|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
21.5.2010 12:31:38   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Žalostna sem... v soboto imam obletnico srednje šole... in sem ugotovila, da sem stara user posted image

eh, daj no daj....  a se počutiš staro? meni se zdi, kot da sem še vedno 17 user posted image user posted image user posted image

drugače pa.... mi pa imamo požarno vajo v sobotouser posted image

saj jaz se tudi počutim mlado... tam nekje 23. user posted image

17 glih ne, ker sem bila takrat preveč.... user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.5.2010 12:32:55   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Žalostna sem... v soboto imam obletnico srednje šole... in sem ugotovila, da sem stara user posted image

ah, daj no paštetka..... kak stara? To boš lahko rekla, ko vas bo še samo par ostalo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja takrat se bom Pašteta. Kolikšen je rok trajanja pri pašteti? user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 21.5.2010 12:33:20 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.5.2010 12:40:25   
*bubi*

ah, daj no paštetka..... kak stara? To boš lahko rekla, ko vas bo še samo par ostalo user posted image

Ja takrat se bom Pašteta. Kolikšen je rok trajanja pri pašteti? user posted image

trajna konzerva user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.5.2010 19:33:01   
petarda

Pri nas rečejo starudijam samo konzerva user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaooooooo.....jaz imam že tak trebuh, kot da sem v šestem mesecu! user posted image user posted image user posted image ....a pri dvojčkih kaj hitreje trebuh raste?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.5.2010 20:38:23   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas rečejo starudijam samo konzerva user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jaooooooo.....jaz imam že tak trebuh, kot da sem v šestem mesecu! user posted image user posted image user posted image ....a pri dvojčkih kaj hitreje trebuh raste?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne verjamem.... ker, ko sma bile nazadnje obe noseči sem jaz imela takega kot da bi gosenica slona požrla, ti pa kot da pogledaš grahov strok od strani.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.5.2010 21:22:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ne verjamem.... ker, ko sma bile nazadnje obe noseči sem jaz imela takega kot da bi gosenica slona požrla, ti pa kot da pogledaš grahov strok od strani.....

In skoraj takega imam že sedaj, pa je bilo tisto par dni pred porodom!!!! Mene je kar groza...res....pa ful mam apetita....samo jedla bi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.5.2010 8:23:53   
*bubi*
Petarda, boš pa morala kak dokaz predložit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.5.2010 13:15:06   
ada2
se podpišem pod zadnji bubin postuser posted image

drugače pa... požarna vaja super uspela, sodelovalo je okoli 120 gasilcev, prišli so s 26 avtomobili.... moj odzivni čas pa je bil 8 minut user posted image user posted image user posted image  (seveda sem čakala pripravljena kdaj me bodo poklicali, za otroke je bilo varstvo poskrbljeno.... )
smo pa evakuirali en oddelek, potem so pa gasilci nadaljevali z reševanjem "nastavljenih ponesrečencev", pa zasilni šotor so postavili.... je bilo ful zanimivo gledat, ker je bilo kot da gre zares. bomo zdaj kar bolj mirno delali, ko vemo, da imamo take super gasilce v bližiniuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.5.2010 18:17:01   
*bubi*
user posted image  Ada. A to si bila domov aktivirana?

Sicer pa se sprašujem, če bi ob požaru tudi prišlo 120 gasilcev user posted image

Mi pa smo danes bili na ogledu vojašnice, je bil dan odprtih vrat. Vse - vojska, policija, vojaška policija, gasilci, civilna zaščita,... Bubiju ni bilo nič kaj zanimivo, bubika pa ni hotela iz motorja user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je čisto aprilsko vreme user posted image  En trenutek sonce peče, potem pa taka ploha, da res ni dobro bit na prostem.... čez 10 min pa spet sonce. GROZA!!! 22. maja!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.5.2010 19:59:12   
ada2
ja, bubi, itak smo vedeli vnaprej, da nas bodo klicali, pa približno uro smo vedeli... no, bilo je pol ure prejuser posted image , glede števila gasilcev pa bi verjetno bili na istem, saj ima tu okoli vsaka vas svoje gasilsko društvouser posted image

hej, če ste bili v vojašnici, ste pa verjetno mojega svaka kje videli... no, ne vem sicer, če je bil tam, ampak glede na to, da je pri malo ta višjih v "vaši" vojašnici, bi moral biti, ne?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
23.5.2010 9:27:19   
petarda

user posted image  Ada. A to si bila domov aktivirana?

