|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
31.5.2010 21:57:11   
mayamaya
ma jaz nimam pojma kakšne so cene varstva niti cene vrtcev, mi je pa zadnjič ena mamica omenila, da je ena hotela imet za varstvo dveh otrok 1000 € user posted image user posted image user posted image tako, da se mi je teh 350 € zdelo še poceni user posted image

itak niso normalni s cenami!!!

sej pravim, HB da se mi ni treba še s tem za....

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.6.2010 7:56:41   
BIA79
350 je še "normalna" cena...Ko sem iskala sem našla tudi za 400, 500 eurov...najdražje je, če ti pridejo otroka čuvat na dom...
nam bo po izračunih prišel vrtec okoli 280 eurov, kar za nas je tudi ful...šeposebej sedaj ko delam 6 ur...in zanimivo dejstvo je, da ti tega sploh ne upoštevajo pri izračunu za nižje plačilo vrtca...Res se tolažim, da mi bodo to upoštevali, ko bom dobivala celo "plačo", ampak kako bomo šli čez mesec ne vem...Je bilo lepo na porodniški, sem imela višjo porodniško kot plačo hahaha 

(odgovor članu nika23)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.6.2010 12:05:58   
krokar
Ja privat kar nanese 400-500eur!! Sem vesela da mamo vrtec, kljub temu, da bom na porodniški. Ma, ni šans, da ga izpustim iz rok. Ja mi2 tud računava okol 250 evrčkov za vrtec. Pustimo se presenetit!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.6.2010 13:43:19   
BIA79
user posted image  Danes so klicali iz ita vrtca v Kopru (smo imeli to možnost, ker ne vem kako nam bo logistično zneslo v Izoli),,,in oni gredo vprašat mojo taščo,če smo dobili varstvo?!?!?! Ona je seveda rekla da ja...Ma kje imajo pravico vprašat njo???

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.6.2010 13:59:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

user posted image  Danes so klicali iz ita vrtca v Kopru (smo imeli to možnost, ker ne vem kako nam bo logistično zneslo v Izoli),,,in oni gredo vprašat mojo taščo,če smo dobili varstvo?!?!?! Ona je seveda rekla da ja...Ma kje imajo pravico vprašat njo???

???????? user posted image user posted image user posted image
nimajo prawice, lahko se pritožiš..... kje pa so jo srečali?? jo poznajo al kako??? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.6.2010 15:26:35   
DannyS
Hojla...

gia15,... glede vrtca v Škofijah nimam pojma, tudi meni se zdi da bo nov oddelek nekje drugo leto... mi pa smo bli ko smo dobili odločbo 10. v čakalni vrsti... bomo hodli v italijanski vrtec v Hrvatine, smo se včeraj vpisali.

Kaj ste se punce odločle kaj za letošnji poletni dopust, ti Belen, si dobila pol kako idejo takrat na FB, ki si spraševala?

Super mayamaya, si boste prihranili en velik strošek. Meni osebno se zdi kar dosti 350 eurov, glede da bo ena punca ki jo poznam in živi malo izven LJ, dajala 200 eurov, torej bo prišla še ceneje skozi kot da bi imela tamalo v vrtcu.

BIA79 ne vem če sem prav razumela, kaj so klicali iz italijanskega vrtca v Kopru, ker so imeli kako mesto fraj za vas in tašča je rekla, da ne rabiste, ker ste že dobili varstvo? Jaz bi na tvojem mestu klicala nazaj...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
1.6.2010 21:23:57   
saruška
čau punce, da vas še jaz na hitro pozdravim!

uffa, komaj smo prišli z dopusta pa bi šla spet!

drugače pa smo v pričakovanju vodenih koz, samo čakam kdaj jih bo staknil glede na to da so jih imeli že skoraj vsi v vrtcu... ma ben, pravijo da prej ko jih preboli boljše je...

pogrešam momacus! kaj je že začela delat?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.6.2010 21:34:41   
Belen
oooooooooo saruška..... sm že mislila,da boš prijawila,da si (ste) w pričakowanju tudi wi user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.6.2010 10:03:42   
spetko
ciao punce...
sem še spomnete...evo me po dolgem času tudi tukaj...
kako ste..kaj je vse novega..verjetno ogromno....

