|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
6.6.2010 8:30:48   
Maxica
Dobro jutro, danes se spet obeta en krasen sončen dan. Bi bil kar primeren za rodit, hehe, ampak kaj, ko nimam prav veliko besede pri tem. user posted image  Bomo pa veselo spet na sončku cel dan, zvečer pa Talenti. Gledate kaj? Jaz sem jih začela nekak zdaj, ko so bili ti polfinalni nastopi, pa še to bolj pri koncu, no, ampak favorita imam nekak izbranega. Favoritko, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
6.6.2010 9:51:18   
Lu
Res se dela prekrasen dan.

Mene sta otroka pustila spat kar do 9.user posted image user posted image user posted image Sem zdaj kot rožica.

Upam, da jo danes kam mahnemo. Vsaj na kak sladoled.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 20:02:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 20:09:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3229
6.6.2010 20:35:01   
altati
pozdravček vsem!

za nami je super vikend, no saj še trajauser posted image

Včeraj potepanje po obali in kopanje v morju, danes pa  izlet v gore. Naš najmlajši je hodil celo pot v konkreten hrib in tudi nazaj, skupaj konkretni 2,5 uri. Sredinka  pa na cilj prispela pol ure pred nami, saj kipi od kondicije. Letos nameravata sredinka in oči na Triglav, tako da bo kondicija še potrebovala.
Naša ta velika je pa trenutno v hali Tivoli, na talentih. Upam, da uživa.
Danes smo ugotovili, da se bomo čez 14 dni že zbudili na morju. Joj, komaj že čakamo...in šole bo konec! Jeeeeh!!!
Ta teden pošljemo sredinko na tabor, nekam na kmetijo, na gornje Štajersko. Vreme bodo imeli super, kar je glavno, mi se bomo pa doma malo spočili od neprestanega jezikanjauser posted image user posted image user posted image . No, ona pa tudi od nas, vsaj tako pravi...
Takle mamo, ni nam dolgčas....

Neposredna povezava do sporočila: 3230
6.6.2010 20:58:38   
pikapolona2
mi smo se pa zjutraj na hitro zjutraj odpeljali k babici na štajersko. Mal smo se češenj najedli......pa šli na sprehod......uživali v nedelji. Brina je danes samo jedla in jedla.

na referendum ste šle? MIdva sva...takoj zjutraj...haha...eni k maši mi pa na vilišče :-)

Piškot kako je z Martinom?

Sivkamivka....jaz pa lahko sredo, četrtek ali petek.....se pokličemouser posted image

aja pa še novica....včeraj je Ajda zaspala ob 21 00 in je spala do 8 00....no saj vmes smo se dojile na 3 ure.....sam to da je ob 21 zaspala je bil pa dosežekuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
   [Brisano sporočilo]
6.6.2010 21:21:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
6.6.2010 21:33:05   
pikapolona2
češnje sem že prejšnji teden jedla.......ni bilo posebnih problemov....naju je pa tale teden napenjalo v torek ker sem se spozabila in sem jedla sveži česen.....ja to pa je bilo enga ropotanjauser posted image

Danes še ne spi....jo pa ati kopa...samuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3233
7.6.2010 7:56:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a ima katera elektronski odganjalec komarjev? a to dela? a se splaca kupit?

ali pa tisto za v elektriko orphea, ki je "kao" naravno?

Jaz sem ga nabavila pred leti. Če to misliš unega ki oddaja nek zvok, ki ga mi ne slišimo, ampak komarji pa in jih odganja? Natega user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
7.6.2010 8:18:21   
Lu
Jutro!

Sem ravno pri kavici. Ta teden bom še doma, zarad Majine nogice. Greve pop. previt pa da vidimo kaj bo novega. Se ji je kar fajn zagnojilo. Jemo ab. Ampak včeraj je tako tekla, da me je bila prav groza jo gledat.

Smo bili pa skorja cel dan zunaj. In zvečer je Tian sam dol padel, Maja je pa še talente gledala. Kako se vam zdi zmagovalka? Meni se zdi absolutna premajhna za tak šov. Sem bolj za Majo navijala.

