|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
10.5.2010 13:09:39   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Hvala :) Poročam kako bomo preživeli ta deževen dan...ma pravim jaz, compleanno bagnato,compleanno fortunato  :)

itak user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.5.2010 13:11:02   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

ah, najvažnejše pa pozabim. Naš črv ma že tretjidan drisko in posledično rdečo rito in lulico. Mažemo....A katera ve če mogoče razsajakaka čudna viroza? K to je za pop..... kakec ji tako smrdi, da mi je mukauser posted image user posted image user posted image

hmmm ne wem če kej rasaja,kolegica ima isto s tem da imajo zrawen še vročino.... user posted image user posted image mi smo tko meli febr.cela family..... + še bruhali user posted image user posted image user posted image user posted image

upam,da boste čimprej boljše.....
pa čestitke za gibe user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.5.2010 13:15:06   
BIA79
Krokar...kako ti zavidam, da si srečka nosečna :) Prvi gibi so ena najlepših stvari :)

Ne skrbi za vrtec...ti pa priporočam, ko imaš kaj časa, da si greš pogledat kake zapise sej občine Koper...jaz sem brala izolske in sem pomirjena...do septembra bodo odprli 2 novi enoti slo vrtca pri osnovni šoli v Livadah...

Klara ima tudi te dni ful vneto lulico...kar namažem ne pomaga nič...upam,da je sam od hrane...presnete šparge...tako smrdi njen urin...user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.5.2010 13:19:02   
Belen
eno vprašanje...wrjetno malo smešno user posted image mi moremo wnest tudi porodniško za v vlogo za otroške dodatke? user posted image user posted image user posted image tudi to kar je dobu naš mož (očetovski dopust) plač.držawe? user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.5.2010 18:42:23   
Anonimen
bia79 čestitke Klari!!! Vse naj naj!!!! user posted image user posted image user posted image

Tadeia sem pa vpisala le v šalarski vrtec, smo tretji v vrsti dva tedna po porodu.

krokar uživaj v nosečnosti!!! Mene me še včasih nekaj brcne v trebuhu kot, da bi me brcnil otroček, mi je tako smešno, ker vem, da nisem noseča. user posted image

Upam, da bomo imeli v soboto lepo vreme za fešto, ker je vreme ena taka merda. Lani v tem času sem nosila že japonke in kratke majice.

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.5.2010 20:30:23   
saruška
BIA, vse naj, naj Klari še od nas  user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.5.2010 9:17:44   
momacus
jutro babe žabe. vidim da debata teče

BIA ste lepo praznovali?
BELEN ma kaj zdja ste same pupe doma....ne bo tako hitro konec tega dežja user posted image ja v prošnjo za dodatek moraš vpisat vse šolde ki si jih dobila( bruto zneske)
KROKAR uživaj kolikor lahko dokler imaš samo enega črviča

vse ostale pa vidim da tudi uživate, tako al drugače user posted image

LP stara mama user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
12.5.2010 12:24:05   
BIA79
Uuuu...danes pa bo Gašper pihal eno svečko!!! Vse naj naj...tudi stari mami seveda ;)

Mi smo praznovali lepo, je bilo hitro, kratko in jedrnato...se splača delat fešto med tednom, ljudje pridejo lačni in pojejo vse :) Upam, da so tudi gosti bili kontenti...pa še vreme je zdržalo, tako da so bili lahko otroci zunaj...je pa en stres...nas je bilo okoli 50...ne reč ničuser posted image

Danes smo bili na kontroli...Klara se pridno redi, tudi zrastla je nekaj...ampak nas je spet poslala v razvojno...kao ker "hodi" narobe, ma niti ne hodimo??? in da moramo shodit v roku enega meseca????ahhh...spet me je nadrla da ne pijemo redno ad kapljic zato se nam fontanela ne zapira...ah...še dobro da imamo kontrolo komaj čez eno leto? Ker smo se pozno cepili nam odpade kontrola pri 18 mesecih...no...če bomo šli v vrtec bomo verjetno prišli na kaj na obisk :):):)

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
12.5.2010 12:49:39   
Belen
hehe...
ben še tukaj Gašper wse najboljše user posted image user posted image user posted image

bia.... kako hodite narobe???? user posted image user posted image user posted image kako bi to zgledalo??? da morete w 1mes.shodit??? me kje to piše??..normalno je nekje do 15mes..... mi nanka plazimo ne,kje šele hodli user posted image user posted image user posted image
ad kapljice??? 3/4 ljudji oz.mam jih ne daje otrokom.... to prwič slišim za fontanelo user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
12.5.2010 12:59:03   
BIA79
Klari se kao glavica slabo zapira, ker ne pije redno kapljic?!?!? Verjetno tiči kje drugje vzrok, ne v kapljicah???  Mah...ne vem...meni je v razvojni rekla, da ima čas do drugega leta, da se ji glavica zapre...

