Najki
|
Jana, si res tako visoka, kot zgledas na sliki? Jaz cutim brcike, ce se vlezem na hrbet, pa naslonik komp na pokrcene noge, tako da rob sloni na maternici, potem najboljs cutim . Imam pa asus eee, to je tisti mini komp in ni tezek za to. tinaaleks moj je v prvi nosecnosti zaspal z roko na trebuscku, mali je brcal kot nor, on pa vse prespal. Sam mali je res zacel noret, ko sva bila ze v postelji in po moznosti sredi noci. Aja pa vse najboljse za rojstni dan ! Drugorodke, a imate tudi obcutek, da ljudem okoli ta nosecnost ni tako pomembna? Prej so bili vsi v pricakovanju pa sam na to mislili, zdej pa kot da je to stara novica. Mene kar jezi, ker imam obcutek, da drugemu otroku ne dajo take pomembosti, pa me skrbi, da bo tudi po porodu tako. Tud oci ni tako zagret za vse skupaj. Sanjala sem, da je dete ze tako brcalo, da so nogice in rokice iz trebuscka strlele, potem je pa tisto deci dolgo dete celo ven pokukalo in bi lahko skozi kozo videla spol, pa je tako skakalo, da nisem uspela . Sam zdej sumim, da bo puncka, ker me lasje zafrkavajo. Prvic sem imela ful lepse, zdej jih pa hormoni trgajo. 3x mami, kaksni profesorji kar posljejo kup slik in nobenemu ne povejo, dokler ni kdo zmagal. Pri nas so to dostikrat naredili. Jaz sem na bolniski za par dni, dobila virozo od malega in sem cist . Samo sem imela dohtarco ob 11h, potem pa kar nisem mogla domov gnit in sem zabusavala na soncku. ko je prisel palcek domov, pa smo sli se na kratek sprehodek, smo se hotli zogat, pa je veter zogo odnasal . Imam se malo povisano temperaturo, tako da bom jutri se doma.
|