam, bruham,... Da je bila zabava večja, me že tri dni boli grlo (nikamor več brez Justa!!!), sem tekla se najprej namazat, moj je moral na volitve, ker je pri nas v odboru, sem mu na pol kuhala kosilo, J. je bil tko tko, kot ponavadi (ok, na trenutke ful priden in namesto da bi se z njim igrala, sem pobijala po****** mravlje). Mah, dan je bil za en k! Upam da bo jutri boljše, če ne bo balkon spet v igri. ledenka, se dobimo ta teden kej pri Gajotu? bo senčka pasala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 21:28:07
|
|
|
|
koala.cek
|
pišuka - celo milko sem pojedla. sem bla živčna, ker sem čakala izide referenduma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.6.2010 23:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
majana koala.ček, kakšna je bila voda? za ofrišat ali za zmrznit? grem spat. jutri je že ponedeljek. želim vam lahko noč in prijetne sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 7:52:29
|
|
|
|
KatMat
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 8:20:40
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kako ste kaj? Spet bo vroč dan. Bo treba na tržnico začet hodit ob 9h... Ob 11 imamo P, zdej pa moram it otroku dat zdravila. Bo spet kreg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 9:06:22
|
|
|
|
KatMat
|
ja danes bo peklensko vroce....jao jao gre kera na limonado pop?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 9:39:23
|
|
|
|
ledenka
|
jutro gremo delat... moram v eni uri neki pripravit. moji možgani pa še spijo... majana, za Gajota sem vedno
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 9:49:20
|
|
|
|
KatMat
|
pridno delaj ledenka!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 9:58:11
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, smo na vezi Kati, žal ne, k mamo ene obveznosti... pismo ej, v petek je napovedano do 33 a ne more bit tam do 28, da se da še živet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 10:19:11
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek. uh dans sem lena. tukaj je neki praznik,tko da sem doma....in se v pizami. hm, moram stanovanje zrihtat, ampak ne da mi se, a veste da je pol stvari se v skatlah.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 10:20:49
|
|
|
|
ivanamdb
|
sonce, 30°C....ja.....kva je to?? tukaj je sivo in tak dez.... super praznik, a ne!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 10:44:10
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, hvala vsem za lepe želje, se nisem imela nič časa oglasit čez vikend. V soboto smo praznovali moj in S.-jev rojstni dan na vikendu, je blo fino, spet sem se nalaufala, ampak je blo lepo, mali je bil dobre volje, o vročini ne duha ne sluha Pa veliko cot je dobil, tako da mi ne bo treba veliko kupovat za poletje, vsaj upam. Sem itak vsem rekla, da mu ne kupujejo igrač, ker jih nimamo več kam dat, obleke pa rabi. Včeraj sem šla pa z malim še na en piknik h kolegici, ker je moj itak delal, pa se mi ni dalo notri čemet. Ampak me je mali skos šetal gor dol po štengah (obožuje stopnice), da se nisem mogla tut 5 minut v miru vsest pa počvekat. Danes pa že službi, pa se mi nič ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 14:23:33
|
|
|
|
ledenka
|
nikjer nobene? grem na kavo na teraso
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 16:29:18
|
|
|
|
lake
|
Vroče. Tud nismo nikol zadovoljni, prejšnji teden je bil mraz pa smo jamral, zdej je pa prevroče pa spet jamramo Sm Taji napihnla bazenček, če bo pa pridna bo pa še vodo dubla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 19:17:14
|
|
|
|
ivanamdb
|
uh a res ni nobene.... jaz cel dan kao nekaj hodim dol-gor po stanovanju...nc pametnega... pogresam D. a ja...grem nekaj spackat za vecerjo...
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 7.6.2010 19:18:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 21:04:00
|
|
|
|
ivanamdb
|
aha, pa se nekaj. prej sm bla v centru....no comment...tukaj je ze eno par let "moda" hodit po mestu v pizami....mislim....dans v lokalnem "merkatorju" so ble sam take zenske oblecene v pizamo pa se tiste plisaste mehke copate za po stanovanju.... ne ni bilo zgodaj zjutraj, in ta trgovina je bolj dalec od mesta tko da ni da je zenska iz stanovanja na hitr sla dol kupit sladkor...17 ur je blo! sorry ampak jaz to res ne razumem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 21:07:14
|
|
|
|
lake
|
Pa ste res neki dolgočasne dons.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 21:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb aha, pa se nekaj. prej sm bla v centru....no comment...tukaj je ze eno par let "moda" hodit po mestu v pizami....mislim....dans v lokalnem "merkatorju" so ble sam take zenske oblecene v pizamo pa se tiste plisaste mehke copate za po stanovanju.... ne ni bilo zgodaj zjutraj, in ta trgovina je bolj dalec od mesta tko da ni da je zenska iz stanovanja na hitr sla dol kupit sladkor...17 ur je blo! sorry ampak jaz to res ne razumem. ivana, ko mi je bilo 18 let, sem po Portorožu okrog letala v pižami. pa takrat, se mi zdi, rejverji še niso bili popularni ... je bila sicer bolj kot kombinizonček s kratkimi rokavi in hlačnicami... takšna plišasta, bela z modrimi in rdečimi črtami. se sicer sploh ni videlo, da je pižama. lake, nikjer nobene,... a je bila T. pridna in si ji dotočila vodo? pri nas U. sploh ne mara več biti v vodi. on bi samo rokice namakal. šivilja, če smo se danes srečali_zs. moj je bil danes orto priden: je oba otroka uspaval. meni pa se kar neki počiva. mi je prijetno, ker je tako toplo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 21:23:06
|
|
|
|
tubby
|
Dober večer kako smo??? Jaz kr ok, ker se dopust bliža. U petek letimo Priznam, veselim se
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 7.6.2010 21:23:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb aha, pa se nekaj. prej sm bla v centru....no comment...tukaj je ze eno par let "moda" hodit po mestu v pizami....mislim....dans v lokalnem "merkatorju" so ble sam take zenske oblecene v pizamo pa se tiste plisaste mehke copate za po stanovanju.... ne ni bilo zgodaj zjutraj, in ta trgovina je bolj dalec od mesta tko da ni da je zenska iz stanovanja na hitr sla dol kupit sladkor...17 ur je blo! sorry ampak jaz to res ne razumem. LOL a resno al kaj? čudakinje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?pred 3. mesecem (
8%)
med 3. in 5. mesecem (
23%)
med 5. in 7 mesecem (
31%)
med 7. in 9. mesecem (
18%)
med 9. in 11. mesecem (
12%)
po 11. mesecu (
8%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!