|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
1.6.2010 13:44:43   
zinchy
tybysyuser posted image user posted image boga...jest mislm,da z bebico ni nič narobe...vrjetno je tudi bebica jezna na tvojega šefa in noče brcat. Pa magnezij pij. Upom,da bo vse uredu!

Jah, caroline1 in missD tole naše zudravstvo je za user posted image ! Zakaj jest plačujem zdravstveno zavarovanje res ne vem?!? Zato,da morm pol še zasebno ginek. plačvt...mi je rekla sestra,da je v porodnišnici tako pravilo,da ne sprejemajo nosečnic zato ker se pol izvidi ponavljajo..sam men ni jasno zakaj bi se ponavljal sej jih tako dobijo s kartoteko vred in potem samo nadaljujejouser posted image
Men so živci popustili in sem kar mami poslala,da se zmeni ker je bolj diplomatska..jest nism vedla a nej se jokam ali nej se kregam..nič kaj dober občutek ni k se zaveš,da si sredi nosečnosti brez ginekologa.
In mati je potem zrihtala,da grem v ponedeljek na morfologijo k temu prvotnemu ginekologu..je rekel,da bo on vse zrihtov brez sestr,da ne bom ostala brez ginekologa.Da ni vedel,da ne sme sprejemati nosečnic..user posted image ..Upam,da bova lahko v ponedeljek zrihtala, da bom pri njemu ker je res prijazen in strokoven.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
1.6.2010 13:55:48   
nejkec
missD sem se nasmejala tvojemu postu! Mene so včeraj iz leonišča poslal v porodnišnico, da bi se naročila za morfologijo. Tam mi rečejo, da moram poklicat med 10h in 12h. Celo jutro sem si ponavljal, da ja ne bi pozabila in zamudila ure. Kličem ob 10.30 in se oglasi ta slavna tajnica. Pa kakšni redni letni dopusti v začetku junija???user posted image Jst sam upam, da mi ne bodo jutri rekli, zakaj se tako pozno naročam - sem že v 22. tednu in mi je G včeraj rekla da moram v roku 1 tedna na morfologijo. Pred 1 mesecim sem jo pa še vprašala, če bi se morala naročit in je rekla, da se bova naslednič zmenileuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
1.6.2010 14:03:18   
nejkec
tybysyuser posted image user posted image user posted image Vse bo v redu, boš videla. Počni kaj, kar te veseli, da se sprostiš, pa bo tudi mali začel spet brcat!

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
1.6.2010 14:04:00   
missD
zinchy sam da si uredila (oz tvoja mami :))

nejkec...torej nisem edina... polomija ni kej.
amapk datum sem pa dobila 9.6. tko da neke pretirane gužve verjetno nimajo?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
1.6.2010 14:12:00   
zinchy
missD jest sm že prej obupala ker sem sedaj 3 dni klicala pa se niso mogli nič zmenit,do danes ko mi je rekla da je prijava nemogoča...jest sem že hotela klicati k doktor Strahovi,pa je mati rekla da ne bom plačevala če mi ni treba...HB za mami user posted image Bom se mogla naučit bolj strogo nastopat ker s prijaznostojo očitno nikamor ne prides.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
1.6.2010 15:21:35   
anju
joj pa kaj je v zraku? tybysy tole je pa prav grozljivo. ne razumem kako si sploh lahko to privoščijo. v javni upravi pravišuser posted image sprosti se zdaj si doma, božaj bušija, boš videla da ti bo dete vrnilo.
js pa moram tokrat svojga šefa skori pohvalit. sploh mi ni zatežil ko sem ga v ponedeljek zjutri poklicala da me ne bo kaka 2 dni... js pa celo nedeljo gruntala kaj naj, saj mi je nazadnje v takem primeru vrgu dol telefon.

zinchy user posted image za mamo:)

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Anju- v to, da bi peš prej prišla do bolnice sploh ne dvomit user posted image . se mi zdi, da je mojega že strah, mi obljublja taksi in ne vem kaj še vse user posted image

oče je mamo poslal z rešilcem, ker kao ni imel prave targe tisti danuser posted image
moj se je pa še kar držal, ko sem objemala sedež in kričala... vidno mu je odleglo, ko sva prispela do porodnišnice:)

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
1.6.2010 15:24:54   
majabar
tybysy, drži se! Tudi pri meni je otrdevanje trebuha povezano z živci in čustvi in je res slab občutek, dokler ne veš, da je s pikico vse OK. Kmalu imaš pregled, tudi jaz bom zdržala en teden. Imam pa danes krče. Po mojem se mi nalaga vse skupaj, čustveno je vedno težje, danes sem se poslovila od starih staršev, smo tako jokali... Potem sem pa še eno cca 15kg škatlo nesla v klet, ker ni bilo nikogar, da bi pomagal. Trebušček pa takoj javi, da ni OK. Spila sem že magnezij, a bom morda še eno tabletko.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
1.6.2010 18:54:00   
M&A
Pozdravljene!

