|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
3.6.2010 12:14:58   
majabar
jana, res si pridna, samo ne sekiraj se preveč. Meni je čisto OK, če so na seznamu samo roki in datumi naslednjega pregleda. Pa všeč mi je, ko na začetku tedna objaviš seznam pregledov v prihodnjem tednu.
Lepo se imejte, jaz grem na poslovitveni piknik v službo, potem pa še k bratcu na obisk:).

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
3.6.2010 12:18:48   
2ursae
jana, jaz včasih npr kopiram text, ki sem ga napisala na septembrkah05 na oktobrke07 in mi nikoli ne prenese smajlijev. Tko da nisi edina s temi težavami. Morda se tega sploh ne da odpraviti, ne se preveč matrat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.6.2010 12:26:52   
2ursae
aja, moja morfo v ponedeljek: jao, kako bo to izgledalo user posted image , namreč nimava varstva za mulce (malega sem mislila pustit pri babi, večjega vzet s sabo, zdaj sta pa babi in dedi pobegnila v toplice) in se bomo vsi 4je drenjali v uni mali ordinaciji. Ok, zame ni problema, mam rezerviran stol z UZ aparatom user posted image , ampak kako bo moj user posted image krotil dva mulca na enem stolu, ki je na razpolago, s tem, da sem prepričana, da tamalmu ne bo zanimivo in bo hotel okol begat, ta velik je pa itak mahnjen na aparate in bo zihr težil s stikali in žicami user posted image . Edino upanje mi vliva dejstvo, da oba rada gledata TV in bosta morda, morda en čas z zanimanjem gledala v monitor user posted image . Bom poročala, kako se bo iztekla naša burleska. Upam, da bo G lahko kolikor toliko v miru opravil svoje.

Vprašanje: a greste na eno morfologijo? Moj G ima namreč organizirano t.i. "drugo mnenje", se pravi, da te po že opravljeni morfo pri njemu pregleda še en G. Temu seveda, jasno, itak plačaš. Saj v tem je ves keč vsega, po mojem. A ve greste le na eno in konec? Mi je popolnoma brez veze dajat dnar za nekaj, kar sem že opravila ... user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.6.2010 12:27:11   
tinaaleks
jana- ne se matrat. Lepo je da imamo seznam, kdaj so roki in naslednji pregledi, ostalo pa lahko tudi spustiš. Samo pusti živce pri miruuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.6.2010 12:50:15   
3x mami
2ursae, zakaj bi pa hodila na se eno enako preiskavo? ne, obakrat sem bila na eni morfologiji, in je bilo dovolj. na drugo mnenje bi sla samo v primeru, da bi se pokazalo kaj hujsega in bi bilo treba kaj odlocit.
uh, cakam tvoje porocilo. da se malo pripravim na to, kar mene caka (jan. 06 in avg 07).

btw, a ni tako, da imamo vedno pravico do drugega mnenja? zakaj bi to posebej placali?

jana, ne sekiraj se za seznam. ce je kaka animacija gor, je lusno, drugace pa je tudi tako v redu. vazno, da so gor imena in datumi.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.6.2010 12:50:36   
jana84

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted imageuser posted image doma, Brcike, Srček, Spol, Kje bomo rodile, Naslednji pregled

28.9.2010
Smarnca 29 let Mozirje 2.user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Celje NP 21.6.

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image  user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 18.6., 23.7.  

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image  user posted image
Bičkauser posted imageuser posted image  user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let Celje 2.user posted image 1 user posted image  user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image  user posted image  user posted image user posted image Brina Maribor NP 10.6. morfologija  
Rose85 24 let 1.user posted image  user posted image  user posted image   user posted image NP 30.6.  
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image   user posted image  user posted image user posted image Kiara NP 15.6.

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Postojna NP 22.6. morfologija
Pikab84 26 let Primorska 1.user posted image    user posted image  user posted image  user posted image Postojna NP 10.6.

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 26.6. ?
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image  user posted image
Lencica 2.user posted image  user posted image  user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image
Beka77 25 let 1.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image NP 9.7.

