MATEJKA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Zimska, kako pa otroka odvadiš hranjenja ponoči? Zaradi službe in tega mislim ... Kreme za sončenje - moja mama je nabavila tisto kremo za sončenje od Mustele, pa na navodilih piše, da je za otroke od 36. meseca starosti naprej . Smo šli nazaj v lekarno vprašat, pa so nam povedali, da je mišljeno, da direktnemu soncu ne smeš izpostavljat otroka do 36. meseca starosti. No ja ... svašta. Malo sem probala ene 3x namazat, pa ji zelo zelo zelo ni všeč, ker je taka lepljiva in še močan vonj ima. Morje/kopanje - jaz je niti slučajno ne bi dajala v morje, v bazen mogoče, tisti mali bazenčki so pa dokler še ne sedi, itak čisto brezveze, kaj pa vem ... Mi imamo tiste nepremočljive plenice, ampak še nismo nič sprobali, ravno zato, ker jaz ne upam v vodo, zaradi mleka in kopalk, ker teh jošk ne uspem noter stlačit . Bo treba najprej nove kopalke nabavit ... Tisti obroček bomo pa tudi mi nabavili, zimska MUSTELA - kako pa te imaš - jaz imam mustela bebe/enfant 50+ in je super, zelo blag vonj, odlično se maže in vpije takoj. sem jo uporabljala pri ta starejši in jo bom tudi zdaj. no naši še letos res ne bodo smeli bit direktno na soncu, pa tud v senci so uv nevarni. sem imela tudi hauschko, je fajn, pa so jo pol ukinli 30... sem imela še neke druge, pa so bile katastrofa, mustela pa je super, pa še mineralne filtre ima, ne kemične. morje/kopanje - komaj čakam. morje je dosti bolje kot bazeni, ni teh glivic, bakterij in vsega tega. isto kot za nosečnice - v morju priporočajo vsi gin., bazene pa jih večina odsvetuje. jaz sem se pri prejšnji tud brez problema kopala, z mlekom ni bilo težav. sem pa se vedno potem preoblekla, da si ne bi mehurja, jajčnikov ali kaj drugega nahladila - samo to je problem... hladna voda pa samo zato, ker zavira pretok mleka. pa greš za par minut na vroče sonce in se vse lepo pogreje spet , tako, da nič ne skrbite...
|