3x mami
|
evo me z dopusta! sva bila zm ojim skupaj doma, pa sva hitela urejat stanovanje. del omar sva ze nabavila (se eno rundo morava it iskat - ni slo vse v avto...), zdaj pa pocasi beljenje noter itd. moj je zlo priden, jaz pa zraven kaj malega postorim, pa seveda komandiram, kaj in kako mora (ker pac ne smem sama kaj dosti delat, ceprav me kar srbijo prsti). no, zdaj imamo doma cisti kaos, ampak bo pa potem tolko lepse. saj ce se zdaj ne bi lotili tega, se ne bi nikoli. bo jeseni veliko manj casa... pocutje drugace v redu. najvec brcik zjutraj, ko se zbudim, in zvecer pred spanjem. no, tudi vmes so. bolecine v trebuhu bistveno manj, kar me zelo veseli. imam pa samo eno stvar, da spet pojamram: slabosti so se mi vrnile v stilu, saj ni res, pa je. popoldne-zvecer me spet trese od njih, pa spet cel kup stvari ne prenesem. in kar me najbolj mori - po tekocini mi je slabo. zdaj pa popij tiste litre na dan. ce mi uspe enega spravit vase, je ze dosti... majabar, za kolajno. in res fejst zgledas!!! brcike. pusenjak se je ze veckrat smejal na to temo. saj ima prav... ce jih ni, smo panicne, ce jih je veliko, smo spet panicne vazno da so, pa se to ni treba, da so redne (je se prezgodaj za to). kar je vec, je pa za naso duso, ker vemo, da je z malimi vse ok. domaca zival. uh, jaz bi jo takoj imela, tudi otroci zelo navijajo. sam moz ni za to. ker smo cele dneve z doma (to je res) in bi bila zival skoraj stalno sama. bi pa zelo rada imela psa... dajte mi povedat tiste, ki imate psa in ki hodite v sluzbo. kje je v tem casu pes? kako vam potekajo dnevi? toliko psov vidim naokoli, pa ja niso vsi, ki ga imajo, stalno doma... sluzba. tybysy, ne sekiraj se. povsod se najde kdo, ki ti greni zivljenje. in ni vredno sekiranja. ti bodi lepo mirna in delaj svoje naprej. to je najvec, kar si lahko naredis zase in za otroka. drugo pa pride in gre. vrtec. ja, zadnja leta je zlo velik naval. ko smo mi vpisovali starejsega (en tak manjsi vrtec je), smo si lahko zmislili mesec, ko je sel noter. v drugo je blo ze malo bolj na tesno. zdaj so pa cisto polni in imajo cakalno vrsto dolgo duplo stevilo, kot jih lahko sprejmejo. ajoj... tako da sem rekla, da tokrat posljem prosnjo ze takoj po rojstvu, da bodo racunali na malega. na sreco je tako, da imajo otroci, ki ze imajo sorojence v vrtcu, prednost. pri nas bi lahko bili kar vsi trije istocasno noter, tako da upam, da ne bo tezav... je pa groza, ja, ce ti ne uspe in nimas kake none, ki bi ti pomagala. sam 700e je pa cisto oderustvo!
|