|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
1.6.2010 10:46:30   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr aja ce je eden prijavljen v lj je ze dovolj? pisuka pol v bistvu niso nic resili. ah te vrtci.

zdaj zgleda vpis v vrtec kot vpis na fakulteto. mi smo recimo dobili 79pik in za naš vrtec je bilo potrebnih 86pik. v sosednji vrtec, ki smo ga pod drugo opcijo vpisali so bili sprejeti vsi, ki so dosegli 73pik. tudi v oba vrtca, ki ju mož pedena, bi bili sprejeti z našimi pikami.

točke glede prebivališča so pa takšne...
otrok in starši imajo stalno prebivališče v lj = 50pik
otrok v enostarševski familiji (kar je zdaj itaq vsak drug, ki ni poročen) ima skupaj z enim od staršev, s katerim živi, stalno prebivališče v lj = 50pik
otrok in eden od staršev, s katerim živi otrok, ima stalno prebivališče v lj = 45pik

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
1.6.2010 10:58:07   
frrrr
Maxica, ste zdravi? avto šel za med?

moci - une 4 ure jo bo mož imel. bo pač hodil prej in kasneje delat. če bo kriza, bomo pa babico na delovni dopust v lj povabili. druge variante niti ni.
pa super za Zojin nastop!

Capyka - mi nismo dali nobenega cepit. Jaša že prebolel eno rota virozo pred rojstvom Brine, pa Brine vseeno nismo cepili.

*anč* - vau, ti kr že kr pomagaš otročkom na svet (smajlikiseklanja)

dans bi mogla imet punca končno 3. cepljenje... ga že nekaj časa prestavljamo. pa smo ga tudi danes, ker je ponoči grdo kašljala user posted image
čez vikend bli na koroškem, se imeli lepo. včeraj imal fant prvič plavalni tečaj. je užival. jutri ima spet. 3x tedensko bo imel, 10ur.
punca je prava divjakinja, povsod jo je polno. plazi se skozi tunel, brska po Jaševih zabojih z igračami in se valjda ob njih postavlja na noge. v petek je pridelala prvo večjo buško, ko je štrbunknila iz postelje.

Brina se zbudila... kasneje dalje user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
1.6.2010 12:17:47   
moci
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 1.6.2010 12:18:19 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 12:45:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
1.6.2010 13:05:38   
moci
čakam pikapolono, da ne bo jezna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
1.6.2010 15:47:43   
pikapolona2
jaz sem jih že na FBdala...sej smo skoraj vse tamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 17:26:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 21:58:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.6.2010 0:03:05   
frrrr
sivkamivka, sej je res tolk mičken, da bi ga nekam stlačili :) super no, da ne bo treba maškarad :)

moci, fant je čist tvoj... vsaj na zgornji slikci. luštna otroka imaš!

še 2 dni pa grem na koncert Gibonnija user posted image
zadnje čase si tu in tam privoščim bit samo js user posted image v petek sem bila na masaži. po masaži sem imela 10 minut časa, ker sta mož in Brina še vozičkala proti mestu in sem se še mau razvajala v tomas sportu user posted image sem si nabavla natikače in ene luštne balerinke. super občutek. me je klical mož in sem mu rekla v telefon midve sva user posted image user posted image očitno nisem več navajena govorit v ednini user posted image

drgač smo pa mi imeli kr srečo z vremenom čez vikend oz. se nismo kaj preveč sekirali. v petek bilo itaq ok. v soboto smo dopoldne izkoristili na soncu. js sm vmes še dedku v bolnico skočila. si je kolk zlomil in so mu včer vstavili novega. v drugi polovici dneva pa sva se z Brino prestavile na en kmečki turizem in do poznega kosila preživeli na prostem. po kosilu se je pa vlilo, ker smo preveč čvekale user posted image nas blo 5 rož + 2 rožici user posted image
v nedeljo je pa moja mami praznovala rd in smo imeli piknik. dopoldne bilo še ok v naravi. po opoldanskem spanju smo pa samo še pojedli na prostem, potem pa se prestavili na toplo.

grem počasi proti postelji.... naša punca zadnjih 10 dni kr popestri noči. ne vem ali jo mučijo zobki, al se ji preveč čez dan dogaja. kr neki se zbuja. kadar je luna, spi kot dojenček... sicer je pa kr neko jamranje skoz. kr pride do mojga povštra pogledat in neki zacmevkat user posted image

ah, to vam morm še povedat. dans sm ji pripravljala rižolino za večerjo. ona se gledala v ogledalo in se lupčkala oz. slinla user posted image me je vidla s skodelico v roki in se je napotila proti meni, prilezla do nog in hotela gor.

lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.6.2010 6:52:16   
altati
frrrr - midva greva tudi jutri na Gibonnijauser posted image !

dobro jutro vsem!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.6.2010 8:38:09   
Maxica
Dobro jutro, da se pofočkam, preden me začnete pogrešati. user posted image  Mi smo zdravi, avtek prodan, ginekolog je rekel, da se na CTGju že vidi neko dogajanje, čeprav jaz še nič ne čutim user posted image , tako da sem nekak v nizkem štartu pripravljena, fizično, psihično pa še ne. user posted image  
Grem še malo prebrati, kaj ste napisale do zdaj, pa pol pokomentiram. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 8:46:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3187
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 14:43:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3188
2.6.2010 16:14:11   
Lu
Evo še mene in sveže novičke....

