|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
5.6.2010 21:28:31   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Super, potrjeno tudi iz moje strani. Ponedeljek ob 9.30 pred kulandijo. Se pravi smo sedaj punsha, lara, jada, kati in slomak. Upam da nisem katere spustila user posted image

Ali boste šle proti mestu? Bi se vam pridružila oz. vas kar počakala nekje v mestu, da se ne vozim v qlandijo.

user posted image user posted image user posted image super. Ja plan je že it na sprehod do mesta. Ti pošiljam na ZS mojo številko pa poklič okol pol desetih, da vidiš kje smo.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
5.6.2010 21:35:01   
Lara73
joj je hud, da ga moram dat gor:

Lovec Jaka pride domov nažgan ko mina in se uleže v posteljo k ženi, se
spravi na njo in ga sploh ni motilo, da ima menstruacijo.......
Žena zjutraj  vstane in gre v službo, ko on še spi. Ko se Jaka zbudi najde
posteljo vso krvavo, in si misli: "Ustrelil sem  jo!" Gre in takoj
prešteje
vse naboje za puško. Vsi so bili tam. Potem pa: "Zaklal sem jo!" Gre v
kuhinjo,
pregleda vse nože, vsi so bili lepo čisti odloženi. Nič mu ni bilo
jasno, nakar gre v kopalnico, se pogleda v ogledalo in ..... "o shit,
požrl sem jo!!!!!!!!!!!!!!"

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 21:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
6.6.2010 7:57:06   
Lara73
komot si ga vzameš user posted image

jutro....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
6.6.2010 7:57:52   
zvesta
jutro....

glasujem in poleg tuhtam kam bi šli danes...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
6.6.2010 8:40:07   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jada - poročaj kako je šlo čebričkanje.

Ojla ... jah ni tko fajn, kakor zgleda na unem videu. Zaenkrat še ne ve, ali ji je všeč al ne. Smeje se ne, joka tud ne ... začudeno gleda. Je pa veliko enostavnejše kot banjica ja ... tako da bom zdaj kar to prakticirala dokler ne bo prevelika .. pol pa spet banjica. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2931
6.6.2010 8:44:05   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

sem tudi jaz pomslila na zobke, pa sem ga probala masirat, pa ni blo nič boljše.. tko da ne vem, zobki mislim da niso, drugo pa tudi ne vem kaj mu je bilo

Ampak pred spanjem pa ga je potrebno še kar nosit... mislim, da se je kar že navadil tako, da se uspava... ampak meni pa to ni čisto nič všeč, ker je fant že kar težak za nosit. Če še trdno ne spi, in ga mislim položit v posteljico, se tako velike oči odprejo pa tak jok, da je kar rdeč... pa gremo spet potem nosit... itd itd. Če pa je fejst že zmatran, pa rata tečen, in ga dvignem malo spet ponosim in spi potem.

Kako pa vaše user posted image uspavate... ali sami zaspijo ? Imate kakšno idejo, kako ga tega odvaditi.

zobki.... js sm mu kupla en gel za namazat, ga mazem dva dni, pa se mi zdi kar bols

uspavanje - user posted image  js sm si takoj na zacetku rekla, ko ga bom dala v postelco ga ne vzamem vec ven... in tko jeuser posted image  zvecer dobi flasko - vcasih zaspi, vcasih je buden, ga lepo dam notr v postelco, muziko, se se z njim malo pogovorim, pobozam in grem stran, po potrebi duda, pa zakenkrat kar pali user posted image  

kak dan moram it tud veckrat k njemu, pa ga mal za rokice drzat, pa sm mal z njim pa zaspi

Ja, jaz isto glede uspavanja zvečer ... čez dan pa, al zaspi sama kje (vozek, ležalnik), včasih pa, k vidim, da je zaspana, pa dam kar v posteljico pa dudo in gremo. So pa dnevi, ko je tečna in ne more pa ne more zaspat, pol pa joka prav histerično. Ja, je kar zabavno ... user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
6.6.2010 8:54:19   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Prenosna posteljica - mi jo imamo zdaj kar v dnevni razstavljeno in noter spi večinoma čez dan, sploh popoldan, če smo notri. Jo pa ima kr rada, ker je na stranicah pikapolonica in jo tako gleda.
Me pa moti, ker ima tako tanko dno. Zdaj sem ji notri dala en kovtrček, razmišljam pa da bi ji dala notri kakšno peno al kaj. Se dobi kakšen "zložljiv" jogi za te prenosne posteljice?

