|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
1.6.2010 12:18:18   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Ja koala, skoraj neverjetno, če se spomnim kako je bilo takrat tam in kakšna punca je že sedaj, ko mi pritisne lupčka in reče Lada mam mami

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Na današnji dan pred 1 letom sva midva prvič letela v Moskvo, uh kako čas beži

In zdaj se že cartate doma, a niso neprecenljivi taki spomini????

user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnji dan in user posted image user posted image user posted image user posted image  za prekrasne besede.

Eva: kaj otroka hodita v vrtec? KAj drugo leto gre v šolo večji ali je že?

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
1.6.2010 12:33:32   
Eva**
Ja hodimo v vrtec, oba, tavečji bo jeseni prvošolček ;)(

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Ja koala, skoraj neverjetno, če se spomnim kako je bilo takrat tam in kakšna punca je že sedaj, ko mi pritisne lupčka in reče Lada mam mami

Na današnji dan pred 1 letom sva midva prvič letela v Moskvo, uh kako čas beži

In zdaj se že cartate doma, a niso neprecenljivi taki spomini????

user posted image user posted image user posted image user posted image  za današnji dan in user posted image user posted image user posted image user posted image  za prekrasne besede.

Eva: kaj otroka hodita v vrtec? KAj drugo leto gre v šolo večji ali je že?

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.6.2010 12:35:23   
tajtaja
Dejzi, mene pa zanima, ali ti ob posvojitvi pripada porodniški dopust? Ker prav bi bilo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.6.2010 12:38:11   
Eva**
Bom jaz namesto Deyzi, od 1 do 4 leta pripada posvojiteljski dopust v višini 150 dni. Če otročka posvojiš pred 11 mesecem njegove starosti ti pripada nadomestilo za nego in varstvo 1 leto.

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Dejzi, mene pa zanima, ali ti ob posvojitvi pripada porodniški dopust? Ker prav bi bilo.

Eva**

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.6.2010 12:39:16   
uškinamama

user posted image ,joj  kako lepo,  kaj se lahko vzdržiš takih objav dokler ne pridobim waterproof maskare....zdaj sem že ko panda user posted image .

Aja glasovala sem tudi , mala je cukr.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.6.2010 12:45:22   
Eva**
Hehe naj vsi vidijo da špegaš sem user posted image , hvala res je posebna princeska. Včeraj smo bili na zaključku šmarnic, je sedela v vozičku okrog nje pa 20 ljudi ki jo je hotelo božat, se čudili njenim lasem pa očem pa oh in sploh, tako da mi je že včasih malo user posted image user posted image . Tamala ima takoj občinstvo okrog sebe.

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image ,joj  kako lepo,  kaj se lahko vzdržiš takih objav dokler ne pridobim waterproof maskare....zdaj sem že ko panda user posted image .

Aja glasovala sem tudi , mala je cukr.

Eva**

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.6.2010 12:52:43   
koala
Eva a se čudiš?? Kolikor sem jo videl na Nikonovi slikici (kjer ji obrazek prav hudobno skriva napisuser posted image ) je pravi cukerček. Potem pa še tvoja pozitivna energija pa sta itak par ki se mu ne moreš upreti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.6.2010 13:06:06   
Eva**
Hvala koala, mi je kar nerodno ob takšnih komplimentih. Ja pozitiva, to je tisto kar nas žene do tja da dosežemo cilj.
Zame pa tako kot za vsako mamo .....naši otroci so naj... v presežnikih. Takšne smo mame ni kej.

Eva a se čudiš?? Kolikor sem jo videl na Nikonovi slikici (kjer ji obrazek prav hudobno skriva napisuser posted image ) je pravi cukerček. Potem pa še tvoja pozitivna energija pa sta itak par ki se mu ne moreš upreti.

Eva**

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.6.2010 13:06:59   
lara light
Namesto čokoladne tortice po kosilu, pridem sem, pa je! Krasna ekipa ste!user posted image user posted image
Bravo in čestitke za velike uspehe!user posted image  Za lepe in pridne, pa nonstop ubogljive otročke, dejzič, dobrodšla v klubuuser posted image ...
Saša, tudi mi imamo en kup pestk in šapk zate, le pogumnouser posted image
Bk, supersko zgleda! Fouš, foušuser posted image

En lep in uspešen dan!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.6.2010 13:25:10   
Eva**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image  

Pija76 - Rusija
user posted image   do poletja bodo poskušali obdelati socialko user posted image

Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

bela.kava - Makedonija   user posted image user posted image
user posted image    RAZTUR user posted image  user posted image user posted image
user posted image  besno navijamouser posted image user posted image user posted image

Tia-na - Rusija user posted image user posted image  
user posted image   01. 06. 2010 - vrnitev v Slovenijo

Matejčika - Makedonija
user posted image  papirji zbrani

Iza12345 - Rusija
user posted image   v torek prvič na Urad

Saša27 -  Kosovo
user posted image    zbirajo seznam dokumentov za Kosovo
01.06.2010 telefonski klic

ŽE DOMA user posted image  

Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image sanjajo Afriko   

1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

DaisyE 
user posted image  Rusija 2010 user posted image

user posted image  user posted image FENKLUB user posted image user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia, mlinčka, Ribica RR, MC09, štrumfek,

user posted image

user posted image  ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

Eva**

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.6.2010 13:53:23   
sami0804
Sploh več ne vem,kje naj začnem,ko se vam pa toliko dogaja.

