|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 11:29:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amm4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Posvojene mame ;)
4.6.2010 13:30:58   
witch
 user posted image tudi jaz še vedno navijam in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.6.2010 19:14:03   
Matejčika
B.K nestrpno čakam, na pozitivne informacije! user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.6.2010 20:24:23   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K nestrpno čakam, na pozitivne informacije! user posted image user posted image user posted image

tudi jaz  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.6.2010 22:08:21   
bela.kava
Navijačke hvala, rezultati bodo sicer vidni šele čez nekaj tednov. No bomo videli. Še vedno gre lahko v obe smeri.

Zdaj pa si že zelo želim, da bi se končalo tako ali drugače, ker sem popolnoma izčrpana od negotovosti, skrbi, čakanja.

Zakaj so ljudje lahko tako podli, zakaj se hočejo okorisiti na vsakem koraku, zakaj se igrajo z usodami ljudi, zakaj ... vse kar sva si midva želela je, da bi posvojila otroka, namesto tega sva dobila kriminalko, triler, grozljivko ...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.6.2010 22:18:10   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Navijačke hvala, rezultati bodo sicer vidni šele čez nekaj tednov. No bomo videli. Še vedno gre lahko v obe smeri.

Zdaj pa si že zelo želim, da bi se končalo tako ali drugače, ker sem popolnoma izčrpana od negotovosti, skrbi, čakanja.

Zakaj so ljudje lahko tako podli, zakaj se hočejo okorisiti na vsakem koraku, zakaj se igrajo z usodami ljudi, zakaj ... vse kar sva si midva želela je, da bi posvojila otroka, namesto tega sva dobila kriminalko, triler, grozljivko ...

samo user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
5.6.2010 8:22:42   
Pija76
Dobro jutro,
jaz pri kavi opravljam svojo obljubo user posted image .

Bela.kava me bomo navijale naprej! Naj se pa ta kalvarija neha čimprej.....

En lep vikend vsem želim

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
5.6.2010 9:23:06   
Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš kaj si že jaz cel teen prigovarjam: Kjer se zapro vrata, se bo ziher nekje odprlo okno. Počasi že vrjamem.user posted image Držim pesti, da se pri tebi tudi nekje odpre okno, in da se že enkrat konča ta psihična vojna.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2133
5.6.2010 9:37:19   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes mineva 1 leto odkar sva prvič videla in pestovala našo Rožico user posted image :)))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno en dan manj kot eno leto pred nama.
Le da midva ga nisva smela crtljati, sva ga samo preko šipe lahko gledala...user posted image user posted image , ampak je mrbit lažje, sem lažje šla in ja Eva, robce sem prišparala - hahaha, čisto po gorenjsko user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.6.2010 9:41:42   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš kaj si že jaz cel teen prigovarjam: Kjer se zapro vrata, se bo ziher nekje odprlo okno. Počasi že vrjamem.user posted image Držim pesti, da se pri tebi tudi nekje odpre okno, in da se že enkrat konča ta psihična vojna.

Bela Kava - tako lepo ti je Matejčika napisala, da se lahko samo podpišem tu spodaj. Gremo naprej!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.6.2010 9:42:46   
Iza12345
Pa še to, hočemo še več poročil Tia-ne in Dejzi, saj so  N A D V S E  zanimiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 10:18:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.6.2010 14:41:17   
power girl
Pozdravljene tudi z moje strani.Berem vas redno........tako ste pridne da se mi včasih kar par strani nabere za prebrat.Pišem vam bolj malo,saj imam sama doma 6 mesečnega otročka,tako da včasih kar časa primanjkuje.Skratka naj vam povem da sem vesela za vse ki imate svoje otročke že doma in da navijam in držim pesti za vse tiste ki ste na poti da boste kmalu tudi ve v svoj dom pripeljale veselje,srečo....
Ne obupajte nikoli!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.6.2010 21:20:52   
DaisyE
Včasih, kar nočem kaj napisat, ker se mi zdi, da ne bom vsega zajela.