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy
22 let Kranj 1.user posted image   user posted image   user posted image NP 7.6. morfologija, 28.7.

11.10.2010
Anju
29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image Postojna NP 28.6.
Nejkec 1. user posted image    user posted image  user posted image  user posted image NP 9.6. morfologija, 12.7.
Mojcaya 26 let 1.user posted image   user posted image   user posted image user posted image Ptuj
melami
Melita73 ?user posted image 1 user posted image  

12.10.2010
Pikica1111
25 let
tinula

13.10.2010
Katra55
3.user posted image 1 user posted image  user posted image   user posted image NP 4.6. morfolofija 
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image   user posted image    NP 14.6. morfologija 
Snežakinja  user posted image  user posted image user posted image   NP 28.6.

14.10.2010
Zojika80
Ptuj 2.user posted image 1 user posted image  user posted image

15.10.2010
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki
? user posted image 1 user posted image

16.10.2010
mamamajča Štajerska ? user posted image  1 user posted image   user posted image Ptuj

17.10.2010
Caroline1
Ljubljana  user posted image  user posted image   user posted image Slovenj Gradec NP 21.6.
Žan07

18.10.2010
Tybysy
 36 let  1.user posted image user posted image  user posted image user posted image Novo Mesto, Ljubljana NP 3.6 morfologija
S*
33 let 2.user posted image  user posted image   user posted image   NP 16.6. morfologija 

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla
29 let 2.user posted image 1 user posted image  user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image  user posted image

21.10.2010
missD
2.user posted image    user posted image  user posted image   user posted image  user posted image NP 9.6. morfologija

22.10.2010
Sasadejan
25 let Domžale 1.user posted image  user posted image user posted image Lana NP 9.6. morfologija
blancica

23.10.2010
Janaja
26 let 3.user posted image 2 user posted image   user posted image user posted image NP 10.6. morfologija 

24.10.2010
Zana21
4.user posted image
M&A
34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image  user posted image  user posted image   NP 10.6. morfologija 

25.10.2010
Anau
Nika1
Domžale 2.user posted image 1 user posted image   user posted image   user posted image   Postojna NP 15.6. morfologija  
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image NP 22.6. morfologija 
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image  user posted image   user posted image NP 10.6. morfologija 

26.10.2010
2ursae
32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image   user posted image  user posted image   user posted image Ljubljana NP 7.6.
Kodrana
25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image  user posted image

27.10.2010
Polmaja
37 let 2.user posted image  user posted image
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image   user posted image  user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image  user posted image  user posted image user posted image   Ljubljana
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NP 14.6. morfologija

28.10.2010
Luna_25
25 let 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Novo Mesto NP 11.6. morfologija
čebeli
3.user posted image 1 user posted image   user posted image  user posted image
Urshy78
32 let Ljubljana 1.user posted image   user posted image user posted image Ljubljana NP 3.6.
Mami_1979
30 let 5.user posted image 4 user posted image   user posted image
Marjetica21 
user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image   user posted image   user posted image  user posted image Šempeter NP 8.6.
BRinME 26 let S. Primorska 1.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Šempeter  NP 15.6.
Orto2 ? user posted image 1 user posted image  user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image  user posted image   user posted image user posted image Kolumbija NP 8.6. morfologija

30.10.2010

31.10.2010
PixieM
26 let Koroška 1.user posted image  user posted image   user posted image user posted image Slovenj Gradec NP 30.6. morfologija

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image   user posted image
user posted image    user posted image
user posted image     user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image
Himbauser posted image
Pikicamala user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.6.2010 13:06:44   
jana84
ha, uspelo!

Sej meni tud ni tolk do tega, da bi morali bit ne vem kakšni skokeci in pokeci in ne vem še kaj na seznamu, sam če je enkrat funkcioniral, ni vraga ad zdej ne bo! Drgač bom kar na RR pisala, da naj uredjo...

Tako, zdaj pa lahko končno v miru tud mal pokomantiram kar ste klepetale.