Komarji. Če bi kaj takega obstajalo takoj kupim. res.

Zdaj grem pa počasi Majo zbudit, da vstane, poje, vzamemo ab in akcija.user posted image

Pa kakšen dan je zunaj.mmmmmmmm....

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:30:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
7.6.2010 8:32:49   
piskot
morgen.

kot obicajno na zacetku poletja mi ni niti priblizno jasno kako bom prezivela to vrocino. smo bili vceraj na enem pikniku in clovek bi bil v senci, otroci pa letajo okoli ... za crknit vroce no.

nas fant je pa v soboto zakuhal na skoraj 40. in se je tako kuhal se ponoci. rekel je da ga vse boli. zjutraj v nedeljo se je zbudil in je rekel da je zdrav. in je bil. danes je se pri babici da vidimo ce se se kje kaj skriva.

sem gledala vceraj mal talente. okej, nic ne recem, tamala obvlada 100 na uro, samo moje skromno mnenje je da je cist premajhna za tak pressing. jaz moje ne bi pustila na kaj takega pri 7 letih, ce ima talent ga bo imela tudi se pri 20.

pikapolona ja cestitamo. enkrat se je ze moralo zgodit.

muki hvala za nasvet.

sivkamivka ja komarniki so fajn, saj verjetno jih bomo res kar namontirali tako kot vsako leto (ceprav ni nas apartma). s cim pa potem mazes blaza da mu ublazis srbenje?

lu naj se vam nogica cim prej zaceli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 8:35:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
7.6.2010 9:55:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

sivkamivka ja komarniki so fajn, saj verjetno jih bomo res kar namontirali tako kot vsako leto (ceprav ni nas apartma). s cim pa potem mazes blaza da mu ublazis srbenje?

tea tree je zakon, kar nerazredčen, ampak v mini količinah. v dveh dneh izginejo otekline, srbi ga pa takoj nič

Kje se to dobi? Bi lahko to jaz pri kateri naročila, ali kako? Ker naši punci sta obe ljubljenki komarjev. Pa jaz tudi, na moža pa ne gredo ne komarji, ne klopi. Srečni mož. Tako ali drugače user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
7.6.2010 10:11:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
7.6.2010 13:10:53   
moci
bu,

v naši mansardi je prav grdo soparnouser posted image
kuhanje me prav nič ne veseli ..
jakobu je pa všeč, ker nima hlač in veselo brca.
še ta teden sva sama, potem bo pa živahno.

olje čajevca imam jaz od justa, pa sem že 2x polnega razbilauser posted image
sem pa ravno zadnjič brala, da je zdaj slabše kakovosti. kaj vem, mene predvsem moti, ker predstavnica vneto prepričuje, da lahko jakoba z vsem mažem in kopam v tistih kopelih. me briga, prepričala me ne bo.

včeraj smo šli gledat ribiča pepeta in čuke. zoja je bila čisto navdušena, taprava fenicauser posted image
je bilo pa dobro organizirano, še velik kup peska, igrače, animatorke, ...
od dveh do sedmih je bila zoja v akciji, sem bila prepričana, da bo zaspala že po poti. itak.
do pol desete je čvekala v posteljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3241
7.6.2010 22:29:30   
pikapolona2
pr nas še ni tolk vroče...je pa bedno ker si en dan še v dolgih hlačah in rokavih...danes pa že čist poletno :-)

Maxi...kak se počutiš?

Pa ti sivkamivka...?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.6.2010 1:14:06   
frrrr
buhaaa

sem počakala, da net začel delat user posted image
vsi trije so zaspali, imela ljubi mir, net pa crknu... je mogel mož vstat vmes in poklicat telemach user posted image
no, sem se pa zato mau v kopalnici razvajala... zdaj pa še na hitr prečekirala kaj dogajalo zadnje dni