Sicer pa se sprašujem, če bi ob požaru tudi prišlo 120 gasilcev user posted image

Mi pa smo danes bili na ogledu vojašnice, je bil dan odprtih vrat. Vse - vojska, policija, vojaška policija, gasilci, civilna zaščita,... Bubiju ni bilo nič kaj zanimivo, bubika pa ni hotela iz motorja user posted image user posted image user posted image

Drugače pa je čisto aprilsko vreme user posted image  En trenutek sonce peče, potem pa taka ploha, da res ni dobro bit na prostem.... čez 10 min pa spet sonce. GROZA!!! 22. maja!

Vem kako je bilo user posted image ....mi smo bili v Slovenj Gradcu oziroma v Škratovi deželi - zaključni izlet s petarditovo vrtčevsko skupino...in smo se vsakih 10 min slačili oz. oblačili.... user posted image  Drugače pa je bil suuuuuper izlet....otročki so res taki sončki....najbolj všeč jim je bilo pa to, da so lahko na avtobusu peli in govorili vice v mikrofon user posted image user posted image user posted image user posted image .... Petardito je bil stalno v vrsti, me je kar presenetil, glede na to, da je drugače raje v ozadju.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
23.5.2010 9:35:45   
petarda
A imate tudi ve vse tako nagužvane vikende? Jaz ne dohajam več vseh rojstnih dnevov, piknikov, izletov, dogodkov....vsak vikend moram izbirati med parimi variantami, čeprav bi šla na vse user posted image .... Evo naslednji vikend....petarditov zaključek njegove vrtčevske enote v planetu tuš z naslovom Pedenjped ima talent user posted image ....bodo nastopali, peli, plesali....ful zanimivo.... jaz imam eno poslovno jadranje štart v Izoli (po možnosti zbor že v petek zvečer user posted image ).....bi spet ful rada šla, ker še nisem bila nikoli na jadranju...vabljeni smo še na en RD....bi itak rada šla, da vidim stare prijatelje, ki jih zadnje čase redko vidim......na morju pa itak nismo bili zdaj že tri tedne in bi tudi radi šli se malo prezračit, zadihat, pa stene imamo za prekitat.....pa petardito ima zaključni piknik v šoli smučanja...bi tudi radi šli, ker je v naravi, igrala, druženje, čevapčiči, user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Pol pa naj se človek odloči kaj bo počel? S tem, da bi res rada šla še en dan v Volčji potok, pa k babici na hrvaško, pa s podgurko se že nisva dobili celo večnost, pa z ostalimi prijateljicami tudi ne.....v glavnem....ne dohajam user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 23.5.2010 9:37:58 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
23.5.2010 9:39:04   
petarda

Petarda, boš pa morala kak dokaz predložit user posted image user posted image user posted image

Vejšde....kje si pa upam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ..... drgač pa...to moraš v živo videt user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
23.5.2010 9:40:48   
petarda
Tako...kavica končana user posted image ....imejte lep dan...mi se odpravljamo na bodoči vikend sprobat novo kosilnico user posted image ....včasih je bil moj lubi čisto vznemirjen, ko je kupil nov avto, zdaj se že kosilnice veseli kot en mali otrok user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
23.5.2010 18:09:58   
ada2

Vejšde....kje si pa upam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ..... drgač pa...to moraš v živo videt user posted image

pol pa pridite na naš konec na izletuser posted image

veš, bi pa malo manjkalo, da bi se jaz mudila 18 naslednji mesec tam po vaših koncih.... so namreč igre socialnih zavodov na otočcu, pa sem se najprej hotela prijavit, potem sem si pa premislila.... se mi je zdelo bolj fer, da gredo tisti, ki so lani celo leto pridno delali, ne pa jaz, ko sem itak uživala doma.... bo še veliko teh iger, pa bom takrat šlauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
23.5.2010 18:11:12   
ada2
aja, imamo pa mi tudi vikende zdaj kar zabasane, ampak ne tako kot viuser posted image .... je pa tak, da jaz itak vsak vikend delam in je potem še manj časa za pohajkovanje okoliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
23.5.2010 20:12:58   
*bubi*
Jaz tudi štartam z zabasanimi vikendi.... 3 sobote imam delovne. Pa dvojčki bomo začeli počasi praznovat... si moramo malo vikende podelit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.5.2010 20:15:48   
*bubi*
V Arboretum mi še tudi nismo uspeli it user posted image  Če pa je tako čoravo vreme.... sem že včeraj pisala user posted image

