|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
17.5.2010 12:14:26   
supernova2002
uni ki ste dobili vrtec: kulatoni rakomandati user posted image user posted image user posted image ....hec dej! :)
mi ga pač ne bomo.

jo pa bomo vpisali za naslednji rok. pa bo kar bo. do takrat pa bo hodla z nonotom delat na njivo :)))))))))))))))))))))- strić wuoljke, trte, sedit krompir,...itd :))) ne ne... res pa je da bo po nekaj urc pri nonotu in na njegovih njivah.

če pa ne dobim dela-kar dvomim- bom jo lepo čuvala doma in magari še zraven zanosila. pa bo mir :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
17.5.2010 19:10:55   
momacus
jaz pa sem danes dala vlogo da nas sprejmejo septembra 2012 pa upam d a pridemo do takrat na vrsto user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
17.5.2010 19:53:41   
krokar
Ja momacus upaj, da nisi prepozna!!!user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
17.5.2010 20:34:29   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

jaz pa sem danes dala vlogo da nas sprejmejo septembra 2012 pa upam d a pridemo do takrat na vrsto user posted image

wse je možno user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.5.2010 9:26:15   
momacus
s tako količino otrok ki je zadnji dve leti na obali....nisem sigurna user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.5.2010 7:25:29   
Belen
še en mesec pa bomo pihnili tudi mi 1.swečko user posted image user posted image    user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.5.2010 8:10:48   
BIA79
Belen, čas leti ni kaj :) So pa velik "stress" ti rojstni dnevi...dobro,da si doma...

Kar se tiče vrtcev pa tudi v Izoli vidim premike na čakalni listi...soseda je bila 5 na čakalni listi in je dobila vrtec...na "srečo" bo tudi ona odklonila...tako da premiki so...Iz italijanskega vrtca pa še nobenega odgovora...baje je tajnica zbolela...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.5.2010 8:40:41   
Anonimen
ojla ojla!

Res je, roj. dan je bil en sam (pozitivni) stress. Če mi verjamete, nisem uspela niti enega kosa torte pojest kaj šele druge hrane. Sem pa vesela, da so bili gosti zadovoljni. Komaj čakam naslednje leto.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.5.2010 8:47:55   
BIA79
Ekko nas...kulatone raccomandate...smo dobili mesto v italijanskem vrtcu....

Včeraj sem bila pri Nataši, k njej smo hodili na telovadbo, in je rekla, da Klara še ni pripravljena za shodit...enostavno nima še dovolj močnih mišič...glede na to da se je plazila in da je zanimanje za hojo pokazala šele pred kratkim, ji je sam potreben čas da se utrdi...levo nogico res meče čudno navznoter, ampak z malo vaj in popravljanjem bo šlo to na "mesto"...No, upam, da nam bo isto rekla v razvojni jutri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.5.2010 11:35:35   
krokar
Da vas malo pozdravim iz dolenjske. Sva z Liso na počitnicah pri sestri in se mamo fino. Lisi paše družba bratrančkov.... Možek uživa 100 na uro, samotouser posted image user posted image user posted image !
Ja zdaj se kar vrstijo 1. RD. Mi ne bomo delal nevem kakšnega pompa. No, ko začnem pa premišljevat koga povabit, se pa nabere veliko št. ljudi.
Aja, v torek sem imela G in ....in DOBILI BOMO FANTKA!!!
Zdaj pa grem mal relaks, dok otroci spijo!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.5.2010 12:48:45   
BIA79
Bravo Krokar user posted image  Pa boste par imeli, srečneži :) Uživajte kolikor se da...Mira bo kmalu konec hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.5.2010 14:20:06   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Aja, v torek sem imela G in ....in DOBILI BOMO FANTKA!!!
Zdaj pa grem mal relaks, dok otroci spijo!!

jojjjjjjjjj ke lepo.... punčko in fantka   user posted image user posted image user posted image

js bi tuuudiiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.5.2010 9:35:14   
BIA79
Evo nas iz razvojne...zdravnica je rekla, da je s Klaro vse ok in da bo shodila kasneje...vsak otrok ima svoj timing...pero bi naši pediatrinji kaj rekla...sem jo vprašala tudi za fontanelo in je rekla da ima čas se zapret do 2 leta, šele takrat se "začnemo" sekirat lahko...user posted image

Upam, da bomo imeli čim manj opravka z našo zdravnico in čim manj virusov iz vrtca ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.5.2010 12:31:05   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Evo nas iz razvojne...zdravnica je rekla, da je s Klaro vse ok in da bo shodila kasneje...vsak otrok ima svoj timing...pero bi naši pediatrinji kaj rekla...sem jo vprašala tudi za fontanelo in je rekla da ima čas se zapret do 2 leta, šele takrat se "začnemo" sekirat lahko...user posted image

Upam, da bomo imeli čim manj opravka z našo zdravnico in čim manj virusov iz vrtca ;)

super user posted image
sej sm ti rekla, wsak otrok je drugačen....eni prej, drugi kasneje...ma še wsi so začeli hodit user posted image
twoja P je pa itak..... user posted image   

user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.5.2010 13:44:52   
Belen
punce ima katera ta ferdow al fredow al... user posted image obroč? rdeč se mi zdi? kako se odnese??' ne wem če se mi sploh splača kupowat (x2) user posted image user posted image user posted image
eni jih hwalijo, drugi spet ne...... user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
22.5.2010 16:01:15   
DannyS
Ojla... da vas še jaz malo pridem pozdravit... med tednom klatimo okoli pa ni dosti časa za PC.