Za razvojno pa bomo videli..upam, da ne bomo spet čakali 3 mesece...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.5.2010 10:33:37   
BIA79
Uuuu...danes imamo še enega slavljenca, ne? user posted image  Čestitke mamici in malemu/velikemu Tadeiu :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.5.2010 12:34:36   
supernova2002
čestitke Gašperju in Tadeiu!

bia: ma ne sekiraj se glede hoje. vse ob svojem času. sej si vidla našo-smo čist na istem. bo ko bo. kar se pa tiče ad kapljic sem jaz naši takoj povedala da ji ne dajem-pa je rekla potiho: sej ni panike, važno da jeste zelenjavo, sadje, meso in da hodite ven na sončka. če to delate je boljše kot da bi jemali ad kapljice! :))

mi imamo pregled šele 14.6.-so nam prestavili pregled, ker je baje ful vodenih koz, viroz,...pa da ne bi kaj staknili...in seveda imajo prednost otroci ki gredo v vrtec.
do takrat bomo verjetno še shodili? :)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.5.2010 12:55:37   
BIA79
Supernova vidiš..meni pa trdi P da se Klari fontanela ne zapira,ker ne pijemo kapljic???? Je dober diagnostik, ampak vsako toliko ga močno kiksne...no upam, da bo to leto kot lansko...obiski samo, ko so obvezni pregledi in cepljenje...

Začuda včeraj je bila prazna čakalnica...

Shodili pa bomo ko bo ura...je rekla v razvojni, da če se plazi dobro, bo tudi kasneje shodila, ker je dovolj mobilna...ma včeraj, ko je bilo toplo sonce, sem ji slekla hlače...ker noče bit več v naročju, je šla na tla ma ji kmalu ni bilo do plazenja...ko bodo prišle kratke hlače v giro, bo verjetno ugotovila, da se splača bolj hodit :) :)

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.5.2010 20:25:27   
krokar
Čestitke Gašperju in Tadeiu, še z naše strani!!
Bia tud mi ne pijemo ad kapljic, ker jest kar pozabimuser posted image user posted image user posted image . No, tja pa sem jih dobi, ko se mi oči slučajno spotaknejo ob stekleničko!! Lisa pa je v enem mesecu začela puzat, dirkat po vseh čtirih in ko se ji zazdi se mal postavi na nogice. Ma ji ni zanimivo. Po vseh 4ih pa dirka kot navita- ima vsa plava kolena. Jao ko čujem za te normative kdaj mora otrok to kdaj ono....dobim kar pike. Pa sej niso roboti. Mi imamo  RA v avgustu. Mi je pa fizioterapevtka rekla, da bo Lisa verjetno malo "čudno hodila, ker ima zvrnjeno hrbtenicouser posted image user posted image user posted image . mah, kr neki!!!
UUU Klara je mela pa orng fešto. 50 folka!!
Sem dobila zavrnjen vrtec tudi v semedeli. Danes sem šla malo povprašat in mi je rekla da naj se kar sprijaznim, ker je v KP sakalna doba za najmanjše 1. leto!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.5.2010 21:24:43   
BIA79
Krokar, kaj bos pa sedaj? Bos imela oba doma? Joj...ti ne zavidam, se posebej, ko nimaš nobenega blizu...upam,da se vam nasmehne sreča...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.5.2010 7:20:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Krokar, kaj bos pa sedaj? Bos imela oba doma? Joj...ti ne zavidam, se posebej, ko nimaš nobenega blizu...upam,da se vam nasmehne sreča...

hehe bia... sej ni tko težko-prow zabawno je z dwemi user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.5.2010 7:51:02   
BIA79
Verjamem da je zabavno...sam po mojem mnenju, je težje imet 2 otroka, ki imata drugačne potrebe kot dvojčka...To je moj občutek, ker nisem ne v eni, ne v drugi situaciji (na žalost)...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.5.2010 12:58:23   
Belen
ja lažje....(moje mnenje) čepraw ne wem.... je imet po moje dwojčka kot pa da en ima leto ali leto in pol, drugi pa noworojenček.....ker imata drugačne potrebe....en laufa gor in dol, treba ga lovit, drugi pa..... sej wemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.5.2010 16:27:21   
momacus
no ne morem reč da je teže, kr dvojčkov nimam. ampak je težko imet dva različnih starosti. vidim pri sebi, čeprav je prvi že skoraj pubertetnik ...

