|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
27.5.2010 9:34:53   
lučka 25
Dobro jutro1

Pri nas je pa danes trkala luna. Celo noč........ah, je mala potem kar pri meni spala, itak vsa prisesana name, očija sva pa kar v dnevno izselili. Ma pri nas je pa vsakič en dan pred polno luno pestro. Ah ja. Mal sem polomlena, ampak bo že.

Semper*, jap to spanje čez da je res zanimivo. Pri nas zdaj res trdno spi 2 uri v kosu in predvsem pomembno je to, da doma, da lahko kaj naredim.

Goldy, jap vam kar sledimo. Pa to vsak dan sproti, tud enega ne izpustimo user posted image

sabsa, vse najboljše za Sarin 1. rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  Kaj pripraviti za mala lačna usta? Uf, kaj pa vem. Kakšne grisine, pa baby piškote, pa kakšno sadje, to naj bi vsi jedli. Za kaj več pa ne vem.
Jap, mi pa kar v akcijo. Drugače mam pa ja že 5 mescov M redno, no na 27-29 dni. Tko da že mal ata na mama treniramo, če se slučajno zgodi čudež.

Reby, kakšna je bila noč?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
27.5.2010 11:15:16   
ledenka
zup2, čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image

reby user posted image user posted image user posted image  za T. če te zanima, ti lahko pošljem kontakt za naš vrtec, imajo še par prostih mest. cena je 480 E (kar je 80 več, če si v 8. razredu mestnega vrtca). razen, če si že 100% odločena za to, da boš še eno leto doma user posted image  

lučka, naš se že 2 noči ful stiska k meni in pije 2x na noč, tudi zato po moje, ker je hudo vroče.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
27.5.2010 11:36:38   
gapii27
heloo babike...
pridno čvekate,nam pa ne znese...je premal cajta :)

uvajamo novi sistem spanja in se kr obnese, sta tok pridna... se futramo ob 21.00 po pa spita do 08.00 al pa še dle user posted image   sej jima vms popravim ene dvakrat dudo ampak spita pol naprej...

lep dan še naprej

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
27.5.2010 11:43:34   
gapii27
user posted image
Ažbe

user posted image
Jakob

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
27.5.2010 13:50:18   
anci banci
ojla

glej glej smejkote:)

kako ste bejbe:) no da malo poročam...z Rešem sva se zmenila za zmrznjenčke in to konec avgusta, no ko dobim tečko rdečko začnem z estrofemom(upam da sem prov napisala) in 12 dan uletim k njemu...in to bo to:)

drugač pa sem imela v soboto dekliščino...nepozabno noro dobro:) striper je je bil hud k pri norcih, da ti knof  na gatah dol pade...tista k me ima na FB za prijateljico si lahko ogleda slike
potem sem se pa 3 dni zdravila od dekliščine:)

no to je pa moj frajerček

user posted image

evo tako se pa pri nas spi v hojci
user posted image

nič lep dan vam želim:)

< Sporočilo je popravil anci banci -- 27.5.2010 13:54:56 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.5.2010 15:49:41   
lučka 25
zup, pa si dočakala svojo hčerkico. Malo čez rok, ampak si jo pa. Čestitam in veliko epih trenutkov vam želim. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ajsi, j možno da tud zaradi vročine, čeprav naša madam spi v tanki pižamici, pa večinoma kar odkrita.

gapi, ja dojna sreča dvojne delo. Ampak sladko delo, a ne?user posted image  Pa bravo za tako spanje. Sam sta pa res cortkana tvoa fanta.

anci banci, super za avgustovsko akcijo in naj nodo zamrznjenčki dobitni, da mali frajerček dob sestrico al pa bratca. Pa super za prihajajočo poroko in super akcijo na deklišni.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.5.2010 18:19:18   
gapii27
ja res je dvojno delo in full luštno delo user posted image   vse pozabiš, ko se tak sldako nasmeji, še celo v spanju se režita naglas...

jes bi tud še mela bebike... bomo tak zračunali da bo jo poletni otroci user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.5.2010 21:02:35   
Serendipity
Joj, sem jaz včeraj tudi pozabila (ali je bilo že predvčerajšnjim) Neži čestitat za dve enici 11 user posted image user posted image user posted image user posted image
sabsa - Vam pa za eno leto! user posted image user posted image

gapii & ancika - joj, kakšni cukrčki! user posted image user posted image user posted image

