Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 18:12:27
|
|
|
|
claud
|
Onasis...hvala....bom se oglasla ko bo s casom zneslo.... Upam da boste mel na morciju lepo vreme Moram pohvalit mojo princesko!!!! Ze 2 tedna noce zaspat pri nama v postli.......obvezno v svoji....ne morm verjet....kr sama se je navadla Tamika waaaaaaau pa sj vi mate ogromno hiso!!!!! Kolumbo...vseved na dveh nogah Mi vrtca nismo dobil....smo 33. v cakalni vrsti.....a katera ve ce obcina da nekaj denarja tistim ki ne dobija vrtca,samo v skofji loki, al povsod......v skofji loki dajo baje 100 ojro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 20:18:33
|
|
|
|
sjmm
|
palačinke u ritkah...mmmmm so ble dobre cote pokomandirane...ostala sam posteljnina mali stuširan...ga daje hud popoldanski tečnitis še posesala sm kuhno in dnevno, kocke so lepo na kupčku zdej pa Maj v deželo sanj, jz pa tuš in kavč pridne bodite in lepo spite!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 21:39:49
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...gužva za znoret....zato sem podaljšala eno urco...noro.... Tisa sama papca .... ČEbela..ja, popoldne sem bila... Urša--obvezno je v trenirkici..ki jo lahko sama sleče, da gre lahko sama na wc...Tisa pa ima body in hlače.... Tamika....zelo zelo lepo hišo Claud....waw..čestitke princeski za samostojno spanje
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 21:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 21:54:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:14:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss nosečke.... kako bebike male??? kolumbo...kako kaj MARO???' WHO THE F..K IS MARO????? Tvoje tretje dete.... je tanci zadnjič delala neke kombinacije iz imen Maja in Roka...pa sem prehitro prebrala in namesto MARK sem jo razumela MARO
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:15:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTR MED 10 IN 12 DŽITE FIGE DO DASKE, MORDA SE ZGODI EN POMEMBEN DOGODEK ...več o tem jutri a je mogoče avto u igri
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:18:42
|
|
|
|
Onasiss
|
claud.... bravo za napredke v spanju.... Sem vam pozabla povedat 2 stvari: - že kak teden nisem več špeglrka... - imamo 99 % zaščito pred vdorom moških paglavcev na ženska jajčeca... stvar je še nova, me pa neki čudno špika vse skupaj v križu.... če se bo slabo obneslo je grev...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:19:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Grrm spat in prosim ne delat več dežja....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:21:59
|
|
|
|
Čebel@
|
čer kolumbo.....ne,matura še traja in sicer-čakajo me še zagovori onasiss....če bom vse z 2 naredila sem zmagala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:22:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss claud.... bravo za napredke v spanju.... Sem vam pozabla povedat 2 stvari: - že kak teden nisem več špeglrka... - imamo 99 % zaščito pred vdorom moških paglavcev na ženska jajčeca... stvar je še nova, me pa neki čudno špika vse skupaj v križu.... če se bo slabo obneslo je grev... a imaš leče?......a ste vrnili obrt?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 22:23:05
|
|
|
|
Čebel@
|
grem spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 7:07:16
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 7:14:49
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Kako ste? Pri nas vreme ne kaže nič kaj obetavno Sedaj bosta tamaledva pojedla zajtrk, spakiram Nejčku torbo in počakamo babi in dedija da ga prideta iskat . Nejc se že veseli, da bo šel z njima na vikend, meni bo pa tud lažje kaj pripravit samo z Žigcem, pa še pregled mam danes. Po pregledu pa via šoping, mam en velik spisek kaj mormo kupit Katero kremo za sončanje uporabljate zase? Kolumbo bom držala pestke Ajvy, Katjuša, Kolumbo hvala za odgovor glede oblačenja v vrtcu Claud držim pestke da vse zrihtata in bo stanovanje kmalu vajino Tamika ma sem mislila da je še dražji tale likalnik, mogoče si ga pa kdaj omislim, sam bom potem rabla še inštrukcije Sjmm ma ti si pridna, vse popedenčkala včeraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 7:37:31