Domače živali: mi imamo doma eno psičko in enga muca...Pes je zunaj v pesjaku, zdej ima 7mladičkov ki veselo koracajo po pesjaku...Juhuhu! muc pa je steriliziran in večino zunaj, pa tud v hišo zaide, vendar ne k nam v zgornji štuk, ker mu ne dovolimo...Bolj zaradi tega, ker je tak na momente egresiven in pr mojih v srednjem štuku je cel kavč spraskan...Men pa ni do tega...Sta pa obe živalci drugač miroljubni do otrok in našmu razgrajaču pustita skoraj vse...Si ne bi mislil, da bo muc tako popustljiv do otrok, ker do nas odraslih ni in kar praska ko se mu sprdne...Pes je pa brak jazbečar, to pomeni da je malo manje pasme, vendar mu v hišo ne dovolimo...Včasih sem se hecala, da ima več vreden pesjak kot jaz sobo...In je res tako - jo ima res spedenano vso v inoxu, pa kučo ima tud super...Poleti je pa itak na našem vikendu cel čas spuščena in svobodno teka naokrog...

vrtec: Naš pobič gre pa kar rad v vrtec...Zadnje čase vstaja še pred časom - drugač smo ga budili tam okrog 6.10, zdej pa laja pokonci že pred 6h...No, ko prideta z možem v vrtec, bi on šel seveda ven, vendar ne da ne bi bil rad v vrtcu, ampak on bi bil raje v telovadnici kot v njihovi igralnici...Pa mu mož reče: Poslušaj, jaz moram zdej v službo in te pridem popoldan iskat...Ta mali pol brez besed k igračam, niti adijo ali kaj podobnega...Očitno razume! Brez jokeca ali kakšnega cartanja pri vzgojiteljicah...Faca mali!

Morfologija: zakaj bi ti pa delal dve morfologiji? Pa saj to itak ni tak bavbav...Sam mal bolj natančen UZ - jaz ne vidim itak skor nobene razlike med običnimi UZ in tem...Že zdej na zadnjem pregledu je G zmerla našemu user posted image kolk ima obseg glavice, pa trebuha, pa kolk je velik, pa al se vidjo želodček, srček, mehur, možgančki...Vse akr drugače meri na morfologiji...Tako da, če te G pošilja na še eno morfologijo sam zato da bi plačala, pol jaz ne bi šla...

pa še beseda dve o brcikah...Mene moj otroček najbolj brca oziroma ga najbolj čutim zvečer ko se uležem na kavč, takrat imam tud trebuh 2x večji kot zjutraj...Se zdim prav hecna sama sebi...In tud bolj visoko čutim tranost trebuha...Ne vem kako bi se izrazla...Kot da se zvečer naš user posted image premakne bolj gor in malo bolj na desno stran...Kdo bi vedel...V torek bo G več povedala, če mi bo spet delala UZ...

zdaj pa počasi kakšno idejo za kosilo iskat...Se mi ne sanja kaj bi skuhala...Za jutri imam v načrtu delat piščančka in kakšen krompirček v picamanu na kaminu na terasi, ala žar varjanta, sam brez žara user posted image user posted image user posted image Za danes se mi pa ne sanja...Včeraj so bili goveji zrezki s krompirjem s skuto iun jurčki, danes pa res ne vem...Mogoče kaj morskega...Moram po skrinji spet malo pobrskat...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.6.2010 13:22:23   
3x mami
jana, kaj pa boste z mladicki?

ce ti kaj pomaga za idejo: vceraj nam je tasca pripravila domace articoke, njami. ne vem, ce jih na vasem koncu ze imate?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.6.2010 13:38:37   
3x mami
uh, mojemu malemu pa se danes zgleda nekaj dogaja. sredi dopoldneva je zacel, in zdaj non stop nekaj skace in se premika. se ni se nikoli toliko. user posted image

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 3.6.2010 13:39:18 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.6.2010 13:45:44   
tinaaleks
jana- čestitam za seznam in potrpežljivostuser posted image . Ideja za mladička-enega daj 3Xmami!!!!user posted image user posted image user posted image  Ko je enkrat pes v hiši in toliko oči navija zanj, nima dragi besede.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
3.6.2010 13:56:41   
nejkec
Miss D morfologijo imam pri dr. Steblovnikovi. Prvič slišim zanjo, upam da je ok. 

