|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
3.6.2010 8:15:14   
mateja8
Dobro jutro.

Vita že od sedmih razgraja. Zdaj se igra v stajici. Tole vreme je obupno. Vita sploh ne more zdržat v hiši. Je bla včeraj cel dan tako sitna, ko je dež padal in smo mogle bit not, da je blo prov za zvoret. Popoldne sva pa marelo narihtale na vozek in šle po dežju ven. Pol je bla pa čist druga punči. Taka kot jo js poznam.

No evo.....v stajci že prst vleče in se pripravlja spat. Po eni uri budnosti.

Včeraj je zlomila vrtiljak, ki ga je imela nad posteljco. Ga je tolk vlekla in šponala, da je zlomila. Zdaj je pa mir, ko nima nič nad sabo. user posted image  Sam zdej ne vem, če bo hotla po tistem, ko se zbudi še kaj dolgo v postelci ležat. Prej se je skor zmer še po pol ure z vrtiljakom igrala.

Danes imamo piknik za zaključek vrtca in upam, da bo vreme zdržal, da bo lahko tut Vita šla. Pa Žigat se bo po moje tut zmešalo, če bom rekla, da ne gremo. Sam če bo dež, bo pa full blato, ker bomo na travi.

Midve danes ne moremo v SN, ker mamo piknik, pa mam še neki za prpravt.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.6.2010 8:16:08   
lean
Dan

mi smo pokonc že od pol sedmih, se še nisem k sebi spravla. Ta noč je spet bla katastrofa, skoz se je premetavala, si ni mogla najt pravega placa za spat, seveda temu primerno so sledili user posted image . Sem ji kar zagrozila, da še ena taka noč pa roma nazaj v svojo posteljico, pol pa naj proba tam lazit, če bo našla plac. Sicer pa po ne vem kolkih eksperimentih v zadnjem mesecu, ji je pa trenutno najljubši položaj na trebuščku s pokrčenimi nogicami in dvignjeno rito user posted image .

Zdaj pa s hojico dela kroge po hiši, upam da se bo zmatrala, da bo šla po zajtrku še malo spat.

Punce dajte malo bolj sodelovat! Imam še čas malo za nazaj pogledat, sem vidla vse svoje slovnične napake, kot da bi bla včasih nepismenauser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.6.2010 8:48:53   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Punce dajte malo bolj sodelovat! Imam še čas malo za nazaj pogledat, sem vidla vse svoje slovnične napake, kot da bi bla včasih nepismenauser posted image

To pa tut jst. Včas kakšen dan pišem, ko da prvič pišem v slovenščini. Pa vedno vse še enkrat preberem in ne vidim napak, ko pa potrdim in na forumu vidim, je pa kup napak notri. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.6.2010 8:50:11   
čili
..evo jest sodelujem... user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se nam je zgodila najboljša noč odkar imamo malega. No , zgodila se je meni...user posted image Tamal je zaspal 20.30 in spal do 6.48. user posted image user posted image user posted image Vmes se je samo enkrat zbudil , sem mu dala dudo in je spal do jutra. Sem se zbudila spočita kot roža. Je pa začel čez dan manj spat ( 2x 1 uro ) in mora ponoč not prinest.Men tko čist paše user posted image .

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.6.2010 8:50:34   
sasek79

Dan

mi smo pokonc že od pol sedmih, se še nisem k sebi spravla. Ta noč je spet bla katastrofa, skoz se je premetavala, si ni mogla najt pravega placa za spat, seveda temu primerno so sledili user posted image . Sem ji kar zagrozila, da še ena taka noč pa roma nazaj v svojo posteljico, pol pa naj proba tam lazit, če bo našla plac. Sicer pa po ne vem kolkih eksperimentih v zadnjem mesecu, ji je pa trenutno najljubši položaj na trebuščku s pokrčenimi nogicami in dvignjeno rito user posted image .

Zdaj pa s hojico dela kroge po hiši, upam da se bo zmatrala, da bo šla po zajtrku še malo spat.

