|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
27.5.2010 15:26:34   
Erin

GAJKA BO ZIBALA  user posted image user posted image user posted image

(pobiramo "stave"user posted image )

6.6. - Zoja Miša, sandra123
7.6. - Gajka
9.6. - matejchi, naty13
11.6. - Erin, Krysia, clara23
13..6. - Zoja Miša
15.6. - tejkaz
16.6. - sayuri
19.6. - Ryssa

...da vidimo katera od nas je največja čarovnicauser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
27.5.2010 15:26:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ryssa - SUPER za rezultate!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kroksi, mi smo jih tudi v pondelk kupli pa prou uživa v njih, nič ga ne motijo, nič se ne spotika, fajn so, pa čeprou so ponaredekuser posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
27.5.2010 15:26:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dan

Plani za danes

- sestanek
- sestanek
- službena kavica
- sestanek
- vožnja v Velenje
- dekliščina
- vožnja nazaj v Medvode

- spanje

A nisem super user posted image user posted image

Se tipkamo kaj jutri

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UŽIVAJ! Pa varno vozi.

< Sporočilo je popravil Erin -- 27.5.2010 15:27:28 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
27.5.2010 15:54:33   
košuta
Clara - Bodice so se mi rahlo vnele, potem so se pa počasi izločile - z obnavljanjem kože... Ni bilo luštno, sploh pa me je precej motilo - beri bolelo, samo nekateri smo pač zategnjeni...
Tudi naš Teo se je zbudil po 2,5 urah user posted image user posted image , res pa je, da sem ga vmes še enkrat potlačila nazaj - je šla še mami dremat.user posted image

Tejka - Ja bravo! Zdaj boš pa taka šefica, da nas ne boš hotela več poznat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.5.2010 16:45:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

, tretjo soboto gremo na morje na Mali Lošinj. user posted image  user posted image  Samo bi mogle mojega videt, je rekel, da moram za vsak slučaj cotke za bebico vzet s seboj...user posted image  

Ne bo šlo, na Malem Lošinju ni porodnišnice...te do Rijeke zapeljejo....user posted image
Kdaj boste dol? Ker 19.6.-26.6. smo tudi mi tam...pa bi se lahko kaj videli....javi na ZSuser posted image .
Tejkaz, čestitke!user posted image user posted image user posted image

Pa opravila en razgovor...bilo mi je všeč....ne vem pa v koliki meri sem bila jaz všeč direktorci, želim si da čim bolj...ja, javim ko bom kaj vedela.

A ja, pa moja ščitnica - nič kaj obetavno v torek grem na scintigrafijo ščitniceuser posted image . kako to izgleda povem po torku, ker nimam pojmauser posted image

Kaja Lina zunaj z babi in dedijem. Jaz posesla. Kašlja naša punca tako, da je popoldne spala je 45 minut, ker jo je kašelj zbudiluser posted image . Mah, ne vem kam to pelje... Ji dajem sirup...pa upam, da bo!
Jutri naj bi šle na 2 dnevno uživancijo v Lokovico! In k frizerju! Upam, da rata!
In ker upam, da bo me jutri ni...tako da lep vikend vsem!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
28.5.2010 9:12:17   
gajka
Dobro jutro! user posted image za čveke čaka.

ZM - držim pesti za pozitiven feedback z razgovora. user posted image Za ščitnico upam, da ni kaj resnejšega, pa da kmalu odkrijejo, kaj te dejansko matra. user posted image Pa uživajta v Lokovici.

tejkaz - user posted image za novo delovno mesto, zdaj tudi uradno!

košuta - naš mulo je te dni večino časa bos, pa cele dneve zunaj. Mu dam tevice gor, pa naredi par korakov, se odloči, da je kamenček not, jih sezuje in je potem bos do večera (že pred 9. zjutraj je bos, ga nič ne moti, da je še hladno po tleh user posted image ). Pa ni zaradi tega (še) nič prehlajen. user posted image Odkar je zgruntal, da je lahko zunaj bos, pač noče več čevljev. user posted image Bomo očitno čevlje bolj nerabljene prišparali za naslednjega. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
28.5.2010 9:55:13   
anita goitan
danuser posted image

Ula mi spi, kar pokakana..bem potem previjem, Zoja danes zadnji dan pri varuški!

Včeraj je mojuser posted image dokončal teraso, imamo sibirski macesen položen, res fino izgleda, sedaj čakamo da da Upravnik žegen za nadstreške (arhit.je že izdelal načrt kako pa kaj naj bi izgledal, od statitke itd.. za vse stanovalce ki imamo terase)..

