|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
20.5.2010 18:27:29   
al1*
Danes: zelenjavni zavitek in zelena solata
včeraj: sir na žaru in mešana solata

lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 276
20.5.2010 19:50:38   
marta82
Bedrce in kus kus z grahom.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
20.5.2010 21:19:17   
sanelaa
včeraj musaka,
danes špinača in pire + jajčka,

jutri oslič+ krompirjeva solata....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.5.2010 9:22:59   
Anonimen
http://www.kulinarika.net/recepti/13276/mesne-jedi/piscancji-file-v-listnatem-testu/?offset=20
Zraven pa solata in ?? riz ali pire krompir......

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
21.5.2010 13:03:58   
naja17
Včeraj puran v curry omaki + rezanci; danes pa pire + pohanci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.5.2010 13:20:05   
StrawberrY
Jaz imam pa danes sojine polpete in peso. Sem sama in sem si to lahko privoščila user posted image !

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.5.2010 11:16:43   
naja17
Kljukuša user posted image

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Kaj danes kuhate?
24.5.2010 12:41:57   
ronja
Danes:
- za zajtrk so bili bananini mafini s čokolado (od včeraj zvečer sta dva ostala, hehe)
- za malico sem naredila šejk iz nekaj kivijev, jabolka, banane in 2 pomaranč, zraven pa še ostrgan mladi korenček in mlada nadzemna kolerabica
- za 1. kosilo sem naredila pomarančne palačinke z jabolki s cimetom
- za 2. kosilo bojo pa orčetiji z brokolijem, za čez pa maskarponejeva krema z jagodami in jagodnim prelivom (domačim, jasno;)

Za večerjo pa še ne vem... Ideje?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 283
24.5.2010 12:45:46   
zvesta
Kaj so to orčetiji?

Jaz pravkar pečem akacijeve krape.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.5.2010 14:43:56   
ronja
Ušesca. Take male testenince, ki jih narediš tako, da vzameš za grahek veliko zrno testa za rezance, povaljaš v kroglico in ga na dlani sploščiš s prstom druge roke, da nastane taka vdolbinica. Ful simpatične testenike, samo precej zamudno. Ampak lubi jih obožuje, pa malidve tudi, tako da so kar dostikrat na sporeduuser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.5.2010 15:04:30   
Anonimen
Midva sva pa na ločevalni in sem danes za kosilo pojedla v pečici v lončeni posodi pečeno piščančje bedrce, 2 na krhlje narezana paradižnika in veliiiko skledo zelene solate ... duš je bilo dobro user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
24.5.2010 17:28:36   
marta82
mesna lazanja z bučkami, mož si je pa ričet vzel iz skrinje (ni ljubitelj lazanje - težko razumljivouser posted image )

BE NICE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.5.2010 13:10:18   
ZARA
Rižota z morskimi sadeži + zelena solata

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.5.2010 13:21:17   
luan
svinjski kare, krompir, zelena solata in paradižnikova solata,
za sladico pa sladka melona

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.5.2010 14:27:15   
mayci
Pire krompir in špinača.user posted image Za sladico pa jagode in sladoled, mmm.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.5.2010 17:32:18   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Pire krompir in špinača.user posted image Za sladico pa jagode in sladoled, mmm.

mmmm.... to bi jaz...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.5.2010 9:56:46   
naja17
Puranji ptički, za prilogo se pa še nismo odločl : kuskus, njoki, široki rezanci, riž?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.5.2010 9:46:46   
ronja
Za danes pojma nimam, včeraj pa je bil mlad krompirček in korenček, pečen v pečici in pa polnjene kolerabice na posteljici iz take omakice iz kolerabe, jabolk,... Kolerabice so bile polnjene z nekakim polentnim narastkom.

za sladico pa spet maskarponejeva krema z jagodami, ker nam je bilo zadnjič tako všeč;)

Za večerjo pa grisek v modelčku (že prej skuhan in ohlajen, tako kot puding) s svežo vročo čokoladno omakco čez.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 293
28.5.2010 15:01:45   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Za danes pojma nimam, včeraj pa je bil mlad krompirček in korenček, pečen v pečici in pa polnjene kolerabice na posteljici iz take omakice iz kolerabe, jabolk,... Kolerabice so bile polnjene z nekakim polentnim narastkom.

za sladico pa spet maskarponejeva krema z jagodami, ker nam je bilo zadnjič tako všeč;)

Za večerjo pa grisek v modelčku (že prej skuhan in ohlajen, tako kot puding) s svežo vročo čokoladno omakco čez.

