Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 10:52:06
|
|
|
|
claud
|
sjjm upam da ga kmal nehajo zobki zafrkavat.....pri nas je pr zobkih tko da se slini ko polž....drugač pa sploh ne vem kdaj ji zobki rastejo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:00:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kdaj gremo kampirat.....? florjan skos govori o neki hani in maji in šotoru .......ko bom spet na porodniški
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:04:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kdaj gremo kampirat.....? florjan skos govori o neki hani in maji in šotoru .......ko bom spet na porodniški te pa hitro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:05:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela kdaj gremo kampirat.....? florjan skos govori o neki hani in maji in šotoru .......ko bom spet na porodniški te pa hitro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:07:05
|
|
|
|
Čebel@
|
moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazat ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:09:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazat ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščine veliko volje in uspeha!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:10:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazat ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščine veliko volje in uspeha!!!!!!!!!!! hvala ampak nimam volje sploh
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:11:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja seminarska je fertik,v ponedeljek mu jo nesem še 1x pokazat ko gre Hani spat se moram pa učit ker imam jutri teden zagovor gospodarskega poslovanja in angleščine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:12:55
|
|
|
|
Katjusa
|
claud mojmu sem omenla in je čist nor k mali otrok je reku, če jih gremo lahko kr gledat.... k sme mu omenla da je mamica mal daljše dlake inda so beli s sivo liso je kr reku jaaaaaa zdej bi rad slikce vidu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 11:58:33
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo prvo zate vem kako se počutiš ampak verjemi da kmalu mine in ko ti bo najbolj slabo samo na svojo pikico pod srčkom pomisli. A si probala malce prelisičit želodček in zjutraj koj kak kreker v usta dat al pa voda z limono - to je meni pomagalo, pa zeliščni čaj sem pila. Sedaj imam samo še pri vožnji problem in sem pogruntala da če sem sita je ok, če pa nisem pa sledi bruhuhu. Drži se pa ne pozabi veliko tekočine pit - pomanjkanje tekočine povzroča glavobol.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:01:04
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga je postrižen. Sem mislila da ga bo manj tko je pa kar fino počupan. Pa pakiranje gre tudi kar dobro od rok, mam razen mojih cunj in par malenkosti za mojga že vse spakirano oz. na kupu, no s hrano se bom popoldan ukvarjala, igračke bo pa Nejc spakiral. Sedaj si grem en kapučinček narest, še prej pa Žigca previt, da bo šel počasi ajat. Kaj dons kej kej kuhate?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:07:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je postrižen. Sem mislila da ga bo manj tko je pa kar fino počupan. Pa pakiranje gre tudi kar dobro od rok, mam razen mojih cunj in par malenkosti za mojga že vse spakirano oz. na kupu, no s hrano se bom popoldan ukvarjala, igračke bo pa Nejc spakiral. Sedaj si grem en kapučinček narest, še prej pa Žigca previt, da bo šel počasi ajat. Kaj dons kej kej kuhate? za novo frizurico-sej bojo hitro laski spet zrasli.....pri nas bo goveja juhica in še neki za zraven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 12:09:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:11:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga je postrižen. Sem mislila da ga bo manj tko je pa kar fino počupan. Pa pakiranje gre tudi kar dobro od rok, mam razen mojih cunj in par malenkosti za mojga že vse spakirano oz. na kupu, no s hrano se bom popoldan ukvarjala, igračke bo pa Nejc spakiral. Sedaj si grem en kapučinček narest, še prej pa Žigca previt, da bo šel počasi ajat. Kaj dons kej kej kuhate? za frizurco in uspešno pakiranje!!! SI PRIDNA, ni kej!! Današnje kosilo.....fileji osliča v koruzni moki, pire krompirček in bučke v omaki
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:16:50
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan mi je končno uspelo v roke dobit ... sem glih mimo PC, pa se vam malo javim ... itak ne morem brez vas kosilo: pečen pišek + krompirjeve kocke na zeliščnem maslu + mešana solatka
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:21:13
|
|
|
|
Katjusa
|
vse neki dobrega kuhate.... tak, da bom jst tud mogla bom nadrila pečen mald krompirček in solato pa mogoče kak košček meseka......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:25:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
popoldan bo pa treba nekaj sladkega skupaj spacat za ju3šnjo fešto- otvoritev igral na nogometnem igrišču
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:25:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
naprej bye bye
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:27:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ne ne čist na izi pakiram, pa mal kle visim Tamika lušte delaš pa dej nehi sam glancat , ti delaš od jutra do večera - mal na izi prosim ker slabo vest zbujaš Za kosilo bo mel Žiga špinačo in pire, jaz pa pečen krompirček in zelenjavo No tok o kapučinčku govorim pa še nisem do njega prišla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:28:54
|
|
|
|
sjmm
|
jz tud se prpravlam kej sladkega vkup sklamfat...verjen bodo...ledene skutne kocke in pa šrudeljček...jabolka+borovnice in pa enga skutnega z rozinčki, mogoče še ene mafinse...za ju3 ..k bo žur pr sestrični od mojga za vselitev v novo bajto in ta mala ima 6 let...bomo vsi pijani in nažrti...bomo kr tam prespal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:29:51
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm še ti lušte delaš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:30:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ne ne čist na izi pakiram, pa mal kle visim Tamika lušte delaš pa dej nehi sam glancat , ti delaš od jutra do večera - mal na izi prosim ker slabo vest zbujaš Za kosilo bo mel Žiga špinačo in pire, jaz pa pečen krompirček in zelenjavo No tok o kapučinčku govorim pa še nisem do njega prišla vabljena ... se boste pač tle mimo peljali na morje in kaj s sabo vzeli ... ...mah, ta teden nimam glih največje volje ...a, kar je treba , je pač treba... v nove boje NAJURIŠ ... ... kapučinček PROSIM ... HVALA
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:33:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ne ne čist na izi pakiram, pa mal kle visim Tamika lušte delaš pa dej nehi sam glancat , ti delaš od jutra do večera - mal na izi prosim ker slabo vest zbujaš Za kosilo bo mel Žiga špinačo in pire, jaz pa pečen krompirček in zelenjavo No tok o kapučinčku govorim pa še nisem do njega prišla sj ti morš vse na IZI!!!!!!!!!! ja TAMIKA...mislm..slabo vest delaš..res..ti si skoz neki u Fata muvingu. ...jz pa nč ne pomivam, sem sicer posesala skor od tal do stropa...sej za ene 2 urce bo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:37:26
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika evo kapučinčka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 4.6.2010 12:42:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa urša a si kej spremljala kolk stopinj ima morje in kako vreme je dol..... kam greste to na rab? sej vem da si že 100x povedala sam k ste se o tok lokacijah menl da sem verjetno vse zmešala Katjuša gremo na Pag, avtokamp straško v kamp kučico. Vreme je napovedano lepo, sonček, tam do 27 stopinj, kolk ma pa morje pa ne vem sam dvomim da tok da bom jaz plavala super. jst imam tud rada toplo vodo tam okol 26. in več:) sicer pa ni vse v namakanju jst bi lahko šla kadarkoli dol neglede na vodo sam je fino če je topla ker flori nima obstanka in skos hodi not in ven. eeejjj urša....fejst slikej k mi gremo 26. glih tja....pa mal poglej kaj je v kučicah pa to....pa kolk je do kake štacune...heheheheh boš mela en tak mini šihtek tam....wireless maš pa tud tam, tko da boš lohk poročala....hehehe...zezam se
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?