|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
4.6.2010 10:52:06   
claud
sjjm upam da ga kmal nehajo zobki zafrkavat.....pri nas je pr zobkih tko da se slini ko polž....drugač pa sploh ne vem kdaj ji zobki rastejouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.6.2010 11:00:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela kdaj gremo kampirat.....?user posted image user posted image user posted image user posted image florjan skos govori o neki hani in maji in šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image .......ko bom spet na porodniškiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.6.2010 11:04:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela kdaj gremo kampirat.....?user posted image user posted image user posted image user posted image florjan skos govori o neki hani in maji in šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te pa hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.6.2010 11:05:39   
Čebel@

te pa hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.6.2010 11:07:05   
Čebel@
moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščineuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.6.2010 11:09:14   
sjmm

moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščineuser posted image

veliko volje in uspeha!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.6.2010 11:10:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

veliko volje in uspeha!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

hvala ampak nimam volje splohuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.6.2010 11:11:49   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.6.2010 11:12:55   
Katjusa
claud mojmu sem omenla in je čist nor k mali otrok je reku, če jih gremo lahko kr gledat.... k sme mu omenla da je mamica mal daljše dlake inda so beli s sivo liso je kr reku jaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej bi rad slikce viduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.6.2010 11:58:33   
Urša08
Mihailo prvo zate  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem kako se počutiš ampak verjemi da kmalu mine in ko ti bo najbolj slabo samo na svojo pikico pod srčkom pomisli. A si probala malce prelisičit želodček in zjutraj koj kak kreker v usta dat al pa voda z limono - to je meni pomagalo, pa zeliščni čaj sem pila. Sedaj imam samo še pri vožnji problem in sem pogruntala da če sem sita je ok, če pa nisem pa sledi bruhuhu. Drži se pa ne pozabi veliko tekočine pit - pomanjkanje tekočine povzroča glavobol.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.6.2010 12:01:04   
Urša08
Žiga je postrižen. Sem mislila da ga bo manj tko je pa kar fino počupan. Pa pakiranje gre tudi kar dobro od rok, mam razen mojih cunj in par malenkosti za mojga že vse spakirano oz. na kupu, no s hrano se bom popoldan ukvarjala, igračke bo pa Nejc spakiral.

Sedaj si grem en kapučinček narest, še prej pa Žigca previt, da bo šel počasi ajat.

Kaj dons kej kej kuhate?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.6.2010 12:07:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Žiga je postrižen. Sem mislila da ga bo manj tko je pa kar fino počupan. Pa pakiranje gre tudi kar dobro od rok, mam razen mojih cunj in par malenkosti za mojga že vse spakirano oz. na kupu, no s hrano se bom popoldan ukvarjala, igračke bo pa Nejc spakiral.

Sedaj si grem en kapučinček narest, še prej pa Žigca previt, da bo šel počasi ajat.

Kaj dons kej kej kuhate?

user posted image user posted image user posted image user posted image za novo frizurico-sej bojo hitro laski spet zrasli.....pri nas bo goveja juhica in še neki za zravenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 12:09:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.6.2010 12:11:43   
sjmm

Kaj dons kej kej kuhate?

user posted image user posted image user posted image user posted image za frizurco in uspešno pakiranje!!! SI PRIDNA, ni kej!!

Današnje kosilo.....fileji osliča v koruzni moki, pire krompirček in bučke v omaki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.6.2010 12:16:50   
TAMIKA3
dan user posted image

mi je končno uspelo  user posted image   v roke dobit user posted image ... sem glih mimo PC, pa se vam malo javim user posted image ... itak ne morem brez vas user posted image

kosilo: pečen pišek + krompirjeve kocke na zeliščnem maslu + mešana solatka user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.6.2010 12:21:13   
Katjusa
vse neki dobrega kuhate.... tak, da bom jst tud moglauser posted image user posted image user posted image user posted image bom nadrila pečen mald krompirček in solato pa mogoče kak košček meseka...... 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
4.6.2010 12:25:03   
TAMIKA3
popoldan bo pa treba nekaj sladkega skupaj spacat user posted image user posted image

user posted image

user posted image
za ju3šnjo fešto- otvoritev user posted image igral na nogometnem igrišču user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
4.6.2010 12:25:51   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image user posted image naprej user posted image

bye bye  user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
4.6.2010 12:27:34   
Urša08
Sjmm ne ne čist na izi pakiram, pa mal kle visimuser posted image user posted image user posted image

Tamika lušte delaš user posted image user posted image user posted image pa dej nehi sam glancat , ti delaš od jutra do večera - mal na izi prosim ker slabo vest zbujašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za kosilo bo mel Žiga špinačo in pire, jaz pa pečen krompirček in zelenjavouser posted image

No tok o kapučinčku govorim pa še nisem do njega prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
4.6.2010 12:28:54   
sjmm
jz tud se prpravlam kej sladkega vkup sklamfat...verjen bodo...ledene skutne kocke in pa šrudeljček...jabolka+borovnice in pa enga skutnega z rozinčki, mogoče še ene mafinse...za ju3 ..k bo žur pr sestrični od mojga za vselitev v novo bajto in ta mala ima 6 let...bomo vsi pijani in nažrti...bomo kr tam prespaluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
4.6.2010 12:29:51   
Urša08
sjmm še ti lušte delašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
4.6.2010 12:30:43   
TAMIKA3

Sjmm ne ne čist na izi pakiram, pa mal kle visimuser posted image user posted image user posted image

Tamika lušte delaš user posted image user posted image user posted image pa dej nehi sam glancat , ti delaš od jutra do večera - mal na izi prosim ker slabo vest zbujašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za kosilo bo mel Žiga špinačo in pire, jaz pa pečen krompirček in zelenjavouser posted image

No tok o kapučinčku govorim pa še nisem do njega prišlauser posted image user posted image user posted image

vabljena user posted image ... se boste pač tle mimo peljali na morje in kaj s sabo vzeli user posted image user posted image ...

...mah, ta teden nimam glih največje volje user posted image ...a, kar je treba , je pač treba... v nove boje NAJURIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... kapučinček PROSIM user posted image ... HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
4.6.2010 12:33:44   
sjmm

sj ti morš vse na  IZI!!!!!!!!!!

ja TAMIKA...mislm..slabo vest delaš..res..ti si skoz neki u Fata muvingu.user posted image ...jz pa nč ne pomivam, sem sicer posesala skor od tal do stropa...sej za ene 2 urce bouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
4.6.2010 12:37:26   
Urša08
Tamika evo kapučinčka
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
4.6.2010 12:42:44   
petrušk_

urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešalauser posted image user posted image user posted image

Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super. jst imam tud rada toplo vodo tam okol 26. in več:) sicer pa ni vse v namakanju jst bi lahko šla kadarkoli dol neglede na vodo sam je fino če je topla ker flori nima obstanka in skos hodi not in ven.user posted image user posted image user posted image

eeejjj urša....fejst slikej k mi gremo 26. glih tja....pa mal poglej kaj je v kučicah pa to....pa kolk je do kake štacune...heheheheh

boš mela en tak mini šihtek tam....wireless maš pa tud tam, tko da boš lohk poročala....hehehe...zezam seuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?