Goldy - hehe, prav to sem ji skuhala. Bučke v omaki in testenine. user posted image user posted image

No, tole je pa še od naše žabice z zamudo za devet (jaao, žeeeee) mesecev, ki smo jih praznovali v torek user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.5.2010 23:15:02   
sabsa
Naporen, a lep dan dan je za nami. Sara je uživala na praznovanju, papala svojo torto in se veselila daril. Pa še 3. zobek je pokukal ven. Uspelo nam je, stari smo 1. leto. Goldy, tudi pri vas boste kmalu praznovali, ne?

Joj, kako lepe slikce gledam na tem forumu. Sami manekeni in manekenke.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
28.5.2010 7:37:39   
Reby
Dobro jutro.
Samo na hitrco, čez dan kaj več napišem.
Zgleda, da imamo šesto bolezen, ker je danes dobil izpuščaje, ampak mi je čudno, da jih je dobil po čelu, sencih in po spodnjem delu trebuha. Vsepovsod berem, kje se pojavijo, pa po glavi še nisem zasledila. Sem klicala dežurnega zdravnika, pa so me itak spet napotil na mojo popoldan...
Vročine pa ni več.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
28.5.2010 9:14:04   
lučka 25
Reby, o joj. Upam, da ni to ot. No, kaj več pa poročaj popoldan ko boš od P.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
28.5.2010 9:35:04   
gapii27
jutro babe žabe

reby user posted image za tvojga Tomija

hvala vsem za komplimente....
no naš režim spanja še kr drži, sicer se Ažbe vedno po pol ure spanja zbudi in ga moram potem uspavat na rokah....včasih pol še traja pol ure in ne vem kaj ga zbudi...no pa se bo že navadiluser posted image

kdaj pade kako srečanje, pa to? user posted image  bi jes tudi prišla... a to hodite z otročki al same žabe?

lepo dopoldne vam želim

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
28.5.2010 10:00:42   
ledenka
reby user posted image user posted image user posted image  za T!

gapii in anci, super cukri user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
28.5.2010 10:23:15   
Goldy
Daan!

Mi smo v redu. Alja še mal smrka in kašlja. Jaz sem tudi že boljša, čeprav še tudi smrkam, pa včeraj me je spet malo bolelo grlo. Čakam še to, da se bom začela izkašljevat. user posted image

reby - user posted image user posted image  za Tomija!

gapii - kakšna cukra!!user posted image

sabsa - jap, tudi mi boo kmalu praznovali! user posted image user posted image

anci banci - kakšen frajer!user posted image  In praviš, da je bila dekliščina takooo huda! Super!user posted image

seren* - kaj pa danes kuhate???

lučka - kmalu za nami boste pa še vi praznovali!user posted image

zup - čestitke za Hano! Lepo ujemite ritem, se cartajte in seveda, se kaj javi! Se pravi, da je šlo tudi tako hitro kot pri meni?user posted image

ajsi - kako kaj M?

biba - kje se skrivaš??? Utrujena? Saj bo!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.5.2010 21:46:40   
Goldy
semper* - vedno ti pozabim napisati, da A pridno je K mlečne kašice.user posted image  Še enkrat hvala! Kako ste?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.5.2010 22:39:59   
Sempervivum
No, Biba, zdaj smo pa malo bolj informirane user posted image  Me zelo veseli, da ti je/bo porod ostal v lepem spominu. Me je res prav zanimalo, kako se je vse skupaj končalo. Nam boš jutri spet postregla s kakšno dobroto? user posted image  Cotke so pa fullepe, samo našemu žal že premajhne. 9 mesecev je kao 71 cm, naš ima pa pri še ne 10 mesecih 80 cunje user posted image

Zup2, ČESTITKE za Hano!!!!! Pa čimprej se nam pridruži!

user posted image

Lučka, pri nas je tamali že tudi zelo zgodaj k nama prišel ... mogoče luna, mogoče ta presneti osmi zobek user posted image  Zakaj pa mora očka v dnevno, če je mala pri tebi?

