dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Lara, sej vem, da teb ni smešno... ampak fora je pa dobra. Sem se tud jst nasmejala. Jst sem se pa, glede na to, da smo se zbudile ob pol enih, pol štirih, pol petih in nato ob pol osmih, naspala!!! Pa že nekaj časa opazujem, da zjutraj, ko se zbudi, ji ni za jest. Tako, da ji sicer ponudim, ampak če vidim, da se afna, se kr vstanemo in jemo šele čez kakšno uro. Ker če pa takrat mal pofleka, pa bi ona spet čez kakšno uro... in potem jemo na eno uro tam do ene treh. Spanje - zvečer, ko se umijemo in oblečemo pižamico, se še podojiva, nato pa jo kr odložim v posteljico. Včasih mi zaspi že med dojenjem, včasih jo samo odložim v posteljico, postavim na bok pokrijem in že spi, včasih mal z dudo in ji moram ene 3x it popravit, ker se pritožujem, ko ji pade ven (ta čas kaj pospravim po zgornjem štuku ), včasih pa si pomagamo z vrtiljakom. Ampak nikoli je pa zvečer ne uspavam na rokah. To počnem čez dan in sicer na 1,5-2 uri jo kar mal stisnem k sebi, dam dudo, mal pocincam sem pa tja in velikokrat kar zaspi. In je zdaj veeeeeeeliko bolje kot pa takrat, ko sem čakala, da sama zaspi. Prenosna posteljica - mi jo imamo zdaj kar v dnevni razstavljeno in noter spi večinoma čez dan, sploh popoldan, če smo notri. Jo pa ima kr rada, ker je na stranicah pikapolonica in jo tako gleda. Me pa moti, ker ima tako tanko dno. Zdaj sem ji notri dala en kovtrček, razmišljam pa da bi ji dala notri kakšno peno al kaj. Se dobi kakšen "zložljiv" jogi za te prenosne posteljice? seveda obstaja zložjiv jogi, mi imamo nekaj takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166740 oziroma http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182446 Občutno cenej so zmeri imeli v Leclercu (pod 15). Včeraj nisem komentirala še spanja, itak sem bla dolga kot klobasa No, mi smo med tistimi, ki neprestano jemo, čez dan na 2, max 3 ure, ponoči taprva runda 3,5 ure spanja, če je po sreči, pol pa na 2, prot jutru včasih tudi na 1 uro Jaz sem kak dan kot povožena, danes smo se zbudili samo 3x in sem prav fejst Vsi 3 so bli taki, zgleda jim je to v genih. Pa uvajanje goste hrane ni pr nobenmu nič kaj pomagalo pri daljšemu spanju, noč so prespali šele, ko so se prenehali dojit, oziroma so takrat mogoče še 1x se zbujali za vodo al mleko. Ampak nama je bil to luksuz
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.6.2010 10:30:51 >