|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
7.6.2010 13:24:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY PRIDM JUTR PEGLATuser posted image , bom še svoje cote prvlekla, k je vse k,,, a tle peglam al 1km stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti boš pa namest TVja

gut sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.6.2010 13:26:28   
sjmm
tamika...kje hodš??? 

a k urše ni, se pa nč ne oglasiš????user posted image

al spet Fato špilaš???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.6.2010 13:40:55   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

tamika...kje hodš??? 

evo me user posted image

sem se v cotah zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa zobobol me dajeuser posted image
tristan... user posted image ... so 3 in 4-ke na pohodu... upam, da je samo to user posted image

kolumbo...a v sredo si pa pri meni user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.6.2010 13:41:48   
TAMIKA3
 pa barvo fasade še vedno izbiram user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna ideja???????? 

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.6.2010 13:46:09 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.6.2010 14:09:44   
Katjusa
FD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa uživancijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika
jst navijam za kak odtenek rumenkaste sej vem, da je te že povsod dosti sma se mi zdi da na večje hiše ta še najbolj pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda je to čist stvar okusa in od hiše.....

men se pa drema bi šla spat pa zdle morem po florija pol gremo pa v stanovanje delatuser posted image se nam sploh ne da... bo treba ruker nardit in končat se že mel preveč vleče tole.......

lepo popoldne.....

claud
čakamo slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
7.6.2010 14:09:45   
TAMIKA3
magla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
7.6.2010 14:10:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

magla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da maš cajt in d ati grejo lumparije po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vabljena v vitanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 14:13:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 14:15:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3409
7.6.2010 14:39:10   
sjmm

tamika...kje hodš??? 

evo me user posted image

sem se v cotah zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa zobobol me dajeuser posted image
tristan... user posted image ... so 3 in 4-ke na pohodu... upam, da je samo to user posted image

kolumbo...a v sredo si pa pri meni user posted image

oooo, helov, helov

ojoj...zobobol je pa res ena lušna zadeva...pa kr 2 pri vas trpita...evo so že na poti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAJ HITRO MINE!!!!!!!!!!!!!! PA NIČ ČOKOLADEuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
7.6.2010 14:41:46   
sjmm

pa barvo fasade še vedno izbiram user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšna ideja???????? 

user posted image

user posted image

JZ sm zmeri za sladoledne barve....take light oblike...modre ali oranžne....mi imamo kar lepo oranžno...pardon marelično...in je cool...sam smo pa nekje dali mal svetlejšo...in je meni še bol vseč odtenek...nism pa za razne zelene....men , če bi bla sam moja izbira...bi blo po večini v rdeče beli ali rdeče sivi kombinaciji...spet pa odvisno od evrčkov na zalogi in seveda okusauser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 7.6.2010 14:45:15 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
7.6.2010 14:44:17   
sjmm

Tamika jst sm za rumeno....ker mate velike površine dejte razbit z belimi črtami, uno ko mate na terasi v rjavi varjanti bo ful lepo do izraza pršlo......

Ej a sta dala komu da vama v enem programu nardi "fotomontažo" v različnih barvah. Uni k prodajajo barve za fasade, morjo to delat.

SJMM diši mi tvoj krompiruser posted image , men ga je zmanjkal, sej veš kovačeva kobila pato, tko d če ne bomo šli dons h tašči ga bom mogla kupt- sm ga že prejšn teden 2 kilce, se tastu sploh ne upam povedatuser posted image user posted image user posted image . U štacuno se mi ni dal, zato sm si nardila češnjev paradižnik s čebulo in naribanim sirom pa eno hrenovko, pa pol žemlje...čist tu mač...no sladice ne bom , ker mi bo spet slabo......sm pa danes ful pridna s pitjem vode....vsaj neki.

fotomontaža...to ti je ideja !!!!! seveda ala kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, ti zdej sam zase kuhaš???? seveda mulčka na vrtec meniju....a prideta ful lačna al mate fajn kuhno u vrtiču???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3412
7.6.2010 14:46:57   
sjmm

