|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
2.6.2010 18:12:27   
claud
Onasis...hvala....bom se oglasla ko bo s casom zneslo....user posted image user posted image user posted image
Upam da boste mel na morciju lepo vremeuser posted image

Moram pohvalit mojo princesko!!!!
Ze 2 tedna noce zaspat pri nama v postli.......obvezno v svoji....ne morm verjet....kr sama se je navadlauser posted image user posted image user posted image

Tamika waaaaaaau pa sj vi mate ogromno hiso!!!!!user posted image user posted image

Kolumbo...vseved na dveh nogahuser posted image user posted image

Mi vrtca nismo dobil....smo 33. v cakalni vrsti.....a katera ve ce obcina da nekaj denarja tistim ki ne dobija vrtca,samo v skofji loki, al povsod......v skofji loki dajo baje 100 ojrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.6.2010 20:18:33   
sjmm
palačinke u ritkah...mmmmm so ble dobre

cote pokomandirane...ostala sam posteljnina

mali stuširan...ga daje hud popoldanski tečnitis

še posesala sm kuhno in dnevno, kocke so lepo na kupčku

zdej pa Maj v deželo sanj, jz pa tuš in kavč

pridne bodite in lepo spite!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.6.2010 21:39:49   
Ajvy
oi...gužva za znoret....zato sem podaljšala eno urco...noro....
Tisa  sama papca ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEbela..
ja, popoldne sem bila...

Urša--obvezno je v trenirkici..ki jo lahko sama sleče, da gre lahko sama na wc...Tisa pa ima body in hlače....

Tamika..
..zelo zelo lepo hišo

Claud....waw..čestitke princeski za samostojno spanje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:46:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 21:54:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.6.2010 22:14:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

nosečke.... kako bebike male???

kolumbo...kako kaj MARO???'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WHO THE F..K IS MARO?????

Tvoje tretje dete....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tanci zadnjič delala  neke kombinacije iz imen Maja in Roka...pa sem prehitro prebrala in namesto MARK sem jo razumela MAROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.6.2010 22:15:21   
Onasiss

JUTR MED 10 IN 12 DŽITE FIGE DO DASKE, MORDA SE ZGODI EN POMEMBEN DOGODEKuser posted image user posted image user posted image ...več o tem jutri

a je mogoče avto u igriuser posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.6.2010 22:18:42   
Onasiss
claud.... bravo za napredke v spanju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabla povedat 2 stvari:

- že kak teden nisem več špeglrka...user posted image user posted image user posted image user posted image

- imamo 99 % zaščito pred vdorom moških paglavcev na ženska jajčeca... stvar je še nova, me pa neki čudno špika vse skupaj v križu.... če se bo slabo obneslo je grev...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.6.2010 22:19:21   
Onasiss
Grrm spat in prosim ne delat več dežja....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.6.2010 22:21:59   
Čebel@
čer

kolumbo.....ne,matura še traja in sicer-čakajo me še zagovoriuser posted image

onasiss....če bom vse z 2 naredila sem zmagalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.6.2010 22:22:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

claud.... bravo za napredke v spanju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabla povedat 2 stvari:

- že kak teden nisem več špeglrka...user posted image user posted image user posted image user posted image

- imamo 99 % zaščito pred vdorom moških paglavcev na ženska jajčeca... stvar je še nova, me pa neki čudno špika vse skupaj v križu.... če se bo slabo obneslo je grev...

a imaš leče?......a ste vrnili obrt?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.6.2010 22:23:05   
Čebel@
grem spatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.6.2010 7:07:16   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.6.2010 7:14:49   
Urša08
Jutro

Kako ste? Pri nas vreme ne kaže nič kaj obetavnouser posted image Sedaj bosta tamaledva pojedla zajtrk, spakiram Nejčku torbo in počakamo babi in dedija da ga prideta iskatuser posted image . Nejc se že veseli, da bo šel z njima na vikend, meni bo pa tud lažje kaj pripravit samo z Žigcem, pa še pregled mam danes. Po pregledu pa via šoping, mam en velik spisek kaj mormo kupituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Katero kremo za sončanje uporabljate zase?

