Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 15:52:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov En lep morski pozdravček iz Paga. Tukaj je sanjsko, nebo brez oblačka, temperature krasne, voda pa ravno tok topla da se tudi kopamo . Sedaj smo ravno nazaj pred kučico prišli, tamaledva pojedla skutko, jaz mal čokolade,.. V glavnem mi smo super. Uživajte pa se kej tipkamo- Grem nazaj v senčko pit kavico in gledat morje super...uživejte!!!!!!!! a da je vodica topla....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 16:03:51
|
|
|
|
Onasiss
|
Sunny....lepo te je brat... sjmm... kva dugaja?? Dopoldne sem šla v kino en fenomenalen film gledat, mulca sta se pri varuškah merkala.... zdele en spi, ta drug pa se z Duplotom igra... men bojo pa sosedovi otroc živce spil .... ena smrkla je dobla nov kolo pa ga ne upa pustit u kolesarnici, da ji ga ne bojo poškodoval....ma HALO... sej majo samo ona in njena brat in sestra kolo tam notr pa še ene par mulcev iz bloka... skratka ...gospodična se je odločila, da ga bo spravla v prostor kjer imammo mame vozičke spravljene... in gospodična ga tko pospravlja, da vedno zmanjka prostor za en voziček...men je pa še košaro od vozička poškodovala k je pač not.... matr sem čist out....mi je piskr u luft vrglo.....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 16:04:48
|
|
|
|
Onasiss
|
joj sory sem se razpisala....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 16:49:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sunny....lepo te je brat... sjmm... kva dugaja?? Dopoldne sem šla v kino en fenomenalen film gledat, mulca sta se pri varuškah merkala.... zdele en spi, ta drug pa se z Duplotom igra... men bojo pa sosedovi otroc živce spil .... ena smrkla je dobla nov kolo pa ga ne upa pustit u kolesarnici, da ji ga ne bojo poškodoval....ma HALO... sej majo samo ona in njena brat in sestra kolo tam notr pa še ene par mulcev iz bloka... skratka ...gospodična se je odločila, da ga bo spravla v prostor kjer imammo mame vozičke spravljene... in gospodična ga tko pospravlja, da vedno zmanjka prostor za en voziček...men je pa še košaro od vozička poškodovala k je pač not.... matr sem čist out....mi je piskr u luft vrglo..... sej bo, sej bo...ma si ti ena huda tetka!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 19:55:18
|
|
|
|
Čebel@
|
čer v soboto sva ob 11.30 prišla na britof-me je mami takoj prosila če bi lahko zrihtala kaj mrzle vode in sldkorčke,ker je mami(moji stari mami) že 1x prišlo slabo....sem šla v en lokal po Zalo in tamale cukre in je mama takoj 2 kozarca spila.....no pol je bil pa pogreb in ko so žaro dali v zemljo je mama začela skupaj lesti ......bilo je full vroče,sonce je napolno nažigal,nič ni jedlapa še sladkorno ima....uglavnem sta jo moj foter in moj stric odvlekla(dobesedno)na klopco,smo jo močili,spet sladko vodo za piti,ena ji je dala čokoladko da je k seb prišla,no pol je bilo pa ok ......doma sva bila ob 17.00-dol dan je bil danes smo šli pa dopoldan v špar-ubistvu nič pametnega kupili,pa smo dali 45€ .......popoldan smo imeli pa piknik-bilo luštno .....Hana je samo dol padla,mož je pa tudi zalegel počez čez posteljo v kratkem bova šla malo po avtohišah ker se je moj mož zagledal v pežoja 307 karavana ....mi je obljubil da ko bojo enkrat pa 3je otroci,da pa dobim toarana to je to na hitro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 20:35:04
|
|
|
|
SURF
|
