|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
3.6.2010 8:45:02   
Čebel@
morninguser posted image

že cel jutr poslušan Danieline komade-sem čist naspidiranauser posted image user posted image user posted image

zdele malo popokam k tašči in grem popravljat seminarsko,da jo drug teden lahko oddamuser posted image .......pa učit se moremuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.6.2010 8:48:36   
simonakr
PUNCE KAKO PREPRIČATE TAMAUČKE DA PUSTIJO ŠTUMFE IN COPATE NA NOGAH???? user posted image user posted image

Naša jih skoz dol vleče, imamo pa une štumfle z bremzami.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.6.2010 8:59:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

PUNCE KAKO PREPRIČATE TAMAUČKE DA PUSTIJO ŠTUMFE IN COPATE NA NOGAH???? user posted image user posted image

nimam odgovora,ker naša hoče imet skos copatke gor

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.6.2010 9:20:31   
claud
Jutro!

Jst spet na delovnem mestu...nekaj ljudi je že popedenčkanih, zdj pa mal kofetkam.....

onasis-vau nisi špeglarka.....user posted image
Kaj pa je to za ena nova zadeva? A ni sterilizacija edina varianta?

ćebela držim pesti za tole tvojo maturo....sm prepričana da ti bo vse ratal, glede na tvojo vztrajnostuser posted image

urša lep pregled ti želim... a imaš uz? Super za Nejčkov vikend...in tvoj...user posted image
A katera že ve za spol?

kolumbo...tebe se res ful dobr bere...user posted image .....se mi zdi da tebe zmer najbl hitr berem...user posted image user posted image
Firbec me daje...ful.....kakšna informacija več ?user posted image

simona ko je Larissa dajala štumfe pa copate dol, sm jo dala v kopalnico na ploščice (boso), pa ji je blo mrzlo do jokauser posted image , pool ji dam copatke gor in evo...ne gre več bosa niti po parketu......sam po unih penastih puzlah uživa bosa...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.6.2010 9:56:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Simonakr pri nas je to Nejc delal in ni nič pomagalo, pač počakaš da ga mine medtem pa ji nogavičke daješ gor. Aja Nejc je to počel kar precej časa pomoje sigurno do dveh let.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.6.2010 9:57:16   
sjmm
dan!

sm user posted image user posted image user posted image user posted image ...nočni žur...smo mel u troje, ne u dvoje z user posted image .....Maj je bil na 15 minut pokonc, u miže neki cvilu...pol se je štimal kako bo spal...smo vse položaje probal, pojma nimam kva mu je...zgleda, da se mu še ponoč dogaja...ma nočni turbouser posted image

vidm, da ste kr zgovorneuser posted image

onassis....bravo, da si odložila očalca....pa z obrtjo ste kr zaključl al kaj?????

urša...lepo od babi in dedija, da ti bosa mal olajšala priprave, pa še Nejcu veselje naredila!!!user posted image

kolumbo....sej bo...sem šur, da k si ti neki u glavo zapičiš sigurn rata, čeprav je treba neki ovir prehodit!!!!Držim pesti!!!!!!

čebel@....uspešno učenje in sploh vse u zvezi z maturo naj ti fajn zlaufa!!!!!mislimo nate!!!!!

zuni neki sladko-kislo....bova šla kr mal pogledat z vozičkom naokol....sam jz prvo še mal kofice spijem

moj gre zdej na en seminar...menda do 12h...pol je šoping za mojga...jz sm itak tok debela, da se mi sploh ne da ubadat, da bi si še kej novga kupla, sam neki za gor čez majčko si mormuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.6.2010 9:57:20   
Urša08
Claud sem prebrala da nista dobila vrtcauser posted image , upam da dobite primerno varstvo. Kako pa sedaj kombinirate?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.6.2010 9:59:59   
Urša08
Jaz sem si nardila en kapučinček. Sem pa čist neki povožena. Da se mi totalno nič ampak kej bo treba narestuser posted image user posted image user posted image

Sjmm ojoj spet nočna žurkauser posted image A vidva gresta tud dons v šoping, mi tud - se mogoče spet kje srečamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.6.2010 10:01:39   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem si nardila en kapučinček. Sem pa čist neki povožena. Da se mi totalno nič ampak kej bo treba narestuser posted image user posted image user posted image

Sjmm ojoj spet nočna žurkauser posted image A vidva gresta tud dons v šoping, mi tud - se mogoče spet kje srečamouser posted image user posted image user posted image

mi2 imava cote šoping, da ne bo šel moj u gatah na valetouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.6.2010 10:03:21   
sjmm
urša...jz sm včeri 3 palačinke pojedla...nism mogla verjet...mislim, da jih še nism u lajfu...sam so ble bol male in tanke...no, moj pravi, da sm verjetn lačna k skor nič ne spim...a je to možn???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.6.2010 10:07:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša...jz sm včeri 3 palačinke pojedla...nism mogla verjet...mislim, da jih še nism u lajfu...sam so ble bol male in tanke...no, moj pravi, da sm verjetn lačna k skor nič ne spim...a je to možn???