vidim da nekateri imate za dobit vodene koze...
mi smo jih že preboleli...bili 2 tedna doma..
pol smo vmes tudi preboleli neko alergijo ki nimajo pojma na kaj...bili v bolnici 4 dni...začeli hodit...in še marsikaj drugega..

lep pozdrav...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.6.2010 14:31:41   
Belen
ooooo spetko ciao....sej nisi dosti zamudila, tudi me nismo neki dosti aktiwne user posted image user posted image user posted image

bia.... kaj zdej s tem wrtcem? prow me zanima..... kako je blo? včeraj si napisala, pol me nismo ravno razumele..... dej powej kaj je blo to z varstwom, taščo itd.... user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.6.2010 21:10:50   
momacus
čer pupe da se pokažem,da ne boste mislile da sem pozabila na vas
kaj naj rečem , mi pridno rasemo in skoraj že tečemo, najrajši jemo češnje kar z drevesa user posted image alergiaj se ej malo umirila, čeprav ga vseeno upam cepit user posted image glede varstva mam to srečo dasta moja oba šla v penzijo in smo preskrbljeni, sm pa malega vseeno vpisala v vrtec za september 2012, upam da do takrat pridemo na vrsto user posted image

jaz pa že pridno delam user posted image oz hodim v službo ha ha ha

lep pozdravček prav vsem , en poseben pa saruški user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.6.2010 18:12:51   
saruška
momacus hvala za user posted image  user posted image !
drugače kako je zdej ki si začela delat?

lepo da se mu je alergija malo umirila... eni user posted image so prav bogi, mali od sodelavke je te dni dobil novo alergijo in sicer na mokro mivko user posted image sploh nisem vedla da obstaja kaj takega... groza!

kje se skrivate ostale? jaz sem sama doma, dragi je službeno odsoten, andraž je šel z nonoti pohajat, jaz pa kao pucam hišo user posted image user posted image ...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.6.2010 20:35:49   
momacus
kaj da malo oživimo ta naš forum user posted image

aj aj saruška alergiaj se ej amlo umirila , čeprav so alti e bašši ma nekako gre. kaj praviš da ima mali alergijo na mokro mivkouser posted image , ma dej to ne more bit res....ma kej je skakal po mivki? na kakšni plaži, peskovniku ???

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.6.2010 21:04:35   
saruška
je fasal v vrtcu in dobil pike po celem telesu, mali je bogi ki že tako ima miljon ostalih alergij in skoraj nič ne sme jest oz. celo taknit user posted image ...

lahko pa bi malo poživile ta forum, belen, bia, kje ste?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.6.2010 21:07:03   
Belen
belen se baše s pico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.6.2010 21:31:12   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

vedno ista štorija... spet delaš gušte user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.6.2010 7:17:02   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

vedno ista štorija... spet delaš gušte user posted image user posted image

sm mislila,da si napisala wedno ista štorja.... da wedno jem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.6.2010 16:34:36   
krokar
Kaj dobr, da se jekončno tole vreme nehalo kujat!!user posted image user posted image user posted image MMM diši po poletju!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
8.6.2010 9:29:11   
BIA79
Da napišem kaj preden pade naša tema v pozabo...

Končno je poletje tu...v nedeljo smo nogice namakali, včeraj smo hoteli da se Klara kopa, ampak je bila še premrzla voda zanjo...Upam, sam da ne bomo kakšne vročine zdaj dobili...kakšni neodgovorni starši...

Jaz delam, potem šibam po Klaro...če se bo tako vreme bomo verjetno popoldneve preživeli kje na kakšni plaži :)

Dopust bomo videli kako bo...me je takšen šok ko sem odprla izračun dohodnine...2x več za plačat kot sem pričakovala...še dobro da lahko obročno odplačam...user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
8.6.2010 13:24:35   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Končno je poletje tu...v nedeljo smo nogice namakali, včeraj smo hoteli da se Klara kopa, ampak je bila še premrzla voda zanjo...Upam, sam da ne bomo kakšne vročine zdaj dobili...kakšni neodgovorni starši...

