lučka 25
|
Reby, oh ja. Upam, da prideš do kakega P i da zveste kaj muči Tomij. Semper*, ja tako je to, ko sije sonce. Jaz sem že vsa zagorta Samo do kratkih hlač za v javnost pa še nisem prišla. Se*, a pri vas pa zobki? No, mi mamo še kr samo 2, in to že 3 mesce. Kruce, a vi mate takle službi. Polno zaposleni. Upam, da se kmalu vse umiri in boš lahko vsaj malo zadihal. Goldy, upam da je vaša nakravžljana punca tudi že dobra. Jap, pa naša madam časti tortico , za 11 mescov. Saj bi kako fensi ortico nalimala, pa ne znam oz. ni časa. Saj ta tud velja, a ne? Pa še ena zgodbica od danes: No, danes sem šla h G po napotnico z IVF, pa sem ćže prejšnji teden klicala, pa je setra rekla, da jo lagko danes samo dvignem. In tako z Nežo prideva, pa mi sestra reče da ma ona recept za KT zame, ne napotnice. Pol gre pa še enkrat brat v lok, pa vdi da so se zmotili. Je rekla,sam 5 minut počakte, bo G takoj apotnico napisal. In tako čakava, res ni lo dolg,....nakar reče sestra, da pa bi me G rad videl oz. govoril mano, da bodo že one Nežo pomerkale. Pa grem jaz direkt k mojmu G, pa on men da oni men strašijo s KT, jap pa rečem, a ne mi smo pa že za akcijo, pa oba v smeh . Pol pa reče, koliko pa j punčka že stara, saj je Neža a ne? Ja pa kar pobulim, da si je on zapolnil ime. Pa pravim ja 11 mescov, pa saj jo mam sabo Pa on men, ja jaz bi jo pa rad videl. Pa jo grem iskat, pa on ves navdušen, pa ji govori, da se onedva že poznata, da mora njegov glas poznat, ko je bla z mano že olikokrat na obisku, ko je bla še v trebuhu,... No, na koncu pa pravi, da nasledjič pa naj pridem že z dugim dojenčkom v trebuhu. Ja kaj naj rečem, mi je res polepšal dan, mesec, leto,..... Drugače pa sedaj naša madam ponoči spi o 11-12 ur, včasih pa ga še vseen mal v meglo pihne. Danes sem od 1-3h 6x vstala, ker ji je kar nekaj dogajal (se je smejala, pa hodila po postelji,...). No, čez dan pa zdaj hodimo spat samo 1x in to čez opoldne in spi v kosu dobri 2 uri, včasih še več. Kaj to pašeeeee. Pa včera mi je prvič rekla mama in to kar 3x. Upam, da to ni lo kar nekaj, ampak je vedela kaj govori. Itak, jaz sem bla vsa raznežna. U, zdaj sem vam pa zatežila z vsem poročilom
|