Danes sva z bubiko bežali po dežju. Ona v triciklu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.5.2010 18:30:23   
Paštetka
Kaj zdaj? Bo kakšna slikica, da ne bom cel čas čepela pri računalniku in klikala? user posted image

Petarda, mogoče so pa trojčki user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.5.2010 22:35:22   
ada2
lahko nočuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.5.2010 17:45:07   
petarda
V nedeljo ponoči je petardito prišel k nama, da ga boli trebušček, malo ga je sililo na bruhanje, vročina 37,5° , zjutraj je imel potem 37,2°...ga peljem k mamici v varstvo...čez dan čisto OK, zvečer je dvignil na 38,8°, dobil žlico Dalerona, mu je padlo na 37° potem čez noč spet malo nad 38°...sem mislila, da ima pač kako virozo, ampak mu je ful smrdelo iz ust, pa grlo je imel tako čudno rdeče, da sem se odločila, da ga vseeno peljem k zdravniku...in tam je ugotovil, da ima škrlatinko user posted image user posted image user posted image .... jaz pa sem mislila skoraj zdrav otrok user posted image user posted image user posted image .... zdaj malo gledam simptome in ugotavljam, da ima prav vse, razen visoke vročine....... No, v glavnem do petka sva doma, potem ima kontrolo, antibiotik 10 dni in potem upam, da bo vse OK....user posted image user posted image user posted image ....pa močno upam, da je še junior ali jaz ne stakneva sproti.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.5.2010 17:46:51   
petarda

ada, kaj naj ti rečem. Tudi mi smo v vašem klubu, klubu streptokok user posted image

mala dva imata škrlatinko, s Streptokokom, mož pa prav tako streptokokno angino, vnetje ušes, bolečine v trebuhu..

Hvala, bogu, da jaz nimam časa hoditi po klubih user posted image .

Paštetka vi ste že dobro?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.5.2010 10:15:29   
Urša
Za Petardita-user posted image user posted image user posted image
Mene pa desna roka boli, ne morem nič z njo, niti tipkat, grozno je, samo da nekaj primem, dobim takoj mravljince! Nič takega nisem delala, kar naenkrat se je pojavilo. Zdravnica pravi, da je to povezava z vratno hrbtenico in imam rentgen drug teden, potem pa še eno preiskavo, kjer te prepikajo z iglami in spuščajo elektriko, da vidijo odzivnost živcev-user posted image . Verjetno imam stisnjen živc. Skratka pestro...najamem čistilko! Zaenkrat se moj user posted image  matra gospodinjit, ampak vse tudi ne gre. Jaz pomagam z levo roko, vsaj cunje dam lahko prat in posodo zložim v omaro. Komaj čakam, da tole mine, ker je res zoprno do konca!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.5.2010 11:30:49   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za Petardita.

user posted image user posted image user posted image za Uršo.

Uživajte na sončku!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.5.2010 13:37:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Za Petardita-user posted image user posted image user posted image
Mene pa desna roka boli, ne morem nič z njo, niti tipkat, grozno je, samo da nekaj primem, dobim takoj mravljince! Nič takega nisem delala, kar naenkrat se je pojavilo. Zdravnica pravi, da je to povezava z vratno hrbtenico in imam rentgen drug teden, potem pa še eno preiskavo, kjer te prepikajo z iglami in spuščajo elektriko, da vidijo odzivnost živcev-user posted image . Verjetno imam stisnjen živc. Skratka pestro...najamem čistilko! Zaenkrat se moj user posted image  matra gospodinjit, ampak vse tudi ne gre. Jaz pomagam z levo roko, vsaj cunje dam lahko prat in posodo zložim v omaro. Komaj čakam, da tole mine, ker je res zoprno do konca!

Urša grozno se tole bere... user posted image ....mogoče pa je kaj upanja, da se je samo vnel kak živc in bo mogoče čez par dni bolje? user posted image ....al pa kaki topli obkladki....al kaj? Grozno, da moraš takole en teden čakat na rentgen, da sploh zveš kaj ti je user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......