Krysia
|
Amelia, itak, da vse držimo pesti! Anita, uživajte na Vipavskem ... lušte nam delaš s temi češnjami! Zoja Miša, sporoči, kako kaže s službo, za ščitnico pa upam, da ti neha nagajat! tejkaz, velik uspehov v službi, pa čimmanj polen pod noge! Mi mamo tud crocse od včeraj - Rok je navdušen .. rabu je glih enih par korakov, da se je navadil, tko da ... zadovoljni z nakupom ...drugač pa ... finiširamo v šoli (no, dijaki bi že zaključli, mi bi jim še mal moril), razmišljamo o morju, pa se še nismo nikamor spravli, delamo plane za počitnice pa za vse, kar mormo še narest čez poletje - Roka selimo v njegovo sobo, ampak tam je zdej kabinet, kar pomeni, da je treba cel kup stvari nekam prestavit z računalnikom na čelu ... mamo en prostorček za nov kabimet, sam še ni zrihtan, tko da nas to čaka, pa en nadstrešek postavlamo za moj avto .. ma ni da ni, skoz se nekaj dogaja ... da ne govorim o projektih "kako se znebiti dude" in "lulamo v kahlico" - tud to nas verjetno čaka čez poletje .. ma za kahlo nisem ziher, ker ne kaže nobenga interesa, silit ga pa ne mislim ... je pa res, da je to najlažje polet izvajat, ker je manj oblečen ... tko da ... bo pestro, ni kaj .. še dobr da mam vas, da vam mal pojamram pa pojokam, pa da vidim, da nismo zadnji z dudo in da niso vsi otroci čudežni in so brez plenic pri letu in pol (pa ne me narobe razumet - če je kakšni to ratal, vam samo čestitam, ampak jst sm mnenja, da to pri vsakem otroku pride ob svojem času). Zdej pa FB pol pa teste sestavlat ... se tipkamo ...
|