Dobro jutro! user posted image

Tudi naš je ta teden začel prakticirati ta položaj. Je prav smešen. user posted image

Tudi naša noč je bila obupna. Po dolgem času je spal spet pri nama. Ga sploh nisem mogla odklopit z user posted image  in dat nazaj v posteljico. Se je takoj zbudil in jokal. Zbujal se je kar naprej. Ga je pa celo noč kuhala vročina, zato sem mu ob štirih ponoči dala svečko (je bil čisto buden). Okrog petih je končno zaspal nazaj (za eno uro), nato pa prišel k meni v posteljo in se do jutra priklapljal. Zdaj se mi ne zdi vroč, tako da upam, da bo OK.

Grem pa jaz danes zase k zdravniku, ker me ponovno boli uho. Mislim, da bom dobila antibiotike. user posted image  Odkar sem rodila me skoz nekaj lovi. Pred tem sem bila zdrava kot riba.

Aja, od danes naprej nisva več na dieti. Sem se odločila, da poskusimo, če bo kaj razlike. Sem mu zjutraj dala Hipovo kašico za lahko noč, ki se meša z vodo. Pojedel je samo pol kavne slodelice. Pa še to je bila trda. Sploh nima apetita.

Naslednji teden pa poskusiva še z jajci.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.6.2010 8:51:28   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

To pa tut jst. Včas kakšen dan pišem, ko da prvič pišem v slovenščini. Pa vedno vse še enkrat preberem in ne vidim napak, ko pa potrdim in na forumu vidim, je pa kup napak notri. user posted image

Napake gor al dol... se ne obremenjujem... Važno je da se imamo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.6.2010 9:00:18   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Napake gor al dol... se ne obremenjujem... Važno je da se imamo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čili to pa res. Men je na tem forumu prav fino.....upam, da tudi drugim.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.6.2010 9:02:22   
mateja8
Čili....zdela sm prvič vidla, da je imel tvoj Ažbe popolnoma enake mere ob rojstvu kot moj Žiga. 49 cm in 2760. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.6.2010 9:14:51   
čili

Čili....zdela sm prvič vidla, da je imel tvoj Ažbe popolnoma enake mere ob rojstvu kot moj Žiga. 49 cm in 2760. user posted image

Je bil tudi mali pikec user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.6.2010 9:16:51   
čili

IZVIRNO SPOROČILO: čili

Čili to pa res. Men je na tem forumu prav fino.....upam, da tudi drugim.

meni tudi. Bi vas pogrešala, čeprav večine ne poznam.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.6.2010 9:49:56   
lean
lepo, da ne gledate mojih napak user posted image

jaz si sploh ne predstavljam več, da ne bi kakšen dan pogledala sem, če glih nimam skoz časa kaj napisat pa pridem skoz pogldat, če je kaj novega. Če vas ne bi blo, bi me moj imel polna ušesa vsak dan, njemu ni preveč zanimivo vsak dan poslušat, kako je Neva spala, tečna, ali vesela, kaj se je novega naučila... le zakaj, ah moški user posted image  

Bi vas pa blo fajn enkrat spoznat v živo, mogoče pa kdaj rata, bom morala še kdaj v LJ. Moram še zaključit diplomo pa bo mogoče kdaj ostalo kaj časa, da se srečamo.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.6.2010 9:51:46   
lean
sesek user posted image  drži se

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.6.2010 10:32:11   
lean
no, uspavanje neuspešno, je vstala že po dvajsetih minutah user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.6.2010 10:45:56   
mateja8
Vita pa je odspala že polni 2 uri. user posted image  Dolgo ne bo več.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.6.2010 11:36:16   
lean
ji bom zdele dala župco pa bomo probali še enkrat zaspat, maš pa res pridno punco

bi jo pa morali prej videt, je s hojico odšla pred tv (čisto preveče uživa v njej), so bili telebajski. Kako navdušeno jih je gledala, se smejala, na koncu ko mahajo papa pa ona veselo nazaj papa. Srček mali user posted image