Danes plavanje, še predzadnjič, v petek sem vseeno šla kljub palcu, Ula zeloo uživalauser posted image , na pa imava še eno plavalko v bajtiuser posted image

Nič, lep vikend, v pondelek šibamo punce k mami na user posted image

in bomo do petka na Vipavskem, juhu

aja tejkaz čestitam!!!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
28.5.2010 10:03:57   
gajka
anita - a že imate tist poganjalec - kolo (brez pedalk)? A se obnese?
Jaz bi tudi češnje! user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
28.5.2010 10:17:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita - a že imate tist poganjalec - kolo (brez pedalk)? A se obnese?
Jaz bi tudi češnje! user posted image

ja, že skor 2m, na začetku bil ful aktualen, sedaj gre mal v pozabo..no, dejstvo je, da če sem sama s puncama, smo lahko samo na ploščadi pred teraso ( s poganajlecm), če je pa še moj, pa lahko kam več..ti bo vse jasno čez 1muser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
28.5.2010 11:26:59   
Amelia
Da boste na tekočem...od včeraj grejem dva zadnja zamrznjenčka user posted image user posted image ....tako da, držite pesti, da nama tokrat uspe v zunajtelesni oploditvi...testa pa ne bom delala čez 14 dni, ampak bom kar počakala...če mi bo menstruacija zamujala cca. 1 teden...potem ga naredim. Čaos!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3735
28.5.2010 11:36:39   
bella02
tajkaz, čestitkeuser posted image

Katja, koliko se ti mudi z lektoriranjem diplomske?

anita, uživajte!!!

Zoja Miša, držim pesti za službo!
Ryssa, lepo za lepe noviceuser posted image

Carol, čestitke za sinčka!!!

Mi mamo tud crocse ponaredek in Teja v njih hodi ful lepo. Jaz nisem bla za, ker sem se bala, kako bo, jih ji je pa kupila moja mami in sem ji hvaležna.
Sem peljala taščo na en pregled in zdaj sem dala Tejo spet, pa še skoz pojeuser posted image v sobi. Zbujena je že od 6h, pa je še ne zmanjkauser posted image . Se grem učit in upam, da jo zmanjka. Pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
28.5.2010 11:37:57   
gajka
Amelia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
28.5.2010 12:08:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Da boste na tekočem...od včeraj grejem dva zadnja zamrznjenčka user posted image user posted image ....tako da, držite pesti, da nama tokrat uspe v zunajtelesni oploditvi...testa pa ne bom delala čez 14 dni, ampak bom kar počakala...če mi bo menstruacija zamujala cca. 1 teden...potem ga naredim. Čaos!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
28.5.2010 12:14:32   
anita goitan
sem šla Ulo slikat za osebni dokument..ma kopija Zojeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3739
28.5.2010 12:23:04   
clara23
Amelia, držim pesti, da bo tokrat uspešnouser posted image user posted image user posted image

Bella, te kar zastopim..Mark je tudi ravnokar zaspal, jaz pa šibam za knjige user posted image . Ampak enkrat bo vse to za nama, ane?user posted image

Anita, jaz bi tudi češnje...mjamiii...

Zoja miša, tudi jaz držim pesti za službo!!

Včeraj popoldan sem šla k vaški "cvetličarki" po rože za taščo in ko sem jih hotela naložit v prtlažnik sem videla, da moj dragi še vedno tovori mokre brisače in kopalke od nedeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsa jezna in našpičena sem ga takoj klicala in ga vprašala kaj je zdaj to, da je sam rekel, da bo dal brisače oprat h tašči..pa je rekel, da je pozabiluser posted image . Vse je že nekaj čudno smrdelo, tako da sem potem vse skupaj vrgla v stroj, oprala in že isti dan je bilo vse suho. Si sploh ne predstavljam kaj bi bilo v ponedeljek, ko gremo zopet v čatežke, in bi se on takrat spomnil, da je pa pozabil dat prat vso mokro žehto. Verjetno bi bilo že vse plesnevouser posted image Lepo bi nam pokvaril izlet...

Neposredna povezava do sporočila: 3740
28.5.2010 12:25:46   
Krysia
Amelia, itak, da vse držimo pesti!  user posted image user posted image user posted image

Anita, uživajte na Vipavskem ... lušte nam delaš s temi češnjami!

Zoja Miša, sporoči, kako kaže s službo, za ščitnico pa upam, da ti neha nagajat!

tejkaz, velik uspehov v službi, pa čimmanj polen pod noge!

