|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
4.6.2010 13:02:03   
3x mami
sem sla mal brskat, pa nasla se par zanimivih receptov - moram se sprobat:

http://www.kulinarika.net/recepti/11426/sladice/sladoled-za-ljubitelje-nutelle/ (v bistvo je zraven se mleko)
http://www.kulinarika.net/recepti/6958/sladice/sladoled-stracciatela/ (tu pa jogurt)
v splosnem pa tale: http://www.kulinarika.net/recepti/7265/sladice/sadni-sladoled/

evo, bo ravno prav za napovedani lep vikend user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.6.2010 13:25:06   
anju
uu 3x mami hvala da si pobrskala namesto mene! pri domačem sladoledu mi ni všeč, ker ima kristalčke, pri tistem stojčku se med zamrzovanjem meša in je to fora  da se bolj kremasto zamrzne. saj vem da lahko v zabojčku zamrznjenega premešaš prerd serviranjem in je podobno. ...no vsekakor sem zdej omamljenauser posted image
ne vem al se je za pohvalit al ne, ampak to sezono sladoleda še nisem poskusila pa se vseeno redimuser posted image
ga bom naredila tudi za praznovanje, da mi ne bo treba preveč pečt, si mislim da bi bili gostje z njim prav prijetno presenečeni.

glede imen, ah. Tigrana je izbral moj. in sedaj moram izbirat jaz. ok. samo moti me ker se nič zainteresirano ne vključuje v izbiranje. na moj predlog, ki je (če bo fant sevedauser posted image ) praktično dokončen, je samo skomignil z rameni, da ni švohuser posted image  je pa kar problem nekaj ob Tigranu izbrat, da se bosta otroka glede imena počutila "enakovredno" oz. ne vem natančno kako se izrazit.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.6.2010 13:41:49   
jana84
polmaja, človek ostane kar brez besed ob takih izkušnjah...Resnično iskreno sožalje ob izgubi mame...Jaz sem na svojo navezana bom rekla kar tako "for granted"...sploh si ne morem predstavljat da bi se kaj zgodilo...
Za Taro pa seveda držim tud jaz pesti da se punčka izvleče...Čez 15 let bo pa med največjimi in najbolj močnimi v letniku! Poznam dvojčka ki sta bila rojena tudi nekje v 28 al 29 tednu in sta zdej taka razgrajača da si človek ne bi mislil...
HB da se je vse lepo izteklo s tvojimi težavami in lahko sedaj malo bolj brezkrbno uživaš v nosečnosti...Je pa res lepo, da te mali Bor vsake toliko spomni da je njemu pri tebi nepopisno lepo in te pobrca...

Jaz pa imam danes v namenu (vsaj kar se mene tiče, seveda!) speci eno pecivo - dvojno dozo, eno za sestrin in nečakinjin rojstni dan, ter drugo dozo pa za bratrančevo poroko...Se že kar bliža...Hja, HB tokrat nimam problemov kaj obleči, ker imam več poletnih izbir kot pa sem jih imela aprila meseca...Samo upam, da bo lepo vreme in toplo...No drugače bom pa kar ene črne hlače in majčko čez oblekla...Koga pa briga kako bom jaz oblečena user posted image itak bodo najprej videli nevesto (itak), ko bodo pa mene zagledali bo pa najprej na sporedu trebušček šele kasneje kaj drugega če sploh user posted image A ni to fajn v nosečnosti, da se ljudje sploh ne obregnejo ob to kaj je nosečnica oblečena in kako "razkazuje" svoje obline, le da se trebušček lepo vidi in so vsi zadovoljni...O da bi bilo vedno tako in bi z veseljem kazali svoj trebušček user posted image

A, pa še glede imen: midva z možem sva zbirala skupaj...Za punčko imava izbrano še od zadnjič, za fanta pa sva zbrala zdej...Jaz sem napisala en listek in gor imena ki se meni dopadejo...pol pa pride en dan mož domov z enega pogreba user posted image in pribije, da če je topato ime slučajno na listku, ker njemu se kar dopade...In ja, je na listku, celo prav pri vrhu! Tako da sva oba zmagala...Izdava pa ne katera imena sva izbrala...Že za punčko nisva hotla, ko so naju vsi spraševali, kako pa bi se Jakob klical če bi bil punčka - sva rekla, da bodo izvedeli ko bomo dobili punčko...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 4.6.2010 13:44:28 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.6.2010 13:43:00   
majabar
Zdaj odhajam pa na Primorsko. Do jutri bom pri starih starših, grem celo prvič v življenju v Brda na praznik češenj.
Lep vikend!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.6.2010 13:45:13   
jana84
hja majabar uživaj ,čeprav je baje zelo malo češenj...Ampak glavno da boš s staršema, kaj ne?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.6.2010 13:54:07   
jana84

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted imageuser posted image doma, Brcike, Srček, Spol, Kje bomo rodile, Naslednji pregled

28.9.2010
Smarnca 29 let Mozirje 2.user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Celje NP 21.6.

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image  user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 18.6., 23.7.  