Neposredna povezava do sporočila: 2736
3.6.2010 14:06:55   
anju
ce ti kaj pomaga za idejo: vceraj nam je tasca pripravila domace articoke, njami. ne vem, ce jih na vasem koncu ze imate?

to me je prav iz tira vrglo! še meni malouser posted image

jana super si za seznam!

2ursae js sem imela namen liziko dat malemu na morfologiji v primeru dolgočasenja. bi me zihr ubogal in sedel. pa je žal zbolel in sta ostala doma js pa sama na morfo.

3x mami mene si tud privošči (beri: zbrca). zaenkrat me to še raznežiuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 3.6.2010 14:11:49 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
3.6.2010 14:09:13   
filisa
jana84 - seznamček je super user posted image

Tud meni trebušček pridno raste, maternica je zdaj nekje v višini popka ali celo malo nad njim. Brcike pa že od samega začetka čutim zelo pogosto čez cel dan, predvsem spodaj levo. Me prav zanima, kaj bodo na morfo. rekli o legi našega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2738
3.6.2010 14:50:15   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: anju

2ursae js sem imela namen liziko dat malemu na morfologiji v primeru dolgočasenja.

ooo, hvala za idejo, super user posted image . Lizika nujno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.6.2010 15:20:43   
zinchy
jana84 user posted image user posted image user posted image za seznam,ras si potrpežljiva...
Mene pa sam zanima tiste,ki imate doma psičke kako se obnese,ko pride še otrok??Sicer najina psička je zelo prijazna in tudi ko je v družbi z otroki ni nič napadalna tudi,če jo vlečejo za dlako..sam zanima me,če jo morem na kej prej navaditi?moram biti na kej pozorna?
Pa še to me zanima,zdej mi vsi govorijo nej ne jem jagod ker so zelo alergene...Ampak jest obožujem jagode! a je res bolje,da se jih izogibam ali preveč komplicirajo?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.6.2010 15:27:45   
3x mami
tinaaleks, dobra ideja user posted image sam da te moj ne slisi user posted image

anju, pri nas so zdaj pogosto na jedilniku brokoli, blitva, vceraj pa nas je presenetila z articokami. in sem bila presenecena, ker sta jih mala2 zmazala vse (so bili se mali).
brce: ja, tudi mene raznezi in me spravi v dobro voljo.

jagode. po moje jih imajo za alergene zato, ker so to zelo prespricano in tako ali drugace obdelano sadje, kar ze a priori ni ravno najbolj zdravo. tako da tudi ko nisi nosec, ni ravno fajn tole jest. sam pranje zal ni dovolj, da bi se vse, kar v sadez ne spada, izloci... isto za breskve, marelice itd itd. ampak, vsak po svoji pameti...
ce pa imas domace, je pa drugo. jaz jih jem brez pomisleka, pa tudi otrokom sem ze zgodaj zacela dajat.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.6.2010 15:43:53   
mami_1979
Pozdravljene po dolgem času!
Vidim, da sem po prejšnjem preglkedu pozabila sporočiti datum novega pregleda. NP 21.6.2010

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.6.2010 18:37:00   
Urshy78
evo mene s pregleda. vse ok, user posted image pridno tikataka user posted image
morfologijo imam 22.6.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.6.2010 18:42:13   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

brce - mene moj user posted image brca vedno v službi. Ali pa malo po tem ko jem čokolado ali sladoled. Takrat se pa razživi.

Tako je bilo z mojim prvim, po cokoladi al pa cemurkoli yummy, k se ti kar nasmeje ko pojes, je zacel ful brcat user posted image . Ce sem jaz uzivala v tistih grizljajih je se on ocitno.