Ja, se dobijo prenosni jogiji - taki zložljivi. Sam jest ga nisem vzela - majo pa v BC. Men se zdi, da pol spet preveč zasede. K ne vem, kako bomo vse spravili v avto user posted image Že voziček nam zasede cel prtljažnik user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
6.6.2010 9:21:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jutro....

glasujem in poleg tuhtam kam bi šli danes...

sem glasovala in prav tako razmišljam kam bi danes šli....

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
6.6.2010 9:22:40   
mucica2

kako oblečete vaše malčke zdej k je tako vroče?

a že lahko ima tak pajacek k so kratke rokave in kratke hlačke?

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
6.6.2010 12:27:35   
vaney
mucica, mi smo včeraj zalaufali kratke rokave in tanke dolge hlače, pri Anžetu pa 3/4 hlače. Zaenkrat se mi to zdi ok. Naslednji teden pa napovedujejo 30 stopinj, takrat pa nameravam oboje kratko.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
6.6.2010 14:19:30   
Olive

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

A katera od vas uporablja Pepeny senčnik? Se mi ga splača kupit?

Jaz sem pa to kupila in je superuser posted image , še user posted image je navdušen, ker so gor narisani metuljčki pa sonček.

http://babyartikel.de/produkt/sonnenschutz/kp_family_sonnenmarkise_fuer_kinderwagen_beige

Tole se mi zdi pa res super zadeva. Pri nas dosti piha in se mi ne da skoz marele popravljat.
Koliko pa stane poštnina in kakšen je čas dostave?

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
6.6.2010 14:45:45   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

niwci, pa nisi dobila nadomestnega vozičkauser posted image Meni so ga v Pikapolonici ponudili, ko sem šla zavoro na starem menjat. Ampak ga nisem rabila, tako da sem ga zavrnila.

Ma nismo, ker je tudi že rabljen, ni v garanciji več...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.6.2010 14:45:52   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Kaj je že kdaj katera kupila novo zračnico za voziček? Pa kje in koliko je dala? Mi smo jo zdaj naročili v BC in moram čakat še do torka user posted image zuni pa tak lep sonček.

Veš kaj nekje sem enkrat brala o teh zračnicah. Baje da je v BC res drago in še za čakat. Punce so pol odkrile, da se še najbolj splača it v kakšno trgovino, kjer prodajajo kolesa in so jim kr tam pol zamenjali (za precej manj denarja).

V Lj BTCju mislim da v Bauerju: http://www.centerbauer.com/

Hvala. Sam tudi v LJ hodit zaradi tega. Serviserja za kolesa pa tuki nimamo, tako da nam res ostane samo BC.

Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.6.2010 14:46:26   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

joj je hud, da ga moram dat gor:

Lovec Jaka pride domov nažgan ko mina in se uleže v posteljo k ženi, se
spravi na njo in ga sploh ni motilo, da ima menstruacijo.......
Žena zjutraj  vstane in gre v službo, ko on še spi. Ko se Jaka zbudi najde
posteljo vso krvavo, in si misli: "Ustrelil sem  jo!" Gre in takoj
prešteje
vse naboje za puško. Vsi so bili tam. Potem pa: "Zaklal sem jo!" Gre v
kuhinjo,
pregleda vse nože, vsi so bili lepo čisti odloženi. Nič mu ni bilo
jasno, nakar gre v kopalnico, se pogleda v ogledalo in ..... "o shit,
požrl sem jo!!!!!!!!!!!!!!"

user posted image user posted image user posted image hud user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.6.2010 14:46:30   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Mene tudi zanima. Jst ji še dam tanek pajacek, kapico in nogavičke... Pa na vozičku imam občasno tudi še zimsko vrečo gor ( odvisno kok je hladno).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.6.2010 15:03:23   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Jaz sem pa to kupila in je superuser posted image , še user posted image je navdušen, ker so gor narisani metuljčki pa sonček.

http://babyartikel.de/produkt/sonnenschutz/kp_family_sonnenmarkise_fuer_kinderwagen_beige

Tole se mi zdi pa res super zadeva. Pri nas dosti piha in se mi ne da skoz marele popravljat.

