|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
7.6.2010 8:49:45   
Nattasha
Oj!

No jaz sem zdaj iz obupa menjala mleko. Moja mala je začela očitno hujšat in enostavno ni hotla več jest. Zdaj sem menjala mleko, pa se je stanje popravilo. Ne sicer tako, da bi bila jaz zadovoljna ampak vsaj malo bolj poln obrazek spet dobiva. Priznam, da sem jezna. Pa predvsem nase, ker če bi dojila, bi mleko imelo vsakič drug okus in bi moja pupa lepo papala, tako pa se borim za vsako mišelinko! No edino čaj mi spije po 100ml na dan, to pa ni panike. Pa sem ji probala ukinit, pol pa še tega ni pila. Pa zdaj ko je vroče me je kr malo strah. Tako da...borimo se naprej.

Drugače pa ima že full lep ritem. Zvečer ob sedmih zrihtana zaspi, edino ene 2 rundi vrtiljaka je treba spustit, da se še malo pogovori in pikapolonici, žabji kraljični in želvici pove, kaj je delala čez dan. Če pa je potem še budna, ji pa preberem kako pravljico in me full gleda cel čas. Seveda bolj pali če pravljico bere ati. Basi so zakon pri nas;)))
Če pa sva slučajno zunaj,mi pa ob sedmih zaspi v košeku, pol pa ko prideva domov, jo prestavim v posteljico in se obvezno čez kako urco zbudi. Jo pa potem skopam in previjem, pa če imam srečo, mi še kaj poje, potem pa ponovi vajo. 2x vrtiljak in ona spančka. Spi pa res potem samo do 5:30. Ampak ker se ponoči ne zbuja, sem tudi jaz lepo naspana in zdaj ko je sonček sploh ni teko težko vstat.

Danes se greva malo potepat, potem greva po atija, pol pa domov in bova spet večino dneva zunaj. Samo če bo res 30 stopinj, potem nama bo kr pasalo. Je pa bla včeraj fora, smo šli h Galebu (MB) na pizzo in tam lepo pojeva, pol pa gremo na sprehod in mala nepremično gleda v v veje in listje, ki se je premiklo v vetru. Tako da sva se vsedla na prvo klopco in je bila mala čisto tiho (z občasnimi zvoki občudovanja) in gledala. Pol pa naenkrat v glasen smeh. Midva sva se prav čudno spogledala, pol paše midva. Pomoje smo bli ko trije norčki, ki se smejijo listju;))))

Nič izkoristim tale jutranji spanec za en tuš, pol pa pripravim torbo, pa malo in šibneva. Lep dan vsem

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
7.6.2010 8:52:19   
zvesta
jutro...

zaspana... naša lumpa si je ponoči vsake pol ure prižgala vrtiljak... ob treh ga je ati odmontiral, da smo imeli mir...

glasujem za otročke, pol pa mam cote za zlagat, nas včeraj ni bilo doma...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
7.6.2010 9:01:15   
niwci
Kora hvala. Vem da se da zaflikat, samo je kar velika luknja, pa lih pri ventilčku user posted image

Jada- zimsko vrečo sem uporabila, ko je bilo bol mrzlo, če je bilo topleje sem jo normalno odpela, zdaj sem pa itak že cel teden brez vozička. Ampak tuki pri nas včasih tako svinjsko zapha, da si je še ne upam dati v kratke rokavčke.

