Maxica
|
Evo, se javljam, nič novega, afkors. Zdaj grem na CTG, bomo videli, če bo kaj pokazalo. Max gre z mano, saj ima potem drugo cepljenje za v šolo, popoldne imamo še roditeljski sestanek, pišuka, saj očitno res ne bom utegnila iti rodit. Drugače mi vročina ne dela prehudih težav, probam biti zunaj, dokler se da, sem si pripravila ležalnik, senčko, križanke, tako da ni panike, edino cvetni prah mi nagaja, kmetje pa na veliko kosijo, neoziraje se na ubogo alergično nosečnico tik pred rokom. Otroka sta cel dan zunaj, aktivna sto na uro, tako da se imamo prav fino. Nekaj me žicata za bazen, ampak bomo še malo počakali. Moci, ja, kaj si pa ti pokasirala? Al ti vročina tolk škodi. Pozdravi se hitro. Lu, upam, da se nogica Maji čimprej pozdravi, na morje bo pa že še čas iti. Piskot, kako je stanje pri vas? A se nismo zmenili, da boste zdravi vsaj do naslednje zime? Komarjev zaenkrat pri nas ni, no, so uni zoprni ta veliki, vendar tisti itak nič ne naredijo. Sicer smo imeli lani nekaj vklopljeno v elektriki, pa mislim, da je kar pomagalo. Bo treba zalaufat, edino ne vem, kako so te stvari primerne za novorojenčke. Sivkamivka, kako si ti? Kaj sanjaš? Jaz sem prejšnji dan sanjala, da sem rojevala, pri porodu pa je sodelovala moja tašča in aktivno gledala v moje mednožje. OMG.