Pija, vidva sta meni krasna! A tale plan D je že nekako za Afriko prištiman? Tvoj dec ma čisto prav! Zdaj ga bosta pa res dobila! In bo krasno!

BK - jaz navijam in navijam in navijam in ti povem, da bolj vztrajnega in zavzetega človeka še nisem srečala. Držim pesti za pupe, Rusi naj ostanejo za drugo rundo.

Mi smo bli danes na pikniku (no, ati ni bil, ker je moral v službo) in matka je tolk vesela da je šla. Otrok ni spal po avtu in je bil ves tečen, mama ga je ob 12h malo nesla okoli, ker je cmizdil, ampak mama ni vedela, da on cmizdi zato ker ne dobi golaža. Ko je mami to potegnilo, je bil takoj mir pri bajti, pet minut po refillu smo pa spali. Po spanju se ma pa mama samo 1ali za zahvalit, da ma še vedno delujoč križ! user posted image user posted image user posted image  U glavnem krasno in fajn in  pob je bil doma čisto naspidiran - piknik mu je dobro del! Eva pa čudovit kruh peče! Jo moram še tule pohvalit, ker sem jo v živo pozabila.

Tia-na, jaz bi tud poročilo!

Aja, od naše naspidiranosti... Dons mi je zgasnu, ko sem ga previjala in ko je vidu, da grem za njim, se je tako rolal in še bolj šponal po hodniku, da sem mu mogla kar pustit, da mu je do atija uspelo pobegnit. Pa v bani tako uživa, da dons sploh ni hotu ven. Jaz ga mam tolk rada. user posted image user posted image user posted image  Moj, moj. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.6.2010 22:10:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
ampak mama ni vedela, da on cmizdi zato ker ne dobi golaža.

user posted image user posted image user posted image Joooj,otrok mojih sanj user posted image user posted image user posted image

Za mojima dvema sem pa laufala kot poblaznela s tremi jedmi naenkrat,ponavadi zamanuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.6.2010 22:12:05   
bela.kava
Dejzika lepo poročilo, sicer pa golaž je le golaž ... dečko ve, kaj je dobrouser posted image  pa še vreme vam je bilo naklonjenouser posted image .

Drugače pa marta&comp. še tu v imenu mm hvala za rd darilo. Ko ste šli sva imela pravi turnir, toliko sem tolkla kot bi bila profesionalka, v resnici pa gre samo za potlačeno jezouser posted image  Ne jezo, bes ... še par tednov in bo najbrž vse jasno ... 

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
5.6.2010 22:15:25   
Tia-na
Tok, tok, je kdo tu? :

kavica, jst še naprej fejst držim pesti. Je blo pa dans full zanimivo, slovenija je tko mejhna, smo bli na sprehodu na polju in smo srečal soseda in ej bil seveda čist navdušen, da smo dva posvojil in je povedal, da ima njegov nečak prijatelja, ki čaka dva otroka iz MK že skroaj leto dni. Ma ni vrag, da sta to vidva.

"rusi" ste imel piknik in vidim, da je blo pestro, ker ni nobene tu. Mi nismo šli, ker je bila mama sama z žabama doma in se mi zdi še prevelik zalogaj sama z obema na pot. Bomo pa naslednjega ujel.

iza, kako gre? si že kaj ogleduješ cote in opremo za vašo rusko žabo? user posted image  a ni noro, ker veš, da te 2000km stran čaka mali človeček, ki bo čisto tvoj za celo življenje. predstavljaj si, da je nekje na počitnicah in ga kmalu dobiš. Pa še tak lep čas boste ujel - poletje.