Gapii, sem malo površno gledala, pa sem mislila, da si nam pripopala 2 slikici svojega fantiča ... pol pa vidim, da imaš 2 user posted image  A sta enojajčna? Se mi zdita čist podobna user posted image  Lepo, da se tako fajn rihtate user posted image  Le tako naprej user posted image  Dobivamo se pa itak v kompletu user posted image  Ne samo žabe, tudi paglavci user posted image user posted image user posted image

Ancibanci, ti bi se nam pa tudi lahko kdaj kaj pridružila, kaj praviš??? Da spoznam še tvojega manekenčka user posted image

Sabsa, čestitke Sari za prvi RD user posted image  user posted image user posted image  Ste praznovali doma? Kaj si ponudila malim in velikim gostom?

Reby, še 2 dneva zdržite, pa bo spet vse tako kot prej user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi, so nohti še vedno lepi? Kako služba? Te M zelo pogreša?

Goldy, super za kašice user posted image  Smo še kar. Zdaj sem že dva večera pred TV zaspala, mali tam do 2h, 3h lepo spi, pol se pa začenja zbujat., danes smo imeli budnico že ob pol6ih user posted image , prejle sem ga morala 3x podojiti, da je zaspal ... Drugače je pa fajn, k je vreme lepo, sva ful zunaj. Danes je bila pri meni še ena prijateljica z 2-letnim snkom in mi je dan tako hitro minil user posted image  Pa vi?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
28.5.2010 22:40:41   
Sempervivum
No, Biba, zdaj smo pa malo bolj informirane user posted image  Me zelo veseli, da ti je/bo porod ostal v lepem spominu. Me je res prav zanimalo, kako se je vse skupaj končalo. Nam boš jutri spet postregla s kakšno dobroto? user posted image  Cotke so pa fullepe, samo našemu žal že premajhne. 9 mesecev je kao 71 cm, naš ima pa pri še ne 10 mesecih 80 cunje user posted image

Zup2, ČESTITKE za Hano!!!!! Pa čimprej se nam pridruži!

user posted image

Lučka, pri nas je tamali že tudi zelo zgodaj k nama prišel ... mogoče luna, mogoče ta presneti osmi zobek user posted image  Zakaj pa mora očka v dnevno, če je mala pri tebi?

Gapii, sem malo površno gledala, pa sem mislila, da si nam pripopala 2 slikici svojega fantiča ... pol pa vidim, da imaš 2 user posted image  A sta enojajčna? Se mi zdita čist podobna user posted image  Lepo, da se tako fajn rihtate user posted image  Le tako naprej user posted image  Dobivamo se pa itak v kompletu user posted image  Ne samo žabe, tudi paglavci user posted image user posted image user posted image

Ancibanci, ti bi se nam pa tudi lahko kdaj kaj pridružila, kaj praviš??? Da spoznam še tvojega manekenčka user posted image

Sabsa, čestitke Sari za prvi RD user posted image  user posted image user posted image  Ste praznovali doma? Kaj si ponudila malim in velikim gostom?

Reby, še 2 dneva zdržite, pa bo spet vse tako kot prej user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi, so nohti še vedno lepi? Kako služba? Te M zelo pogreša?

Goldy, super za kašice user posted image  Smo še kar. Zdaj sem že dva večera pred TV zaspala, mali tam do 2h, 3h lepo spi, pol se pa začenja zbujat., danes smo imeli budnico že ob pol6ih user posted image , prejle sem ga morala 3x podojiti, da je zaspal ... Drugače je pa fajn, k je vreme lepo, sva ful zunaj. Danes je bila pri meni še ena prijateljica z 2-letnim snkom in mi je dan tako hitro minil user posted image  Pa vi?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
28.5.2010 22:43:50   
Sempervivum
Ja user posted image , kok postov mi je zdej objavilo user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
29.5.2010 10:51:05   
anci banci
Sempre.) res se moram tud jaz enkrat pridružit....če bo kako srečanje naslednji teden komot lahko...potem pa 5.6. z Svitom odhajava na morje...
vrneva se tam cca 18.6...ko bom uradno že v službi...sicer sem vzela dopust, ker je to pred poroko...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
29.5.2010 11:33:53   
biba007
Sem vas vse prebrala...in si malo manj zapomnilauser posted image . Evo, na brzaka:

Rebiček, pikapoka za vašega šarmerjauser posted image .

Sabsa, super za uspešen RD. Ma to je bil pa cel žur!