TAMIKA TA SREDNJO ALI TA DESNO RUMENO NA PRVI KARTI

men je pa cool tud ...če je velka bajta.....nekje do pol v mal temnejšem odtenku...pol bela črta pol pa naprej svetlejši ton...no...kukr ker veuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3413
7.6.2010 14:48:55   
sjmm
kolumbo...ko ti zadiši krompir...ti kr ulet...ni blema...pr ns je že itak tok nafilan pekač, da se še za kakega najde porcijauser posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
7.6.2010 14:49:44   
sjmm
user posted image user posted image user posted image user posted image ..nekdo se oglaša v spalnici...bajči!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
7.6.2010 14:59:22   
birdy
Tamika, jst ti pa niti ne bom dala predlogauser posted image
Mi je pa ful huda bajta nek v bližini Škofje loke taka živo zelena in temno siva kombinacija. Tok mi je huda, sem mojmu rekla da tako fasado bi pa jst enkrat mela. Sem prov rekla da jo moram en dan pofotkatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
7.6.2010 15:00:47   
birdy
Aja, kolumbo, ti mi pa ne boš likalauser posted image Si mal preveč noseča in nosečnice mi ne bojo likaleuser posted image Vabljene pa vse nenosečeuser posted image Kamot pa prideš jutr, to sem pa zauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
7.6.2010 15:33:36   
Katjusa

kolumbo...ko ti zadiši krompir...ti kr ulet...ni blema...pr ns je že itak tok nafilan pekač, da se še za kakega najde porcijauser posted image

user posted image

njamsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je tak vleklo pogledat sme predno grem delat pa nisem vedla kajuser posted image user posted image user posted image no zdej pa vem, da je tale krompirček tak fino dišaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
7.6.2010 15:38:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tamika, jst ti pa niti ne bom dala predlogauser posted image
Mi je pa ful huda bajta nek v bližini Škofje loke taka živo zelena in temno siva kombinacija. Tok mi je huda, sem mojmu rekla da tako fasado bi pa jst enkrat mela. Sem prov rekla da jo moram en dan pofotkatuser posted image

če bi tole prebrala in nebi sama vidla nekrat modre fasade, ki mi je bla noro všeč bi misla, da nisi normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image ampak res nekaterim modelom se tud kaka utrgano živa barva paše vsekakor pa take barve ne pašejo na vse modele hiš... pa se mi zdi da je ful pomembno kombinacija strehe in ostalih barv, ki jih kombiniraš..... ko se razmišlja je treba mislt na vse ne sam na barvo..... kakorkoli pa se da fasado vedno prebelit sam € morš imetuser posted image user posted image user posted image user posted image

enkrat sem vidla rdečo hišo v kombinaciji z belo in crno streho..... res noro za pogledat potem pa vidiš rumena vhodna vrata, ki sploh ne pašejo zraven pa se pokvari cela podoba.... nekaj časa nazaj sem opazla da so rumena vrata zdej belo rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image in je res noro za videt.... ko se peljem mimo vam slikamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 20:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
7.6.2010 20:38:50   
Čebel@

KJE PA STEuser posted image user posted image user posted image
tukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
7.6.2010 20:41:51   
Ajvy
en lep pozdrav.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
7.6.2010 21:03:14   
sjmm
čer!

pri nas še gužva pred kupatilomuser posted image

sm komi vs vrt in rožce zalila, pa vse cote sm dons posušila na luft...sm hepi k radiatoruser posted image

vidim tle eno redkobesedje vladauser posted image

a je prevroče za čvek al ste fuč od vročine al se bojite čvekat, d nau dež scauuser posted image user posted image user posted image

grem mulčke napakirat u pojstle..pol pa upam na mal oddiha u dvojeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
7.6.2010 21:05:16   
sjmm
ajvy...pozdravčke nazaj!!!

čebelc@...kako ste?? kako kej Hanči??

kolumbo....a ti je urbo pregoru al že sendviče bašeš????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
7.6.2010 21:09:34   
Čebel@

čebelc@...kako ste?? kako kej Hanči??

smo super-vsi čist hepi ker je končno sonce da smo lahko zunajuser posted image user posted image user posted image ......Hana je res po cele dneve zunaj,le spat gre v posteljouser posted image user posted image user posted image ........neki malega ji sicer nosek pušča,ampak ni panikeuser posted image
pa pri vas?zdele enkrat imate že valeto a ne?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Koliko boste letos zapravili za darila?
Spark

manj kot 50€ (38%)

50€- 80€ (19%)

80€-100€ (14%)

100€-130€ (9%)

več kot 130€ (21%)

Število vseh glasov: 357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!