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image  user posted image
Bičkauser posted imageuser posted image  user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let Celje 2.user posted image 1 user posted image  user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image  user posted image  user posted image user posted image Brina Maribor NP 10.6. morfologija  
Rose85 24 let 1.user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 30.6.  
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Kiara NP 15.6.

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Postojna NP 22.6. morfologija
Pikab84 26 let Primorska 1.user posted image    user posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 10.6.

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 26.6. ?
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image  user posted image
Lencica 2.user posted image  user posted image  user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image
Beka77 25 let 1.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy
22 let Kranj 1.user posted image   user posted image   user posted image NP 7.6. morfologija, 28.7.

11.10.2010
Anju
29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image Postojna NP 28.6.
Nejkec 1. user posted image    user posted image  user posted image  user posted image NP 9.6. morfologija, 12.7.
Mojcaya 26 let 1.user posted image   user posted image   user posted image user posted image Ptuj
melami
Melita73 ?user posted image 1 user posted image  

12.10.2010
Pikica1111
25 let
tinula

13.10.2010
Katra55
3.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image  
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image   user posted image    NP 14.6. morfologija 
Snežakinja  user posted image  user posted image user posted image   NP 28.6.

14.10.2010
Zojika80
Ptuj 2.user posted image 1 user posted image  user posted image

15.10.2010
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki
? user posted image 1 user posted image

16.10.2010
mamamajča Štajerska ? user posted image  1 user posted image   user posted image Ptuj

17.10.2010
Caroline1
Ljubljana  user posted image  user posted image   user posted image Slovenj Gradec NP 21.6.
Žan07

18.10.2010
Tybysy
 36 let  1.user posted image user posted image  user posted image user posted image Novo Mesto, Ljubljana NP 28.6. 
S*
33 let 2.user posted image  user posted image   user posted image   NP 16.6. morfologija 

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla
29 let 2.user posted image 1 user posted image  user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image  user posted image

21.10.2010
missD
2.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image  user posted image NP 9.6. morfologija

22.10.2010
Sasadejan
25 let Domžale 1.user posted image  user posted image user posted image Lana NP 9.6. morfologija
blancica

23.10.2010
Janaja
26 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 10.6. morfologija 

24.10.2010
Zana21
4.user posted image
M&A
34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image  user posted image  user posted image   NP 10.6. morfologija 

25.10.2010
Anau
Nika1
Domžale 2.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image   Postojna NP 15.6. morfologija  
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image NP 22.6. morfologija 
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image  user posted image   user posted image NP 10.6. morfologija 

26.10.2010
2ursae
32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Ljubljana NP 7.6.
Kodrana
25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image  user posted image

27.10.2010
Polmaja
37 let 2.user posted image user posted image  user posted image user posted image Bor  NP 21.6. morfologija
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image   user posted image  user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image   Ljubljana
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NP 14.6. morfologija

28.10.2010
Luna_25
25 let 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Novo Mesto NP 11.6. morfologija
čebeli
3.user posted image 1 user posted image   user posted image  user posted image
Urshy78
32 let Ljubljana 1.user posted image   user posted image user posted image Ljubljana NP 22.6. morfologija
Mami_1979
30 let 5.user posted image 4 user posted image   user posted image NP 21.6.
Marjetica21 
user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image   user posted image   user posted image  user posted image Šempeter NP 8.6.
BRinME 26 let S. Primorska 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Šempeter  NP 15.6.
Orto2 ? user posted image 1 user posted image  user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image  user posted image   user posted image user posted image Kolumbija NP 8.6. morfologija

30.10.2010

31.10.2010
PixieM
26 let Koroška 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Slovenj Gradec NP 30.6. morfologija

