petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro Sm spala k top (učeri nism nč k se mi je samo od avta bliskal)........no u glavnem je blo tkole........že v sredo zvečer sva s svakinjo nardile boljni plan , da gremo v četrtek-včerej gledat avto, ker je bil glih en cerkven praznik in je takrat na kmetih DELA PROST DAN .....Šimetu sm že zvečer "prala" glavo, da je to avto, ki ga iščeva, ker prva stavr pri avtu nama je bla točna tale barva, plus letnik 2007 in sanke na strehi, tist ekrančkek je bil na zadnjem mestu bolj kot pika na i...samo vedno ne moreš met vsega......pol sm mu zabičala, da zutraj pokliče še svojga očeta in mu reče, da gre zraven- TO JE BIL NAJPOMEMBNEJŠI FAKTOR oz najtežja svat za Šimeta,......in res prvi stavek od tasta je bil: Bagerji na dvorišču, vi bi pa še nov avto ....men se je nos obesu do tal ampak sem vztrajala da gremo in tudi tast je privolil da gre zraven ......tašča je že na vse zgodaj šla po svojih opravkih in razvajanjih , tko d ona ni šla z nami oz sploh ni vedla da gremo .....7 komadov se nas je napakiral v svakovega 5008 in smo šli...........pridemo tja, začnemo gledat avto, midve s svakinjo čist okol padale, deci pa no comment........začenjo dilat za ceno in u momentu fajt s prodajalcem- najbl glasen je bil svak d mi je slabo ratval oz sm bla čistr razočarana, ker sm glih od njega prčakvala, da samo Šimeta prepriča d je dober avto, in nič druzga....no pol še ene 20 minut hodjo okol avta spet svak ugotovi, da parksenzorji neki štekajo in nardi iz tega celo dramo. Men je u momentu vse dol padl in sam samo hotla it domou.....za piko na i se mi je tist moment še Rokso pokakal do vratu, d nism vedla kje ga nej zrihtam, pol je bil seveda še lačen pa zaspan, tko d sm jst šla v avto d sm vsaj njega za silo zrihtala in sep mal živce shladila in se psihično prirpavla da bomo slej ko prej šli praznih rok od tm.......ko pridem iz avta mi tast reče: ŽENA MA ZADNJO BESEDO......mu dam Roksota, primem Šimeta ga pelem not v pisarno in rečem prodajalcu če se lahko v miru normalno pogovorimo......Šime pokima, spet prileze tast z Roksom in tošlom v roki- no takrat sm vedla d HAPPY END .......pride še svak, se opraviči za grobe besede, še tast doda, d smo pač gorenci in d radi "glihamo" dokler se da, pol pa pošteno plačamo...tko d smo z nasmehom na ustih - JST Z NAJVEČJIM odšli.......pol je tast kosilo častil in ura je bla že pol dveh ko začne tastu zvonit telefon....vsi smo vedl d kliče tašča......tast pomotoma pritine tipko "KENSL" , pol zvoni še svaku k se ni oglasu, ker smo bli skor že doma.......se prpelemo dam, tašča čist iz sebe, kje hodmo d se noben ne oglasi, vsi avtomobili na dvorišču pa nikjer nobenga......mi smo se sam smejal, jst sm ji rekla, da ne upam povedat, kam smo šli, no in pol tast reši zadevo in reče: Še en avto smo kupi .........no tko, volk sit koza cela, jst mam pa avto tok "na brzino" grem zdej Majkla v vrtec pelat Skor umrla od kuuuuuullllllllllllll....zakoooonnnnn....čestitke.....zj boš pa lažje dihala :)