Hator
|
Čau mamice, se moram malo pofočkat po dooooolgem času. Saj preberem vas še, za pisat sem pa bolj lena ali pa preutrujena. Vidim, da že pridno namakate nogice v morju, mi jih tudi, plavat pa še nismo šli. Moram jaz prej prit do mojega G, da ga vpr., kako je stanje - namreč - nekatere že veste - tudi mi čakamo še enega družinskega člana . Jupiiiiiiiiiii Drugače pa smo v redu, pridno rastemo, kobacamo in sami stojimo hodimo ob opori, brez pa še ne. Čez slab mesec bomo pihali prvo svečko. Vrtec smo dobili v drugi rundi, pa se kar ne morem odločit, če bi ga res dala v vrtec glede na to, da bom doma. No, vpisali smo se, da ne izgubimo mesta, potem bomo pa videli. Na začetku verjetno bo šel, ampak se zna zgodit, da ga pol kar doma obdržim. No, ne vem. Mi je ful hudo, sem se kar malo zjokala, ko so nas klicali, da smo sprejeti, čeprav sem po drugi strani seveda vesela, ker druge pomoči nimamo. Jaz bi ga imela doma, a vsi ostali mi svetujejo vrtec. Razen sestre pri zdraniku, ki pravi, da pol bom imela oba doma- bolana. Ah ja... Dohodnina... jaz pa dobim ful nazaj, sem dala otročka v olajšavo. Lani sem pa ful plačala. No, toliko zaenkrat. Zdaj grem pa malo počivat, pa kaj pojest
|