Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:45:02
|
|
|
|
Čebel@
|
morning že cel jutr poslušan Danieline komade-sem čist naspidirana zdele malo popokam k tašči in grem popravljat seminarsko,da jo drug teden lahko oddam .......pa učit se morem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:48:36
|
|
|
|
simonakr
|
PUNCE KAKO PREPRIČATE TAMAUČKE DA PUSTIJO ŠTUMFE IN COPATE NA NOGAH???? Naša jih skoz dol vleče, imamo pa une štumfle z bremzami.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:59:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE KAKO PREPRIČATE TAMAUČKE DA PUSTIJO ŠTUMFE IN COPATE NA NOGAH???? Naša jih skoz dol vleče, imamo pa une štumfle z bremzami. nimam odgovora,ker naša hoče imet skos copatke gor
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 9:20:31
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Jst spet na delovnem mestu...nekaj ljudi je že popedenčkanih, zdj pa mal kofetkam..... onasis-vau nisi špeglarka..... Kaj pa je to za ena nova zadeva? A ni sterilizacija edina varianta? ćebela držim pesti za tole tvojo maturo....sm prepričana da ti bo vse ratal, glede na tvojo vztrajnost urša lep pregled ti želim... a imaš uz? Super za Nejčkov vikend...in tvoj... A katera že ve za spol? kolumbo...tebe se res ful dobr bere... .....se mi zdi da tebe zmer najbl hitr berem... Firbec me daje...ful.....kakšna informacija več ? simona ko je Larissa dajala štumfe pa copate dol, sm jo dala v kopalnico na ploščice (boso), pa ji je blo mrzlo do joka , pool ji dam copatke gor in evo...ne gre več bosa niti po parketu......sam po unih penastih puzlah uživa bosa...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 9:56:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr PUNCE KAKO PREPRIČATE TAMAUČKE DA PUSTIJO ŠTUMFE IN COPATE NA NOGAH???? Naša jih skoz dol vleče, imamo pa une štumfle z bremzami. Simonakr pri nas je to Nejc delal in ni nič pomagalo, pač počakaš da ga mine medtem pa ji nogavičke daješ gor. Aja Nejc je to počel kar precej časa pomoje sigurno do dveh let.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 9:57:16
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sm ...nočni žur...smo mel u troje, ne u dvoje z .....Maj je bil na 15 minut pokonc, u miže neki cvilu...pol se je štimal kako bo spal...smo vse položaje probal, pojma nimam kva mu je...zgleda, da se mu še ponoč dogaja...ma nočni turbo vidm, da ste kr zgovorne onassis....bravo, da si odložila očalca....pa z obrtjo ste kr zaključl al kaj????? urša...lepo od babi in dedija, da ti bosa mal olajšala priprave, pa še Nejcu veselje naredila!!! kolumbo....sej bo...sem šur, da k si ti neki u glavo zapičiš sigurn rata, čeprav je treba neki ovir prehodit!!!!Držim pesti!!!!!! čebel@....uspešno učenje in sploh vse u zvezi z maturo naj ti fajn zlaufa!!!!!mislimo nate!!!!! zuni neki sladko-kislo....bova šla kr mal pogledat z vozičkom naokol....sam jz prvo še mal kofice spijem moj gre zdej na en seminar...menda do 12h...pol je šoping za mojga...jz sm itak tok debela, da se mi sploh ne da ubadat, da bi si še kej novga kupla, sam neki za gor čez majčko si morm
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 9:57:20
|
|
|
|
Urša08
|
Claud sem prebrala da nista dobila vrtca , upam da dobite primerno varstvo. Kako pa sedaj kombinirate?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 9:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem si nardila en kapučinček. Sem pa čist neki povožena. Da se mi totalno nič ampak kej bo treba narest Sjmm ojoj spet nočna žurka A vidva gresta tud dons v šoping, mi tud - se mogoče spet kje srečamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:01:39
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem si nardila en kapučinček. Sem pa čist neki povožena. Da se mi totalno nič ampak kej bo treba narest Sjmm ojoj spet nočna žurka A vidva gresta tud dons v šoping, mi tud - se mogoče spet kje srečamo mi2 imava cote šoping, da ne bo šel moj u gatah na valeto
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:03:21
|
|
|
|
sjmm
|
urša...jz sm včeri 3 palačinke pojedla...nism mogla verjet...mislim, da jih še nism u lajfu...sam so ble bol male in tanke...no, moj pravi, da sm verjetn lačna k skor nič ne spim...a je to možn???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:07:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša...jz sm včeri 3 palačinke pojedla...nism mogla verjet...mislim, da jih še nism u lajfu...sam so ble bol male in tanke...no, moj pravi, da sm verjetn lačna k skor nič ne spim...a je to možn??? Sjmm tvoj ima čist prav, tole nespanje pušča posledice in izčrpava telo zato si pa hrano kar privošči in ne matraj telesa še s stradanjem naj se vam nočke uredijo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:10:20
|
|
|
|
Urša08
|