recept prosim :)

moje kosilo danes - paradižnik, kumare, mlada čebula, mocarela in cottage cheese (če kdo najde/ve slovenski izraz nej me prosim razsvetli), začinjeno samo z olivnim oljem in soljo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 294
29.5.2010 11:03:16   
ronja
Mlade zelene kolerabice (v receptu so bile 4, jaz sem jih vzela 7, ker sem mela bolj male) olupiš in skuhaš v kropu - ne čisto, ampak tako, da jih lahko dolbeš, pa da ti ne razpadajo. Izdolbeš sredino in to narežeš na male koščke, prav tako 2 kiselkasti jabolki (izpečkaš prej, seveda). Prepražiš čebulo (nadrobno nasekljano) na olivnem olju (ja, jaz bom vedno rekla olivno, ker oljka je drevouser posted image ), dodaš narezano kolerabo in jabolka, malo prepražiš in zaliješ z 2 dl jabolčnega soka (jaz ga naredim iz zgoščenega soka, ker ga sicer nikoli nimamo doma, ta pa dolgo zdrži, pa fajn je za sladit kake zadeve). To vse skup podušiš, da rata taka omakca, začiniš (sol in poper), pa dodaš še žlico kaper (žlico, ne žličko). Na koncu vmešaš še za dve žlici masla, da rata taka gostljata omakca, ki jo daš v eno nepregorno posodo (tako, kot jo imaš za lazanje, narastke... pekač od pečice bo malo prevelik, ampak če ni drugega, bo tudi ok)

Medtem, ko to cmariš, segreješ pečico na 200°C in pripraviš nadev za kolerabice, ki te lepo čakajo na pultu, vse pripravljene,d a jih nafilaš;). Zrežeš 60 g suhih paradižnikov (če so v olju, prej odcedi) in skuhaš 50 g polente v 2 dl slane vode, v kateri stopiš žlico masla. Medtem, ko se polenta kuha, ti lepo  naribaš 40 f parmezana. Ko polenta ponovno zavre, vanjo vmešaš zrezane suhe paradižnike, nariban parmezan in pol žličke origana (domač sredozemski je zakon). Potem to polento še malo cmariš in med tem stepeš sneg iz 2 beljakov. Potem polenti primešaš rumenjake in na koncu še sneg.

S tem nadevaš kolerabice in jih položiš na omakco v tisti posodi, pa flikneš vse skup v pečico. Ko se naredi zgoraj lepa rjava skorjica, je gotovo (v cca pol ure).

Ta vikend bojo gotovo ocvrti bezgovi, včeraj pa sem zimrovizirala eno zelenjavno lazanjo.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 295
29.5.2010 19:21:35   
marta82
Danes: dušene bučke s kislo smetano, njoki, pečene bedrce.

Včeraj: puranji zrezki v omaki z rdečo papriko, pire krompir, solata.

BE NICE!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
31.5.2010 9:31:33   
ronja
Včeraj: domače korzune tortille (nimate pojma, kako komaj čakam, da začnejo tu prodajat maso harino, ker s koruzno moko je to precej težje...), domači guacamole (Ronji se je dopadel avokado v trgovini v pet.;), domača paradižnikova omakca (mami prispevala sveži majaron iz vrta:), pa fižolov pire (ta je bil pa narejen iz fižola v pločevinki), špinača namesto solate za v tortillo (je prav pasalo, je bila mlada in fajn hrustljava) in nariban sir (gauda). Za čez je bila "fruit cake" - to je v bistvu torta ala kolač z veliko suhega sadja not.

Danes bom za prvo kosilo naredila piadine, da pojemo še kar je ostalo od teh omakc, potem za 2. kosilo pa zeliščni quiche. Za čez bo višnjeva torta (že narejena včeraj zvečer).

Jutri bo pa neke vrste pica oz. obogateno kvašeno testo z nadevom iz pora, mlade čebule, šunke in kisle smetane na vrh.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 297
31.5.2010 9:37:08   
uškinamama
Prepražiš čebulo (nadrobno nasekljano) na olivnem olju (ja, jaz bom vedno rekla olivno, ker oljka je drevo

in plod. Se pravi , da je oljčno olje čisto okej. Tako kot olivno.

Sori, sem morala. user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 298
31.5.2010 9:39:02   
ronja
Ma, ne, za biologe je plod oliva, pa naj Istrijani govorijo, kar hočejo;)

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 299
31.5.2010 11:11:15   
uškinamama
pa ne samo Istrani  http://sl.wikipedia.org/wiki/Oljka

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?