Gapi, kakšna dobrovoljčka, cortla sta. Kako je z nogico?

Ajsi, mene tudi zanima, kako se obnese šik manikurica.

Sempre, sem natančno prebrala OBA tvoja posta - pa najše kdo reče, da nisem NATANČNAuser posted image user posted image

Ancica Bančica, super za imenitna slavja. A bodo kakšne fotke padle?

Goldy, jap, Bibon ZMATRAN. Ampak smo imeli danes prvič nočno varstvo. Vse, kar sva morala z lubijem opravit, je bilo na 4h dojenje (pol urice), previjanje (je itak luštno, ko je naš tako zadovoljen brez pleničke) in priprava Aptamila. In smo se naspali, vsi trije. Se mi tale sobota zdaj zdi PREČUDOVITAuser posted image .

A lahko še dve vprašanji?

1) Naš mali je ves čas precej vroč (beri: če ga imam na roki, sva oba čisto mokra - mimogrede, brez tegale kaloriferskega mladeniča sem običajno na hladnejši strani). Je v enojnih rokavčkih (navklub vztrajanju stroke, da naj bi bili pri tej starosti v dvojnih) in hlačkah. Sva mu (zanesenjaška frišna starša) že merila temp., pa se zdi v redu...kaj lahko še naredimo?

2) Kako veš, kdaj zamenjati joškice? Pri nas itak dodajamo, tako da ne psihiram (preveč) glede količine... mi pa po 3min zaspi, pa ga potem malo (z omejeno uspešnostjo) zbujam - in zamenjam strani po cca 10min. Ma ne vem, če je tale rutina ravno optimalna ... kakšen boljši predlog?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
29.5.2010 11:37:27   
sonček33
Bolančkom pikapoke.

Uživajte pa vsi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
29.5.2010 14:33:59   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Sem vas vse prebrala...in si malo manj zapomnilauser posted image . Evo, na brzaka:

Rebiček, pikapoka za vašega šarmerjauser posted image .

Sabsa, super za uspešen RD. Ma to je bil pa cel žur!

Gapi, kakšna dobrovoljčka, cortla sta. Kako je z nogico?

Ajsi, mene tudi zanima, kako se obnese šik manikurica.

Sempre, sem natančno prebrala OBA tvoja posta - pa najše kdo reče, da nisem NATANČNAuser posted image user posted image

Ancica Bančica, super za imenitna slavja. A bodo kakšne fotke padle?

Goldy, jap, Bibon ZMATRAN. Ampak smo imeli danes prvič nočno varstvo. Vse, kar sva morala z lubijem opravit, je bilo na 4h dojenje (pol urice), previjanje (je itak luštno, ko je naš tako zadovoljen brez pleničke) in priprava Aptamila. In smo se naspali, vsi trije. Se mi tale sobota zdaj zdi PREČUDOVITAuser posted image .

A lahko še dve vprašanji?

1) Naš mali je ves čas precej vroč (beri: če ga imam na roki, sva oba čisto mokra - mimogrede, brez tegale kaloriferskega mladeniča sem običajno na hladnejši strani). Je v enojnih rokavčkih (navklub vztrajanju stroke, da naj bi bili pri tej starosti v dvojnih) in hlačkah. Sva mu (zanesenjaška frišna starša) že merila temp., pa se zdi v redu...kaj lahko še naredimo?

2) Kako veš, kdaj zamenjati joškice? Pri nas itak dodajamo, tako da ne psihiram (preveč) glede količine... mi pa po 3min zaspi, pa ga potem malo (z omejeno uspešnostjo) zbujam - in zamenjam strani po cca 10min. Ma ne vem, če je tale rutina ravno optimalna ... kakšen boljši predlog?

biba007...fotke so sicer na FB-ju alahko pa po želji še kako od dekliščine objavim

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
29.5.2010 15:32:00   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

biba007...fotke so sicer na FB-ju alahko pa po želji še kako od dekliščine objavim

Biuser posted image . Te pa (še) nimam na FBjuuser posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.5.2010 19:21:30   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

Biuser posted image . Te pa (še) nimam na FBjuuser posted image

jst tut., jst tut...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.5.2010 21:39:30   
Sempervivum
Jaz pa pogrešam Bumo user posted image  Kje ste, kak ste?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?