Splača se naročit več stvari naenkrat, ker je poštnina 9,90€, pri velikih stvareh je to ful malo, pripeljejo pa s kurirsko službo UPS v roku 3-4 delovne dni. Super hitro, če gledaš, da pride direkt iz Nemčije.
Jaz sem kupla pri njih voziček in stolček za hranjenje pa sem super zadovoljna, ker majo vedno neke super akcije.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Olive)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.6.2010 15:12:46   
Olive

IZVIRNO SPOROČILO: Olive

Splača se naročit več stvari naenkrat, ker je poštnina 9,90€, pri velikih stvareh je to ful malo, pripeljejo pa s kurirsko službo UPS v roku 3-4 delovne dni. Super hitro, če gledaš, da pride direkt iz Nemčije.
Jaz sem kupla pri njih voziček in stolček za hranjenje pa sem super zadovoljna, ker majo vedno neke super akcije.

Super. Hvala za informacije.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.6.2010 15:20:28   
niwci
koliko časa pa se dojite? Naša mala je včasih hitra, včasih pa se kr crklja in to traja malo dlje. Pediater pa je reku, naj ne podoj traja dlje od 20 min. Kako naj jo odstavim, če pa potem joka user posted image

Kaj pa tiste, katerih user posted image ne redno kakajo. Je potem tega dosti? Naša kaka približno na 5 dni, pa se mi zdi, da ni preveč obilno. Je pa polnodojena.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.6.2010 16:59:31   
Kati81
Punce mene za jutri črtatjte iz seznama, bi se z veseljem pridružila, pa nočem nobene okužit, sem od Kaje pobrala eno virozico, tko da sem včeri full driskala in bruhala, dons je sicer ok, sam vseeno raj ne bi da kdo zboli zarad mene, k ni bilo prijetno.

Pepeny - jaz sem ga kupila in je super, je res senca z vseh strani in da se ga naštimat kokr paše. PA jaz ga rabim v bistvu sam za na marelo, ker na budabuju itak imam uv zaščito že dokupljeno original. Res da je črn, sam ni vroče, pa še fino zatemni da lahko bolje spijo spodaj. Pa ni problema če piha, men ga nič ne obrača.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.6.2010 19:50:34   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Mene tudi zanima. Jst ji še dam tanek pajacek, kapico in nogavičke... Pa na vozičku imam občasno tudi še zimsko vrečo gor ( odvisno kok je hladno).

Ma jest ji vsakič, ko je vroče oblečem kratek bodi, čez kratke rokavčke,spodaj pa tanke poletne hlačke, pa štumfke.Pa še to zašvica ..... tako da, zdaj ko bo res vroče, le kratek bodi, pa hlačke. Ta teden gremo še na morje, tam bo le v bodiju. Danes smo šli na sprehod, sem še tist del, k se da čez košaro umaknila, tako da je bila potem res le odprta košara.

Zimska vreča se mi zdi pa čist pretirano, sploh zdej, sej bo zgorel, revček. Ne vem, jz ji vedno rokice pošlatam, če ma tople, pol je že ok, če pa hladne, pa mal z dekico pokrijem. Pa dolge rokavčke mam skoz s seboj. Za vsak slučaj.

Punce z Gorenjske - pol za jutri velja, pa se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.6.2010 21:32:33   
slomak
čer punce,.

joj moja tamala pa sploh noče več spat user posted image ... smo mel že zrihtan ritual spanja ponoč, od enkrat pa konec... ma ne zaspi mi niti do 23h... pol se pa jest z njo vležem v pojstlo in zaspi z mano...čim jo dam v njeno pojstlco konec...dretje ampak tako kao 'prid me iskat' ...ma ne vem no...prov zadere se oz. zakriči!!
to se zdj dogaja skor 1 tedn... prej je zaspala tam 1x od 21h-22h pa do 7h... zdj se pa zbuja po 3x...2h, 4h, 6h...user posted image  ...no če smo zunaj čez dan pa kar spi v vozičku...
sej drgač nimam kej rečt...je ful dobrovoljček, pa pridna... samo ne štekam zakaj se je ta ritual podru...

jutri upam da prideva..ob 9.30 ste rekle a ne? sej punsha tvojo cifro mam tko da v vsakem primeru sporočim...papa pa lepo noč.