Danes pa morem prav pohvalit našo pikico. Je prespala celo noč. 2x sem ji sicer ponoči dala dudo, ker se je nekaj muvala, pa potem še enkrat zjutraj in se je zbudila šele nekaj pred 7h. user posted image user posted image user posted image Sem pa 2 dni nazaj začela poskusno uvajati kašico, včiraj je potem kar vriskala in gledala tisti loček, kdajpride nova žlička user posted image user posted image user posted image . Problem je bil potem (kašice sem ji dala samo 30ml in 2 žlički riža), ker ni hotela jest na zizi. Se je kar drla... Danes bom probala dati še malo več pa malo bolj gosto. Mogoče je tudi zato lepše spala, čeprav večina pravi, da kašce ne vplivajo na spanje.. Bomo videli.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
7.6.2010 9:06:07   
niwci
Kaj se vam pa zdi včirajšnkaja zmaga Line na talentih? Meni je vse malo preveč napihnjeno. Vsi so jo že od začet favoriziral, poimenovali so jo pojoča princeska,... Sej ne rečem, za tako malo deklico res lepo poje. Kolikor pa sem brala komentarje, je bila večna za Majo. Mam občutek, da je bilo vse zrežirano. Tudi Linini starši se mi niso zdeli nevem kako presenečeni nad zmago user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
7.6.2010 9:09:00   
niwci
Evo tudi jaz oddala glase za korakce in hvalabogu bo tega kmalu konec user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se jih že malo naveličala.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
7.6.2010 9:29:25   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Evo tudi jaz oddala glase za korakce in hvalabogu bo tega kmalu konec user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se jih že malo naveličala.

enako user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
7.6.2010 9:37:40   
mucica2

pri nas se je pa zdej pri hranjenju že poboljšala, očitno ji res ni pasalo jesti ko je bila prehlajena. Je zadnjič pojedla komaj 400 ml AM, pa če je pri meni okoli 150 do 200, medtem ko je sedaj vsak dan več, včeraj pa je že 660 ml AM, pa enako pri meni, tako da ene 800 že poje user posted image user posted image , upam da bo tako naprej da ne izgubimo mišelnikov

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
7.6.2010 9:40:28   
zvesta
Drage moje punce, mariborčanke, okoličanke in vse ki bi prišle:

Torej, dobimo se v sredo 9.6. ob 10.30 v Moji Pizzeriji na Pobrežju: http://www.moja-pizzeria.com/

Placa za parkirat je dovolj, ogromna prostorna terasa, če bo slabo vreme pa ogromno placa tudi noter. Za vse vozičke, tudi za dvojčke. pa previjalnico imajo...

Zmenjeno?

dajte se pofočkat spodaj tiste, ki pridete:

- zvesta

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.6.2010 9:42:20 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
7.6.2010 9:49:10   
MATEJKA_
dan...
za nami so 3 normalne noči in 3 normalni dnevi  - brez krčev in nepotrebnega drenja, s 6 obroki čez dan in 1 ponoči. upam, da  bo tokat tudi ostalo pri tem. v sredo imava pregled in cepljenje in bom tud vprašala, če je ta obrok ponoči še nujen al je še samo razvada...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
7.6.2010 9:49:59   
MATEJKA_
aja, je pa včeraj pri vsaki rudi po 2x bruhal - verjetno mu v tej vročini ni hrana preveč pasala...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
7.6.2010 10:05:00   
MATEJKA_
niwci - ko začne dodajat Gh jo najprej podojiš, pa pol daš GH. bo lažje. če pa ni hotelap pol po Gh še it nas zizo, ji naslednjič pač daj še več GH. moja ta prva je takrat prvi obrok v roku 2 tednov v celoti pojedla - je bla bolj med hitrimi. drugi obrok pa v roku 2 dni...
no, mi bomo z Gh še lepo počakali do 6.m. ne pa pozabit, da vsakič daš samo 1 novo stvar zraven - nato pa 3-4 dni ostaneš pri tistem.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
7.6.2010 11:15:39   
niwci
Matejka jst sem ji dala samo zvečer kašico, lih malo za probat. Pa se ji že kar dopade in bom nadaljevala. Z GH pa mislm tudi sama začet šele pri 6m, če bomo zdržali user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
7.6.2010 14:19:28   
Jada82
Dober dan!
Evo, že nazaj iz Kranja - s srečanja Gorenjk user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn je blo, pa vroče, vroče vroče ....
Da malo pokomentiram:

Mucica - sej pol ti kar fajn je ..... mi smo zdej spet nazaj na malo čez 600 ml, včas okol 700. Jah no, kaj češ. Mišelinke ima pa samo na stegenčkih, drugač rokice pa suhe. Ampak meni je taka všeč. user posted image Sej kaj mi pa drugega preostane user posted image

Talent - eh, nimam dost komentarja, se mi zdi čist zgrešeno, da je tamala Lina zmagala. Sej fajn poje, pa res ma posluh, sam kaj, al bo zdaj posnela CD in pela Celine Dion al pa otroške pesmice ... pa kaj bo zdaj z njo?!
Jaz sem navijala za Maestro, definitivno, sem bla čist fascinirana. Sem včas plesala hip hop, zato mi je toooooook fajn.