Kolumbo
bom držala pestke

Ajvy, Katjuša, Kolumbo hvala za odgovor glede oblačenja v vrtcuuser posted image

Claud držim pestke da vse zrihtata in bo stanovanje kmalu vajinouser posted image

Tamika ma sem mislila da je še dražji tale likalnik, mogoče si ga pa kdaj omislim, sam bom potem rabla še inštrukcijeuser posted image user posted image user posted image

Sjmm ma ti si pridna, vse popedenčkala včeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.6.2010 7:37:31   
petrušk_
jutro punce!!!

nič z user posted image user posted image in niti user posted image user posted image - sm nardila clearblue....res mi ni nč jasn....res nism mela nikol prej točnih, ampak zj pa že en cajt mal bolj urejene...tko da mi res ni jasno kaj se dogaja....bo treba še en mesec počakat pol pa via G

ursa tamika o kerem pegleznu govorita, k jst tud rabm za boljšga nafehtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....super za stanovanje....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
3.6.2010 8:01:00   
Katjusa
jutro.....

kolumbo jst že zdej držim fige če slučajno pol pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onassis lepo te je brati po dolgem, času...... vidim, da se tud že pripravljate na dopust.... to bo letos fino k bosta 2 hodla po polaži in čofotala v vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... jst tud komi čakam ampak za nas je na žalost še vse v oblakih...

Urša ful lepo, da gre nejc rad z babico in dedijem user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa izkoristi čas zase in žigecauser posted image user posted image user posted image user posted image to bosta uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne preveč zapravljatuser posted image user posted image user posted image

petrušk ko jo čakaš pač neče prit sej bo pomoje ni nič narobe se ti je sam ciklus zavleku....

jst in beni šibama v Vitanje sam zbudit ga še morem... pride on k je okna montiral še zunanje poličke namontirat in ker nimam varstva grema kr oba tja......

lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
3.6.2010 8:17:40   
petrušk_
sm naložila nekaj novih slikc v album - vabljene na ogled mojih mojstrovin - tortice in pa nekaj utrinkov naše gradnje :)

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 8:20:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
3.6.2010 8:31:21   
Urša08
Otroka zrihtana, Nejc ma culco spakirano tko da ves neučakan čaka babi in dedijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo pa kaj daješ otrokom da ti tok dolg spijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojedva sta že dve uri turbo

Katjuša sej ne bomo preveč zapravljaliuser posted image user posted image user posted image mormo pa poskrbet da naši želodčki na morju ne bodo lačni, pa seveda obisk lekarne, pa mal kun bo treba it iskat,... Glede varstva mam pa jaz tud krizo, dons mam ob dveh laboratorij in pregled in morm prej mojga iskat v službo, da bo varuška. Iz tega vidika bo septembra super ko dam tamaledva v vrtec in ne bo treba non stop iskat varstvo.

petrušk
ma najboljše da vse skup malce odklopiš in ponoviš test čez kak teden

Neposredna povezava do sporočila: 3069
3.6.2010 8:34:03   
Čebel@

Jutro....mulca še spita itak- jst pa že mega turbo prkloplen.....komi diham...sej sploh ne vem zakaj se spet tok sikeramuser posted image user posted image user posted image .....čakam zdele en skoraj odlčilni klic in mam tak filing k čebela k na maturo čakauser posted image

URŠA dobr pakiraj

ONASIS KVA DUGAJA? dej mormo že na kavo noooooouser posted image ....Maro ureduuser posted image user posted image user posted image , me je glih Šime uparašu kakšno partizansko ime bo meluser posted image  evo mamo ga MAROuser posted image .......Mi je Mark sicer ful všeč, sam je bratec od Šimeta Marko in si svakinja želi še enga sina ki bi mu dala ime Mark, zato ji ne bom vzela tega veselja, ker je bla tut ona ful fer do mene, ko je rodila hčerko in ji je hotla dat ime Nina, sam je vedla d mam jst samo to ime za bejbo in je pol zbrala drugo ime.............

Otroc se zbujajo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
3.6.2010 8:35:30   
Urša08
Petrušk lepi tortici, od gradnje pa nič ne vidim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
3.6.2010 8:36:24   
simonakr
Jutro!
Kolumbo - dej še men mal turbota posod, ga rabim, ker se mi nič ne da user posted image

Petrušk - ena šansa je še zakaj ti zamuja: Lahko je prišlo do kasnejše ovulacije in zanositve, in je zdaj še prekmalu da bi se karkoli pokazalo. zdej če ne bi user posted image prišla v roku 2 tednov poklič svojo G in ji povej pa ti bo vedla svetovat.

Grem obešat perilo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 8:38:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
3.6.2010 8:40:41   
Čebel@

...smo mel že uvodni fajt, sm že jokalauser posted image , ampak gremo dalje...ni še koncuser posted image user posted image user posted image .......oven se ne da do zadnjegauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glavo pokonci!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
3.6.2010 8:44:36   
simonakr

SIMONA čez pol urce bom šla mim tvoje bajte pa bom gas dala do daske če bo kej nucaluser posted image user posted image user posted image

Ti kar! Mogoče bo pa kaj nucalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?