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.6.2010 21:54:42   
punsha
ja, za jutri velja user posted image . Slomak ti kar sporoči...pa upam da se vidimo user posted image

nočko

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.6.2010 22:35:09   
Olive

koliko časa pa se dojite? Naša mala je včasih hitra, včasih pa se kr crklja in to traja malo dlje. Pediater pa je reku, naj ne podoj traja dlje od 20 min. Kako naj jo odstavim, če pa potem joka user posted image

Kaj pa tiste, katerih user posted image ne redno kakajo. Je potem tega dosti? Naša kaka približno na 5 dni, pa se mi zdi, da ni preveč obilno. Je pa polnodojena.

Dojenje-naša je imela obdobje, ko se je dojila po pol ure. Včasih sem jo morala tudi prekiniti, ker je še kar vlekla. Zadnje čase pa (po uvedbi dude) se pa doji ful različno. Največkrat od 5-10 minut. Včasih se zgodi, da pa tudi mal več kot 20 minut. Jaz mislim, da je duda nadomestila tisti čas, da se mal manj crklja na jošku. Čeprav me je pa zdaj kar strah, če se je v tem času sploh dovolj najedla. (Zadnje dni kar nekaj štrajka in protestira user posted image )

Kakanje-tudi naša je polno dojena. Na začetku je kakala po vsakem podoju. Približno 2 mesca pa kaka skoraj praviloma vsak drugi dan. Samo je pa takrat planička tako polna, da ne zdrži in useka sigurno kje kaj ven.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
7.6.2010 7:56:09   
kora33
jutro...
se pogovarjate o spanju...mi našo zvečer ob pol sedmih damo v čebriček...zrihtamo...se podojiva...okol 7 jo dam v njeno posteljo kjer zaspi...zbudi se okol 4-6...različno...se podojiva in spi naprej do 7-8...no potem se pa umijeva....
in ker tako lepo pšrespi noč, sem si privoščila in v soboto šla na bbbseto obletnico valete....super je bilo...malo odklopit...poklepetat...zaplesat...zakon....bi pasalo vsake tolko....a sem bila potem včeraj kr malo povožena...čez dan je še šlo...zvečer sem pa ob pol devetih padla v posteljo....ampak danes je ok....
vaney...naša ma zdej okol 6 kg...pa ni nič utesnjena v čebričku...ma še prostora kolk hočmo....se mi zdi, da je še celo premajhna....naštima se v položaj...podoben, kot je bila v maternici in blazno uživa...res...morš probat...smo pa dobili čebriček...nov...od mame, ki ravno zarad tega svoje pupe ni hotela dat noter...res zgleda malo...ampak...no probat je treba
niwci...tud mi smo že imeli 2 krat prazno zračnico na vozičku...smo imeli defekt v nakupovalnem centru...sem nabasala en žebljiček..katastrofa....ampak je moj kar lepo zaflikal...na petrolu se kupijo flike...za kolo....recimo...pa lepilo je zraven...pa se to lepo popravi...zdaj pa lepo drži...
mucica2 naša je bila včeraj prvič brez hlačk...kratek body in oblekco......otroka obleci kot sebe....boljš da mu je malo hladno...kot pa prevroče...pol so sitni ko muhe.....če je zunaj blizu 30 kot včeraj...pol absolutno kratke hlače...al pa samo body.....zdej bo pa itak 30 stopinj ta teden...ne ga biksat s kako zimsko vrečo...otroci še nimajo poštimanega čist termoregulacijskega centra pa lahko pregori....zlato pravilo je...obleci ga kot sebe....js jo edino, ko zadrema v vozičku...pokrijem s pleničko....zdej ko je res toplo....
včeraj je bila že proti večeru sitkana pred hišo v vozičku...pa sem ji kar slekla še pleničko...joj kako je uživala...
no pa je ratal en dolg spis....
lep sončen dan vam želim

sreča je

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.