Sjmm tvoj ima čist prav, tole nespanje pušča posledice in izčrpava telo zato si pa hrano kar privošči in ne matraj telesa še s stradanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se vam nočke uredijo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.6.2010 10:10:20   
Urša08
Punce mene je pa kr mal groza it dons na vago pri ginekologinji, sem 2 kg sigurno pridelalauser posted image . Ampak si sploh ne morem pomagat, jaz mam tak apetit, bi skoz neki jedla, joj me kr skrbi kakšna bom novembrauser posted image

Claud mislim da danes ne bo uz, samo klasičen posvet in poslušanje srčka. No mogoče se motim in se pokaže še spoluser posted image user posted image user posted image Glede spolov je tako da Barbarags in Kolumbo pričakujeta user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.6.2010 10:26:48   
sjmm

Sjmm tvoj ima čist prav, tole nespanje pušča posledice in izčrpava telo zato si pa hrano kar privošči in ne matraj telesa še s stradanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se vam nočke uredijo

hvala, me zmer mal pomiriš...sam d ne bom pol k bomba na valetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.6.2010 10:28:08   
sjmm

Punce mene je pa kr mal groza it dons na vago pri ginekologinji, sem 2 kg sigurno pridelalauser posted image . Ampak si sploh ne morem pomagat, jaz mam tak apetit, bi skoz neki jedla, joj me kr skrbi kakšna bom novembrauser posted image

Claud mislim da danes ne bo uz, samo klasičen posvet in poslušanje srčka. No mogoče se motim in se pokaže še spoluser posted image user posted image user posted image Glede spolov je tako da Barbarags in Kolumbo pričakujeta user posted image .

urša...sej po moje pol v zadnjih mesecih k te bo že vse mal tiščal ne boš imela tak apetit...tko, da don`t worry...be happy!!!!!!!Lep pregled ti želim!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.6.2010 10:30:39   
claud
Ursa hvala za odgovor glede spolovuser posted image
Glede vrtca pa tko kombiniramo da se mi2 šihtava, umes pa tašča uskoči.....
Žal je tko da se mi2 zdj bl mal vidiva a,pak to je edina varianta......user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.6.2010 10:59:08   
Čebel@

to pa ja ni velikouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.6.2010 11:03:11   
Čebel@
claud.......a sta s Laro sodelavki ali je tvoja šefova?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.6.2010 11:28:06   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

claud.......a sta s Laro sodelavki ali je tvoja šefova?

Ona je moja sodelavka....me bo pa zdj tud nohte začela učit....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.6.2010 12:03:20   
sjmm
sva se nazračla...pri nas je blo do zdej lepo..zdej se pa neki dež ponuja...sva kr not ušla na en sokecuser posted image

moj kmal pride k ma ob 12h konc predavanja

bo treba mal za kosilček pripravt...dons bo korenčkova juhca...zadne cajte je neki zlo popularnauser posted image , pol pa špagetki s porovo in smeanovo omakco in mešana solatka...tko bol na brzino, u izi...upam, da ne bo pripombuser posted image

urša...že pakiraš???

kolumbo...kako a je kej uspel??

sem včeri zvečer naštimala pomivalca , da bo ob 10h zalaufu...sm timing naštimala, sam vklop se pa ni hotu kr sam prtisntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, smo pa zju3 zašaltal...emšo ni kej...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.6.2010 12:05:07   
sjmm
glede copatkov...naš si je skoz sezuval cicibanke...očitno so ga motile, sploh takrat, ko je še mal hodu mal se plazu...odkar ima une kao robezke...nimamo problemov...so zmer na nogicahuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.6.2010 12:08:15   
sjmm
tole je pa našga obnorel te dni

Hippo and Bully

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.6.2010 12:14:28   
TAMIKA3

tole je pa našga obnorel te dni

Hippo and Bully

user posted image user posted image
pa bunny user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=aEZjP1HzATE&feature=related

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 3.6.2010 12:17:37 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.6.2010 12:15:36   
TAMIKA3
mene pa ta user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=z9YCi6yYKAA

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.6.2010 12:28:40   
Katjusa
hej bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo oknske poličke montirane..... zasačla sta me 2 soseda pravzaroav ena soseda in en sosed vsi občudujejo našega benija in itak so mi vsi vse prešinfaluser posted image user posted image user posted image user posted image šla sma tud tam v trgovino trgovke ful prijazne in bi čvekale celo dopoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image sem imela občutek, da jim ful paše kak nov obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem prišla domov pa je čakala pošta iz davčne moj je dobil dohodnino nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ga klicala in mu povedala da je dobil 340€ je bil ful vesel pol sem mu pa rekla da je tle že odšteto teden kampa user posted image user posted image user posted image user posted image je reku kolk je pol to sem rekla 548€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fajn nakazano bo konec julija in avgusta gremo 90% na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa kampe gledat in mal preračunat kolk točno bomo rabliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela in skačem do plafonauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.6.2010 12:29:47   
Urša08
Vas na hitrco še pozdravim predno šibam v laboratorij in na pregleduser posted image .

Sjmm uf še ne pakiram, sem sebe zrihtala, tamalga, pa mal sva likalauser posted image user posted image user posted image ostalo čaka na večer

lep dan pa se zvečer tipkamouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?