|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
4.6.2010 10:12:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ALI BI MOGOCE KATERA IMELA MUCKA!!!!!???????
iMAMO MLADIČKE!! V NEDELJO ALI PONEDELJEK BODO SLIKCE!
SICER PA BODO BOLJ DOLGODLAKI.....MATI DOLGODLAKA....FOTR NEZNAN....user posted image
BARVA.....EN JE SIV,Z BELO LISO....3JE SO BELI S SIVIMI LISAMI!
NUJNO,ISCEJO DOM!!

mi bi imel mucka sam ne kuj zdej, pol k se selimo..... radi bi ga mel v stanovanju...

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Cez priblizn 3 tedne bodo za oddajo...!!!!!!!

mislim, da bo to prehitro.... kje pa so zdej v hiši al zunaj.... dej mal več povej o mamici.... če se ti da:)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.6.2010 10:14:59   
sjmm
dan!

mi2 sva neki dolg poležavala, ker je bla noč za kozlat!...ko tud jz zgledam trenutno, no, kofi je mal pomagaluser posted image

vau...kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ČESTITKE....majko milo...ste pa mel ŠTORIJO...SM se do solz narežala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...lepo, da si vidla bejbija, pa da ste imeli tko lepo popoldne!!

čebel@...fajn, da si dobila kostimček...sm glih hotla vpraša, če kera kupuje v aveniji mode...no sm prec dobila odgovor...sam zae itak imajo povsod k si tak pajkec!!user posted image

tanči...lepo slišat od tebe!!!..grem brskat katalogeuser posted image ...pa ne se smejat moji prehrani.user posted image user posted image user posted image ..jz zlo pazim kok se nabašem, vse prevečkrat kej pojem s slabo vestjo...pravi moj, da mi pol pa na kile useka...no, ja...jz mam mal čudne predsave o tem kok lohk pojem...kva čmouser posted image

claud....no, fajn da ti grejo palačinke u slast...jz sm hranofobik..malega bi do daske nafilala...jz pa v bistvu ne smem...so mi doma neki takega privzgojili..zdej se pa ne znebim slabega filinga če kej več pojem...po gre pa res na odvečne kileuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.6.2010 10:16:00   
Katjusa

Katjusa tebe sm pa pozabla vprasat kok dalec ste ze s stanovanjem....?!
Pa super za morjeuser posted image ...
Mi si letos vec okt vikende ne bomo privoscili....ma sej se sploh ne sekiram...bomo doma uzivaliuser posted image

Stanovanje počasi napreduje.... zdej smo v fazi novih odtokov in vodovod pa elektricni kabli so spaljani sam zalit je treba luknje..... pol bomo dal pa nove štokoe not pogladil stene beljenje, stropi in podni pa je konec..... julija bomo verjetno zaključli......

morje hja če dobim službo bomo tud mi samo vikende koristli pa še to kr s šotorom, se ne splača prikolce vlečt za sabo za 2-3 dni, če pa ne dobim službe bomo šli pa s prikolico, sam jo moromo tud prej še zrihtat...... se pa ful veselim letos morja, ker tud florjan skos govori o morju in beni vem, da bo užival, tak da komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.6.2010 10:19:42   
sjmm
kakšno imate vreme????

pri nas kislicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.6.2010 10:27:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

kakšno imate vreme????

pri nas tudiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.6.2010 10:28:31   
Urša08
Sjmm pri nas je tako tako vreme, oblačno pa mal hoče sonček pokukat.

Pa sej sploh nimam cajta vn gledat sem čist v pakiranju. Sem tamalima že vse spakirala, sedaj sem mojmu  en kup nardila, pri men bo pa problem k sploh ne vem kaj še nase spravimuser posted image user posted image user posted image .

Claud držim pestke za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša jaz se tud veselim morja k je Nejc tok navdušen in komi čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jao spet slaba nočka, pa kej veš kaj ga daje? A če ga k seb vzameš je tud katastrofa al kokouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.6.2010 10:30:30   
Urša08
Aha sem včerej pozabila povedat da sem bla res mal okregana glede kiluser posted image Sem se od začetka do včerej zredila 4 kile, v zadnjih 6 tednih pa 2,8user posted image sam kaj ko te tehtajo oblečeno s čevlji po možnosti še s polnim mehurjem. Sem oblubla da se bom poskušala mal bremzatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.6.2010 10:30:59   
Katjusa
urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.6.2010 10:31:09   
Čebel@

čebel@...fajn, da si dobila kostimček...sm glih hotla vpraša, če kera kupuje v aveniji mode...no sm prec dobila odgovor...sam zae itak imajo povsod k si tak pajkec!!user posted image

ubistvu sem 1. tam kupila....glih kontra je veš-nikjer nisem dobila,ker me je kao premalo skupaj,so povsod le večje številke

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.6.2010 10:32:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aha sem včerej pozabila povedat da sem bla res mal okregana glede kiluser posted image Sem se od začetka do včerej zredila 4 kile, v zadnjih 6 tednih pa 2,8user posted image sam kaj ko te tehtajo oblečeno s čevlji po možnosti še s polnim mehurjem. Sem oblubla da se bom poskušala mal bremzatuser posted image user posted image user posted image

jst sem se v prvi nosečnosti pbemzala in sme pol imela težave s pritiskom...... uživaj nosečnost in se ne oziraj preveč na komentarje kot si rekla tehtajo enkrat napol gole drugič pa v eskimsi opravi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.6.2010 10:32:38   
Čebel@

kakšno imate vreme????

kapljauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.6.2010 10:33:03   
Urša08

urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešalauser posted image user posted image user posted image

Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.6.2010 10:34:44   
Čebel@
morje na slovenski obali naj bi imel 20C

urša....joj ne se obremenjevat s kilamiuser posted image ......jej kar ti pašeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.6.2010 10:37:20   
Urša08
Katjuša in čebel@ ma sej prov preveč se ne, ker če ne jem mi je slabo za umret tko da edin pazim da ne jem preveč sladkegauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.6.2010 10:38:05   
Katjusa

Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super. jst imam tud rada toplo vodo tam okol 26. in več:) sicer pa ni vse v namakanju jst bi lahko šla kadarkoli dol neglede na vodo sam je fino če je topla ker flori nima obstanka in skos hodi not in ven.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.6.2010 10:39:00   
Katjusa
čebela kdaj gremo kampirat.....?user posted image user posted image user posted image user posted image florjan skos govori o neki hani in maji in šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.6.2010 10:39:00   
Urša08
Katjuša si ti dons frej? Nimaš tistih delavnic? Pa super da maš vrtec zrihtan za obauser posted image user posted image user posted image Jaz sem tud zvedla dobro novičko, sicer ni še 100% ampak vse kaže na to da bom mela oba v istem vrtcuuser posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.6.2010 10:40:10   
Katjusa

Katjuša si ti dons frej? Nimaš tistih delavnic? Pa super da maš vrtec zrihtan za obauser posted image user posted image user posted image Jaz sem tud zvedla dobro novičko, sicer ni še 100% ampak vse kaže na to da bom mela oba v istem vrtcuuser posted image user posted image user posted image sem tok veselauser posted image

ja dons nam odpade....user posted image user posted image user posted image user posted image kr paše mal bit doma:)
za vrtec še ni 100% samo ustno so nam rekl da naj nebi blo težav. točno bomo zvedli pa po 7.6. za florija je ziher da bo dobil za benija pa ne.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.6.2010 10:41:05   
Katjusa
Urša to je ful fajn če sta oba v istem ker ti ni treba na 2 strani hodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je tok očitno, da sem jst domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.6.2010 10:42:46   
Urša08
Katjuša takle cajt te nikol ni gor zato sklepam da si domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam še par stvari na kup vršt potem pa že frizerka pride Žigca popedenčkatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.6.2010 10:45:32   
Katjusa
fajn se postrižte in dobro spakiraj, da kej doma ne ostane....user posted image user posted image user posted image user posted image
a imaš za oba prenosne postelje al kako imate spanje organiziranouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.6.2010 10:45:43   
sjmm

Sjmm pri nas je tako tako vreme, oblačno pa mal hoče sonček pokukat.

Pa sej sploh nimam cajta vn gledat sem čist v pakiranju. Sem tamalima že vse spakirala, sedaj sem mojmu  en kup nardila, pri men bo pa problem k sploh ne vem kaj še nase spravimuser posted image user posted image user posted image .

Claud držim pestke za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša jaz se tud veselim morja k je Nejc tok navdušen in komi čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jao spet slaba nočka, pa kej veš kaj ga daje? A če ga k seb vzameš je tud katastrofa al kokouser posted image

je bolje, sam vseen se fuuul premetava...mislim, da bojo trojke vn pokukaleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.6.2010 10:48:26   
sjmm

ah, ne se sekirat...pa nej se one bremzajo...če st lačna, pa je bejbi lačn..je treba jestuser posted image

ma, sej se morm jz tud...sm zadnjč k sm bla slaba ene 5 kilc dol dala...pa so 3 že nazaj...buuuuu...sm bla čist slabe volje včer k sm se vagala...si sploh nism hotla kej za oblečt kupt, čeprav je bil pol moj užaljen k mi je hotu neki kupt...sam on sploh ne vidi, da sm debela...morm u kako optiko zavit, da bo kake špegle dobiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.6.2010 10:50:01   
claud

ALI BI MOGOCE KATERA IMELA MUCKA!!!!!???????
iMAMO MLADIČKE!! V NEDELJO ALI PONEDELJEK BODO SLIKCE!
SICER PA BODO BOLJ DOLGODLAKI.....MATI DOLGODLAKA....FOTR NEZNAN....user posted image
BARVA.....EN JE SIV,Z BELO LISO....3JE SO BELI S SIVIMI LISAMI!
NUJNO,ISCEJO DOM!!

mi bi imel mucka sam ne kuj zdej, pol k se selimo..... radi bi ga mel v stanovanju...

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Cez priblizn 3 tedne bodo za oddajo...!!!!!!!

mislim, da bo to prehitro.... kje pa so zdej v hiši al zunaj.... dej mal več povej o mamici.... če se ti da:)

V hiši so!
Mamica je pa lepa sivo bela...mešanka s perzijsko....maš sliko na mojem fb-ju....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.6.2010 10:50:09   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?