Dopust bomo videli kako bo...me je takšen šok ko sem odprla izračun dohodnine...2x več za plačat kot sem pričakovala...še dobro da lahko obročno odplačam...user posted image

mi smo se wčeraj kopali bia...pa sej ni mrzlo??? user posted image kaki neodgovorni starši user posted image če njim ni, pol je kul.... najprej Naša ni hotla w wodo,pol jo pa wen nismo mogli sprawit user posted image user posted image user posted image Lija pa itak užiwa w wodi....

widiš prawim js, da na banki preweč zaslužite user posted image user posted image user posted image
p.s.pa kaj si nisi zračula inf.izračun za DOH? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
8.6.2010 13:48:26   
krokar
Oj!! Belen a si potem nabavila tiste rdeče obroče,al kako prakticirate kopanje. Jest ne vem kako Liso spravit v morje. Še v ta velik bazen noče- se full joka. Pali samo mali bazen za otrokeuser posted image user posted image . Ima kera kak nasvet!?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
8.6.2010 16:00:33   
DannyS
Čau žene in user posted image .

BIA79, mi smo včeraj tudi namakali nogice in nas je tako zamikalo, da smo se šli danes kar kopat.... voda res da ni lih topla preveč za mikene, ampak če nisi notri ful časa ni neke panike... vsaj upam, da se ne bomo prehladlili...:) Prvič smo zaplavali z obročem, ampak sem ga ful slabo naštimala... drugič pa smo šli kar brez, pa mu je blo dosti bolj všeč. Smo pa imeli družbo še treh dojenčkov... Drugače smo si naštimali tudi en mini bazenček tu pri hiši in se namakamo popoldan v njem, ko ne kuri več dosti sonce. Glede dohodnine, pa se mi zdi da nas je večina tam tam... dosti mamic, ki jih poznam in so na porodniški ima za plačat, in tako tudi jaz.:((( Mi pa v soboto štartamo za 1 teden na Pag, kaj čmo, boljše to kot nič. Pol grem itak delat in bom fraj spet v avgustu za en teden, ampak takrat bi raje šla kam v hlad, ki bom verjetno štufa vročine.

krokar ste probali magari jo najprej imet v naročju, pa počasi notri v vodo, kake igračke s sabo?

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
8.6.2010 16:01:06   
Belen
ciao krokar...ja sm nabawila,ampak nism še sprobala...zaenkrat smo bli samo w nizkem morju,kjer še nismo plavali... user posted image
bomo pa w kratkem,ko bo mama se sprawila w kopalke user posted image user posted image user posted image

probaj postopoma.... mi tudi nismo bli lih nawdušeni,zdej pa gresta z weseljem user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.6.2010 19:53:56   
krokar
DannyS lepo se imejte na Pagu! Pa kako fajn senčko si najdite!
Mož se je šel danes malo namočit v morje in je potem še Lisa mal svoje nogice namakala. No saj počasi pa bomo.
Belen glede kopalk.....in meneuser posted image ....že oblečena trpim s tem trebuhom!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.6.2010 21:01:02   
Hator
Čau mamice,
se moram malo pofočkat po dooooolgem času. Saj preberem vas še, za pisat sem pa bolj lena ali pa preutrujena.
Vidim, da že pridno namakate nogice v morju, mi jih tudi, plavat pa še nismo šli. Moram jaz prej prit do mojega G, da ga vpr., kako je stanje - namreč - nekatere že veste - tudi mi čakamo še enega družinskega članauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jupiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

Drugače pa smo v redu, pridno rastemo, kobacamo in sami stojimo hodimo ob opori, brez pa še ne. Čez slab mesec bomo pihali prvo svečko.user posted image user posted image

Vrtec smo dobili v drugi rundi, pa se kar ne morem odločit, če bi ga res dala v vrtec glede na to, da bom doma. No, vpisali smo se, da ne izgubimo mesta, potem bomo pa videli. Na začetku verjetno bo šel, ampak se zna zgodit, da ga pol kar doma obdržim. No, ne vem. Mi je ful hudo, sem se kar malo zjokala, ko so nas klicali, da smo sprejeti, čeprav sem po drugi strani seveda vesela, ker druge pomoči nimamo. Jaz bi ga imela doma, a vsi ostali mi svetujejo vrtec. Razen sestre pri zdraniku, ki pravi, da pol bom imela oba doma- bolana. Ah ja...

Dohodnina... jaz pa dobim ful nazaj, sem dala otročka v olajšavo. Lani sem pa ful plačala.

No, toliko zaenkrat. Zdaj grem pa malo počivat, pa kaj pojestuser posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?