Bela muca blazno vabljivo, sam nasa macka je alergicna na vse macke, ker so jo pogosto naskakovali mackoni, ko je bila se mickena. Pa nismo je mogli v casu sterilizirat, ker je imela klamidijo in smo jo morali najprej zdravit. Tako da je imela res travme z drugimi mackami, ce so jo hotli naskocit, se je pokakala in se vec kot uro cepela v kakcu =[. Pomoznosti na strehi, da je nisem mogla dol dobit. Tko da ni sans da trpi ksnga blizu, je pa konkretna in komot premikasti mackone. Pa se zelvovinasta je, te majo pa zloglasno divji karakter user posted image .

Materinska sola zame ni bila komot. Moras od ure do treh ur, odvisno od predavanja, sedet v zaprtem prostoru, ki je ali prepisen ali zadusljiv, na ne ravno udobnih stolih, wc je pa najbrz dva stuka nize...Sem pa hodila v ZD siska. Bi sla rajsi prej, ko se lazje prenasas neudobje user posted image . Zdej pa ne mislim it se enkrat.

Laufam mam obiske preber pol naprej.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.6.2010 19:50:29   
orhideja80
urshy78 - super za pregled.

zinchy - jaz sem tudi nora na jagode (in na splošno na vse sadje) in žal nimam druge možnosti kot da kupim v trgovini. tudi tisto na tržnici je ponavadi vse prešpricano, tudi kar se prodaja kot domače.... se ne obremenjujem preveč. jem tudi vse kar mi paše, od pršuta do biftka...zadnjič sem jedla školjke, pol pa prebrala da to ni pametno jest v nosečnosti zaradi možnosti zastrupitve...no tko da zdej tega več ne bom jedla :). je pa res, da sem prebolela toxo, tko da si lahko privoščim skoraj vse.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.6.2010 20:08:35   
tybysy
Evo nas nazaj z morfologije. Vse v redu, samo PDP bo verjetno prestavljen 3 ali 4 dni naprej. Se bova drugič zmenila. Ta mala je danes že od zjutraj neverjetno živahna, se mi zdi, da kar naprej brca. Tudi na uz ni bila kaj dosti pri miru. Miom se je malo zmanjšal, posteljica je na drugi strani, zato ne bi smelo biti težav. Po obsegu glavice je starost 19/4, ostale mere pa 20/0. Pravi, da to ni nič narobe - verjetno bo imela bolj ozko in podolgovato glavico (kot oči). Vzeli so mi tudi kri (hemogram in toxo). Od začetka do zdaj sem se zredila slabo kilo. Super, glede na to, da imam do konca "dovoljenih" max. 7 kg viška.
Naslednji pregled 28.6. Čaka me pitje glukoze (1-urni presejalni test). Bljak!

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.6.2010 22:22:54   
missD
kako je s temi testi za toxo v nosečnosti, zakaj jih delajo večkrat, če že prvi pokaže da si infekcijo probolel in imaš protitelesa?

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.6.2010 22:34:13   
anju
missD mislimda če je + test ponovijo, da vidijo če je nova ali stara okužba. potem pa mir. pri - pa 3x v nosečnosti.

tybysy res sem vesela zateuser posted image

majabar eno vprašanje v vezi s strelskim talentom: mulček je s puško igračo na "puščice" (take ki se zalepijo na steklo) zadel muhouser posted image misliš da je talent?user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.6.2010 23:36:44   
majabar
anjuuser posted image , a je komentar sploh potreben? Čestitke, vsekakor, meni to še ni uspelo.

Čestitke za preglede in morfologije!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
4.6.2010 7:23:20   
filisa
čestitke vsem za uspešne preglede user posted image

zinchy - pri user posted image pazi, da ga, ko bo user posted image  na svetu ne boš preveč zapostavljala (pusti mu, da ga prevoha, opazuje,...) pa mislim, da glede na to, da se z otroci razume (kot si napisala), ne bi smelo bit težav. Ne pusti pa, da ga drugi otroci vlečejo za dlako ali grdo ravnajo z njim, da ne bo dobil slabih izkušenj.

Tud jaz obožujem jagode in glede tega ne kompliciram kaj dost. Letos sem jih že precej pojedla in je vse ok.

tybysy - pitje glukoze ni tako hudo (vsaj 50mg ne). Je pa res, da se mi je ta sladkor kar precej vsedel v želodec user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......