Trebušček mi na srečo tokrat še ne otrdeva, v prvi nosečnosti pa je kar pogosto (je to kaj povezano z raztezanjem maternice in vezi?). Le včasih, ko se bebica upre v steno, nastane taka mala žoga user posted image

Grozno, kakšne probleme imate ene s šefi! Meni kar paše, da bom do poroda doma, čeprav imam dela za znoret (študijski dopust). Vsaj odpade vsakodnevni stres vožnje, problemov s sodelavci in šefi, jutranje priganjanje otrok, ...

V soboto sem šla v Supernovo na Rudnik, da bi mal osvežila svojo nosečniško garderobo, pravzaprav rabim le nekaj majic in kakšne kratke ali 3/4 hlače. Najprej sem šla v H&M - katastrofa! Nobene izbire, malih številk sploh nimajo, večina cunjic pa so dolgočasno črne-bele-sive. zavila sem še v C&A - podobna žalost user posted image

Na RR sem našla link za fišermenke. A jih katera že ima? Meni se zdijo zanimive, vsaj nekaj življenja v njih user posted image
http://www.fissshy.com/si/index.html

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
1.6.2010 19:03:28   
zinchy
M&A jest imam fišermenkeuser posted image sem jih naročila ene 2 meseca nazaj že vendar jih še nisem uspela obleči user posted image dobiš navodila zraven kako jih oblečiuser posted image
evo moje so take:http://www.fissshy.com/si/zbirka-dolge.html#FASSTR

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
1.6.2010 19:42:12   
Urshy78
u, tele hlače so pa tut men všeč user posted image
samo kar na pamet, ne da bi jih prej probala, se jih pa ne bi upala naročit user posted image
al pa če reskiram teh 20 oz 25 eur user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 1.6.2010 19:47:48 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
1.6.2010 19:58:16   
Urshy78
zinchy, ali lahko naštimaš tudi dolžino hlač?? ne vem ali naj se odločim za dolge ali kratke user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 1.6.2010 19:59:07 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
1.6.2010 21:29:05   
M&A
Evo, sem naročila te:
http://www.fissshy.com/Images/BigPics/Porcupine_Trees_A.jpg

Me zanima, a se bojo obnesle, drgač jih pa vrnem user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
1.6.2010 21:43:14   
zinchy
ja s poštnino je mene pršlo 30e..mi bojo pa vrjetno prov pršle poj k bo velik trebuh k bom vrjetno edine nase spravlauser posted image jah te naj bi ble prilagodljive vsem višinam in širinam tko,da...čeprov mene vleče, da bi še ene kratke za naročilauser posted image
M&A všeč so mi tvojeuser posted image mislim,da ti nebo žaluser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
1.6.2010 22:11:29   
missD
hmmm...men bi take hlače dol zlezle, kako zadevo zategneš z vrvico čez trebuh? vas ne potem to tišči?
ali pa pod trebuhom, vam ne bi zlezle dol? :)

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
1.6.2010 22:15:04   
Najki
Bebica je malo prej tako mocno pobrcala, da jo je tud oci cutil skozi trebuscek user posted image . Tele hlace bi mu lohk za RD narocila, so mu ful vsec.

Nocka vsem!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
1.6.2010 23:49:09   
anju
kupla na ebayu dvoje kavbojk, danes dobila. zelo zadovoljnauser posted image

link  link

M&A lušne so mi tvoje oranžne fiške, boš povedala kako se obnesejo.

drugače je pa meni tud kar mimo H&M in C&A. sem zasledila, da v tujini vseeno več ponujajo v teh trgovinah. ne vem, ne grem več, niti na razprodaje.

nočko

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.6.2010 6:56:39   
tinaaleks
Jutro!

