|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
25.5.2010 21:18:04   
lučka 25
Sam firec me matra. Reby, kako je blo s Tomijem danes? Je že dober?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
25.5.2010 21:31:05   
Goldy
Ojla! Pri nas je tudi A nekaj zakuhala (mal vročine, mal smrkanja, mal kašljanja), sam je pa vseeno taka kot ris. Cel dan je spala reci in piši 15 minut.user posted image  In da smo jo zvečer komaj spravili spat. Zizo je malo povlekla, pol bi se pa že igrala, smejala, ploskala.  No, pa jaz nisem taka kot ris. Mene ful muči prehlad, pa grlo. Pa v četrtek imam en služben seminar, pa še ne sestanek...

Sem dala glas Reby in Seren*.

Reby - kako je s Tomijem?

Semper* - videla sem te!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
25.5.2010 21:52:18   
Sempervivum
Ojla! Zdaj, ko sem izzvana, se pa mora malo oglasit, ane Goldy user posted image

Kako ste kaj? Vidim, da ste eni bolančkani, drugi imate probleme s taščami, tretje matrajo tegobe in skrbi svežega starševstva user posted image , četrte ... Prvim želim čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image , drugim da diplomacija upali user posted image , tretjim prespane noči in veselo papcanje user posted image  ... vsem ostalim pa prav tako en user posted image

Jaz sem tamalega danes prvič dala brez dude spat user posted image  Sem že nekaj večerov imela občutek, da bi lahko poskusila in danes sem se opogumila. Sej ne, da je med umivanjem ne rabi, takrat je jok kljub dudi v ustih, ampak do zdaj se ni mali še nič oglasil user posted image  res si ne želim, da bo do 3 leta z dudo v ustih hodil okoli, pa semm izkoristila priliko. Saj ni rečeno, da bo jutri tudi uspelo, ampak za začetek je kar fino user posted image  No, tistim, ki ste videle, kako je moj malček užival na konjičku sporočam, da smo ga že par dni nazaj dobili od prijateljev. Tako da K že veselo poskakuje ihaha in diči-diči-diča user posted image

Jaz sem bila danes popoldne od te vročine čist fuč, me je kar glava bolela, pa še mali je najrajši vozičkan po kolovozih, ki so čisto na frej, sredi travnikov in njiv, tam je pa bilo danes ziher 40 stopinj user posted image  Jaz pa brez sončnih špeglov (jih nimam cajta kupit, ker to je celi projekt zame), pa v dolgih hlačah ... user posted image  Jutri grem v miniki, si bom mimogrede še noge malo posončila user posted image user posted image user posted image

Slikic pa meni noče odpret user posted image  PA tok me firbec matra, kok so lepe, pa glasovala bi seveda tudi user posted image  Bom še parkrat poskusila.

Kruce, ti pa res bolj slabo bereš tole naše čvekanje ... user posted image  Ravno tale sedež sem hvalila kakšno stran nazaj. Našmu malemu ful sede. Res se fajn počuti v njem, pritrjen je ful stabilno, glede varnosti je itak čist pri vrhu, tako da ... jaz ga priporočam user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
25.5.2010 22:51:52   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Slikic pa meni noče odpret user posted image  PA tok me firbec matra, kok so lepe, pa glasovala bi seveda tudi user posted image  Bom še parkrat poskusila.