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce!!! nič z in niti - sm nardila clearblue....res mi ni nč jasn....res nism mela nikol prej točnih, ampak zj pa že en cajt mal bolj urejene...tko da mi res ni jasno kaj se dogaja....bo treba še en mesec počakat pol pa via G ursa tamika o kerem pegleznu govorita, k jst tud rabm za boljšga nafehtat katjuša....super za stanovanje....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:01:00
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro..... kolumbo jst že zdej držim fige če slučajno pol pozabim Onassis lepo te je brati po dolgem, času...... vidim, da se tud že pripravljate na dopust.... to bo letos fino k bosta 2 hodla po polaži in čofotala v vodi .... jst tud komi čakam ampak za nas je na žalost še vse v oblakih... Urša ful lepo, da gre nejc rad z babico in dedijem ti pa izkoristi čas zase in žigeca to bosta uživala pa ne preveč zapravljat petrušk ko jo čakaš pač neče prit sej bo pomoje ni nič narobe se ti je sam ciklus zavleku.... jst in beni šibama v Vitanje sam zbudit ga še morem... pride on k je okna montiral še zunanje poličke namontirat in ker nimam varstva grema kr oba tja...... lepo se imejte in se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:17:40
|
|
|
|
petrušk_
|
sm naložila nekaj novih slikc v album - vabljene na ogled mojih mojstrovin - tortice in pa nekaj utrinkov naše gradnje :)
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2010 8:20:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:31:21
|
|
|
|
Urša08
|
Otroka zrihtana, Nejc ma culco spakirano tko da ves neučakan čaka babi in dedija Kolumbo pa kaj daješ otrokom da ti tok dolg spijo mojedva sta že dve uri turbo Katjuša sej ne bomo preveč zapravljali mormo pa poskrbet da naši želodčki na morju ne bodo lačni, pa seveda obisk lekarne, pa mal kun bo treba it iskat,... Glede varstva mam pa jaz tud krizo, dons mam ob dveh laboratorij in pregled in morm prej mojga iskat v službo, da bo varuška. Iz tega vidika bo septembra super ko dam tamaledva v vrtec in ne bo treba non stop iskat varstvo. petrušk ma najboljše da vse skup malce odklopiš in ponoviš test čez kak teden
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:34:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro....mulca še spita itak- jst pa že mega turbo prkloplen.....komi diham...sej sploh ne vem zakaj se spet tok sikeram .....čakam zdele en skoraj odlčilni klic in mam tak filing k čebela k na maturo čaka URŠA dobr pakiraj ONASIS KVA DUGAJA? dej mormo že na kavo noooooo ....Maro uredu , me je glih Šime uparašu kakšno partizansko ime bo mel evo mamo ga MARO .......Mi je Mark sicer ful všeč, sam je bratec od Šimeta Marko in si svakinja želi še enga sina ki bi mu dala ime Mark, zato ji ne bom vzela tega veselja, ker je bla tut ona ful fer do mene, ko je rodila hčerko in ji je hotla dat ime Nina, sam je vedla d mam jst samo to ime za bejbo in je pol zbrala drugo ime............. Otroc se zbujajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:35:30
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk lepi tortici, od gradnje pa nič ne vidim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:36:24
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Kolumbo - dej še men mal turbota posod, ga rabim, ker se mi nič ne da Petrušk - ena šansa je še zakaj ti zamuja: Lahko je prišlo do kasnejše ovulacije in zanositve, in je zdaj še prekmalu da bi se karkoli pokazalo. zdej če ne bi prišla v roku 2 tednov poklič svojo G in ji povej pa ti bo vedla svetovat. Grem obešat perilo!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2010 8:38:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:40:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ...smo mel že uvodni fajt, sm že jokala , ampak gremo dalje...ni še konc .......oven se ne da do zadnjega glavo pokonci!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 3.6.2010 8:44:36
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SIMONA čez pol urce bom šla mim tvoje bajte pa bom gas dala do daske če bo kej nucal Ti kar! Mogoče bo pa kaj nucalo!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?