Mi mamo tud crocse od včeraj - Rok je navdušen .. rabu je glih enih par korakov, da se je navadil, tko da ... zadovoljni z nakupom ...drugač pa ... finiširamo v šoli (no, dijaki bi že zaključli, mi bi jim še mal moril), razmišljamo o morju, pa se še nismo nikamor spravli, delamo plane za počitnice pa za vse, kar mormo še narest čez poletje - Roka selimo v njegovo sobo, ampak tam je zdej kabinet, kar pomeni, da je treba cel kup stvari nekam prestavit z računalnikom na čelu ... mamo en prostorček za nov kabimet, sam še ni zrihtan, tko da nas to čaka, pa en nadstrešek postavlamo za moj avto .. ma ni da ni, skoz se nekaj dogaja ... da ne govorim o projektih "kako se znebiti dude" in "lulamo v kahlico" - tud to nas verjetno čaka čez poletje .. ma za kahlo nisem ziher, ker ne kaže nobenga interesa, silit ga pa ne mislim ... je pa res, da je to najlažje polet izvajat, ker je manj oblečen ... tko da ... bo pestro, ni kaj .. še dobr da mam vas, da vam mal pojamram pa pojokam, pa da vidim, da nismo zadnji z dudo in da niso vsi otroci čudežni in so brez plenic pri letu in pol (pa ne me narobe razumet - če je kakšni to ratal, vam samo čestitam, ampak jst sm mnenja, da to pri vsakem otroku pride ob svojem času).

Zdej pa FB pol pa teste sestavlat ... se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.5.2010 12:49:54   
clara23
Krysia, ja pa a moreš še vedno matrat te boge dijake no?user posted image user posted image A si drugače stroga prfoksa?user posted image
Drugače pa tudi nas čakata projekt duda in kahlicauser posted image Včeraj sem mu zunaj lepo naštimala kahlico, ga slekla, posedla gor, on je pa rekel: "Ne, ne, ne..", vstal, stopil 2 koraka naprej in se polulal na travouser posted image Ne vem kje je fora..tudi ko ga vprašam, če bi šel rajši lulat na stranišče pravi da neuser posted image Za gatke se mi zdi pa da je še premraz oz. da preveč veter piha da bi ga kar v mokrih gatkah pustila skakat naokrog..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.5.2010 12:51:04   
anita goitan
krysia prav da nam zaupaš svoje plane, jaz/mi jih imam toliko da se vam ne bi ljubilo čitatuser posted image

In kolk bo popravcevuser posted image a si tud na maturiuser posted image ..v bistvu od kdaj do kdaj si zares prosta?

Ula mi nič več ne spi čez dan, dopl.slabo urco in potem mogoče še 1x 20min...o ja, in ravno sedaj ko bom imela obe domauser posted image ..mah vsak dan bomo šle kam..sam da bo hitreje minil dan..k Nini Švajger (hm Ninaaa) se odpravlam že celo pomlad, da se v Tivoliju dobimo..bom

šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.5.2010 16:42:20   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

In kolk bo popravcevuser posted image a si tud na maturiuser posted image ..v bistvu od kdaj do kdaj si zares prosta?

Popravci bodo max trije, en skoraj sigurno, ostala 2 bomo probal prej rešit ... drugač tuki nimam kej, dijaki so večino ocen že nabral, preden sem jst prišla, jst sam pišem z njimi še en test ... na maturi sem tud, ja - to ti ne uide in to so celi popoldnevi sedenja v komisijah in poslušanja ubogih dijakov, ki se kr fejst matrajo ... frej od 17.7 do 17.8. Tolk o treh mesecih počitnic in podobnih zadevah, ki si jih folk predstavlja, ko rečeš, da si prfoks ... pa še v posezoni ne moreš na morje, ko je najboljš pa gužve ni ... ampak ni panike, to sem hotla delat, zdej pa mam  user posted image

Clara23, eh stroga ... to je tko - morš bit, drugač te ven nesejo ... pa baje mam težke teste user posted image (men se ne zdi, sam to ni merodajno) Mah, sej sm se mal skulirala ... ko prideš s faksa, misliš, da jim morš vse znanje prenest, kar ga maš ... pol te pa pamet sreča, pa vidiš, da je boljš, da osnove fajn znajo, nadgradnja pa ... odvisno od dijakov, od šole in še od česa ... ampak so pa eni minimumi, od katerih ne odstopamo ...