Moja Iza - joj, jo morm prov pohvalit - je bla zdej 2 dni takooooo pridna, res sem srečna. Da lahko kam gremo z vozičkom, ker zaspi, al pa se zamoti s kakšno igračko. Pa takoooo se smejčka, jokca pa občutno manj. Krčev končno več nimamo, samo na cajte jo kaj zvije, pa včas če je sitna se joka. Ampak vse to se da preživet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hranjenje ponoči - do kdaj naj bi otroke še hranili ponoči? Men sicer kar paše, ker itak že tako malo poje, da če bi še nočni obrok ukinili, bi blo pa res kriza ... ampak na eni stopnji je treba nehat, a?

Kreme za sončenje za otročke - najbrž jih bo treba kupit zdaj za poletje - kaj priporočate?

Kopanje - bazenček, morje - ali bote naše februarčke že dale v morje al pa zunaj v bazenčke? Pa še to, kako jih boste oblekle - v kopalne pleničke al neoprenske hlačke al kako?

Evo, bolj sprašujem kot komentiram, hahaha. user posted image
No, grem malo dat spat, tečna ratuje user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 14:53:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 14:58:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 15:02:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2966
7.6.2010 15:24:41   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Moja Iza - joj, jo morm prov pohvalit - je bla zdej 2 dni takooooo pridna, res sem srečna. Da lahko kam gremo z vozičkom, ker zaspi, al pa se zamoti s kakšno igračko. Pa takoooo se smejčka, jokca pa občutno manj. Krčev končno več nimamo, samo na cajte jo kaj zvije, pa včas če je sitna se joka. Ampak vse to se da preživet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
7.6.2010 15:28:41   
Tinca Malinca
Hello, hello!

Se mi toliko dogaja, da skoraj ni časa za forum user posted image user posted image user posted image .
Že včeraj sta prišla k nam moja 2 in sta merkala tamalo, da sva šla midva v kino user posted image user posted image user posted image , tale Princ of Persia je pasal bolj kot karkoli. Potem je pa še user posted image spala od 20. do 5.30 zjutraj in je mene skoraj kap od sreče user posted image . Upam, da je ne hvalim prehitro, ker bo verjetno danes spet budnica ob 3.
Danes sta jo pa spet moja starša pazila, da sem jaz k zobarju šibala in tam konkretno trpela - priprava na inlaye je ena groza user posted image , sem 3x skoraj bruhala zraven. Pa še domov sem komaj prihitela, ker se je mala davila s flaško in jokala, jokala, jokala ... joška je še vedno joška user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2968
7.6.2010 15:29:28   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mi smo pa danes dali delat osebno za Vida! Jupiii!user posted image

Slikanje je bilo gotovo v 5 minutah (name je fotografinja položila belo plenico), Vida sem naslonila nase klik-klik-klik 3 variante, eno smo izbrali in čez 2 minuti že slikce v roki, pri osebni na uradu pa pravtako brzinsko. Bili pa smo na Viču, stara tobačna (foto je tudi kr tam). Čez 3 dni osebno že dobimo...

In še najbolj vesela novica: Znebila sem se 7ke! Jupiii!!!user posted image  (69kg YES!)

Čestitke za oba dosežka user posted image user posted image user posted image . Prvi nas še čaka, drugi je že za nami user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2969
7.6.2010 15:39:34   
Tinca Malinca
Zimska, kako pa otroka odvadiš hranjenja ponoči? Zaradi službe in tega mislim ...