Punce samo toliko,da vas malo pozdravim...da se pofočkam... Je pestro,veliko dela sedaj na podeželju.........pa zadnji izpiti...(čisto počasi furam:-() pa tečaj za masažo...je pestro... Moram vam povedat,da sem uvedla nov ritem za tamalo...in sedaj spi od osme do osme,devete..super nam paše tak ritem...se pozna kaka urica,dve,tri lohka kej več naredim...Je pa čista mamina cartika,čist navezana name,tudi js nanjo...me malo poskrbi včasih,da nebi preveč trpela,ko bo šla v vrtec da nebi čmrla moja prevč jokala...bomo videli... U,nosečke že v svojih temah Želim vam vsem lep večer!!!!!!!!!!!!!! Brkn-Si delala pri Markotu samo klasično masažo ali tudi kakšno drugo???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 20:44:29
|
|
|
|
SURF
|
...no še tole bi dodala...glede rezanja presredka...tudi sama sem besna,ker se niso čisto nič potrudile,da le tega nebi bilo potrebno delati...škoda ker si ne moremo izbirati babic...sem slišala za ta gel ,ga pa dobiš menda tudi v lekarni za 100e... Želim in upam,da naša medicina pride tako daleč in se zmanjša to pohabljanje(ne morem drugače reči)saj sem vesela da je bil konec srečen,seveda so še hujše stvari...ampak tudi tu se je treba ustaviti,ker se mi zdi in kolikor sem prebrala se da tu narediti korak naprej... Nekaj si lohka pomagamo tudi z masiranjem presredka,kar rade zanemarjamo,ampak menda pomaga...ne smemo biti tiho,naj babice vedo,da želimo čuvati presredek če se le da in tudi vsi ti pripomočki...upam,da se izboljša stanje le tega!!!!!!!!!!!!!! No pa sem se malo spovedala... Zdej pa res.. Kokice and TV po dolgem času
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 21:52:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer v soboto sva ob 11.30 prišla na britof-me je mami takoj prosila če bi lahko zrihtala kaj mrzle vode in sldkorčke,ker je mami(moji stari mami) že 1x prišlo slabo....sem šla v en lokal po Zalo in tamale cukre in je mama takoj 2 kozarca spila.....no pol je bil pa pogreb in ko so žaro dali v zemljo je mama začela skupaj lesti ......bilo je full vroče,sonce je napolno nažigal,nič ni jedlapa še sladkorno ima....uglavnem sta jo moj foter in moj stric odvlekla(dobesedno)na klopco,smo jo močili,spet sladko vodo za piti,ena ji je dala čokoladko da je k seb prišla,no pol je bilo pa ok ......doma sva bila ob 17.00-dol dan je bil danes smo šli pa dopoldan v špar-ubistvu nič pametnega kupili,pa smo dali 45€ .......popoldan smo imeli pa piknik-bilo luštno .....Hana je samo dol padla,mož je pa tudi zalegel počez čez posteljo v kratkem bova šla malo po avtohišah ker se je moj mož zagledal v pežoja 307 karavana ....mi je obljubil da ko bojo enkrat pa 3je otroci,da pa dobim toarana to je to na hitro
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 6.6.2010 21:56:53
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas končno mir dons je bil kr naporen dan...sm si jz zamislila pucanje z velikim P smo glancal na vseh koncih in krajih sej zdej sm pa k cota...sam sem tud sebe glih mal zglancala...zdej pa čakam mojga če bo kej vidu kok se svetm drgač...naš Majči...malo trmari, veselo nas zabava in špiči vragolije, da kr vsi stojimo in gledamo z odprtimi usti mal nama ta velka živčke kravžla...tko, da upam, da bomo spelal...sva jo mogla kr mal u lajšto dat uf, morm še cote pobrat...me je moj spomnu no, fajn bodite, lepo spite!!!!NOČKO!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 8:09:25
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! A še nobena ni postregla z kavico? Evo eno ta kratko Mi smo včerej praznovali moj in od mojga RD - blo ful dobr, čvekali smo do onemoglosti, pa punce smo se zmenile da gremo v petek vn! Moški bodo varuške zdej pa šibam da še kej nardim preden grem na šiht! Se beremo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 9:15:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! A še nobena ni postregla z kavico? Evo eno ta kratko Mi smo včerej praznovali moj in od mojga RD - blo ful dobr, čvekali smo do onemoglosti, pa punce smo se zmenile da gremo v petek vn! Moški bodo varuške zdej pa šibam da še kej nardim preden grem na šiht! Se beremo super za praznovanje in za babji večer