Saša27,močno močno stiskam pesti za danes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bela.kava ob tvojih mojstrovinah me je včasih sram pred samo sabo,kaka nekreativna mama semuser posted image .Pa upam na čim boljše novice v petek.Še vedno te v mislih vidim obdano s tvojima dvojčicamauser posted image user posted image .

Tia-na,čestitam,čestitam in srečen povratek domov,v upanju na podrobno poročilo,čeprav glede na starost tvojih srčkov močno dvomim,da boš našla dovolj časa za rr.Nič hudega,razlog je več kot zadostenuser posted image user posted image .

Eva,pridno klikam za tvojo rožico,res je nekaj posebnega...user posted image .Koliko pa je stara?Če je letnik '08,potem lahko ugotovim samo to,da so najini mulčki enake starosti,tudi jaz imam doma jesenskega prvošolčka,letnik'04user posted image

Miklarom,močno močno navijam tudi za tebe.Domača si mi že iz druge teme,še vedno upam,da se bo tretjič le izteklo tako kot je treba,drugače pa me veseli,da si nabiraš informacije tudi tukaj.Vso srečo,kakorkoli se bo izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image

Iza,poročilo pliiiiiz...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.6.2010 13:59:20   
agataema
Saša27, že cel dan stiskam pestke in upam na dobre novičke

Tia-na, varen let in čimprejšnje crtljanje v Slo.

Bela.kava, zate pa itak skoz navijamo.user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.6.2010 14:01:13   
Eva**
Eva,pridno klikam za tvojo rožico,res je nekaj posebnega...user posted image .Koliko pa je stara?Če je letnik '08,potem lahko ugotovim samo to,da so najini mulčki enake starosti,tudi jaz imam doma jesenskega prvošolčka,letnik'04user posted image

ja 04 in 08 najprej jesenskiuser posted image potem pa poletniuser posted image

Eva**

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.6.2010 14:24:30   
sami0804

ja 04 in 08 najprej jesenskiuser posted image potem pa poletniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.6.2010 15:34:03   
witch
Eva user posted image user posted image user posted image za seznamček user posted image mi je všeč...ampak ima eno veliko napako user posted image meni ni na njem kot navijačice user posted image user posted image me lahko dodaš user posted image pa za tvojo princesko sem tudi glasovala user posted image user posted image

Punce imam eno vprašanje za vas... Mene zanima, kdo je dal ime vašim malčkom?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.6.2010 16:00:27   
Eva**
Vsekakor, si v fenu samo zvečer ko otročki zaspijo. Mojemu prvemu sva dala midva, veva pa tudi kako bi mu bilo ime če bi ga lahko bio mami obržala. Rožici pa je izbral ime sinko, smo im eli tudi opcijo da ji postimo ime še preden smo izvedeli kako ji je ime, pa je na koncu odpadlo ker je bilo čisto neprimerno za naše okolje. V materinem jeziku je njeno ime pomenilo barvitauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Eva user posted image user posted image user posted image za seznamček user posted image mi je všeč...ampak ima eno veliko napako user posted image meni ni na njem kot navijačice user posted image user posted image me lahko dodaš user posted image pa za tvojo princesko sem tudi glasovala user posted image user posted image

Punce imam eno vprašanje za vas... Mene zanima, kdo je dal ime vašim malčkom?

Eva**

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.6.2010 16:02:20   
zvesta
Eva, glasovala za tvojo rožico :)

in jokala ob vseh ganljivih postih...

stiskam pesti za vse, škrtam z zobmi ob situaciji bela kava..

srečno :)

danes je tudi za nas lep dan, naša srčica ne potrebuje več ortopedskega zdravljenja... vesela, vesela...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.6.2010 18:46:52   
RAČKAPK
Jst bi tud bla med fenačicami user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.6.2010 21:13:11   
Ribica **
Sasa, kaj novic?

Tia-na, uzivajta z malckoma!!!

Eva**, cestitke za "obletnico".

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.6.2010 21:21:55   
tajtaja
Bom jaz namesto Deyzi, od 1 do 4 leta pripada posvojiteljski dopust v višini 150 dni. Če otročka posvojiš pred 11 mesecem njegove starosti ti pripada nadomestilo za nego in varstvo 1 leto.