Kruce, ti pa res bolj slabo bereš tole naše čvekanje ... user posted image  Ravno tale sedež sem hvalila kakšno stran nazaj. Našmu malemu ful sede. Res se fajn počuti v njem, pritrjen je ful stabilno, glede varnosti je itak čist pri vrhu, tako da ... jaz ga priporočam user posted image

Ma ja, me jo prav malce sram!
Vsake tolko preberem zadnjo stran po diagonali....
Nč ne vem kaj se dogaja!
V službi mamo štalo, sodelavka je namreč zanosila po IVF in popihala na bolniško. Tako sem/smo v službi non stop brez fraj dneva, dokler ne nastopi porodniško. Tedaj smo upravičeni do nadomestne za 3 mesece....
Zic bom naročil, vendar bom poskusil dobiti roza barvo, ki je v eni drugi trgovini v akciji. Sam moram preveriti če tisti pošiljajo k nam...
Spodobi se nov zic v nov avto user posted image
Tudi meni ne odpre slikc, mi je pa vsaj povezavo da sem lahko glasoval, pri nadi in reby na FB mi tud strani ni odprlo.
Čao

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.5.2010 8:38:39   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sam firec me matra. Reby, kako je blo s Tomijem danes? Je že dober?

Revček je imel 39 vročine, sem mu dala ponoči svečko. Danes zjutraj pa ima že 37.8 in bo pomoje čez dan še narasla.
Tomijeve P ni in sem klicala na Vič, pa so mi rekli, da to ni urgentno, naj počakam do popoldneva in pokličem drugo P v našem ZD. To isto sem klicala včeraj in mi je rekla, naj grem na Vič user posted image  Tako, da ob enih kličem.
Včeraj je spil čez dan liter čaja, danes že 2,5 dcl. Je normalno, ko pritisnem na ušeska, nč ne jamra, prehlajen ni, nimam pojma, kaj bi blo narobe.

kruce - super sedež

glasovanje in slikice - včeraj se jim je server sesul, danes spet dela, zato lepo prosim za glasek user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.5.2010 12:18:03   
Reby
Nismo dobili vrtca in me ful jezi, ker poznam par primerov, ki ne stanujejo v LJ, imajo pa tu stalno prebivališče in so dobil vrtec. Al pa taki, ki nikjer ne delajo in so doma, dobijo vrtec. Glih taki ga ne bi smel dobit, ker so itak doma in lahko otroka pazjo. S čim bojo pa vrtec plačval? Jaz bom pa pustila službo, da bom doma in mela otroka. Kje so zdej Jankovičeve obljube, da bojo vsi, ki imajo stalno prebivališče v LJ, dobil vrtec?!? In da imajo prednost tisti, ki so tukaj od leta 2008?!? J**** vse skup!

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.5.2010 13:23:29   
Serendipity
semper* - superca! Kar tako naprej! Priden K! Kar se pa tiče kratkih hlač - jap, medota smo odpravili in jih tudi jaz grem iskat v omaro, če mi bodo sploh še prav katere??? user posted image

Reby - joj, bošček T! Poljubček in pikepoke! Za vrtec pa še jaz tudi čakam odgovor, čeprav imam back up plan izdelan in bo tudi tisto super ok!

kruce - itaq! Nov avto, nov sedež. Pri nas je tudi tak!

goldy - kak je moja kodrolasa lepotička danes? Rabim ideje za kosilo... Juhica je bila, kasneje pa še nekaj bolj konkretnega. Kakšna ideja?

Zgleda pa da imamo spet zobki party pri nas. Zgornja enica se še ven rine. Ena je že priukala na plan, druga pa je nakam plaha in se kar motovili in muči mojo rožico, da jokca in stokca. Upam, da se čimprej prikaže, da bomo vsaj malo spančkali. So pa (spet) učke na udaru. Ampak, bolj easy varianta kot prejšnjič. Ta vter mi nič kaj ne ugaja!

OKi doki - to je bilo na kratko, grem kar k Z, ki je taka carta spet, da mama niti sekunde ne sme biti vstran od nje user posted image

Hvala vsem za klik klik klike & Reby sem bila že pridna danes!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.5.2010 13:24:34 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.5.2010 14:29:07   
lučka 25
Reby, oh ja. Upam, da prideš do kakega P i da zveste kaj muči Tomij.

Semper*, ja tako je to, ko sije sonce. Jaz sem že vsa zagorta user posted image  Samo do kratkih hlač za v javnost pa še nisem prišla.