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image   user posted image
user posted image    user posted image
user posted image     user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image
Himbauser posted image
Pikicamala user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.6.2010 20:42:34   
orhideja80
mislim, da sem končno začutla brcike. je tako nežno, da se komaj čuti, ampak občutek je pa fajn. moj user posted image  me sprašuje, če res čutim, kar ne more verjet user posted image . me je prav pozitivno presenetil, ko je rekel, da je zdaj pa že res čas, da za malega kaj kupiva. da rabim cunjice za v porodnišnico...kjut. do sedaj še nisva nič, saj imava bolj malo prostora in sem si vedno govorila, da je še čas. pa šoping center je tudi čisto blizu, tko da lahko skočim vsak hip.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.6.2010 21:42:19   
katra55
Pozdravljene po dolgem času, sicer vas redno berem za pisat pa nisem tako pridna.
Danes sem imela morfologijo in je vse OK, samo izmerila ga je malo težko ker se je skoz premikal.
Zredila sem se do sedaj 2,5kg, čeprav imam že kar velik trebušček.

Naslednji pregled imam 1.7. in tudi mene čaka pitje glukozeuser posted image

Jagode kupujem domače pri kolegu, kjer vem da niso špricane, komaj pa čakam da bodo dozorele na vrtu.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
5.6.2010 8:27:58   
caroline1
Dobro jutro čvekulje.

Brcike- mene zbudijo ponoči oziroma proti jutro. So še vedno zelo pogoste, me pa malo skrbi, ker otročka čutim nekam zelo nizko. A ima tudi katera druga tak občutek?

Polmaja- ko sem brala tvoj post, sem bila v šoku. Želim ti vse najboljše in sreče v bodoče. Ko sem prebrala o otročku, sem se zavedala, da je tako velik kot bitjece v meni, ki veselo brca in ki se ga neizmerno veselim. In itak so solze kar tekle.

Živali- začela temo, pa je nisem dokončala user posted image  jaz imam živali zelo rada. trenutno živim s tremi. Vse otroštvo smo imeli psa, mačke...to, da sem napisala, da nisem za živali, je pa tako: občudujem ljudi, ki so kot moj cimer, ki zjutraj vstane pred 5 uro, ko bi lahko spal do 6e, zato, da pelje psa na enourni sprehod. Takšnih lastnikov je žal malo. In jaz tega ne bi zmogla. To, da imaš psa, pa ne skrbiš za njega kot je treba, mi je pa čist mimo! Pa še pucat se mi ne da, sploh ko ste zadnjič debatirale o tem.user posted image

Sadje in zelenjava- v času ko so bile noseče naše mame in še nekaj let prej ter kasneje, je bilo veliko več vsega pošpricanega. Ne vem, če se spomnite, ampak so škropili z letali, sploh na poljih od zadrug in to je letelo počez in počez po nas. Jaz sem namreč doma iz žitnice Slovenije, kjer je vse ravno in povsod žito. V tistih časih ni bilo nobenih kontrol, nobenih omejitev glede prisotnosti škodljivih snovi v hrani. Vsi smo jedli vse, pa čeprav so pesticidi in herbicidi doživljali svoj razcvet in masovno kmetijstvo se je dobro razvijalo. Otroci tistega časa imamo bistveno manj alergij kot otroci v današnjem času. Zakaj? Moje mnenje je tako, da generacije pred nami niso bile načitane kot smo mi. In nas niso branile in ščitile pred vsem. Jedli smo pesek, kopali se 1 na teden, igrali se v lužah. Danes pa otroke že v svojem telesu branimo pred vsem. Do njih se vedemo preveč zaščitniško. 1x tekom odraščanja pa vseeno pridejo v stik z vsem. Ker jih je nemogoče obvarovati. In ker organizem stvari ne prepozna se do nje odzove kot do alergene. Zato je danes toliko otrok alergikov. Takšno je moje mnenje. Jaz v nosečnosti jem vse, ker mislim, da bo tako tudi otrok jedel vse in ne bo težav saj bo njegov organizem prepoznal vse stvari kot dobre.
Brala sem tudi eno raziskavo, kjer piše o tem, da so v večini otroci visoko izobraženih mater podvrženi različnim boleznim, predvsem oslabljenega imunskega sistema. Zakaj? Ker so ravno te matere v glavnem tiste, ki svojim otrokom naredijo vse sterilno, in jih varujejo pred vsem slabim. Otroci mater brez izobrazbe, ki živijo na vaseh in  so prepuščeni okolici pa so veliko bolj zdravi. Prepričana sem, da nobena mati ne želi slabo svojemu otroku. Tudi jaz ne,ki jem sadje iz trgovine. Ena je napisala: "vsak po svoje" in s tem se popolnoma strinjam. Če bi vsi razmišljali enako, ne bi bili ljudje, pač pa krdelo ovc user posted image

Majabar- ne predstavljam si tvojih občutkov. Mene stiska, pa se selim nič v primerjavi s teboj.