Naša žaba je pa danes pozno ugasnila, mu ni bilo preveč do spanja, si je zmislu 100 razlogov za ne it v posteljo. Pa tko je lušten naš fant, ko greva spat (mlajša žaba ugasne že ob 8h), ko si kar nekaj mrmra in pogovarja sam s sabo. Mi je tko hudo, ker ga ne razumem vse, Nekaj je blo o naši mašinki (avtu), to sem mu še vedno zdi tako frajersko, da mi imamo avto. Pa o pomivanju posode je  nekja mrmral, ostalo pa nisem razumela. Ja, danes je bil navdušen, ko je mama pomivala posodo in je še on dobil gobico s peno in krpo in mi je vse kuhinjske stole počistil. In to sploh ne slabo. Včeraj je sesal, danes posoda, le kaj bo jutri počel. Tko je lušten ko se tako razveseli tako običajnih stvari, ki so drugim otrokom čist običajne, njemu pa čisto novo.  Pa v treh dnh je sprejel novo ime in se že kliče z njim. Pa mlajša žaba tud že čeblja k nora, sam še bolj v svojem jeziku. Znata pa tud že fejst razjezit mamo, ki je bila danes skor cel dan sama z njima in uf... je kr zalogajuser posted image  

... grem počasi razdejanje pospraviti pa pridem še kaj pogledat, če me ne zmanjka prej.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
5.6.2010 22:18:22   
marta82

Drugače pa marta&comp. še tu v imenu mm hvala za rd darilo. Ko ste šli sva imela pravi turnir, toliko sem tolkla kot bi bila profesionalka, v resnici pa gre samo za potlačeno jezouser posted image  Ne jezo, bes ... še par tednov in bo najbrž vse jasno ... 

user posted image

user posted image  Se mi je zdelo, da je lahko igranje badbintona terapevtsko.user posted image  Tebi pa hvala za prav osvežilne mafine, drugič še čokolado dodaš pa bodo popolni.user posted image user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.6.2010 22:25:12   
bela.kava
ooo Tia-na kakšno lepo poročilouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

kavica, jst še naprej fejst držim pesti. Je blo pa dans full zanimivo, slovenija je tko mejhna, smo bli na sprehodu na polju in smo srečal soseda in ej bil seveda čist navdušen, da smo dva posvojil in je povedal, da ima njegov nečak prijatelja, ki čaka dva otroka iz MK že skroaj leto dni. Ma ni vrag, da sta to vidva.

user posted image user posted image user posted image  o madona, ja to se pa zgodi, ko čakaš otroke takooooooooooooooo zeloooooooooooooooooooooooooooo dolgo.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 23:29:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 23:31:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.6.2010 23:57:04   
Tia-na
Uf, sem vedla, da sem nekaj pozabila napisat :)
To je pa tako, če mama ob polnoči pospravlja stanovanje, dans si upa, ker bo zjutraj papo poslala v boj user posted image user posted image user posted image
Torej, glede bloga ... ga več ne pišem, bile so morda dve ali tri objave na temo posvojitve, vendar se niti ne spomnim več gesel. Je zdaj tule moj blog :)

To bo vse za danes, dve minuti sta minili (a to šteje še za jutri, ker sta dve objavi?), še obesim perilo in lahko noč "posvojene mame", pa kjerkoli že ste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2147
6.6.2010 8:33:23   
Iza12345
Kolk se dogaja tuki, pa samo 1x greš vmes spat user posted image user posted image .

V glavnem, super vas je brati, že posvojene mamice user posted image user posted image user posted image user posted image  in komaj čakam, da to uspe tudi meni. Moram priznati, da me ta vikend zelo matra, prevzela so me taka mal čudna čustva, verjetno me matrajo hormoni, saj je samo še malo do konca - hahahaha. Ne, res, mislim, da mi je začel delovati tisti obrambni mehanizem, da se ne veselim preveč za vsak slučaj, da ne bi bilo še večjega razočaranja... verjetno se spomnite iz katerih jebenih časov je to prišlo.

No, kaj preveč se še ne pripravljam, itak se je gradnja hiše zavlekla in se še ne bomo selili in to pomeni, da se bomo vsaj še nekaj časa po prihodu žabice stiskali, ampak se bomo radi stiskali. Zato sobice ne bom opremljala, ker je še ni user posted image , se bom pa kmalu ukvarjala s problemom al pa veseljem, kam z vsemi podedovanimi stvarmi, matr, jest bi rada tudi kaj sama kupla za mojega otroka user posted image . Ampak kdo bi se branil tako lepih stvari za našega malega, pa tako srčno podarjenih. Mislim pa, da bom začela skup metati tik pred zdajci.

