DaisyE
|
Dobro jutro! Mam še par minut tišine... IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava No, no, no, kakšna tišina pa je tukaj, a sem vam že pokazala moj domači memory (kaj vse naredi dolgotrajna procedura ) BK, jaz sem mnenja, da si že z uno poslikavo presegla samo sebe, pa vidim, da sem se grdo zmotila. Tole je pre-kra-sno! Nisem pridna, se nič ne javljam. Sem miljonkrat zaželela Tia-ni in Izi srečno pot in da dobro opravita, ampak samo v mislih, do neta mi ni ratalo. IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na Tok tok, pozdravček iz moskve :) Malčka sta končno zaspala, od vsega razburjenja smo imeli akcijo do 22h. Ma, kaj naj rečem ... prekrasno ... napišem kaj več ko se vrnemo, grem zdaj poslušat njuno dihanje :) Komaj čakam, da pristanemo na domačih tleh. Pa tole je za zjokat krasno. Tiana, čestitke, pa srečno pot domov. Vi pridete že danes, če prav vem? BK, v petek bo okrepljeno navijanje, pa še na okope bomo vsi šli, , da bodo videli, da smo v pripravljenosti za novo dozo municije, če je potrebno. Naš princ... Naš princ postaja pravi princ in me veselo vrti okoli prsta. Kuhanje? Mislim!? Jaz se očitno čisto preveč obiram za njegove pojme. Pride za mano in potem mi nudi glasbeno spremljavo cel čas kuhanja. Komad je dosti brezvezen, sestavljen iz enoznačnega besedila AAAAAAAAaaaaaAAAAAA, menjajo se samo eni trije toni. Pa drži roke v luft, pa vstaja ob mojih hlačah in je oh in sploh najbolj trpeče bitje v vesolju. Včeraj sem presodila, da bo škoda večja, če bo ostal brez kosila in sem ga lepo pustila na tleh, pazila, da ga ne pohodim in se izogibala vsakršnega pogleda v njegovo smer (to navadno poveča volumen pesmi). Vztrajal je cele pol ure, kolikor sem je potrebovala za kosilo. Pa včasih pozabil, pa po nepremišljenem pogledu v njegovo smer, spet začel. Ko je bilo končano in je bilo potrebnega samo še malo vretja, sem se prestavila v dnevno in vsedla na kavč. Takoj za mano, s trpečim izrazom (mislim, kaj mi temu otroku delamo!?), pa k meni, pa roke v luft, ga primem, pocartljam in ni bilo pol minute, pa se je smejal. Ojme, meni. popoldne sem ju pustila sama doma, fotra pripravila na težačenje in kaj izvem, ko se vrnem? Da je bil popolen mir! Na večerjo je kulturno počakal. Pri kopanju se ni vrtel v vse možne pozicije in tudi malo ni cmizdil. Torej očitno samo mama slabo nanjga deluje. Mene vidi, pa rata prava mala tečka pečka. Seveda mu povem, da lahko to pri naslednjem obisku socialne vse razloži, ampak še ne pali. Božemili. Boga mama. Sem se tud neki hvalila, da upošteva besedo ne. Prošla su ta vremena. Zdaj me tako fino zignorira, v smislu, a ne vidiš, da sem skoncentriran in ne slišim ničesar? Tudi previjanje ni več mala malca. Rit v luft, na bok, pa akcija. Je postalo vse skupaj prava akcijska nadaljevanka - mama v boju z žabo! Kar se tiče seznama, se mi zdi podani predlog, da ga prevzame nekdo drug, izvrstna ideja, ker bomo drugače pri mojem tempu ostali brez. Eva, bi bila morda pripravljena, glede na vse smajlije, ki jih najdeš na netu. Je simpl. Citiraš, izbrišeš zgornji in spodnji Quote, popraviš in objaviš.