gia15
|
hej bejbe da se še jaz mal javim, sem glih gor na pcju; pišem priprave za delo mi smo ql. 1. roj. dan je za nami, je bilo super, smo bili kar doma na terasi in je super uspelo, kljub velikemu št. ljudi - cca. 40 jih je bilo. belen, jaz sem tudi hotela praznovat roj. dan nekje "zunaj" kot ti, samo je treba ful prej rezervirat prostor, nekje tudi do pol leta prej, tako da je nam odpadlo in smo bili potem prislijeni bit doma (se je uresničila želja mojemu) in je bilo prav fajn, s tem da je bilo vreme super, ki če ne, ne vem, kaj bi blo... vrtec na škofijah nismo dobili, smo 8. v čakalni vrst, al 6., zdaj ne vem več ma mi ni take panike, ker imam pogodbo za delo le do konca junija pol pa itak ne vem, kaj bo do septembra, v skrajni sili bo mala pri moji mami, čeprav ni tu na obali in je odročno jo peljat najprej v varstvo potem pa se vrnit delat na obalo, ma bo kot bo, se ne sekiram, imamo vse možnosti odprte... baje, da se bo odprl še en oddelek na škofijah, ve katera kaj? drugače pa sonce že kar kuri in se mi izogibamo najmočnejšemu soncu ćez poldan, tudi ve? za počitnice pa je pri nas še vse v zraku, verjetno bo kak last minute padu, če bo. midva sva trenutno v krizi in sva celo razmišljala it narazen , ma ne vem... bia, vidva sta ql? grem končat priprave... lep vikend
|