dobr, ne bom zdej več s službo težila, ker se je vikend začel (no, ja ... kakor za koga - jutr je delovna sobota, ker je matura ... pa še ene par jih bo) Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3744
28.5.2010 19:45:56   
clara23
Krysia, saj zdaj na koncu jim lahko malo popuščašuser posted image . Drugače pa itak, da moreš imet nekaj avtoritete..drugače te pojejo..mene bi že..user posted image Kako so te pa dijaki sprejeli zdaj, ko si na novo? Ampak to more bit pa šok tudi za njih, da menjajo profesorico tik pred maturouser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
28.5.2010 20:06:33   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Krysia, saj zdaj na koncu jim lahko malo popuščašuser posted image . Drugače pa itak, da moreš imet nekaj avtoritete..drugače te pojejo..mene bi že..user posted image Kako so te pa dijaki sprejeli zdaj, ko si na novo? Ampak to more bit pa šok tudi za njih, da menjajo profesorico tik pred maturouser posted image

Ne, sej jst sm dobila sam tretje letnike ... sm pa njhova četrta al peta prfoksa letos, tko da jim gre vse skup mal na živce ... sej zato jim tud ne mislim preveč težit, sam morajo pa vseen neki znat ... Na maturi pa morm bit, sam ne sprašujem, ampak sedim v komisiji in poslušam in na koncu skupaj določimo oceno ... pa na pisnih sem nadzorna - to itak paše zraven ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.5.2010 11:08:02   
sayuri

Amelia, močno stiskam pestke. Tokrat morata pikici ostat pri tebi. user posted image

tejkaz, čestitke tudi tebi za napredovanje user posted image

Krysia, pri nas je tudi pestro zdaj proti koncu šol. leta. Učenci so utrujeni, jaz sem utrujena...ampak bomo zdržali še teh nekaj tednov. Mi imamo drug teden šolo v naravi , tko da bojo dnevi še hitreje minili. user posted image

anita mmmmmmmmmmm češnje user posted image

Carol, čestitke ob rojstvu sinčka user posted image

ZojaMiša je Kaja Lina zdaj ok? NAša dva sta bila v četrtek čist pikasta. Oba. user posted image  Me je vzgojiteljica iz vrtca klicala, naj ju pridem iskat. Pediatrinja ni mogla nič reč. Lahko bi šlo za šesto otroško bolezen, glede na to, da je ZAra imela 2 dni prej vročino user posted image  No...živahna sta lih tolk, kukr sta bla user posted image

clara user posted image  bodice? Boščem Mark user posted image  Je zdaj že ok?

Erin pri vas je pa bolezen res non stop na vratih user posted image

Crockse nameravam pa tud jaz kupi vsem trem. Sam moram do trgovine priti user posted image  Bom pa kar neoriginalne, ker originalne nam ne pridejo v poštev - se križajo številke. user posted image  Je Filip lani poleti gural dvoje neoriginal in so bile super. user posted image  A to veste, da se lahko kar v pralnem stroju perejo? user posted image

L&Z spita. Men se je sesalc pokvaril user posted image , kuhat bi počas mogla začet user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
29.5.2010 12:48:08   
Erin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRŽIM PESTI!user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.5.2010 12:49:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Včeraj je mojuser posted image dokončal teraso, imamo sibirski macesen položen, res fino izgleda, sedaj čakamo da da Upravnik žegen za nadstreške (arhit.je že izdelal načrt kako pa kaj naj bi izgledal, od statitke itd.. za vse stanovalce ki imamo terase)..

U to se pa fajn sliš.. ste kaj fotkal, kako je izgledalo prej in ko bo dokončano..

Pa uživaj na češnjah...mmmm, si meni tudi skomine naredilauser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.5.2010 12:53:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.5.2010 12:51:58   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

.. ma za kahlo nisem ziher, ker ne kaže nobenga interesa, silit ga pa ne mislim ... je pa res, da je to najlažje polet izvajat, ker je manj oblečen ... tko da ... bo pestro, ni kaj .. še dobr da mam vas, da vam mal pojamram pa pojokam, pa da vidim, da nismo zadnji z dudo in da niso vsi otroci čudežni in so brez plenic pri letu in pol (pa ne me narobe razumet - če je kakšni to ratal, vam samo čestitam, ampak jst sm mnenja, da to pri vsakem otroku pride ob svojem času).

Najlažje je tudi poleti ker se hitro sproti suši in se ne prehladi tako hitro, če je moker in ni rezerve tako blizu.. drugače pa... mi se poleti ne bomo še odvajal ( pa mi je čisto vseeno kdaj so ostali brez, važno je da bo SAM pripravljen), drugo leto spomladi gotovo, če bo pokazal sam interes pa kaj prej, zaenkrat gleda kahlo kot da bil nlpuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.5.2010 12:54:31 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?