Punce mene je pa kr mal groza it dons na vago pri ginekologinji, sem 2 kg sigurno pridelala . Ampak si sploh ne morem pomagat, jaz mam tak apetit, bi skoz neki jedla, joj me kr skrbi kakšna bom novembra Claud mislim da danes ne bo uz, samo klasičen posvet in poslušanje srčka. No mogoče se motim in se pokaže še spol Glede spolov je tako da Barbarags in Kolumbo pričakujeta .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:26:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša...jz sm včeri 3 palačinke pojedla...nism mogla verjet...mislim, da jih še nism u lajfu...sam so ble bol male in tanke...no, moj pravi, da sm verjetn lačna k skor nič ne spim...a je to možn??? Sjmm tvoj ima čist prav, tole nespanje pušča posledice in izčrpava telo zato si pa hrano kar privošči in ne matraj telesa še s stradanjem naj se vam nočke uredijo hvala, me zmer mal pomiriš...sam d ne bom pol k bomba na valeti
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:28:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce mene je pa kr mal groza it dons na vago pri ginekologinji, sem 2 kg sigurno pridelala . Ampak si sploh ne morem pomagat, jaz mam tak apetit, bi skoz neki jedla, joj me kr skrbi kakšna bom novembra Claud mislim da danes ne bo uz, samo klasičen posvet in poslušanje srčka. No mogoče se motim in se pokaže še spol Glede spolov je tako da Barbarags in Kolumbo pričakujeta . urša...sej po moje pol v zadnjih mesecih k te bo že vse mal tiščal ne boš imela tak apetit...tko, da don`t worry...be happy!!!!!!!Lep pregled ti želim!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:30:39
|
|
|
|
claud
|
Ursa hvala za odgovor glede spolov Glede vrtca pa tko kombiniramo da se mi2 šihtava, umes pa tašča uskoči..... Žal je tko da se mi2 zdj bl mal vidiva a,pak to je edina varianta......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 10:59:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce mene je pa kr mal groza it dons na vago pri ginekologinji, sem 2 kg sigurno pridelala . Ampak si sploh ne morem pomagat, jaz mam tak apetit, bi skoz neki jedla, joj me kr skrbi kakšna bom novembra Claud mislim da danes ne bo uz, samo klasičen posvet in poslušanje srčka. No mogoče se motim in se pokaže še spol Glede spolov je tako da Barbarags in Kolumbo pričakujeta . to pa ja ni veliko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 11:03:11
|
|
|
|
Čebel@
|
claud.......a sta s Laro sodelavki ali je tvoja šefova?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 11:28:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......a sta s Laro sodelavki ali je tvoja šefova? Ona je moja sodelavka....me bo pa zdj tud nohte začela učit....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:03:20
|
|
|
|
sjmm
|
sva se nazračla...pri nas je blo do zdej lepo..zdej se pa neki dež ponuja...sva kr not ušla na en sokec moj kmal pride k ma ob 12h konc predavanja bo treba mal za kosilček pripravt...dons bo korenčkova juhca...zadne cajte je neki zlo popularna , pol pa špagetki s porovo in smeanovo omakco in mešana solatka...tko bol na brzino, u izi...upam, da ne bo pripomb urša...že pakiraš??? kolumbo...kako a je kej uspel?? sem včeri zvečer naštimala pomivalca , da bo ob 10h zalaufu...sm timing naštimala, sam vklop se pa ni hotu kr sam prtisnt ...no, smo pa zju3 zašaltal...emšo ni kej...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:05:07
|
|
|
|
sjmm
|
glede copatkov...naš si je skoz sezuval cicibanke...očitno so ga motile, sploh takrat, ko je še mal hodu mal se plazu...odkar ima une kao robezke...nimamo problemov...so zmer na nogicah
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:08:15
|
|
|
|
sjmm
|
tole je pa našga obnorel te dni Hippo and Bully
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:14:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tole je pa našga obnorel te dni Hippo and Bully pa bunny http://www.youtube.com/watch?v=aEZjP1HzATE&feature=related
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 3.6.2010 12:17:37 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:15:36
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mene pa ta http://www.youtube.com/watch?v=z9YCi6yYKAA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:28:40
|
|
|
|
Katjusa
|
hej bejbe mi imamo oknske poličke montirane..... zasačla sta me 2 soseda pravzaroav ena soseda in en sosed vsi občudujejo našega benija in itak so mi vsi vse prešinfal šla sma tud tam v trgovino trgovke ful prijazne in bi čvekale celo dopoldne sem imela občutek, da jim ful paše kak nov obraz ko sem prišla domov pa je čakala pošta iz davčne moj je dobil dohodnino nazaj sem ga klicala in mu povedala da je dobil 340€ je bil ful vesel pol sem mu pa rekla da je tle že odšteto teden kampa je reku kolk je pol to sem rekla 548€ ful fajn nakazano bo konec julija in avgusta gremo 90% na morje zdej grem pa kampe gledat in mal preračunat kolk točno bomo rabli sem ful vesela in skačem do plafona
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 12:29:47
|
|
|
|
Urša08
|
Vas na hitrco še pozdravim predno šibam v laboratorij in na pregled . Sjmm uf še ne pakiram, sem sebe zrihtala, tamalga, pa mal sva likala ostalo čaka na večer lep dan pa se zvečer tipkamo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?