Se*, a pri vas pa zobki? No, mi mamo še kr samo 2, in to že 3 mesce.

Kruce, a vi mate takle  službi. Polno zaposleni. Upam, da se kmalu vse umiri in boš lahko vsaj malo zadihal.

Goldy, upam da je vaša nakravžljana punca tudi že dobra.

Jap, pa naša madam časti tortico user posted image , za 11 mescov. Saj bi kako fensi ortico nalimala, pa ne znam oz. ni časa. Saj ta tud velja, a ne?

Pa še ena zgodbica od danes:
No, danes sem šla h G po napotnico z IVF, pa sem ćže prejšnji teden klicala, pa je setra rekla, da jo lagko danes samo dvignem. In tako z Nežo prideva, pa mi sestra reče da ma ona recept za KT zame, ne napotnice. Pol gre pa še enkrat brat v lok, pa vdi da so se zmotili. Je rekla,sam 5 minut počakte, bo G takoj apotnico napisal. In tako čakava, res ni lo dolg,....nakar reče sestra, da pa bi me G rad videl oz. govoril  mano, da bodo že one Nežo pomerkale. Pa grem jaz direkt k mojmu G, pa on men da oni men strašijo s KT, jap pa rečem, a ne mi smo pa že za akcijo, pa oba v smeh user posted image . Pol pa reče, koliko pa j punčka že stara, saj je Neža a ne? Ja pa kar pobulim, da si je on zapolnil ime. Pa pravim ja 11 mescov, pa saj jo mam sabo Pa on men, ja jaz bi jo pa rad videl. Pa jo grem iskat, pa on ves navdušen, pa ji govori, da se onedva že poznata, da mora njegov glas poznat, ko je bla z mano že olikokrat na obisku, ko je bla še v trebuhu,... No, na koncu pa pravi, da nasledjič pa naj pridem že z dugim dojenčkom v trebuhu. Ja kaj naj rečem, mi je res polepšal dan, mesec, leto,.....

Drugače pa sedaj naša madam ponoči spi o 11-12 ur, včasih pa ga še vseen mal v meglo pihne. Danes sem od 1-3h 6x vstala, ker ji je kar nekaj dogajal (se je smejala, pa hodila po postelji,...). No, čez dan pa zdaj hodimo spat samo 1x in to čez opoldne in spi v kosu dobri 2 uri, včasih še več. Kaj to pašeeeee.user posted image
Pa včera mi je prvič rekla mama in to kar 3x. Upam, da to ni lo kar nekaj, ampak je vedela kaj govori. Itak, jaz sem bla vsa raznežna.

U, zdaj sem vam pa zatežila z vsem poročilom user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.5.2010 14:53:59   
ledenka
lučka user posted image user posted image user posted image  super za mama

reby, kaj pa kak privat vrtec? mi bomo tudi po vsej verjetnosti tudi zavrnjeni, je bojda treba met ene 80 točk. ampak k sreči ima mesto v privat vrtcu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.5.2010 15:23:55   
Serendipity
lučka - kak luštna zgodbica! user posted image  user posted image user posted image user posted image Si še meni polepšala dan.

Hm, midva se tudi zadnje čase igrava z mislijo o še eni pika pokici. Je mojega prejšnji mesec nekaj zagrabilo. Je preračunal, da je meni nosečnost ''razpihala'' zaraščenost jajčnikov in da tisti en njegov pojbič,  ki je za akcijo lahko zdaj komot pride in opravi svoje user posted image user posted image user posted image Uh, bi bilo superca super tako!

ps: mi pa priročno M zamuja user posted image user posted image user posted image Ah da bi ko bi ....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.5.2010 15:58:12   
biba007
Reby, naj user posted image vzame Jankoviča. Pa da bi čimprej zrihtali s P. Mi je včeraj pravil kolega iz US, da je pri njih prvo vprašanje na urgentnem pediatričnem telefonu, koliko otrok imaš. In če je to tvoj tretji, je vedno naročilo, da ga je treba nemudoma pripeljatuser posted image . Tale prvostarševska vnema očitno ne pozna meja user posted image

Goldy, imate pa kjutsipaj riska. Hej, pa ja ne, da si ti že v službici????? Al' bo tole samo majska delovna vnemauser posted image ?