Samo????user posted image A ni to malo premalo časa, da se z novim članom vzpostavi stik, da tudi on dobi občutek varnosti.....ker ko bo po par mesecih šla mamica v službo, otrok pa v varstvo, bo verjetno to zanj kar stiskauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.6.2010 21:31:00   
Matejčika

Samo????user posted image A ni to malo premalo časa, da se z novim članom vzpostavi stik, da tudi on dobi občutek varnosti.....ker ko bo po par mesecih šla mamica v službo, otrok pa v varstvo, bo verjetno to zanj kar stiskauser posted image .

To se tudi jaz sprašujem.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.6.2010 21:49:16   
DaisyE
Čerčka...

Evič, odlično furaš seznam, v prave roke je prišel. Pazi ti na soboto, pa bom še jaz občinstvo tvoje male. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia-na je pa zdaj že doma! Kolk sem jaz hepi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! Upam, da je bil let miren.

Kar se tiče 150 dni, se je meni zdelo čisto dovolj. Potem sem nekaj časa maštala, da je to čisto premalo, zdaj pa ko vidim našo žabo v akciji, se mi zdi, da mu bo vrtec strašno dobro del, ker je takega principa itak navajen, pa še ful se dogaja (mama ga ne zna dovolj animirat user posted image ). Za uvajanje me niti najmanj ne skrbi, malo bo seriozni, potem bo pa vse razturil. Samo da nam je vrtec dobiti.

Včeraj sva dobila odločbo našega sodišča, danes sem uradno nastopila posvojiteljskega, čeprav greva z žabo papirje oddat šele jutri, ampak so nama šli na roko. Danes sem bila že na upravni, ga bodo vpisali v matično knjigo, to bo pa trajalo en teden, do 14 dni. Pred tem nimam Emšota in ne morem nič drugega zrihtat. Kaj naredim, če bo treba k dohterju? Teta je bila zelo prijazna, pa mi je hotla vse originale pobrat, ko sem vprašala, kaj bodo z njimi naredili, je rekla, da jih bodo arhivirali, no potem jih pa jaz nisem hotla dat. je.beš arhiv, da bodo potem tam gnili. In sva naredili overjene kopije, upam, da bo zadoščalo. zaradi državljanstva me noben ne gnjavi, zdaj me pa zanima Eva in ali, ali to pomeni, da mu rusko ostane, al moram kaj posebej prosit? JAz bi mu ga kar pustila. Mi je prevajalka povedala, da ima v Rusiji, zato ker je bil sirota, prednost pri dodelitvi stanovanja. user posted image user posted image

Drugače pa hvala vsem, user posted image user posted image user posted image  Tolk mi dobro dane, ko mi kaj lepega rečete...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.6.2010 21:59:57   
bela.kava
O Dejzi, lepo da si se javila, jaz tukaj vsa zaspana komaj oči odprte a neumorno čakam na tvojo pozitivouser posted image

Sem prejšnjo noč sanjala, da smo končno po več letih dobili dvojčici, stari sta bili pet let, taki suhceni in živeli sta pri neki čarovnici (Janko in Metka stil). Mogoče je kakšna tolmačka sanj na netu in mi lahko to sceno razloži, jaz sploh spat ne upam več
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.6.2010 22:04:58   
Eva**
Tak je zakon in prioti vetru se na žalost ne da s.cat.

Eva**

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.6.2010 22:07:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

O Dejzi, lepo da si se javila, jaz tukaj vsa zaspana komaj oči odprte a neumorno čakam na tvojo pozitivouser posted image

Sem prejšnjo noč sanjala, da smo končno po več letih dobili dvojčici, stari sta bili pet let, taki suhceni in živeli sta pri neki čarovnici (Janko in Metka stil). Mogoče je kakšna tolmačka sanj na netu in mi lahko to sceno razloži, jaz sploh spat ne upam več
user posted image user posted image user posted image

Kofič, nisem tolmačka, ti bom pa psihotično ražložila tvoje sanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmiksalo se je vse. Hudobna čarovnica je faktor X, to da ste ju dobili, ko sta bili stari pet let, pa tvoja skrb, ker se stvari komplicirajo. Jaz mislim, da bo v petek vse okej. Glej stvari so se po hitrem postopku vrnile na točko poprej, kar pomeni, da se je faktor X usral in zaključil s preseravanjem. Skozi boste šli po novem zakonu, kdo pa upa, na tej točki pi.zdarije še sploh delat. Ti si kava. Bela.kava. In ob tebi je danger mouse, Poldi, pa še mi z municijo in granitnimi kockami na kupu. Jaz navijam, ampak v uspeh sploh ne dvomim. Drži se ti meni, pa še ustvarjaj! A žabe znaš risat? Mam eno buisness proposal...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?