Sempervivum
|
No, Biba, zdaj smo pa malo bolj informirane Me zelo veseli, da ti je/bo porod ostal v lepem spominu. Me je res prav zanimalo, kako se je vse skupaj končalo. Nam boš jutri spet postregla s kakšno dobroto? Cotke so pa fullepe, samo našemu žal že premajhne. 9 mesecev je kao 71 cm, naš ima pa pri še ne 10 mesecih 80 cunje Zup2, ČESTITKE za Hano!!!!! Pa čimprej se nam pridruži! Lučka, pri nas je tamali že tudi zelo zgodaj k nama prišel ... mogoče luna, mogoče ta presneti osmi zobek Zakaj pa mora očka v dnevno, če je mala pri tebi? Gapii, sem malo površno gledala, pa sem mislila, da si nam pripopala 2 slikici svojega fantiča ... pol pa vidim, da imaš 2 A sta enojajčna? Se mi zdita čist podobna Lepo, da se tako fajn rihtate Le tako naprej Dobivamo se pa itak v kompletu Ne samo žabe, tudi paglavci Ancibanci, ti bi se nam pa tudi lahko kdaj kaj pridružila, kaj praviš??? Da spoznam še tvojega manekenčka Sabsa, čestitke Sari za prvi RD Ste praznovali doma? Kaj si ponudila malim in velikim gostom? Reby, še 2 dneva zdržite, pa bo spet vse tako kot prej Ajsi, so nohti še vedno lepi? Kako služba? Te M zelo pogreša? Goldy, super za kašice Smo še kar. Zdaj sem že dva večera pred TV zaspala, mali tam do 2h, 3h lepo spi, pol se pa začenja zbujat., danes smo imeli budnico že ob pol6ih , prejle sem ga morala 3x podojiti, da je zaspal ... Drugače je pa fajn, k je vreme lepo, sva ful zunaj. Danes je bila pri meni še ena prijateljica z 2-letnim snkom in mi je dan tako hitro minil Pa vi?
|