Sempre, a pri vas pa vozičkate v minicah? Hej, sem vedela, da tejle moji opravi v podobi razvlečene trenirke (ki pa je, mimogrede, uber mehka) nekaj fali... Nič, bom kot kaže res morala tozadevno ukrepati - že za krepitev prijazne medsoseske naklonjenostiuser posted image

Se*, tile zobki bodo pa kot ohridski biserčki, kaj? Aja, sem hotela tudi pri vas poklikat, pa nisem našla povezaveuser posted image

Lučka, madoniš, pri vas imate pa že 11!!!! Čestitam. Se mi zdi, da si še pred nedavnim čakala na vašega, da bi šla lahko uradno lulat. Pa L. pošilja vaši lepi lupčka. No, bolj mentalnega... Zaenkrat je njegov šarm omejen na občasne nasmehce, ko ga napenja... Pa takšni Gji si tudi zaslužijo lupčka, kajne? Ježešna, pa mami tudi že zna reči...pa je res za pohrustatuser posted image

Pri nas smo pa tkoooooo zmatraniuser posted image . Srečni, ampak zmatrani. A so to mogoče leta? Pomanjkanje kondicije? Ma vas občudujem, kako je vam zneslo. Aja, pa v isti sapi razmišljam, da je tale bibonček tako imenitno ratal, da bi takoj še enega. Jao ja... a bo tole dolgoprogaški učinek sleep-deprivationa???

Neposredna povezava do sporočila: 4436
26.5.2010 16:02:48   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ps: mi pa priročno M zamuja user posted image user posted image user posted image Ah da bi ko bi ....

Itaq, da sem prerano napisala. Sem imela en tak feeling, ko sem pisala, da raje ne tega pisat. Pa še trije happy smijleki se zraven kotajo. M je že tu user posted image , po trinajstih dneh zamujanja. Packa.

Kolikokrat na dan vam vaši otročki spijo? Z si zdaj nek nov ritem dela. Spi še 2x na dan - ampak razmak med tema obdobjema spanja je čedalje krajši.
Dopoldan spi od 11.30 pa do 13. Potem je spala od pol pete pa do šeste. Ta teden je pa druga runda bila ob štirih, včeraj ob pol štirih danes pa že ob treh. Zgleda, da si rihta ritem na spanje 1x/dan.  Kako so si vaši otročki to urejali? A na tak način ali pa so kar naenkrat dopoldan podaljšali rundo spanja. No, je pa res, da je vsak otrok drugačen user posted image

bibonček - hm... pomanjkanje spanja. Jaz sem že tak navajena na to, da mi je čudno, ko spimo user posted image user posted image Kar se pa še enega bibončka tiče - jaz sem nekaj mesecev po P bila prepričana, da mi še pa ja ne gremo kmalu po novega bebija. Hm, časi se spreminjajo? Je pa res, da smo tista čase mi ponoči spali. Začenjam verjeti v tvojo teorijo ''''''''dolgoprogaškega učinka sleep-deprivations... user posted image Kar se zobkov tiče - ojaaa, bodo pa res biserčki ven pokukali, če se tak dolgo brusijo da vem prikukajo user posted image user posted image
Link imam pa v podpisu user posted image  

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 26.5.2010 16:08:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4437
26.5.2010 16:12:39   
Goldy
Daan!
Javlja se "povožena" mami in naspidirana A!user posted image  Tak da jutri ne grem na seminar, ker zdej še smrkam...user posted image

lučka - ja, naš kravžljček je skor zdrav kot riba, mal še smrka in tu in tam pokreha, ampak to je to. Ti pa kr pogumno v kratke hlače.user posted image

