|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
4.6.2010 7:24:10   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

dober večer. danes sem imela spet pregled, od zdaj naprej jih imam vsak teden. imam nadomestno G, luštna, mlada, prijazna, sem bila zadovoljna. hemoglobin mi je malo zrasel, vsaj pada ne. drugače pa vse ok. naslednjič bo pa že CTG

maxica, spet sem sanjala tebe. da si se že peljala z otročkom domov iz P, pote je prišla tvoja sestra, ki ti je med potjo zaupala, da je tudi ona noseča user posted image ne vem, kaj to pomeni, ampak zadnje čase te pa res pogosto sanjam

zdaj grem gledat pa film, katerega ogled ponuja tudi RR: away we go (o nosečem paru pred porodom)

Da ne boš šla ti skupaj z maxico rodituser posted image
Drugače pa super za pregled...ampak res, kam gre ta čas, ste že vse pri koncu, jaz pa capljam proti polovici, no tud to je nekajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 7:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Renesme**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.6.2010 8:14:40   
pikapolona2
sivkamivka če se boš preveč jagod najedla boš šla rodit.....vsaj jaz sem šlauser posted image user posted image

Moci......a je potem Jakob padel, če ga je Zoja spustila. Pri nas se še ni takih podvigov....upam da jih tudi ne bo.
Jaz sem tudi včeraj šopingirala...kupila sem si eno čedno srajco in pa eno odštekano lončnico za na mizo....neke vrste crasula. Upam da ne bo tako hitro kot prejšnja umrla. Sem imela prej družinsko srečo pa mi je spet crknila. No včeraj mi je pa cvetličarka povedala kaj narobe delam.....naslednjič mora preživet user posted image user posted image

Jaz imam pa danes Brino doma.......večraj je prišla iz vrtca in se cel dan prestvlajala iz kavča na posteljo...zvečer je pa bruhala.......zdej pa čakam a je kaj takšnega pojedla....ali je viroza. Vročine pa nima. Jo grem mal crkljat

Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.6.2010 8:26:19   
piskot
eni pa pridno delamo user posted image .

nic posebnega novega, zdravi smo, brojimo sitno do morja, upamo da ne bomo zmrznili dol. pravkar sem ugotovila da je poleg teh 14 dni R rezerviral za septembra 20 dni. saj meni ni problem, imam dovolj dopusta, ne vem pa kako bo on to izpeljal.

moci ups. no pri nas kaj takeg ni bilo, je bila pa vsakic ko sem se okol obrnila kaksna bedarija (ne vem zakaj v pretekliku pisem user posted image ). pa sem potozila takrat na sistematskem psihologinji in prosila za nasvet, kako naj mu dopovem kaj se sme in kaj ne. odgovor je bil, da starsi sploh ne smemo dopustit, da pride do take situacije. torej pustit moras vse pucanje, kuhanje, karkoli in se cel dan posvetit samo otrokom. dobra teorija ja.

pikapolona upam da je bila samo hrana.

sivkamivka ti pa ful velik sanjas, al se meni samo zdi?

maxica a smo ze kaj o imenih? sivkamivka pa pri vas?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 8:27:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 8:31:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.6.2010 8:41:01   
moci
ja, padel je, sicer par centimetrov, pa vendar. jaz sem se ustrašila kot zmaj, zoja pa tudi.
danes je bila potem ful nežna.
to bodo pestre počitnice, ni dvoma.

piškot, fajn ta psihologinja. najbrž nima otrok, al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.6.2010 8:42:53   
piskot
pisuka, vedno kadar grem öko teste brat mi je potem zal. vse ki kupujete benettoon, njihove majcke vsebujejo vec enih strupov, kot je meja za otrokom dovoljene igrace. se pravi ce bi imela igraca tako vsebino tega DEHP bi jo vzeli s trzisca. Evo, pa sem se vas zamorila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.6.2010 8:48:44   
Lu
Jutro!

moci verjetno bi tudi sama odreagirala isto. Poizkusi imet Zojo čimvečkrat s seboj. Sama sem bolj tako prakticirala. Da mi je Maja kao skoz nekaj pomagala.

Greve pa z Majo zdajle nogico previt.

kin ima čisto prešit ušes. Mora imeti oratnik na glavi in je prav živčen. ampak saj bo.

Tian se še drži. user posted image

no in ta vikend smo hoteli spet na morje, samo ne gremo zaradi naših poškodovancev.

Sonce. Jaz ga res že pogrešam. In baje bo celo poletje tako čudno.

Dopust. Uradno gremo konec julija in začetek avgusta. Pa še vmes. Itak.

