Nattasha
|
Oj! No jaz sem zdaj iz obupa menjala mleko. Moja mala je začela očitno hujšat in enostavno ni hotla več jest. Zdaj sem menjala mleko, pa se je stanje popravilo. Ne sicer tako, da bi bila jaz zadovoljna ampak vsaj malo bolj poln obrazek spet dobiva. Priznam, da sem jezna. Pa predvsem nase, ker če bi dojila, bi mleko imelo vsakič drug okus in bi moja pupa lepo papala, tako pa se borim za vsako mišelinko! No edino čaj mi spije po 100ml na dan, to pa ni panike. Pa sem ji probala ukinit, pol pa še tega ni pila. Pa zdaj ko je vroče me je kr malo strah. Tako da...borimo se naprej. Drugače pa ima že full lep ritem. Zvečer ob sedmih zrihtana zaspi, edino ene 2 rundi vrtiljaka je treba spustit, da se še malo pogovori in pikapolonici, žabji kraljični in želvici pove, kaj je delala čez dan. Če pa je potem še budna, ji pa preberem kako pravljico in me full gleda cel čas. Seveda bolj pali če pravljico bere ati. Basi so zakon pri nas;))) Če pa sva slučajno zunaj,mi pa ob sedmih zaspi v košeku, pol pa ko prideva domov, jo prestavim v posteljico in se obvezno čez kako urco zbudi. Jo pa potem skopam in previjem, pa če imam srečo, mi še kaj poje, potem pa ponovi vajo. 2x vrtiljak in ona spančka. Spi pa res potem samo do 5:30. Ampak ker se ponoči ne zbuja, sem tudi jaz lepo naspana in zdaj ko je sonček sploh ni teko težko vstat. Danes se greva malo potepat, potem greva po atija, pol pa domov in bova spet večino dneva zunaj. Samo če bo res 30 stopinj, potem nama bo kr pasalo. Je pa bla včeraj fora, smo šli h Galebu (MB) na pizzo in tam lepo pojeva, pol pa gremo na sprehod in mala nepremično gleda v v veje in listje, ki se je premiklo v vetru. Tako da sva se vsedla na prvo klopco in je bila mala čisto tiho (z občasnimi zvoki občudovanja) in gledala. Pol pa naenkrat v glasen smeh. Midva sva se prav čudno spogledala, pol paše midva. Pomoje smo bli ko trije norčki, ki se smejijo listju;)))) Nič izkoristim tale jutranji spanec za en tuš, pol pa pripravim torbo, pa malo in šibneva. Lep dan vsem