Reby - o šit za vrtec. Mi dobimo drugi teden odločbe. Dans je komisija. Upaaaam, da dobimo. Pri nas pa je eden izmed kriterijev zaposlenost oz. nezaposlenost staršev. Je zadnjič povedala ravnateljica, smo morali še posebej ene liste izpolnit o zaposlenosti in imajo pravico preveriti.Itak ne vem, kaj  bomo, če ne dobimo.

semper* - bravo za K in uspavanje brez dudke!user posted image  a si šla dons v miniki ven??user posted image

seren* - tvoja kravžljasta lepotička trenutno spi. Uspela je varjanta ziza! Predlog za kosilo - sej vem, da je že prepozno - bučkina omak in nekaj zraven. Sam je pol kr zraven naju jedla piščančka in krompir. Spet ne tolk, ko bi bilo treba, sam je bilo glih 2 uri po malci. Sam, ko je naju videla, je hotla jest.

Še pol kej napišem, grem mal počivat!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4438
26.5.2010 17:03:42   
Goldy
No, od počivanja nič, ker se je princeska po dobre pol ure zbudila.

lučka - lepa zgodbica. Naša G je tut taka - smo ji našo nesli pokazat, pa še pol 1x jo je videla.

seren* - pa tako dolgo ti je M zamujala. Bah. Saj bo.user posted image

bibon - ja, ja služba kliče, sem že na dopustu. Nisem pa tako zagnana. 7.6. kr zares grem delat, zdaj me ni bilo od 30.9.2008. Uf. Hja, do nove porodniške, ki bo upam, da kmalu. user posted image  
Veš, naša je na zečetku ful fajn spala (do enega 7 meseca), tako da z mojim rečeva, da sva takrat očitno ves bonus pokoristila. Ker en čas ga je res lomila. Sploh že nisem več štela kolikokrat je kateri vstal, kolikokrat se je ponoči dojila.user posted image   Zdaj je pa spet ok.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
26.5.2010 18:55:46   
Reby
Evo nas od P. Diagnoza: viroza. Ušeski, pljučka, grlo vse ok, sva mogla dat kri in vodo.
Počivat, spančkat (yeah right user posted image ), veliko pit in če bo vročina nad 38.5, svečko v rito.
Na hitrco sem vas uspela prebrat, kratki komentarji:
lučka - prečudovita zgodbica user posted image
biba - vse smo bile na tem, malo poglej slikice, kako sedaj uživamo, tudi vi pridete kmalu za nami user posted image
Se* - no s**** pa ta user posted image
Goldy - a že na dopustu. Moj dragi se je odločil, da bom pa kr doma še eno leto, drug teden mam sestanek z direktorjem in ga bom prosla, da me naj da na zavod.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
26.5.2010 21:11:28   
lučka 25
Reby, ja sem že včer razmišljala kako je z všim vrtcem. Ah, ti kriteriji. Rs tudi jaz ne zastopim zakaj prednost nezaposleni??? Je pa tako, da je ironično to, da so vsi otroci nezaposlenih staršev, ki so doma, v vrcu vse počitnice, vse petke im svetke, pa med prvimi pridejo in zadnjimi gredo domov. Tisti, ki imasjo pa najbolj smotano službo, pa jih imajo vse počitnice, ko so dežurstva doma,...no obratna slika. Zato pa je to še toliko bolj žalostno.
Za Tomija pa pikepoke, da bo res kmalu zdrav.

Jah, vidim da je mal A od Goldy ž bolje, skoraj čisto zdrava. Super. Ah, služba. Mene kar mine ko pomislim. Pa ne zaradi otročkov, ampak ker vem kaj e čaka. Baje so letos samo sestankovale, pa se izobraževale vse petke in svetke.