Zdaj berem članke o razvoju otroka, da si sploh znam predstavljati, kaj se dogaja našemu v tem trenutku. Jaz, smotka, sem mislila, da mi ga bodo za rokco pripeljali, so ga prinesli v naročju... če je pa šele 10 mes star. Ampak je pa đomba, ko sem odvetniku slikco pokazala je rekel: "aaaaaaa, baaaaaaaajsi!!", tamalček ne zgleda prav nič bolan, en super dobrovoljček.

Aja pa še to.... v trenutku je bil moj. Samo en nasmeh to stane. 

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
6.6.2010 9:26:59   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Tole je definitivno najhujše spoznanje, če mene vprašaš. Ker v tistem trenutku JE TVOJ in kakšni papirji in pravnomočnost in kaj jaz vem kaj še vse ... in ljudje, ki se s tem ukvarjajo to zelo dobro vedo. Tako prekleto dobro, da boli. Je spet čas za pravljico iz Indijekoromandije? Recimo, da gre nekako takole ...

Povabijo te na csd, ti se lepo predstaviš, poveš nekaj o sebi ... nato te šokirajo in ti pokažejo otroka, dajo ti ga v roke in je tvoj za eno uro, te še spodbudijo, da ga ja fotografiraš, potem pa te pošljejo domov, ker pač procedura še teče in birokratske ovire in bla, bla, bla. Potem je končno vse papirnato urejeno in ti vsi veseli sporočijo, da zdaj pa bo, samo še na min. poštempljajo in prideš po otroka. In potem se na min. zaustavi (domnevno). Te spet pokličejo in te "povabijo" na razgovor na min., kjer ti zelo pomembna oseba pove, da tako pač to ne gre, kaj si pripravljen narediti, da boš dobil otroka? In poslušaš besede in gledaš človeka pred sabo in ne moreš verjeti ... ali preprosto ni dovolj, da želiš otroka, da izpolnjuješ pogoje, da ... Ne ni dovolj. In potem se papirji kar nekje ustavijo. In kaj lahko narediš?

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
6.6.2010 9:36:37   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Tole je definitivno najhujše spoznanje, če mene vprašaš. Ker v tistem trenutku JE TVOJ in kakšni papirji in pravnomočnost in kaj jaz vem kaj še vse ... in ljudje, ki se s tem ukvarjajo to zelo dobro vedo. Tako prekleto dobro, da boli. Je spet čas za pravljico iz Indijekoromandije? Recimo, da gre nekako takole ...

Povabijo te na csd, ti se lepo predstaviš, poveš nekaj o sebi ... nato te šokirajo in ti pokažejo otroka, dajo ti ga v roke in je tvoj za eno uro, te še spodbudijo, da ga ja fotografiraš, potem pa te pošljejo domov, ker pač procedura še teče in birokratske ovire in bla, bla, bla. Potem je končno vse papirnato urejeno in ti vsi veseli sporočijo, da zdaj pa bo, samo še na min. poštempljajo in prideš po otroka. In potem se na min. zaustavi (domnevno). Te spet pokličejo in te "povabijo" na razgovor na min., kjer ti zelo pomembna oseba pove, da tako pač to ne gre, kaj si pripravljen narediti, da boš dobil otroka? In poslušaš besede in gledaš človeka pred sabo in ne moreš verjeti ... ali preprosto ni dovolj, da želiš otroka, da izpolnjuješ pogoje, da ... Ne ni dovolj. In potem se papirji kar nekje ustavijo. In kaj lahko narediš?

Banda hu.dič.eva. In seveda kmalu ugotoviš, da so vsi pomembneži povezani, tudi tisti za katere si mislil, da ti pomagajo iz čiste prijaznosti...user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj poznani naravni afrodiziaki
Afrodiziak oz. grško afrodisios, kar pomeni ljubezenski užitek, je substanca, ki povečuje spolno poželenje. Obstajajo št...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?