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 9:22:02
|
|
|
|
sjmm
|
DAN!!!!! evo k urše ni je čist zatišje!! Pri nas se še zmer ubadamo z nočnim spanjem...tale naš škratek je res navit podnev in ponoč!! zuni...spnček...naju že kliče!!!!!!! še mal za zajtrk : pa še kej za .. pa še ena fajn kofica:
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 9:46:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 10:30:39
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro...... včeraj je imela moja mami RD (60let) in sem pripravila kosilo, tak, da smo mal praznoval smo se imel luštno dokler me braz ni z avtom na daljinsko povozu in mi pol nohta na nogi odbil.... sevede sem bla huda pol je bil pa jezen in se v jezi odpeljal......... čebela sjmm hvala za zajtrk simona pameten dogovor kolumbo dej mal P na stran sej ni šimeta doma mel se dej na off in uživaj s svojima a gre katera z mano na morje?????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 10:31:17
|
|
|
|
Katjusa
|
urša lepo je brat, da se imate lepo da vam vreme služi in da se lahko namakate
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 10:43:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro Sjmm hvala za sendviče, sam dons me ne ganejo......učeri zvečer sm se toook nažrla itak sam sendiče, pa pol še ene 5 manerjevih ta okroglih politank d mi je blo tkooooo slabo d sm preklela vse živo....počutila sm se k pjanc k se trezne, res.....no dons zutri sva mela s Šimetom mal drugačno proceduro kot ponavadi....mulčka sva peljala že ob 7 30 v vrtec, pol sva mogla pol ure čakat d se bčina odpre, d sva šla overovit pogodbo za avto in tiste pol urce sva šla na kavico....ker so mel glih u nulo frišne sedviče sva mogla še jest ......spet mi je ratal slabo, tko d sm dons na sadju in vodi . Roksi je zutri seveda totalno protestiral, ampak nimamo kej. Šime je šel via Split, sploh ne vem kdaj pride, če ne prej druk torek ...vmes more baje še na Lošinj "skočt", pa še nekam u Slavonijo. Jst mm dons pucanje z velikmi PPPPPP, kot je včeri rekla SJMM.......nujno je treba po tleh pomit, da o cotah ne govorim, najraj bi še ene 3 vreče stran ruknla, d bo manj dela . Fotrček mij e učeri toooook najedu in misl, d bom še dons u Lublano hodila....se mi sam utrga.....morm zdele diplomatsko mami poklicat, d mam fuuuul dela s pogodbo za avto....( upam sam, d se pol ne bosta tle naslikala ) evo sam zate
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 10:44:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro...... včeraj je imela moja mami RD (60let) in sem pripravila kosilo, tak, da smo mal praznoval smo se imel luštno dokler me braz ni z avtom na daljinsko povozu in mi pol nohta na nogi odbil.... sevede sem bla huda pol je bil pa jezen in se v jezi odpeljal......... čebela sjmm hvala za zajtrk simona pameten dogovor kolumbo dej mal P na stran sej ni šimeta doma mel se dej na off in uživaj s svojima a gre katera z mano na morje????? ..upam, da se brat spametuje
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 10:55:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 12:03:08
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 z igrišča, moj se je spoku delat...sva mela zjuri paper work..pa so mu sam bedarije po glav hodile namest dela mali je obseden z guganjem...na konc je komi še hodu k se mu je kr vrtel od guncanja zdej je stanku 3 dcl sok + voda...upam, da bo še kej placa v bušiju za sadno malco...no, za kako bananco se zmer najde jz še mal kofi srkam...sm pa tud vodovod osušila k sva domou prsopihala...je kr vroče, sam mal pozabš k mal pihlja zdej sva še ene cote obesla...se suši na akord...bo spet treba mal peglezn zagret o, kolumbo...maš maxi turbo vklopln...sam mal pazi nase no, zdej si že v drugi polovici ...no, pr nas se mal pa le pozna, da je blo včer zglancan....vsaj po tleh je fajn filing k se nč ne lima...dolg itak ne bo..pa bo treba spet Fato špilat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 12:13:13