Se*, mater pa ta user posted image . A e mogla pridt. Me bi pa že tako rade vidle kakšno ponovno nosečko.

biba, tudi mi smo bili zmatraniiii. Ja sem eno rundo čez dan kar z njo hodila spat, da sem si malo odpočila. Prve 3 tedne sva mela kuhano hrano enkrat od moji, enkrat od njegovih, moja mami je likala,...tko da je blo malo laže. Tko da niso vse samo leta user posted image  Tud vi boste kmal na zeleni veji, ko boste samo še uživali.

ajsi, kako pa je s privat vrtci?Tam gotovo plačate polno ceno, al kako?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
26.5.2010 22:07:21   
Sempervivum
Kruce, zic le naroči, po moje ti ne bo žal. Itak pa mora bit roza barve user posted image  Ja, če imaš pa tako gužvo, pol ti pa oprostim občasno branje, pa še to po diagonali ... user posted image  Je pa kljub vsemu fajn. da je sodelavka zanosila, ane. Mi že vemo user posted image

Reby, te razumem, da si čist razuser posted image  user posted image  Mogoče se ti že jutri pridružim user posted image  Jaz namreč še zmeraj nisem dobila nobenega obvestila ...

Pri Se* imate pa zobki party user posted image  Evo, grem prov gledat, kdaj je našemu malemu zadnji ven pokukal ... aha, marca je bilo user posted image  Končno smo tudi pri nas dočakali 8ega user posted image  Zdaj je pa naš mali spet simetričen (mu je manjkala spodnja leva dvojkica) user posted image  Je pa bilo tokrat res za pričakovat. Nekajkrat ni spal, ful se slini, kar na prej tišči prste v usta ...

Lučka, kakšna prijetna zgodbica, to ti pa res polepša - ne dan, prav zares kar celo leto. Jaz sem tako vesela, ko vidim/doživim, da so med nami še ljudje, ki so sposobni empatije in sevajo pozitivno energijo okrog sebe user posted image user posted image user posted image
Naš mali tudi ves čas govori mama, pa mi gre kar malo na živce, k pol tašča in moževa babica (ki sta obe mami) ves čas obnašata, kot da bi njiju rad user posted image user posted image
Aja, pa hvala za tortico! Takšna je čist OK, itak je treba hujšat user posted image

Saj res, zdajle sem se spomnila, a si Goldy prišla do svojega G???? Jaz sem se tudi danes malo ulegla, v upanju, da si bom lahko malo spočila, pa je bila budnica še preden sem sploh lahko malo odklopila user posted image  Bova šli pa danes malo prej spat, ane user posted image

Biba, tudi mi smo bili zmatrani! To je čist normalen simptom materinstva. Jaz sem še vedno user posted image  No, zadnje nekaj dni sem pa prav zares čist adijo user posted image  Moram malo več spat user posted image  Sploh nam nisi povedala, a si potem rodila naravno? Pa učke so OK? Sej se bomo itak v živo zmenili, ampak me vseeno zanima ...

Itaq, da sem prerano napisala. Sem imela en tak feeling, ko sem pisala, da raje ne tega pisat. Pa še trije happy smijleki se zraven kotajo. M je že tu user posted image , po trinajstih dneh zamujanja. Packa.

Čist res je PACKA. Samo tole bom napisala user posted image

Spanje je pa pri nas takole. Čez dan zaspi po dop. malici. Ta se trenutno prestavlja malo bolj zgodaj, ker nas mali že ob 6ih pokonci vrže in noče več spat user posted image  Nekje ob 10ih zaspi, pol pa spi do 2 uri. Ampak tle je tudi že par dni bila sprememba - 1 urica je zadoščala user posted image user posted image  No, pol pa spi samo še v vozičku na sprehodu po kosilu natanko pol ure. To je vse. Pa še to ne, če greva čist takoj. Se mora prej še malo zmatrat. Ali ga še notri pustim, da se malo plazi, ali pa ga zunaj še malo hecam. Se je dostikrat že zgodilo, da tud teh pol ure ni odspal. Mi pomoje ne bomo imeli samo ene runde. Imamo 2 rundici user posted image  Dopoldansko in popoldansko.