Talent ... nisem gledala, mi tudi ni žal. Se mi zdi pa grozno, da taki otročki nastopajo (tako Lina kot Peter) - ni fer do njih. Pa sploh ne morem pozabit, kako je tisti fantek Matija jokal zadnjič, ker nista prišla naprej.

Kreme za sončenje - moja mama je nabavila tisto kremo za sončenje od Mustele, pa na navodilih piše, da je za otroke od 36. meseca starosti naprej user posted image . Smo šli nazaj v lekarno vprašat, pa so nam povedali, da je mišljeno, da direktnemu soncu ne smeš izpostavljat otroka do 36. meseca starosti. No ja ... svašta. Malo sem probala ene 3x namazat, pa ji zelo zelo zelo ni všeč, ker je taka lepljiva in še močan vonj ima.
Smo nabavili Pepeny in je, tako kot pravi Kati, SUPER user posted image user posted image user posted image . Čeprav je zadnja 2 dni zunaj taka vročina, da smo čez dan raje kar notri in se lepo hladimo, ven gremo pa zjutraj in potem zvečer pred spanjem ...

Oblačenje - mi ji kar kratek bodi oblečemo, pa kakšno oblekico čez - da je babica zadovoljna. Če ji pa vroče postane, pa še tisto oblekico slečemo in je v samem bodiju.
Morje/kopanje - jaz je niti slučajno ne bi dajala v morje, v bazen mogoče, tisti mali bazenčki so pa dokler še ne sedi, itak čisto brezveze, kaj pa vem ... Mi imamo tiste nepremočljive plenice, ampak še nismo nič sprobali, ravno zato, ker jaz ne upam v vodo, zaradi mleka in kopalk, ker teh jošk ne uspem noter stlačit user posted image user posted image user posted image . Bo treba najprej nove kopalke nabavit ...
Tisti obroček bomo pa tudi mi nabavili, zimska user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
7.6.2010 15:47:22   
Tinca Malinca
Tiste, ki ste začele dodajati rižolino zvečer - pri kolikih tednih?

Neposredna povezava do sporočila: 2971
7.6.2010 16:18:46   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

naš je bil star 5 mesecev in 1 teden.

Neposredna povezava do sporočila: 2972
7.6.2010 16:38:20   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

naš je bil star 5 mesecev in 1 teden.

se pa drugače samo dojiva. Z ostalo GH bomo pa počakali do dopolnjenih 6 mesecev - takrat ravno iz morja pridemo i potem začnemo. Drugače ima pa tale riž zelo zelo rad. Kar hiti jesti, pa še pa še bi. No je le še on prišel malo na svoj račun. Že nekaj časa me tako gleda ko jem user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
7.6.2010 16:41:04   
punsha
talenti... brez veze. Res bi lahko kdo drug zmagal. Pa kaj bo drugega, le mala bo ostala brez otroštva. Zanjo je sedaj čas, da se igra s punčkami in teka okoli s prijateljicami. Ne pa en kup medijev sedaj. Za slavo ima še ogromno časa. Tako ali tako bi uspela, saj posluh ima pa izreden.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
7.6.2010 17:08:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Kreme za sončenje za otročke - najbrž jih bo treba kupit zdaj za poletje - kaj priporočate?

Kopanje - bazenček, morje - ali bote naše februarčke že dale v morje al pa zunaj v bazenčke? Pa še to, kako jih boste oblekle - v kopalne pleničke al neoprenske hlačke al kako?

Evo, bolj sprašujem kot komentiram, hahaha. user posted image
No, grem malo dat spat, tečna ratuje user posted image

kreme za sončenje mi je rekla pediatrinja se naj ne bi uporabljalo vsaj do 6 meseca starosti, jaz bom kupila weledo al pa eucerin pol....pa ne več kot 25 faktor, kar je več je samo več kemije

morje bomo dal (gremo konec julija), al pa vsaj malo v bazenček user posted image (kupla sem plavalne pleničke od Mullerja)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.