Pa dela prve korake po vseh štirih,take lepe po kolenih, jih nardi ene par, pol se pa poči dol pa šiba s svojo tehniko plazenja naprej user posted image Pridna!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.6.2010 13:21:15   
Rosca79
Lep pozdrav,
sem na brzino malo pospravila in miško dala počivat je bila že čist na koncu...mojemu user posted image že dolg težim kolk fajn bi blo imet en vikend, zdej pa imamuser posted image sva spet na vikendu domauser posted image
Vse preiskave na koži in vse dodatne v krvi negativne, bris kože uredu skratka vse ok, naš piščanček pa po teh kortikosteroidnih kremah kukr bi ga z indijancem zmešaluser posted image

No sej sva vsaj en teden doma, do naslednjega četrtka ker gre naša alergologinja v Anglijo na neke zmenke, v tem času pa hrastovo lubje 2x na dan, mažice takšne in drugačne, Fenistil,...če ne bo takrat na pregledu bolje, neham dojituser posted image meni je to precej mimo, glede na trud na začetku, sploh pa da potem ni nobenih sprememb na bolje, pa še ta malčica goste hrane poje dobesedno nič, po enem tednu včeraj celo skoraj pol tamalega kozarčka Frutek jabolko...user posted image poj bova pa na infuzijo gor hodileuser posted image že zdej ima teže manj kot 1 mesec nazaj

Sva pa prejšnji teden nabasale še neko virozo v bolnici, tako da je imela čez vikend 39 vročine, zbijal s svečkam, v nedeljo si sposodil Babyvac, ki je najbolša pogruntavščina kar sem jih uspela vidit v zadnjem času...Smo imel sesalc skoraj non stop priklopljen in vlekl ven na metre smrklov. Imamo pa nek termometer za merit v ušesu, pa na čelu, neko Hofer čudo, dela pa tako za silo, če večkrat meriš tudi ne pokaže vedno enako, je pa fajn hiter

Sem pa res vesela da se vaši sončki lepo razvijajo in jim rastejo zobki in pridno spančkajo...lepo lepo

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.6.2010 20:14:54   
altaja
Evo.. tudi nas je doletelo.. negativen odgovor iz vrtca user posted image

jebelacestatristokosmatihmedvedov kaj naj pa zdaj?

Se ne damo, gremo do konca.. upanje ostaja!

Rosca79: user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.6.2010 20:49:17   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Lep pozdrav,
sem na brzino malo pospravila in miško dala počivat je bila že čist na koncu...mojemu user posted image že dolg težim kolk fajn bi blo imet en vikend, zdej pa imamuser posted image sva spet na vikendu domauser posted image
Vse preiskave na koži in vse dodatne v krvi negativne, bris kože uredu skratka vse ok, naš piščanček pa po teh kortikosteroidnih kremah kukr bi ga z indijancem zmešaluser posted image

No sej sva vsaj en teden doma, do naslednjega četrtka ker gre naša alergologinja v Anglijo na neke zmenke, v tem času pa hrastovo lubje 2x na dan, mažice takšne in drugačne, Fenistil,...če ne bo takrat na pregledu bolje, neham dojituser posted image meni je to precej mimo, glede na trud na začetku, sploh pa da potem ni nobenih sprememb na bolje, pa še ta malčica goste hrane poje dobesedno nič, po enem tednu včeraj celo skoraj pol tamalega kozarčka Frutek jabolko...user posted image poj bova pa na infuzijo gor hodileuser posted image že zdej ima teže manj kot 1 mesec nazaj

Sva pa prejšnji teden nabasale še neko virozo v bolnici, tako da je imela čez vikend 39 vročine, zbijal s svečkam, v nedeljo si sposodil Babyvac, ki je najbolša pogruntavščina kar sem jih uspela vidit v zadnjem času...Smo imel sesalc skoraj non stop priklopljen in vlekl ven na metre smrklov. Imamo pa nek termometer za merit v ušesu, pa na čelu, neko Hofer čudo, dela pa tako za silo, če večkrat meriš tudi ne pokaže vedno enako, je pa fajn hiter

Sem pa res vesela da se vaši sončki lepo razvijajo in jim rastejo zobki in pridno spančkajo...lepo lepo

user posted image user posted image user posted image upam da se bo čimprej rešilo tole s kožo. Pa kako testi nič ne pokažejo, a so naši otročki še premajhni zanje ali so tako neučinkoviti? 