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala no moj brat je tko, da on pač vedno najde trenutek, ko je treba it, da pustiš za sabo en pečat.... sej smo že navajeni sam mi gre na živce k v mamicnih očeh je vedno bogi in joh in sploh... jst se sploh več ne obremenjujem ker že vem, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 12:13:45
|
|
|
|
birdy
|
Ej Kolumbo, mi je Kristi ukradla telefon iz mize, pa jst to vidm pa sem rekla kaj kristi a boš sosedo poklicala če je Rok doma. Pa pravm aja, veš kristi sej ni, ona pa men, ja pa je Ej verjet nisem mogla, sej vem da se ji je slučajn ta kombinacija posrečla sam je bla tok dobra Evo, zdej ma pa telefon v roki pa vpije Ja, očitno je že na vezi Jst sem pa dons pucanje že zjutri vklopila, pobrala, obesila, nov stroj cunj zalaufala, pa posodo iz stroja, v stroj, kopalnica je bla že včeri zrihtana, pojstle so ble isto včer preoblečene... Zadnje čase si kr mal prepazporedim in mi kr gre. Čeprov bi blo spet treba pomit, matr, Neli mi je zjutri kakav v kuhni polila, kristi pa prejle jogurt v dnevni (kjer mamo mizo). Pa seveda morm Kristi spet preobleč pojstlo ker je kakala in ji je čez prišlo ponoč . A kera pride slučajn speglat???? Dobi pa sam kafe
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 13:14:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ej Kolumbo, mi je Kristi ukradla telefon iz mize, pa jst to vidm pa sem rekla kaj kristi a boš sosedo poklicala če je Rok doma. Pa pravm aja, veš kristi sej ni, ona pa men, ja pa je Ej verjet nisem mogla, sej vem da se ji je slučajn ta kombinacija posrečla sam je bla tok dobra Evo, zdej ma pa telefon v roki pa vpije Ja, očitno je že na vezi Jst sem pa dons pucanje že zjutri vklopila, pobrala, obesila, nov stroj cunj zalaufala, pa posodo iz stroja, v stroj, kopalnica je bla že včeri zrihtana, pojstle so ble isto včer preoblečene... Zadnje čase si kr mal prepazporedim in mi kr gre. Čeprov bi blo spet treba pomit, matr, Neli mi je zjutri kakav v kuhni polila, kristi pa prejle jogurt v dnevni (kjer mamo mizo). Pa seveda morm Kristi spet preobleč pojstlo ker je kakala in ji je čez prišlo ponoč . A kera pride slučajn speglat???? Dobi pa sam kafe ...Kristi je pa faca!!!!! joj, pri nas so 3 že veliki...pa se še zmer vse lepi po tleh...so tud še packoni...jim bo treba cuno u roke dat ..pa briši miško!!! hja, hvala za povabilo na peglajne...jz že doma švicam za pegleznam..še dobr, da zdej mali šlafa...k mam peglalni kotičev v predprostoru pred spalnico in zdej NE morm... grem kej skuhat
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 13:15:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 13:17:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 7.6.2010 13:23:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo FD- fertik delo .......vroče pa za znoret....sm zunaj samo 3 štenge mela za pomit, sm mislna d me bo fršlok.......klimo sm nažgala na 20, zdej se morm skidat u štacuno po kakšno sadje in zelenjavo k se mi jo ob torkih v tisti gužvi ne da nabirat. SJMM KAJ KUHAŠ DANES? .....ZA FD KOSILO : juhca z zdrobovimi cmočki pečen mlad krompir v pečici, zravn sm narezala 2 mladi čebulci, 2 bučki in eno papriko umešana jajčka stročji fižol u solatki z veliko svežega peteršilja kaj pa vam diši danes????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Kaj vam je lepše za deklico?ruby19Kaj bi izbrale?Sara (
81%)
Sara Ana (
19%)
Število vseh glasov: 261Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!