Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:43:11
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....frej dan ,kot ponavadi mnogo bolj naporen kot delavni Urša...hvaLa za kavico...pasala...še bolj bi v živo...in seveda čvekanje poleg Super da bosta oba v istem vrtcu petrušk....slikice so krasne....torte so the bestične....Eva...Eva pa je tak cukrček CLAud....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee...fullllll sem vesela za vas....krasno da se imaste tako fino v službi....waw.... KOlumbo...waw...to pa jebila cela procedura.......dobr si to izpeljala Tamika....super si....res....tvoj je lahko zelo srečen da te ima.... pa imajo prekrasno mamico
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:43:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika evo kapučinčka BO ŠE MALO PoČAKAL...itak, vedno pijem mrzlega ...sem komaj dnevno pomila .... slabo vest, eh NE... saj ne vidite, kakšno je po tleh -banana, jagode, grozdje, sok........ HB, da ne
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:46:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi....frej dan ,kot ponavadi mnogo bolj naporen kot delavni Urša...hvaLa za kavico...pasala...še bolj bi v živo...in seveda čvekanje poleg Super da bosta oba v istem vrtcu petrušk....slikice so krasne....torte so the bestične....Eva...Eva pa je tak cukrček CLAud....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee...fullllll sem vesela za vas....krasno da se imaste tako fino v službi....waw.... KOlumbo...waw...to pa jebila cela procedura.......dobr si to izpeljala Tamika....super si....res....tvoj je lahko zelo srečen da te ima.... pa imajo prekrasno mamico hvala za fraj dan... uživaj, bejba.... daj u ler
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.6.2010 12:47:13 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:48:10
|
|
|
|
sjmm
|
naš u mižulah, mene pa čakajo 3 škafi cot za posortirat sm mela zadnjič k se je zunaj tak fajn sušil vse pošlihtan, vsi 4 koši za perilo PRAZNI...no, zdej vn iz njih gledajo cote k je bil tak blesav vreme cel teden...pa sušilc ne sfolga...oziroma ga nočem tok forsirat k pol bo res crknu no, grem mal zlagat...dokler je mir
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:49:36
|
|
|
|
sjmm
|
o, ajvy...še tebe pozdravm...dej si duška na frej dan...sej vem, da je težko, sam je reba znat uživat...to men moj skoz tupi...lep dan s princeskama!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:50:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o, ajvy...še tebe pozdravm...dej si duška na frej dan...sej vem, da je težko, sam je reba znat uživat...to men moj skoz tupi...lep dan s princeskama!!!! potem ga pa poslušaj!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:55:49
|
|
|
|
petrušk_
|
prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:01:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:01:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o, ajvy...še tebe pozdravm...dej si duška na frej dan...sej vem, da je težko, sam je reba znat uživat...to men moj skoz tupi...lep dan s princeskama!!!! enako ...uživajte.....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 13:07:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 13:08:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:09:13
|
|
|
|
Urša08
|
petršk Ajvy sedaj pa mal na izi, a prav
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:09:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo a AJVY DANES PRIDEM NA VEČERJO U MC-KA PRIPRAVI ZAME EN VEEEEEELIK FREŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Ajvy ma frej dan dons
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:10:24
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy sem te že večkrat hotla vprašat a si ti med službico lahko vzameš kako kofi pavzico al ne?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:10:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca jst jo tud čakam pa ne vem kdaj ker nisem nič na tekočem in se ne obremenjujem.... bomo probal tud mi vsak drug dan.... mogoče bome pa skup sam mene ne čakat k pr men še nikol ni pomagal ne vsak drug dan ne vsak dan in ne vsak tretji dan.... zdej pa kr naključno pa tud nč ni je pa res da smo utrujeni in pod stresom.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:12:14
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss dej povej kakšno zaščito maš to? Jaz bom rabla neki 100%, pa že zdej študiram kaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:13:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebela drži se jutri, kostimček je zihr lep, cena se mi zdi ful ugodna, ker ponavadi je samo zgornji del 150 ojro...samo zate en veeelik je lep-temno moder s belimi tankimi črtami....hvala za v službo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 13:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:14:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca jst jo tud čakam pa ne vem kdaj ker nisem nič na tekočem in se ne obremenjujem.... bomo probal tud mi vsak drug dan.... mogoče bome pa skup sam mene ne čakat k pr men še nikol ni pomagal ne vsak drug dan ne vsak dan in ne vsak tretji dan.... zdej pa kr naključno pa tud nč ni je pa res da smo utrujeni in pod stresom..... hvala vsemmmm pa tud zate katjuša en koš mi smo pa pr evi prva dva mesca neki računal pa ni blo nč ta tretji mesec pa res švical vsk 2 dan....pa je blo tko da let's hope da bo še enkrat tko
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:14:33
|
|
|
|
Čebel@
|
urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:15:43
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša........verjetno se ne tipkava več-IMEJTE SE SKRAJNO LEPO,SPOČIJ SE,NAJ VAM BO VREME NAKLONJENO IN UŽIVAJTEEEEEE čebel@ hvala se vam še z morja javim k bomo mel lap topa sabo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:16:42
|
|
|
|
Urša08
|
Ma kok jaz dons bluzim, bi blo lohk že vse narejreno, če ne bi tok čvekala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 13:21:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:22:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ prišel pred 2 urama!!!!!!!!!!!!!! naute verjele ampak sem jo prov vesela, ker me je že resno skrbel da se niso hormoni čist zmešal...no ja sj mal so se glede na to da je 43 dan pršla, sam vsaj vem da naj bi spodi vse kolkrtolk funkcioniral...zj bo pa treba u akcijo kukr za evo....vsak drugi dan...da drug mesc vidmo pol kolk je urca oooooooo, NEEEEEEE! bo treba v akcijo!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 13:23:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo VIDM D PREHITR BEREM ajvy je danes frrej PETRUŠK DRUK MESEC ti ne želim M ...želim ti konec marca enga luštnga ovenčka, A NE ČEBELA SJMM KDAJ MATE VALETO obleke vidm d ste zrihtal zdej si sam še en ornk žur naredite familjarno k mate tok veliko bejbo in uživajteeee čez en teden!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?