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 193
3.6.2010 20:52:04   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Evo.. tudi nas je doletelo.. negativen odgovor iz vrtca user posted image

jebelacestatristokosmatihmedvedov kaj naj pa zdaj?

Se ne damo, gremo do konca.. upanje ostaja!

user posted image  to se sploh ne bi smelo dogajat

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.6.2010 20:55:14   
lean
aja, pa kako ste se imeli na randiju?
jaz sem bla celo popoldne pri mami, sem imela frizerja pa malo so me še crkljali doma. Je prav pasalo, Neva pa je itak uživala sto na uro.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.6.2010 22:36:48   
Mož*
Hej, na randiju smo se imele zelo lepo. Naš je sicer edini oddremal današnje pol ure, a je sedaj že od 14.00 buden v kosu. Je že oddelal polni delovni čas. Raztura, ves je pijazen, pleza, vstaja, gruli... Sara, Klemen in Ažbe so že uigrana trojica, celo od vedno resnemu Filipu smo uspeli danes izvabiti nasmešek.
Drugače pa; Rožca včasih so v živilih snovi v sledovih, ki jih s testi, žaž, ne uspemo najti. Takrat deluje samo metoda poskušanja in izključevanja.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 196
4.6.2010 12:15:47   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Hej, na randiju smo se imele zelo lepo. Naš je sicer edini oddremal današnje pol ure, a je sedaj že od 14.00 buden v kosu. Je že oddelal polni delovni čas. Raztura, ves je pijazen, pleza, vstaja, gruli... Sara, Klemen in Ažbe so že uigrana trojica, celo od vedno resnemu Filipu smo uspeli danes izvabiti nasmešek.

user posted image  jih kar vidim, kako se majo radi. Neva bi jih tud vse stisnila k sebi in dala vsakemu lubčke (dobesedno), ko bi jih zagledala, otroke naravnost obožuje.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.6.2010 12:30:14   
lean
Sicer pa je pri nas deževno, hladno, prav turobno vreme. Si še ne predstavljam, da bo jutri kao že vroče.
Bove pa šle na obisk, ko vstane, enega oktoberčka pogledat, se že dolgo nismo videli. Je pa skoraj kar v stolčku med hranjenjem zaspala, še user posted image  ni bilo treba, sem jo dala samo na posteljo in je že spala, nisem mogla verjet. Se ne spomnim, da bi ji to že kdaj ratalo.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.6.2010 12:42:35   
čili
hej punce!
Pri nas nič novega,Ažbe trenutnospi že polni 2 uri in not prinaša včerajšni minus ,ki si ga je zvečer pridelal.

Upam da se napovedi vremenarjev uresničijo in bo končno nastopilo pravo poletje user posted image .Sem že spet čist premražena. Če bi imela to možnost bi si zakurla...tko pa kuham in pečem na veliko,da malo stanovanje otoplim .

Če katera ne dobi Baby centrov katalog in niste videle : imajo  avtosedež Maxi Cosi Priori v akciji

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.6.2010 12:52:05   
čili

Sicer pa je pri nas deževno, hladno, prav turobno vreme. Si še ne predstavljam, da bo jutri kao že vroče.
Bove pa šle na obisk, ko vstane, enega oktoberčka pogledat, se že dolgo nismo videli. Je pa skoraj kar v stolčku med hranjenjem zaspala, še user posted image  ni bilo treba, sem jo dala samo na posteljo in je že spala, nisem mogla verjet. Se ne spomnim, da bi ji to že kdaj ratalo.

ja mami kolk matraš svojga otroka ,ga morš dat prej spat  user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?