Fotke frišnih mamic in ene nosečke.Prav luštne ste. ampak joške pa do koroške, ja.user posted image user posted image

Se gremo uredit. papa do kasneje

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.6.2010 8:55:51   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pisuka, vedno kadar grem öko teste brat mi je potem zal. vse ki kupujete benettoon, njihove majcke vsebujejo vec enih strupov, kot je meja za otrokom dovoljene igrace. se pravi ce bi imela igraca tako vsebino tega DEHP bi jo vzeli s trzisca. Evo, pa sem se vas zamorila user posted image

ti nas lepo obveščaj, pa bo. sem čist veselauser posted image
kje pa drugač to bereš? a v angleščini? kaj bi se matral, če lahko ti povešuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.6.2010 8:56:50   
moci
lu, ti boš tud jutri v tivoliju?
mi pridemo najbrž na oskarjev tek. mogoče se pa srečamo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.6.2010 8:58:22   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ti nas lepo obveščaj, pa bo. sem čist veselauser posted image
kje pa drugač to bereš? a v angleščini? kaj bi se matral, če lahko ti povešuser posted image

aaaaaaaaaa v nemščini. to pa premal znam. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.6.2010 11:15:26   
piskot
a ima katera elektronski odganjalec komarjev? a to dela? a se splaca kupit?

ali pa tisto za v elektriko orphea, ki je "kao" naravno?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.6.2010 11:35:46   
moci
jaz. oba. pa komarje tudi ...

tisti ultrazvočni se sliši, ti dam za probat, če hočeš.
orphea je pa meni premočan vonj.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.6.2010 12:32:19   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz. oba. pa komarje tudi ...

tisti ultrazvočni se sliši, ti dam za probat, če hočeš.
orphea je pa meni premočan vonj.

ah ... in kaj potem priporocas?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.6.2010 13:10:26   
moci
komarnikeuser posted image

naša tamala je šla danes ful lepa v vrtec. v obleki, legicah in štumfih.user posted image najs ane?
po novem namreč vsak dan enkrat prepozno pride na wc in kljub vsakodnevnemu pranju je zmanjkalo cunj, ki bi jih lahko oblekla (kavbojk ne smejo imet, žab noče, hlače trenerke ima pa samo dvoje). kaj čmo. sem ji rekla, naj da nogavice dol, ko bo toplo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 13:43:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
4.6.2010 13:47:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3218
5.6.2010 0:09:22   
frrrr
nas na prvo stran zvlečem user posted image
prebrala vas bom drug teden.

samo moci morm sporočit, da so v nedeljo ob 15ih v polhovem gradcu čuki in ribič pepe user posted image

lep vikend vam želim...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 16:08:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
5.6.2010 16:16:33   
Maxica
Mi smo bili celo dopoldne zunaj, še kosili smo kar pred hišo, potem je pa postalo kar prevroče in vse okrog nas so pokosili, pa zdaj tisto travo obračajo, da se valijo celi kupi cvetnega prahu po zraku, tako da sem se morala iti kar v hišo skriti, pa še tako sem čisto zabasana.
Ja, Sivkamivka, kot si rekla, mene je tudi postalo neznansko strah. Saj človek ne bi tuhtal o tem, saj se zavedam, da je vsak porod zgodba zase itd.itd.itd., ampak ko takole par dni pred svojim porodom prebereš kakšne take, te pa res zaskrbi. Upajmo na najboljše, kajne.
Moci, verjamem, da si se ustrašila, ko je Jakob padel, ja. No, sicer so pa tako mehki še ti user posted image , da jim ponavadi ni kaj hudega. Naj bo pa za Zojo to dobra šola.
Piskot, imena imam jaz pripravljena za vsak spol ene tri, pol bo pa mož v porodni šel v najožjejši izbor, sva se zmenila.
Pikapolona2, kako je z Brino?
Grem kihat dalje. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 3221
   [Brisano sporočilo]
5.6.2010 16:25:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
5.6.2010 22:52:52   
pikapolona2
Brina je OK...poldnevna slabost....včeraj je dopoldne še bruhala......potem je predremala dopodlne in zelo pridmno pojedla kosilo....popoldne je pa že šla z mano na sprehod. Danes je bila pa živa k poper user posted image user posted image  še za včeraj. Brina ima dober želodec jo ne vrže tako hitro.

Danes sem šla prvič sama z obema v trgovino....smo kar dobro zvozile....Brini sem šla kupit sandale (v Daichmanu imajo elefanten usnjene znižane na 19 EUR...pa še res so lepi in funkcionalni so).....HB je Ajda spala.
Smo pa cele popoldneve kar same......M dela letno kuhinjo zunaj in je do teme zunaj....še kar nekaj časa bo trajalo, da bo gotov tale projekt....men se pa že zdej rola ker moram vse samaaaa. Prav kapo dol tisti mamam k so skoz same doma z otroci. Jaz rabim še kakšnega odraslega da se pogovarjam.

Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 8:01:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3224
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 8:02:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.