Mi smo zaenkrat še brez vrtca, čakamo še odgovor iz italijanskega Delfino blu in Dekani-Rižana.

Belen mi imamo ta Fredov obroč, smo ga imeli tudi na plavanju in sem ga zdej kupla za poletje. Na plavanju sem bla zadovoljna z njim... uporabljaš pa ga lahko do 4ih let oz. je od 6-18 kg.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.5.2010 18:37:04   
BIA79
Belen, kar se tiče obroča je tako...Res da je ta freudov obroč dragv primerjavi z drugimi, ampak kar se tiče varnosti naj bi bil eden najboljših...So pa različnih barv za različne teže..Poleg tega ima otrok v teh obročih najbolj pravilno lego za plavanje, nimam nogic navzdol, ampak vodoravno. Problem nastane da ga včasih večji otroci ne marajo (Klari je bil problem it notri in potem ven)...Ma do drugega leta je obroč najbolj priporočen, pri dveh letih pridejo v poštev rokavčki in "črvi" (ne vem kako se jim reče, so tipo neke tube)...Seveda je vse odvisno tudi od otroka samega...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.5.2010 10:14:02   
BIA79
Punce a ve kdo kje se da dobit cenik vrtcev?? Enkrat vem, da sem že našla, sedaj pa za boga ne najdem....

Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.5.2010 12:25:40   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Punce a ve kdo kje se da dobit cenik vrtcev?? Enkrat vem, da sem že našla, sedaj pa za boga ne najdem....

mogoče na ss (spletni strani)  od Občine w kateri se vrtec nahaja....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.5.2010 13:23:53   
BIA79
Belen, sem našla :) Ma na strani od ministrstva....

Danny...ma kako tečejo čakalne liste v Kp? Je enotna čakalna vrsta za vse enote vrtca ali vsaka enota posebej? Moja kolegica je bila 12 na vrsti, pa je dobila mesto in ga zavrnila...tako da zgleda da se tudi vKP kaj premika...

Moj je šel danes Klaro vpisat....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.5.2010 15:33:45   
DannyS
Hojla.

BIA79 po mojem je čakalna vrsta za vsako enoto posebej... ma tudi če se premika, mi smo v KP itak na 31. mestu in po mojem nimamo šans... smo pa dobili tudi mi mesto v IT vrtcu in sicer v Hrvatinih, vpisat pa se moramo do 31. maja... V Rižani smo na 22. mestu v čakalni vrsti v Dekanih pa na 23. mestu... to res ni normalno...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.5.2010 18:01:23   
BIA79
Allora, Danny boste tudi vi govorili italijansko :) Ma kolikor sem slišala je v Hrvatin ita vrtec ful lep, z lepo okolico...altro che ta v Izoli...Mi smo danes dobili odločbo še iz ita vrtca v Kp in smo 6 na čakalni listi...Ma verjetno bomo ostali tu v Izoli...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.5.2010 18:12:47   
DannyS
Ja bomo tudi mi italijančki... ma sej sem po eni strani ful zadovoljna, da smo dobili v Hrvatinih, ker ga ful hvalijo... itak sem ga dala tudi kot prvo željo... ker koprski mi ni lih ful všeč, vsaj tisto kar sem vidla... čeprav bi mi bil mogoče bolj usput, zaradi službe... delam blizu banke KP... ampak kot sem rekla, sem gledala to, kje bi se user posted image  boljše počutil. In sem razmišljala, da če se bo user posted image  gor dobro počutil, da bi ga kar pustila tam, tudi npr. če bi naslednje leto dobili tu v Škofijah mesto.  Aja, še to, kaj zdaj bi morali npr. za september 2011 ponovno vpisat, tam kjer npr. nisi dobil mesta, pa si želiš, al te imajo v evidenci (čakalni vrsti) in te obvestijo ko se kaj sprosti?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.5.2010 20:28:48   
BIA79
Hmmm...kar se tiče mesta ne vem...nas vem, ker nismo prišli v ita vrtec "lani", so nam kao prošnjo podaljšali še za to šolsko leto...Slo vrtec vem da je imel tudi varjanto, da si napisal, da če ne boš sprejet, da naj ti prošnjo upoštevajo še za naslednje leto...Najboljše je da vprašaš :)

Klara je danes naredila svoja prva dva koraka....počasi bomo verjetno shodili..alla faccia della nostra pediatrinja...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.5.2010 20:56:23   
krokar
Super DannyS za vrtec, da si dobila mesto in to še tam kjer si si želela.
No, Bia, boste kmal shodil. Kdaj bomo mi? Meni Lisa mašira po vseh 4ih in mi zbuja slabo vest. Kar naprej nekaj sesam in pomivam, pa še najde smetke, ki jih pobira ali pa se primejo za trenirkouser posted image .
Belen mi smo zadovoljni z rdečim obročem, je varen. edino mal se borimo , ko ga natikamo!!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?