Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:44:21
|
|
|
|
Colt
|
Lina ima zelo težek komad...me zanima kaj bi rekla Jennifer Rush...samo npr tak komad bi morala pet njena mamica, ne pa ona Je le fajn včasih vedet o čem človek poje... Pero pa ma men lih tako frizuro kot bi bil miš ki je bil zasačen sredi moke. Čist antipatično. But thats just me G
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:45:09
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ojej, spet slišim fušanje? Sam mam zih prisluhe, ker to je ja LINA. moj pravi da ne fuša... in ja, fušala je... cukerčk pač nej ne zmaga.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:45:12
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita and we have a winner... 7letnica poje i'm your lady... priceless. Jap, za vse ostalo je Mastercard
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:45:25
|
|
|
|
Šarki
|
edini pravi žirant je Branko Čakarmiš. Unima dvema je itak vse UAU Od Luciene sem pračakvala mal več kritike.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:46:26
|
|
|
|
poli*
|
Colt- o Petru mava pa isto mnenje (pa verjetno nisva edina). Meni je pač antipatičen.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:47:34
|
|
|
|
Colt
|
Edina prava zmaga za Lino bo, če ne zmaga danes,. ker bo dobila del svojega otroštva nazaj!
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:47:57
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Colt- o Petru mava pa isto mnenje (pa verjetno nisva edina). Meni je pač antipatičen. pa še lina je za mene v istem rangu.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:48:09
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ojej, spet slišim fušanje? Sam mam zih prisluhe, ker to je ja LINA. moj pravi da ne fuša... in ja, fušala je... cukerčk pač nej ne zmaga. Ja, samo jaz sem sigurna, da se v dvorani drugače sliši. A ne slišiš ovacij in to stoječih.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:49:11
|
|
|
|
Šarki
|
a se je sam men zdel da je mal naučena?? : hvala Brane... Hvala Luciene
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:49:19
|
|
|
|
Rubin.
|
Da vidimo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:49:46
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ojej, spet slišim fušanje? Sam mam zih prisluhe, ker to je ja LINA. moj pravi da ne fuša... in ja, fušala je... cukerčk pač nej ne zmaga. Ja, samo jaz sem sigurna, da se v dvorani drugače sliši. A ne slišiš ovacij in to stoječih. mhm, jest sm se že pri drugih nastopih sprašvala a mi isto dvorano/ljudi gledamo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:52:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ojej, spet slišim fušanje? Sam mam zih prisluhe, ker to je ja LINA. moj pravi da ne fuša... in ja, fušala je... cukerčk pač nej ne zmaga. Ja, samo jaz sem sigurna, da se v dvorani drugače sliši. A ne slišiš ovacij in to stoječih. mhm, jest sm se že pri drugih nastopih sprašvala a mi isto dvorano/ljudi gledamo. Zgleda, da je z sprejemom nekaj narobe .
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:53:37
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki a se je sam men zdel da je mal naučena?? : hvala Brane... Hvala Luciene točno to sem jaz pomislila :(
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:55:37
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Lina je men za kozlat, afna. Ampak bo po moje žal zmagala.
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:55:46
|
|
|
|
Rubin.
|
No enega zmagovalca že imamo: referendumskega.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:56:22
|
|
|
|
Sacherca
|
Ne morem verjet sami pevski strokovnjaki tukaj in skoraj vse posimfate Ko fousija bi gorela,cela Slovenija bi gorela
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:56:37
|
|
|
|
Kimmi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Edina prava zmaga za Lino bo, če ne zmaga danes,. ker bo dobila del svojega otroštva nazaj! Skoraj dvomim, ona je dovolj naredila že da se je pojavila v talentih, in sigurno se bo našel kdo ki jo bo želel tržiti naprej ne glede na to ali zmaga ali ne. Sicer menim da je za 7 letnico odlično ujela tonacijo - čeprav je malo zafušala. Je res punčka z neverjetnim glasom, se pa strinjam - 7 letnica ne sodi na tako tekmovanje, ona sodi v šolske zbore, na šolska tekmovanja in podobno... Morda se motim... ampak toliko stresa, pritiskov javnosti, pohval in konec koncev tudi kritik, ki jo prinese tako tekmovanje je le preveč za 7 letni srček...
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:56:44
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 IZVIRNO SPOROČILO: Šarki a se je sam men zdel da je mal naučena?? : hvala Brane... Hvala Luciene točno to sem jaz pomislila :( že zadnjič je izjavla 'pojte z mano slovenija'... pa prej 'jest bi bla slavna in bogata'... pa še kako... seveda jo doma napumpajo.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:56:45
|
|
|
|
Raho
|
Okej - Peter V. - what was this???? Mala princeska - no, ne vem, če je to besedilo za sedemletnico. Nekako bi mi bilo bolj všeč, če bi pela kakšno slovensko - bi vsaj vedela o čem poje (nekako sem pomislila na Vsak je sam...) ali pa kakšno ljubko pesmico. In ja, tudi princeska ga je sfušnila
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:56:57
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Lina je men za kozlat, afna. Ampak bo po moje žal zmagala. Jaz pa mislim, da ne bo. Ker mi na tej strani ekrana, vsi enako slišimo - upam vsaj.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:57:53
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Lina je men za kozlat, afna. Ampak bo po moje žal zmagala. Jaz pa mislim, da ne bo. Ker mi na tej strani ekrana, vsi enako slišimo - upam vsaj. Upam, upam
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:58:28
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Okej - Peter V. - what was this???? Mala princeska - no, ne vem, če je to besedilo za sedemletnico. Nekako bi mi bilo bolj všeč, če bi pela kakšno slovensko - bi vsaj vedela o čem poje (nekako sem pomislila na Vsak je sam...) ali pa kakšno ljubko pesmico. In ja, tudi princeska ga je sfušnila pošteno. ampak tega ne bo noben priznov. jest sm drugač stavla na kako poletno noč al pa kej od majde sepe.
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem slišala edino tisto jodlarko, da NI fušala. vse ostalo pa ajme, ajme
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:59:19
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Raho Okej - Peter V. - what was this???? Mala princeska - no, ne vem, če je to besedilo za sedemletnico. Nekako bi mi bilo bolj všeč, če bi pela kakšno slovensko - bi vsaj vedela o čem poje (nekako sem pomislila na Vsak je sam...) ali pa kakšno ljubko pesmico. In ja, tudi princeska ga je sfušnila pošteno. ampak tega ne bo noben priznov. jest sm drugač stavla na kako poletno noč al pa kej od majde sepe. SAm sva očitno samo medve imele pobožno željo, da bi deklica pela slovensko
|
|
|
|
RE: talenti danes- veliki finale 6.6.2010 21:59:19
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ne morem verjet sami pevski strokovnjaki tukaj in skoraj vse posimfate Ko fousija bi gorela,cela Slovenija bi gorela To pa ni res, da se vse pošimfa. Česa pa bi bili fauš - a fušanja?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?