POgodba je podpisana. Stanovanje se bo počasi začelo pripravljat na življenje. Imam tak občutek vznemirjenja. Kot malo dete pred šolskim izletom!

Uživajte v toplem in sončnem vikendu, čeprav trenutno še ne kaže tako!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
5.6.2010 9:42:45   
Urshy78
jutro, kako lep dan je, sonček že pridno sije user posted image

brcike, zdaj jih pa tudi jaz čutim user posted image
včeraj in danes zjutraj me je moj user posted image parkrat tako lepo nežno brcnil, zjutraj jih je pa začutil tudi moj dragi user posted image
občutki so res noro lepi user posted image

lep dan vam želim, preživite ga čim lepše

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
5.6.2010 10:34:23   
sasadejan
Jutro punce user posted image

Včeraj sva prišla iz poročnega potovanja - Rodosa.
Bilo je zelo lušno, le vročina je bila neznosna.

Sem pa začutila brce in premikanje, takoj, ko sva v petek 28.05. prstala na Rodos, kot bi bi dala vedeti, da je tudi ona z nama user posted image .

Želim vam lepo sončno soboto.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
5.6.2010 10:45:26   
2ursae
sasadejan, lepo, da sta uživala user posted image , dobrodošla nazaj user posted image . Mi je pa tvoja novica o vročini kar všeč, namreč čez dva tedna potujemo na Kos user posted image in rada slišim, da se morje greje.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.6.2010 10:46:00 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
5.6.2010 11:16:24   
sasadejan
lušno se imej na Kosu user posted image . Boš videla, kako ti bo pasalo jit v vodo, samo jaz sem imela problem s plavanjem. Me je zategovalo čez trebušček, tako, da sem se samo namakala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.6.2010 11:38:04   
orhideja80
caroline1 - mi je blizu tvoje razmišljanje glede hrane. jaz sem odrasla na kmetiji, resda smo imeli večino zelenjeve doma pridelane, tudi nekaj sadja (jabolka, hruške), ampak je pa vsekakor gotovo, da smo tudi pojedli veliko "umazanije". nas je kar veliko otrok in nobeden nima alergij še danes. je pa sigurno drugače, če živiš v mestu...veliko več nevarnosti, strupenih snovi, tako da je logično, da so starši bolj previdni.

mi je blo pa zanimivo pripovedovanje ene kolegice, ki sicer nima veze s to temo, pa vseeno: ji je mama vseskozi prepovedovala žvečilne gumije, ampak je mala vseeno vsak dan prišla domov z žvečilkouser posted image ...nakar je enkrat opazila, da jih mala pobira po tleh in daje v usta...od takrat so jih imeli vedno pol predal v stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.6.2010 19:54:35   
Alica84
živjo!
Jaz sem včeraj prispela iz porodnišnice, ker sem v sredo zjutraj zakrvavela. Po pregledu so mi rekli, da krvavim iz maternice, a je z otrokom vse v redu. Diagnoza: grozeč splav, razlog pa naj bi bil v izredno nizki legi,pri čemer sega posteljica do materničnega vratu. Jasno so mi dali vedeti, da mi v primeru splava ne morejo pomagati, sama pa moram biti do porodniške še posebej pozorna. Do kontrole (14.6.) moram ležati, za naprej pa verjetno kaj pretirano več tudi nebom smela početi.
Je pa ležanje na patološkem oddelku precej nevzpodbudno. Osebje je sicer zelo prijazno, težko je pa čakanje v nevednosti, poslušanje težkih in žalostnih zgodb in solzic... Sem bila zelo vesela, da sem lahko 3.dan že šla domov. Sedaj ne krvavim več, ležim in se puščam razvajati možu :) . Vseskozi me tolaži tudi otroček, ki je neverjetno hiperaktiven in sploh nevem kdaj spi!
Res sem hvaležna, da je bilo to le, kot je rekla zdravnica:"zadnje opozorilo”, in je mali še z nama. Za naprej pa po pameti!