Jaz sem danes še kar v dolgih hlačah strašila. Bom jutri šla v miniki. Ah, samo menda je dež napovedan user posted image user posted image user posted image  Škoda res user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
26.5.2010 22:14:33   
Goldy
lučka - Vse lepo Neži za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image A nam sledite??user posted image  In hvala za tortico.

semper* - nisem prišla do G, ker se v Velenju baje niti na tel. ne oglašajo, baje bo septembra spet začela kaj jemat. Bom mal počakala, da se zadeva mal poleže.  Ja, bo treba prej spat. Sam pogledam še CSI pol pa grem!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4443
26.5.2010 22:24:51   
Goldy
sabsa - helouu!

Reby - jaz bi tut bila doma. Vse ima svoje prednosti in slabosti, kaj?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
26.5.2010 22:25:08   
sabsa
Lučka uživala sem ob branju tvoje zgodbice. Vidim, da tudi ti že razmišljaš o drugem otročku. Menstruacijo že imaš?

Goldy ti pa že delat, kaj? Vsega lepega je enkrat konec, tudi mene kmalu čaka služba.

Naša Sara praznuje jutri 1. rojstni dan. Dopoldne bomo imeli mini zabavi z vsemi mamicami in otročki, s katerimi sva se družili skozi njeno prvo leto. Tako bova praznovali v družbi 8 otrok. Ima katera idejo, kaj pripraviti za majhna lačna usteca?

Neposredna povezava do sporočila: 4445
26.5.2010 22:28:25   
Reby
lučka - shame on me. Čisto pozabla voščit Neži vse najlepše za 11. mesecev user posted image
Goldy, sabsa - helou in lahko noč. Danes bo ziher pestra noč, ker spi že od pol 7.  Po mojem bo ob 4 ko čukec user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
26.5.2010 22:50:14   
Goldy
sabsa - iiiii. že eno leto! Vse najboljše mali žabici! Cmok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pojma nimam, kaj pripraviti za mala usteca.user posted image

semper* - še nisi šla spat?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.5.2010 9:26:59   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Biba, Sploh nam nisi povedala, a si potem rodila naravno? Pa učke so OK? Sej se bomo itak v živo zmenili, ampak me vseeno zanima ...

Jah, Sempre, tole šlamparijo v informiranju pa moram popraviti. Ja, naravnouser posted image , z EA(medicinska indikacija). Smo se navkljub učkom izognili CR, jupijaj jupijej!!! In to celo brez rezanja presredka, raztrganin, brez vakuuma ipd. Superca, ti povem. So v PO res carji .... na koncu smo potiskali skupaj s 4 babicami, porodničarjem in anastezistom, pa še moj lubi je opravil fantastično. Sama ne bi zmogla. In je bilo lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.5.2010 9:28:08   
bit
še tukaj vam moram sporočit krasno novico

kako sem vesela da vam lahko sporočim lepo novico.

Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka.

čestitke še tukaj draga zup, očka in  navihanka Hana

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
27.5.2010 9:32:27   
biba007
Pupike, v promet bi rada spravila dva nedotaknjena Sucre d'orge kompletka za 9m (beri: direkt iz štacune, z etiketami in obešalnički vred). Luštna. Ampak naš malček bo imel 9m v februarju - in takrat ne bo ravno za kratke hlače, šik gor al' dol.

user posted image

Pa še povezava na originale:
http://www.sucredorge.com/fr/ensemble-salopette-courte-ref1285127.htm
http://www.sucredorge.com/fr/ensemble-short-bob-ref1282185.htm

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?