Maji so danes potegnili noht iz drugega prstka na nogi. Madonca je bila pogumna. nič jokala. ssem jaz skoraj user posted image

In da ne bi bilo zadost, grem jutri še z Kinom k vet., in bo verjetno potrebna operacija. Ima pa napihnjen uhelj, in mora operirati, da gre kri ven user posted image

Aja pa še Tian je tako prehlaajen, da sam čakam, da zakuha.

No sama sem pa tudi kar precej prehlajena.

Dost jamranja.

frrr te pokličem. Ta teden bo bolj težka. oz. mi daj naslov pa ti pošljem.

Kako ste ve?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3189
2.6.2010 17:21:33   
pikapolona2
dežuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuje

to sploh ni podobno poletju.............dolgi rokavi, jakne.........čist adijo.
Drgač pa nimam kej napisat

Maxi, go go!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 19:42:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.6.2010 4:07:03   
frrrr
bu user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.6.2010 4:12:11   
frrrr
brskam kam bi šli smučat user posted image

lu
, men bo drug teden tut bolj ustrezalo

altati, če se srečava, greva pa pit user posted image

fant imel včeraj (sem že spala od 21ih do mau čez polnoč) zobarja. dobil drugič premaz proti kariesu. zobki lepi, bil pohvaljen. ni bil v vrtcu. popoldne sva šla v knjižnico, potem je imel pa plavanje. prava žabica je.
aja, spali smo pa fajn. jedla mala ob dveh in ob šestih, spali do 8ih. sam mau sem mogla pojamrat, pa se koj izboljšalo. dans imela prvo budnico 0:30, tadruge pa še ni blo. 

grem spat...

maxica, dihaš?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.6.2010 8:53:14   
psaša
Dan. Vas berem, komentirat se mi glih ne da. Sem pa že cel teden ene take čudne volje, pa spet sem prehlajena.
Otroc so vredu, tamala se je navadila na varstvo, zjutraj še malo pojokca. Pa zobje jo full matrajo.
Miha je tudi priden, zmeraj več govori, sedaj ima tudi že besede smotan/a, neumen/a...

sivkamivka glede hranjenja. Ja, Miha tudi reče ti mi dajaj. Sploh zvečer, ko imamo skupaj večerjo in jaz najprej nafutram Laro. Po mojem noče zaostajati za njo user posted image .
Se pa full dobro razumeta, se Miha včasih tko lepo igra z njo, se spusti čisto na njeno raven in jo oponaša itd. Jaz se itak topim zraven user posted image . Se je pa zadnjič Lara tko lepo stisnila k njemu, pa ji noben ni nič rekel, da naj ga stisne. Čist sama od sebe je to naredila.
Lara že čisto lepo sama hodi, včasih skoraj teče, se ji tko mudi. Pa dobili smo vrtec septembra. Poleti ima pa varuška tri tedne dopusta.user posted image   Kje ga naj pa jaz dobim?
Imamo pa z Mihom še vedno težave zaradi kakanja. Porkaš, že skoraj celo leto user posted image .

moci Jakob je pa čisto tebi podoben.

Maxica držim pesti, pa da bo porod čim lažji. Upam, da bo punčka. Punčke so čisto nekaj drugega user posted image .

Aja, pa zebe me. user posted image  Kje je sonce? Imam že poln kufer tega dežja.

< Sporočilo je popravil psaša -- 3.6.2010 8:55:02 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.6.2010 9:10:44   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

maxica, dihaš?

Hvalabogu še zmeraj, ja. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 11:21:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.6.2010 16:19:28   
Lu
Maxi a pol gre že zares?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 19:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.6.2010 20:55:50   
moci
čer. jaz sem danes sitna in utrujena.
dopoldne sva z jakobom šopingirala. mater to človeka utrudi.
zdajle smo bili pa malo sami, ne dolgo. in sem šla samo brisačo dat na previjalno pred kopanjem, tačas je pa zoja jakoba dvignila. ko sem prišla nazaj se je ustrašila in ga spustila.
se mi je film utrgal. sivkamivka, a si me slišala, ko sem vpila?

Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.6.2010 7:22:37   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer. jaz sem danes sitna in utrujena.
dopoldne sva z jakobom šopingirala. mater to človeka utrudi.
zdajle smo bili pa malo sami, ne dolgo. in sem šla samo brisačo dat na previjalno pred kopanjem, tačas je pa zoja jakoba dvignila. ko sem prišla nazaj se je ustrašila in ga spustila.
se mi je film utrgal. sivkamivka, a si me slišala, ko sem vpila?

moci, vidim, da vam ni dolgčas....sej jaz bi tud pomoje ponorela, čeprav kao naj nebiuser posted image

Je tud mene že strah, da bo imela Tinkara podobne fore kot Zoja...

Kako ste danes?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.