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.5.2010 11:02:20   
krokar
Ja težka bo!! Jet sem kljub vsemu oddala še pritožbo pa naj me majo za zoprno. Saj sem sama tako želela. In želja se mi je uresničila. Haha, zdej me pa mal panika grabi. Najhuj varianta je, da maš enga od prej in v drugo dvojčke. Pa po možnosti čisto malo razlikeuser posted image Zbežim v Idrijouser posted image
Kaj ve dajate svojim malim za zajtrk? Mi smo bli do sedaj na mleku z kosmički riža ali koruze (po steklenički ). Lisa bo stara kmal 11m in bi rada začela počasi z zajtrkom za mizo. Ampak kaj? Danes sem ji dala ob 6.30  flašo mleka in sva se potem še dobro uro cartale v postelji. Za zajtrk sem ji dala koščke kruhka z mal marmelade. No in mi je iz teh koščkov naredla v ustih štrukeljce in pluvala pod mizo.user posted image user posted image packa mala!!!!

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.5.2010 12:16:46   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: krokar

Za zajtrk sem ji dala koščke kruhka z mal marmelade. No in mi je iz teh koščkov naredla v ustih štrukeljce in pluvala pod mizo.user posted image user posted image packa mala!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
16.5.2010 12:45:06   
BIA79
Krokar ti se kar pritoži, škoditi ne more...Krokar, kdaj imaš pa rok?

Jaz sem pa tako razočarana...sem upala, da bomo dobili mesto v slo vrtcu, ker bodo odprli še dva nova oddelka, pa danes zvem, da so tista dva oddelka že polna, ker se sigurno odpreta septembra, tako da ni šans da dobimo vrtec septembra...

Po neuradnih informacijah, pa smo bili sprejeti v italijanski vrtec (sicer dokler ne dobim odločbe ne verjamem)...mi gre kar na jok...sicer mi je smešno, ker bi morala biti vesela, da vsaj lahko dobimo vrtec...

Mi je padla morala čisto na dno... bo treba kaj v vrtec poklicat in videt, če smo kaj napredovali na čakalni listi...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.5.2010 22:11:29   
krokar
Ja Bia nimamo sreče!!! Sem pa vidla da je ena mami (srečnica) pisala na rr za mnenje kp in semedelskega vrtca, ker je sprejeta v oba in se ne more odločit kam naj malega vpiše!! Srečnica kako ji zavidam!
Rok mam 15. okt !! Ko bi vsaj Lisa shodila, ker zdaj mi kar naprej rokce steguje, da jo nosim. Sej veš kako je. Otroku ne morem dopovedat, da je ne smem dvigat, pa mi lah Merlo 100x prepove.
Sej mogoče pa ne bo tako slabo v italjanskem vrtičku. Včasih nas kake stvari prav prijetno presenetijo. Držim pesti, da je informacija točna, in da se bo Klara vživala v skupino. To je največ vredno, ko voziš malčka v varstvo. Ko sem bla jaz mala, sem bila v varstvu privat pr eni gospe. Na novo smo se preselili na dolensko, mami ni poznala nikogar in ji je sodelavka povedala za to teto. Da skrajšam! Tako rada sem bila pri njej, da sem še po selitvi v Logatec nekaj časa hodila k njej na počitnice.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
16.5.2010 22:47:01   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke!!!! user posted image
Rojstni dan v celoti uspel, smo pa imeli slabo vreme, vendar nam niti to ni pokvarilo razpoloženja.

Mi smo pa po čudežu sprejeti v vrtec. Najprej smo bili 3. na čakalni listi, sedaj, ker sta 2 odpovedali, smo pa noter. :)

lahko noč

(odgovor članu krokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
17.5.2010 8:08:27   
BIA79
Chiara...super da ste dobili vrtec....in da ste se imeli lepo kljub vremenu...važna je dobra družba :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?