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
5.6.2010 20:12:14   
Alica84
še nekaj: kar se hrane tiče, se strinjam s caroline in orhidejo. Otrok mora pojesti nekaj zemlje, prahu in druge umazanije, seveda v mejah sprejemljivega. Moje asociacije na otroštvo sta bratca, sonce, igrače in pesek v ustih :) in smo vsi trije na splošno zdravi in neobčutljivi. Smo pa res tudi prinas jedli domačo zelenjavo in meso iz stričeve kmetije, v katerem ni umetnih hormonov in take vrste svinjarije. Svojim otrokom bi rada čimveč tega ponudila tudi sama, in se bom izogibala hrani z dodanimi vitamini, ker mi je to kr neki.

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.6.2010 20:58:26   
majabar
Alica, upam, da bo šlo naprej vse brez težav!
sasadejan, me veseli, da sta uživala!
Bila sem na prazniku češenj in se vrnila zelo razočarana. Prodajali so salame, kreme, balone, vloženo zelenjavo, češenj pa nikjer. Na koncu smo jih kupili ob cesti. Hoteli smo jih 8kg, a jih je imel le še5,5kg. Vroče pa za umreti! Pred tem sem se poslovila od starih staršev, kar je bilo res grozno. Žalost, da se je ne da opisati. Potem sem pa po poti nazaj rekla bratu, naj ustavi avto, ker bom padla v nezavest. In res sem. Verjetno vse skupaj-nizek pritisk, čustva, vročina. No, po 20ih minutah sem bila OK.
Zdaj sem pa ravno izpod tuša in se počutim super! Dopoldne sva z babico naredili veliko njokov in skutiniš štrkljev. Uspelo je odlično, jih bom probala narediti tudi v Kolumbiji. Še štirje dnevi do odhoda!

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
5.6.2010 21:53:04   
sasadejan
Punce ne vem, če ste že o tem pisale, ker je kar veliko za nazaj prebrat, ampak me resnično zanima, če vam kaj trebušček že otrdi?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.6.2010 22:05:38   
majabar
sasadejan, o tem smo se res že pogovarjalen a nič hudega. Meni je začel otrdevati v 16. tednu, posebaj kadar sem vzburjena ali razburjena. Popijem 1 Mg tabletko na dan, a ne pomaga. Načeloma naj ne bi bilo nič narobe, če ni prepogosto, dolgotrajno in boleče.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.6.2010 6:09:08   
anju
jutro...

dobro? hm mulček me je vrgel pokonci ob 5:30... jutro ima še časa da postane dobro, kaj?

Alica user posted image da bi šlo srečno do konca.

a tako je na prazniku češenj? nisem še bila, ampak včasih je blo po TV dosti češenj videt, in različnih slaščic iz njih...
bo še s češnjami ratalo tako kot  z breskvami in paradajzi itd. da bo vse iz Španije in Grčije:( meni je to grozno. caroline se strinjam, otrok mora pojest nekaj peska zemlje ... ampak nima veze strupen svet z bakterijskim in virusnim. v letih našega otroštva res ni blo vse tako kontrolirano, ampak še vseeno nismo pojedli toliko kupljene hrane. in vsa leta dokler je bilo in v bistvu še je strupljenje dovoljeno - verjamem, da je svet zdaj bolj "strupen", čeprav je dovoljenih manj sredstev, kot je bil v času mojega otroštva. strup ne izgine, pravijo da se kopiči.
kje so tiste dišeče aromatične breskve? v obični trgovini komaj kdaj dobiš breskve slo porekla. paradajz sploh nima več okusa...

majabar upam da se boš v Kolumbiji dobro počutila.
caroline ti pa v novem domku.
sasadejan odlično za vroč Rodos user posted image mi še vedno ne vemo kam na morjeuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 6.6.2010 6:11:00 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.6.2010 7:58:50   
majabar
anju, tudi jaz sem pričakovala češnje na vsakem koraku v različnih oblikah-različne sorte, peciva... A sem vseeno vsaj šla tja, preden grem. V Kolumbiji imajo ogromno sadja (mislim, da so zadnjič po TV rekli, da okoli 400 vrst), a češnje poznajo le kandirane:).

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.6.2010 8:24:20   
Urshy78
dobro jutro user posted image

jaz sem zbujena že od šestih. me je najin user posted image veselo brcal do pol osmih, ko sem vstala user posted image

glede otrdevanja trebuha..ne vem, jaz kakšne posebne spremembe nisem občutila, res pa je, da na to tudi nisem bila preveč pozorna.

lepo sončno nedeljo vam želim user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.6.2010 10:06:33   
2ursae
otrdevanje trebuha: meni se to še ne dogaja, se mi je pa v prejšnjima nosečnostima in se nisem nič sekirala.