Spet ta služba. Na srečo smo že sredi tedna in bo hitro vikend-celo sonceuser posted image , pa toplouser posted image .
Jaz pa zaenkrat v H&M celo kaj najdem-je res, da so dolgočasne barve, ampak za v službo so kar ok.
Jaz pa oblek ne morem kupovati preko neta, ker nikoli ne vem kako bo stalo na meni, z vračanjem se mi pa ne da ukvarjat.
tybysy-upam da si danes bolje in si se malo odpočila.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.6.2010 8:16:44   
orhideja80
anju - tele kavbojke zgledajo kar ok. primerne tudi za v službo. številka 8 je verjetno 34? kok si  pa dala s poštnino vred? pa koliko časa si čakala? se mi zdi cena ugodna user posted image , sploh v primerjavi s raznimi popki, kepicami...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.6.2010 8:18:39   
Urshy78
jaz bom pa verjetno naročila  roza dolge ali kratke.

hmm...a niso bile še včeraj 20 in 25 eur, danes so pa že dražje user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 2.6.2010 8:20:37 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.6.2010 8:19:30   
Urshy78
anju, hude kavbojke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.6.2010 8:22:40   
majabar
Mene čaka pa menjava garderobe na kolumbijski stil. Mi je pa to zelo težko, ko me dragi pelje v trgovino in reče, naj izberem kaj. Meni je vse čudno, drugače, ni mi pa grdo. Potem mi pa kar on v kabino nosi, jaz samo pomerim:).

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.6.2010 8:51:29   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jaz bom pa verjetno naročila  roza dolge ali kratke.

hmm...a niso bile še včeraj 20 in 25 eur, danes so pa že dražje user posted image

Uh, res je, kar za 25% user posted image Zgleda, da so dobil novo pošiljko, ker včeraj je bila izbira bolj slaba. Zdej bi pa imela drugo barvo user posted image ma ne bom preveč komplicirala, najprej jih moram pomerit!

anju, tvoje kavbojke so super, pa še ugodna cena!

majabar, kakšna pa je kolumbijska moda?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.6.2010 9:10:19   
anju
dobro jutro dober dan

v službi. dela za dni nazaj...

orhideja80 za kavbojke poštnina na drugem zavihku "postage & payments" daš "change country" v slovenia. za prve je 3,25 funtov, druge 4,99 funtov. pri drugem kupljenem artiklu maš poštnino polovično.
glede mer sem naročila 10-ko glede na kile +, bi mi pa bolj seksi stala 8-ka, ampak dobro, nisem se še nehala redit, predvidevam in ne bom menjala. imaš pa tudi opisane mere za številke, pazi pri vsakih kavbojkah drugačne. so mehke tanke in udobne za poleti. čakala sem jih en teden, so bile pa poslane takoj, ko so dobili plačilo.

zdaj pa delat. imam dosti.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.6.2010 9:15:52   
caroline1
Fajn zgledajo vse te hlače. Pa res so cene nekam normalne. Ker H&M in C&A k nam pošiljajo robo, ki je v Avstriji in Nemčiji ne prodajo! Pa še drago je! Mogoče se bom jaz tudi odločila za katere!

Tybysy- verjamem da te šiht ubija in živcira. Jaz sem prav vesela, da sem doma! Mene utrujajo samo po telefonu!No pa 2x sem jih šla pogledat za kako urco, dve, da sem jim malo povedala kaj majo za delat in kako. Jaz jim moram še nekak povedat, da me najbrž ne bo več nič delat. Menda ful računajo, da pridem vsaj še za kakih 14 dni, ker tonejo! Glede na to, da sem dolgo nazaj napisala, da so me + presenetili, zgleda, da me bodo zdaj -. Sicer pa, če teče bolniška, gremo direkt v porodniško! Glavno je, da so naše kepice dobro, da pomigajo, rastejo. Šihti so pa itak bedni! Včasih pomislim, kako bo, ko bom spet iskala službo, a jo bom sploh dobila?? Pa si rečem bo že! Nisem neumna, niti lena! user posted image

A pozna katera kakega otročka, ki bi posvojil papigo nimfo??? Jaz jo moram oddat, ker se selim!

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.6.2010 9:16:22   
zinchy
missD hlače so iz takega materiala, da ne lezejo dol ko jiz zavežes..so bolj hrapave.no saj moje so..
anju user posted image za hlače...men to ne pride upoštev sploh pa ne kavbojke ker jih ze v trgovini težko dobim,ponavadi imam glih umesno številko..sploh pa kavbojk nism nosila že več kot 5 mescevuser posted image Tko,da user posted image za vse, ki nosite kavbojke jest ne zdrživ v njih...sem bolj na freeuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......