mi smo imeli krasen vikend. v soboto skočili do maribora pogledat 3 tedensko nečakinjo. potem še na pizzo v eno fajn pizzerijo. sva z možem v miru pojedla, ker je imela mala tolk dela z ogledovanjem travice user posted image predtem je pa Brina jedla gh in se Jaša igral. sva imela samo po enega otroka naenkrat pri mizi, tolk zanimivo okolje je blo... gremo še kdaj user posted image
spat smo šli na koroško. prej še tadrugo nečakinjo obiskali in se mau poigrali.
v nedeljo zjutraj smo šli v mesto, ker je bil srednjeveški dan. mau zapravljali in se lepo imeli. po kosilu pa v lj, otroka sta se v avtu naspala in smo lahk šli direkt na žur user posted image na Čuke seveda in ribiča Pepeta user posted image

moci, ko smo šli z Zojo pogledat Brino, je rekla Jaši a se ti spomneš, ko sva bila še midva majhna... pol je pa Hana nekaj vletela in ni nadaljevala user posted image me prav zanima kaj sta počela unadva kot dojenčka user posted image

nosečke, pridno se javljajte... če pa greste rodit, pa hitr in na izi, pa eno zdravo dete!

vse ostale, uživajte v senci user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.6.2010 9:05:35   
moci
mene je pa nekaj zvilo. peklenski glavobol, driska in bruhanje. pa klopa sem imela zjutraj. zdaj samo upam, da ni povezano.
pa da mleko ne usahneuser posted image
grem nazaj ležat.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.6.2010 9:26:58   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

tea tree je zakon, kar nerazredčen, ampak v mini količinah. v dveh dneh izginejo otekline, srbi ga pa takoj nič

Kje se to dobi? Bi lahko to jaz pri kateri naročila, ali kako? Ker naši punci sta obe ljubljenki komarjev. Pa jaz tudi, na moža pa ne gredo ne komarji, ne klopi. Srečni mož. Tako ali drugače user posted image

eterično olje čajevca (tea tree) bo morali imeti v kakšni trgovini, kjer prodajajo eterična olja, jaz sem kupila v avstriji v trgovini z zdravo hrano. mogoče imajo celo v lekarni?

Mi imamo pa kar kremo od Tee tre od Justa.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.6.2010 9:28:47   
Lu
Sam babe men je že zdele tok vroče, da je joj. Pa sem notri.

Včeraj smo z Majo šle previt nogico in je bolje. Ampak zaradi AB. Sem rekla, da bi šle kar na morje, če bi slana voda kaj pomagala, pa je zaenkrat P še odsvetovala user posted image

Tako na kratko. Imam en nujen opravek še.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.6.2010 9:38:28   
Maxica
Evo, se javljam, nič novega, afkors. user posted image  Zdaj grem na CTG, bomo videli, če bo kaj pokazalo. Max gre z mano, saj ima potem drugo cepljenje za v šolo, popoldne imamo še roditeljski sestanek, pišuka, saj očitno res ne bom utegnila iti rodit. user posted image  
Drugače mi vročina ne dela prehudih težav, probam biti zunaj, dokler se da, sem si pripravila ležalnik, senčko, križanke, tako da ni panike, edino cvetni prah mi nagaja, kmetje pa na veliko kosijo, neoziraje se na ubogo alergično nosečnico tik pred rokom. user posted image  Otroka sta cel dan zunaj, aktivna sto na uro, tako da se imamo prav fino. Nekaj me žicata za bazen, ampak bomo še malo počakali.
Moci, ja, kaj si pa ti pokasirala? Al ti vročina tolk škodi. user posted image Pozdravi se hitro.
Lu, upam, da se nogica Maji čimprej pozdravi, na morje bo pa že še čas iti.
Piskot, kako je stanje pri vas? A se nismo zmenili, da boste zdravi vsaj do naslednje zime? user posted image
Komarjev zaenkrat pri nas ni, no, so uni zoprni ta veliki, vendar tisti itak nič ne naredijo. Sicer smo imeli lani nekaj vklopljeno v elektriki, pa mislim, da je kar pomagalo. Bo treba zalaufat, edino ne vem, kako so te stvari primerne za novorojenčke. user posted image
Sivkamivka, kako si ti? Kaj sanjaš? user posted image  Jaz sem prejšnji dan sanjala, da sem rojevala, pri porodu pa je sodelovala moja tašča in aktivno gledala v moje mednožje. OMG. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 9:55:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 9:56:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 9:56:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.