Joooj punce, jaz ne vem, ampak se mi zdi da imam do moje nosečnosti morda preveč lahkoten odnos: imam izcedek, a se ne sekiram; s tamalim sem šla na infekcijsko kliniko - že ime je tako, da vidiš, da tam lahko kaj stakneš; dvigujem malega, ki ima 15 kg; prinesem stvari iz trgovine (tudi težko); ne počivam (ok, malo že, ampak ob dveh malčkih doma to glih ne gre); ne pazim, kako se dvignem; grem na avion na dopust, za katerega vem, da z dvema mulcema ne bo ravno izi ... saj je vse ok, ampak kako dolgo še? Kolegici (noseča) je npr poleti, ko se je s sinom na morju vozila z vlakcem za otroke, počil maternični vrat - nikoli ne veš, kje preži nevarnost...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 6.6.2010 10:07:31 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.6.2010 17:20:36   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Zdaj odhajam pa na Primorsko. Do jutri bom pri starih starših, grem celo prvič v življenju v Brda na praznik češenj.

Mi smo bili tudi včeraj, ampak je bil bolj kot sproščujoč dan, čisto naporna sobota, polna nervoze... Kot sem že velikokrat omenila, je najin mali škrat hiperaktiven otrok in zato v gostilne zaidemo zelooooo poredko, ker se mi niti ne zdi prav, da bi od njega zahtevala, naj toliko časa sedi... V glavnem, šli smo v gostilno, ki je imela na netu fuuul dobre kritike, ampak sva bila na koncu zelo razočarana user posted image . Hrana sploh ni bila okusna, pršut, ki so ga tako hvalili, ni bil nič drugačen kot skoraj vsak drug, porcije minimalne (jaz sem kar jedec - pojem več kot user posted image , ampak me je veliko manj skupaj user posted image ), tako da se jaz niti slučajno nisem najedla in fuuul predrago, sploh zato, ker sploh ni bilo dobro (no, sicer je res, da sva kar izbirčna, še posebej user posted image , amapk če je hrana dobra, je dobra, če pa ni, pa pač ni user posted image ). Ker se grejo nek slow food, je vse trajalo nenormalno dolgo in so za tri obroke rabili celi dve uri user posted image user posted image user posted image . Jaz sem vmes skoraj doživela živčni zlom, itak sva izmenično z najinim škratom pohajkovala naokrog, potem niso imeli krompirja user posted image za malega (ima rad bolj preproste jedi user posted image ), smo naročili testenine, je trajalo nenormalno dolgo, da smo jih dobili (pa so jih naredili z maslom, namesto z olivnim oljem in je škrat iz gostilne odšel lačen user posted image )... skratka, še lep čas ne bomo šli v gostilno (razen, če bo kakšna "varuška" naokoli user posted image .

Praznik ne ponuja bog ve kaj, morda za kakšno družbo, če bolj pogleda v kozarec, in za okoliške ljudi, da se tam okoli nekaj dogaja, za družinice je pa čist preveč glasno in nezanimivo (vsaj nam je bilo)... ni pa vse tako črno, kupili smo 20 kg češenj, tako da jih mirne vesti bašem po mili volji user posted image (sicer so bile pa češnje tudi glavni cilj - pogrešala pa sem razne pite in dobrote izpod rok Briških žena, ki se jih je dalo ponavadi kupiti user posted image ).

Nedelja bolj delovna, mali škrat uživa z babi, dojenček v trebuščku pa baje raste user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.6.2010 17:38:15   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80
mi je blo pa zanimivo pripovedovanje ene kolegice, ki sicer nima veze s to temo, pa vseeno: ji je mama vseskozi prepovedovala žvečilne gumije, ampak je mala vseeno vsak dan prišla domov z žvečilkouser posted image ...nakar je enkrat opazila, da jih mala pobira po tleh in daje v usta...od takrat so jih imeli vedno pol predal v stanovanju.

Ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image .

Sem šele zdajle videla, da ste bile tudi druge razočarane nad praznikom češenj. Mi2 sva jih kupila tam kot lani (zdaj imava številko in nama jih bodo še v teh dveh tednih, ko češnje bojo, pripeljali v LJ - nimaš kaj, zdaj se jih je treba ododbra najest user posted image ).

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......