|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
3.6.2010 12:51:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce!!!

nič z user posted image user posted image in niti user posted image user posted image - sm nardila clearblue....res mi ni nč jasn....res nism mela nikol prej točnih, ampak zj pa že en cajt mal bolj urejene...tko da mi res ni jasno kaj se dogaja....bo treba še en mesec počakat pol pa via G

ursa tamika o kerem pegleznu govorita, k jst tud rabm za boljšga nafehtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....super za stanovanje....

likalna postaja

user posted image

http://www.mercator.si/_files/47026/tehnika-19_11.pdf
stran 18 user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 3.6.2010 12:59:17 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.6.2010 12:56:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mene pa ta user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=z9YCi6yYKAA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.6.2010 12:58:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo oknske poličke montirane..... zasačla sta me 2 soseda pravzaroav ena soseda in en sosed vsi občudujejo našega benija in itak so mi vsi vse prešinfaluser posted image user posted image user posted image user posted image šla sma tud tam v trgovino trgovke ful prijazne in bi čvekale celo dopoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image sem imela občutek, da jim ful paše kak nov obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem prišla domov pa je čakala pošta iz davčne moj je dobil dohodnino nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ga klicala in mu povedala da je dobil 340€ je bil ful vesel pol sem mu pa rekla da je tle že odšteto teden kampa user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kolk je pol to sem rekla 548€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fajn nakazano bo konec julija in avgusta gremo 90% na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa kampe gledat in mal preračunat kolk točno bomo rabliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela in skačem do plafonauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse našteto in upam, da se bodo sosedje unesli in vas lepo sprejeli...je pa ja fajn mal mladine u bližini!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.6.2010 12:58:51   
petrušk_

jutro punce!!!

nič z user posted image user posted image in niti user posted image user posted image - sm nardila clearblue....res mi ni nč jasn....res nism mela nikol prej točnih, ampak zj pa že en cajt mal bolj urejene...tko da mi res ni jasno kaj se dogaja....bo treba še en mesec počakat pol pa via G

ursa tamika o kerem pegleznu govorita, k jst tud rabm za boljšga nafehtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

likalna postaja

user posted image

pa je to praktično?? kako pa srajce likaš, pa naprimer jaknce alpa kiklce od tamalih, k ma gube alpa podlogo in če ni čist poravnano se pol tiste grde črte nardijo????

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.6.2010 13:00:46   
sjmm

jutro punce!!!

likalna postaja

user posted image

pa je to praktično?? kako pa srajce likaš, pa naprimer jaknce alpa kiklce od tamalih, k ma gube alpa podlogo in če ni čist poravnano se pol tiste grde črte nardijo????

jz tud firbčna..kako ???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.6.2010 13:01:54   
TAMIKA3

jutro punce!!!

likalna postaja

user posted image

srajce likam z navadno... user posted image ne uporabljajo tega user posted image user posted image user posted image user posted image ... nosimo večinoma kavbojkeuser posted image , nič podloženega...skratka meni je ZAKON user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.6.2010 13:03:42   
sjmm
naš cukrček u svetu sanj...dons ima ene nove fore z jezikom in ga skoz neki vn moli...se še bol slini k ponavadi...sm prejtle verjetn odkrila vzrok neprespanih noči....trojkica vn rineuser posted image user posted image

bomo vidl

kosilo kliče

moj je prišel lačn k volk..ne k 2 volka s tistega seminarja..pol mu je še Maj pomagal jest..sta bla prov smešnauser posted image

Miha vsak cajt pride, čez pol ure pa bomo že v polnem številu, tko, da morm kr z lonci na zmenkuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.6.2010 13:14:20   
Katjusa
tamika dobra si da lahko s temle likaš...... dober za velike ravne površine in hlače na rob je super..... to je v praksi bolj upozabno za kako šivilijo za lepljenje medvlog al pa za kako likanje tiska na majice...... jst si s temle ne predstavljam likanja pa smo tole v šoli dost uporabljal......
sicer pa jst itak nič ne likam (razn kako srajco) tak, da ko se bomo selil si morem še likalnik kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.6.2010 13:15:30   
Katjusa
kolumbo jst še kr fige držimuser posted image user posted image user posted image user posted image a je že znano, lahko spustim ker mal težko delamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.6.2010 14:04:45   
Deja
Gledam in ne morem verjet.... TANCI a je res? super sta obe!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.6.2010 14:04:47   
sjmm

kolumbo jst še kr fige držimuser posted image user posted image user posted image user posted image a je že znano, lahko spustim ker mal težko delamuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud firbec matra...sigurn nas bo ke do 10h zvečer v nevednosti pustila...pol bo pa en naspidiran post napisalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.6.2010 14:06:01   
sjmm
pri nas vse brbota na šporget...mali še spi..še mal, pa pohamsamo in pol v šopinguser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.6.2010 14:18:03   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
3.6.2010 14:19:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

pri nas vse brbota na šporget...mali še spi..še mal, pa pohamsamo in pol v šopinguser posted image

fajn nakupite user posted image user posted image user posted image user posted image ... bo ata tudi maneken user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.6.2010 14:19:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mene tud firbec matra...sigurn nas bo ke do 10h zvečer v nevednosti pustila...pol bo pa en naspidiran post napisalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.6.2010 14:21:11   
TAMIKA3

tamika dobra si da lahko s temle likaš...... dober za velike ravne površine in hlače na rob je super..... to je v praksi bolj upozabno za kako šivilijo za lepljenje medvlog al pa za kako likanje tiska na majice...... jst si s temle ne predstavljam likanja pa smo tole v šoli dost uporabljal......
sicer pa jst itak nič ne likam (razn kako srajco) tak, da ko se bomo selil si morem še likalnik kupituser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz majčke in puloverje zložim za omaro, potem pa pod parco in v omarco user posted image user posted image user posted image user posted image .... hitro in enostavno user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.6.2010 15:07:46   
Katjusa
pr nas beni tud še spi florjan pa zunaj na toboganu.... jst pa marelične cmoke kuham za moja user posted image user posted image .....

evo sem si naračunala teden dopusta v kampu nas bo prišlo nekje 154€ to je že s turistično takso..... je pa to cena po 20.8. prej itak ne bomo šli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bomo šli kr v valkanelo k vemo, da je dost sence in plaža nam odgovarja... pa dost igral za user posted image user posted image user posted image   komi čakam.... moj je nekaj sanjal o kampu z bazenom.... no men to nekak ni ker itak se raje v morju kopam, če sem na morjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.6.2010 15:12:04   
Katjusa

jaz majčke in puloverje zložim za omaro, potem pa pod parco in v omarco user posted image user posted image user posted image user posted image .... hitro in enostavno user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image

aha a to pol k zložiš mal s tole zadevo popariš ampak ne stiskaš..... če je tko pol je kuluser posted image user posted image pa je para dost močna kolk barov ma to?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 15:20:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 15:21:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.6.2010 15:33:23   
simonakr
Kolumbo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za avto!

Deja Tanci Katjuša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tele vaši posti mi pa niso čist jasni user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.6.2010 15:35:33   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kolumbo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za avto!

Deja Tanci Katjuša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tele vaši posti mi pa niso čist jasni user posted image

Punce poglejte novo reklamo od HN... pa boste vidle o čem jaz govorim....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.6.2010 15:48:53   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Punce poglejte novo reklamo od HN... pa boste vidle o čem jaz govorim....

HN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.6.2010 15:57:27   
MIHAILO
POZDRAVLJENE...racunalnik sploh ne vzigam ,ker pol dneva prespim...tako vasj ne cutim mucnine in glavobola...ko pa ne spim pa samo to cutimuser posted image user posted image Zelodec me boli da sem lacna ,ko pojem mi je slabo,nato se glavobobol..]Lepo se imejte ,se javim ,ko bom bolje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.6.2010 15:58:45   
Deja
simona - maš ZS!

LP

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?